آیا الان که پس از دو سال هنوز گوشی های سری اس ۲۲ توی بازار،پک شده و نو هست؛آیا باتریاشون سالمه؟
تست گیمینگ گوشی S22 Ultra سامسونگ
تست گیمینگ و باتری اس ۲۲ اولترا سامسونگ
تو این مطلب از سری پست های نوب شک قراره باتری و پردازنده گوشی اس 22 اولترا سامسونگ رو بررسی کنیم. قبلا ارزش خرید S22 Ultra در مقایسه با پرچمداران سایر برندها و دوربین S22 Ultra در مقابل آیفون 13 پرو مکس رو بررسی کرده بودیم و حالا نوبت تست گیمینگ S22 اولترا سامسونگه و باید ببینیم سخت افزار و باتریش چند مرد حلاجه! با موبونیوز همراه باشید. (البته که لذت دیدن ویدئو بازی کردن رو تو متن نمیشه منتقل کرد!)
شروع تست
برای تست گیمینگ S22 Ultra به سراغ بازی Call of duty میریم. این بازی یه گیم سنگین به حساب میاد و مخصوصا توی گرافیک High میتونه سخت افزار گوشی ها رو به چالش بکشه. دمای گوشی موقع شروع حدود ۳۰ درجست، و قراره ببینیم که این دما تا چند درجه توی بازی افزایش پیدا میکنه. اگه یادتون باشه، اگزینوس ۲۱۰۰ مشکل تولید حرارت بیش از حد داشت و همین موضوع باعث کلافه شدن خیلی از کاربرا شده بود. وقتی که بازی رو شروع میکنیم، به سرعت متوجه کیفیت فوق العاده اسپیکر های این گوشی میشیم. استفاده از بلندگو های استریو موقع بازی خیلی مهمه و خوشبختانه اس ۲۲ اولترا سامسونگ هم از اسپیکر های استریو برخورداره. موقع شروع، شارژ روی ۷۵ درصد بود و بعد از گذشت حدود ۲ دقیقه شارژ باتری به ۷۴ درجه رسید که طبیعی به نظر میرسه.پرچمدار جدید سامسونگ نمیتونه آیکون ها رو خیلی خوب نشون بده و یه افت کیفیت کوچیکی توی نشون دادن آیکون شلیک، زوم و هدف گیری وجود داره. البته که این موضوع خیلی قابل حس نیست و احتمالا با یه آپدیت نرم افزاری هم حل میشه و مشکل سخت افزاری نیست. بعد از گذشت ۷ دقیقه و شلیک های متعدد توی بازی که باعث درگیر شدن بیشتر پردازنده میشن، گوشی شروع به گرم شدن کرد. البته گرما تا الان کاملا طبیعیه و اذیت کننده نیست.
10 دقیقه بعد از شروع تست
بعد از حدود ۱۲-۱۳ دقیقه بازی مداوم گرمای گوشی کاملا حس میشه و به ۳۷ درجه میرسه. نکته عجیبی که وجود داره اینه که دمای نیمه پایینی دستگاه هم به ۳۷ درجه رسید. بعد از گذشت ۱۶ دقیقه باتری هم از ۷۵ به ۶۹ درصد رسید و ۶ درصد کاهش پیدا کرد.بعد از گذشت ۱۹ دقیقه هنوز هم خبری از مشکل OverHeat نیست و قاب پشتی S22 Ultra اونقدری داغ نشده که باعث اذیت شدن دست بشه. پردازنده هم هیچ افتی نداره و مثل اول بازی فریم ریت خوبه. خب! دست اول حدود ۲۰ دقیقه طول کشید و بالاخره تموم شد. دمای قاب پشتی از ۳۰ به ۳۷ رسید و نمایشگر هم ۳۹ درجه شده. هفت درجه افزایش دما کاملا قابل حسه و شما متوجه گرم شدن اس ۲۲ اولترا میشین. اما به طور کلی تا اینجا عملکرد Exynos 2200 واقعا خوب بوده و افزایش دمای غیرطبیعی نداشتیم.
25 دقیقه بعد از شروع تست
توی شروع دست دوم باتری ۶۷، دمای قاب پشتی ۳۸ و دمای بالای صفحه نمایش ۳۷ درجست. بعد از گذشت ۲۶ دقیقه شارژ باتری S22 Ultra به ۶۶ درصد رسیده که ۹ درصد کاهش رو نشون میده. حالا حدود ۳۰ دقیقه گذشته و موقع اندازه گیری دمای گوشی رسیده. همون طور که انتظار میرفت، بعد از گذشت این مدت بازی بدون وقفه، دمای نیمه بالایی پنل پشتی گوشی به ۴۱ درجه رسیده که دمای بالایی محسوب میشه اما غیرطبیعی نیست.دست دوم هم تموم شد و حدود ۴۰ دقیقه طول کشید. توی این مدت دمای اس ۲۲ اولترا مدام بالاتر رفت و قاب پشتی از ۳۰ به ۴۱ درجه رسید. اما دیگه دما بالاتر نرفت و روی همون ۴۱ ثابت موند. دمای بالای صفحه نمایش ۳۹ درجه و دمای پایین پنل پشتی هم ۳۴ درجست. مصرف باتری هم نسبتا طبیعی بود و توی این ۴۰ دقیقه حدود ۱۴ درصد از ظرفیت باتری کم شد. یعنی با یک ساعت بازی کردن حدود 20 درصد از شارژ باتری s22 ultra مصرف میشه.
سامسونگ S22 Ultra برای گیم مناسبه؟
به طور کلی اگه گیمر هستید و بیشتر کاری که با گوشی انجام میدین بازی کردنه، توصیه میشه به سمت گوشی های Gaming برین. چونکه این گوشی ها به طور تخصصی برای بازی کردن ساخته شدن و خنک کننده های خیلی قدرتمندی دارن. همین موضوع باعث میشه که حتی بعد از ساعت ها بازی کردن هیچ لگ یا افت فریمی رو نداشته باشین. اما اگه دنبال یه گوشی پرچمدار میگردین که از همه لحاظ عملکرد خوبی داشته باشه و بتونه گیم های سنگین رو هم به خوبی اجرا کنه، اس ۲۲ اولترا سامسونگ میتونه انتخاب مناسبی باشه. پردازنده اگزینوس ۲۲۰۰ نسبت به نسل قبل خیلی بهینه تر عمل میکنه و دیگه خبری از افزایش دمای بیش از حد و افت فریم نیست. به نظر میرسه که همکاری سامسونگ با ای ام دی باعث پیشرفت پردازنده های اگزینوس شده.
اگه گیمر حرفه ای هستید بهتره به دنبال گوشی های تخصصی گیمینگ باشید که اصلا برای این کاربرد طراحی شدن، اما اگه دنبال خرید پرچمداری هستید که بازی کردن رو هم براتون در بیاره، اس 22 اولترا جوابه!
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.