اقا مهدی اخرش این موبوکوین ها به چه دردی میخوره
نقد و بررسی مشخصات گوشی M34 سامسونگ
سامسونگ M34 نسل جدید از گوشی های میان رده سری M سامسونگ و وارث گوشی M33 به حساب میاد که به تازگی (تیر ۱۴۰۲) معرفی و مدتی بعد هم با قیمت حدودی 230 دلار به بازار هند عرضه شده. با نقد و بررسی مشخصات گوشی M34 سامسونگ همراه موبونیوز باشید تا ببینیم این گوشی میان رده در صورت وارد شدن به بازار ایران به نسبت گوشی های سری A هم رده مثل A34 و یا رقبای دیگه مثل ردمی نوت ۱۲ شیائومی ارزش خرید داره یا نه؟ پس تا آخر این بررسی برای رسیدن به پاسخ این سوال همراه موبونیوز باشید.
بررسی طراحی گوشی M34 سامسونگ
توی بخش طراحی سامسونگ مثل باقی گوشی های عرضه شده در سال جدید از یه طراحی یکپارچه برای لنزهای دوربین استفاده کرده و برآمدگی مربعی نسل قبل رو حذف کرده و سنسورهای دوربین رو به صورت افقی زیر هم با بدنه ترکیب کرده و از جزیره خاصی استفاده نمیکنه. دور لنزها هم یه فریم فلزی قرار داده تا از اونها مراقبت بشه و یه ظاهر بهتری هم پیدا کنند. فلش LED هم کنار لنز اصلی قرار گرفته. خود بدنه تغییر خاصی نکرده و اون یکپارچگی گوشی های جدیدتر رو نداره اما قسمت پشتی یه مقداری خمیده ساخته شده که با یه کرو خاصی به فریم میانی متصل میشه. از پلاستیک برای ساخت گوشی استفاده شده که صیقل خیلی براقی داره و خیلی راحت کثیف میشه و اثر انگشت رو به خودش جذب میکنه و بهتره برای حفظ ظاهر گوشی از یه قاب برای اون استفاده کنید. این بدنه براق باعث میشه یه مقداری گوشی ارزونتر به نظر برسه و خیلی حس جذابی نداره. البته سه تا رنگ آبی، نقره ای و سرمه ای استفاده شده یه حالت انعکاس نور باحالی دارند که از سمت لنز ها با داخل با تغییر نور یه حالت اشعه مانندی ایجاد میشه که شاید جالب باشه.
فریم به صورت خمیده ساخته شده و گریپ مناسبی توی دست داره. لبه راست دکمه های پاور و کم و زیاد کردن صدا دیده میشه که حسگر اثر انگشت هم با دکمه پاور ترکیب شده و عملکرد و سرعت مناسبی داره. سمت چپ درگاه سیم کارت قرار داره که به صورت هیبریدی ساخته شده و میتونه همزمان از دو سیم کارت و یا یه سیم کارت و یه کارت حافظه جانبی پشتیبانی کنه. بالای گوشی خبری نیست و روی لبه پایینی تک اسپیکر گوشی، میکروفون، پورت تایپ سی و جک ۳.۵ میلیمتری صدا دیده میشه.
صفحه نمایش طراحی قدیمی و با حاشیه زیاد مخصوصا از پایین خودش رو حفظ کرده که باعث میشه یه مقداری ظاهر گوشی قدیمی به نظر برسه. دوربین سلفی هم توی یه ناچ قطره ای وسط نمایشگر قرار داره. از گوریلا گلس ۵ هم برای محافظت نمایشگر استفاده شده. از گواهی IP خبری نیست که در گوشی های سری M سامسونگ انتظار این مورد رو هم نمیشه داشت. گوشی قطر ۸.۸ میلیمتری داره و وزن اون هم در حدود ۲۰۸ گرمه که باعث میشه این گوشی در رده گوشی های نسبتا سنگین وزن قرار بگیره و استفاده طولانی مدت از گوشی کمی خسته کننده است.
در مجموع از لحاظ طراحی گوشی M34 ویژگی و مورد خاصی نداره و از طراحی جالب و جدید گوشی های سری A امسال به خوبی استفاده نمیکنه و همون حس گوشی های قدیمی تر سامسونگ رو به شما میده و به عنوان یه گوشی به روز نمیتونه خیلی جذاب باشه.
بررسی صفحه نمایش Samsung M34
صفحه نمایش سوپر امولد ۶.۵ اینچی با رزولوشن ۱۰۸۰ کیفیت و جزئيات خوبی رو داره و سامسونگ توی این بخش تونسته بهبود خوبی رو ایجاد کنه و از یه پنل مناسب و با جزئيات خوب برای این گوشی استفاده کرده که رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی داره و میتونه یه تجربه روون رو موقع کار با گوشی به شما بده. البته نرخ به روز رسانی هوشمند نیست و باید بین ۱۲۰ یا ۶۰ هرتز به صورت دستی انتخاب کنید. روشنایی ۱۰۰۰ نیتی داره که میتونه یه تجربه مناسب رو موقع کار با گوشی در محیط بیرون از خونه به شما بده و چون با یه نمایشگر سوپر امولد طرفیم زاویه دید و عمق رنگ مشکی خیلی خوبی هم داره. البته از قابلیت HDR پشتیبانی نمیکنه. در مجموع توی این بخش گوشی عملکرد خوبی داره و میتونه تجربه مناسبی رو موقع کار با گوشی یا تماشای ویدیو به شما بده.
مشخصات باتری گوشی سامسونگ ام 34
یه باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی برای گوشی استفاده شده که باعث میشه گوشی شارژدهی بسیار مناسبی داشته باشه و بتونه به راحتی در استفاده روزمره رو به سنگین یک روز کامل به شما شارژ بده و در این بخش میتونه عملکرد راضی کننده ای داشته باشه. البته گوشی های نسل جدید سری A هم با اینکه از یه باتری با ظرفیت پایین تری استفاده میکنن میتونن این مقدار شارژدهی رو به شما بدن. نیم ساعت بازی کالاف دیوتی حدود ۶ ۷ درصد از شارژ گوشی رو کم میکنه که عملکرد بهینه و مناسبی رو میتونه به شما بده.
از آداپتور شارژ توی باکس محصول خبری نیست و باید یه آداپتور ۲۵ واتی برای این گوشی تهیه کنید و توی باکس محصول فقط یه کابل دو سر تایپ سی دیده میشه. سرعت شارژ به خاطر توان پایین و ظرفیت بالای گوشی خیلی مناسب نیست و شارژ کامل اون حدود ۲ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان میبره. البته فست شارژ یه مقداری اینجا به کمک گوشی میاد و میتونه توی حدود نیم ساعت ۴۵ درصد باتری رو شارژ بکنه. در مجموع گوشی M34 مثل باقی گوشی های سامسونگ عملکرد شارژدهی خوب ولی سرعت شارژ پایینی داره و در کل میتونه در این بخش عملکرد مناسب و قابل قبولی داره.
بررسی دوربین گوشی سامسونگ m34
از یه دوربین سه گانه با لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو استفاده شده. عکس هایی که با لنز اصلی گرفته میشه روشنایی و جزئيات مناسبی دارند و دقت رنگ خوبی هم دارند و حتی توی محیط های خارجی هم میتونن عکس های قابل قبولی البته با مقداری نویز ثبت کنن. لرزشگیر اپتیکال استفاده شده هم باعث میشه اگه موقع عکاسی دستتون لرزش داشته باشه خیلی عکس ها محو و تاری بهتون تحویل نده. قابلیت نایت مود عکس های شب رو مقداری روشن تر و بهتر میکنه اما در اکثر اوقات باعث میشه عکس های نرم و بدون جزئیات زیادی ثبت بشن.
تو عکس های اولترا واید یه مقداری افت کیفیت چه در جزئيات و چه در رنگ ها داریم و رنگ ها تا حدودی به هم میریزه. یه مقداری نویزش هم بیشتر میشه. لنز ماکرو یه عملکرد تقریبا فانتزی رو به شما میده که خیلی نمیشه انتظار زیادی رو از اون داشت. قابلیت فیلمبرداری 4K با ۳۰ فریم رو داره و با کمک لرزشگیر اپتیکال میتونه فیلم هایی با کیفیت مناسب بهتون تحویل بده. لنز ۱۳ مگاپیکسلی سلفی توی نور خوب عملکرد مناسبی داره و رنگ پوست رو نسبتا واقعی در میاره. در کل کیفیت این بخش تفاوت خیلی زیادی با گوشی های دیگه سامسونگ نداره و میتونه یه تجربه مناسب رو با توجه به قیمت گوشی بهتون بده.
بررسی عملکرد پردازشی و رابط کاربری m34
سامسونگ توی این بخش تغییر خاصی نداده و از پردازنده اگزینوس ۱۲۸۰ که توی گوشی های M33 و A33 هم قرار داشت استفاده کرده. با اینکه پردازنده جدید و به روزی نیست اما قدرت مناسبی داره و میتونه یه تجربه خوب و بدون لگ و باگ خاصی رو در استفاده روزمره به شما بده و در کنار رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی یه تجربه روون رو موقع کار با گوشی بهتون میده. از پس اجرای بازی های به روز با گرافیک مناسب هم برمیاد، مثلا بازی کالاف دیوتی موبایل رو با جزئیات مدیوم و فریم High میتونه اجرا کنه و حتی بعد از چند دست بازی کردن هم لگ و باگ خاص و اذیت کننده ای نداره. دمای گوشی بالا میره و پشت گوشی نسبتا داغ میکنه اما خیلی اذیت کننده نیست و باعث افت قدرت زیادی در بازی ها نمیشه. گوشی M34 توی دو نسخه با ۶/۸ گیگ رم و ۱۲۸ گیگ حافظه ذخیره سازی از نوع UFS 2.2 عرضه میشه.
رابط کاربری به روزی داره و از اندروید ۱۳ در کنار One UI 5.1 استفاده میکنه که باعث میشه تجربه کار با گوشی تفاوتی با گوشی های دیگه سامسونگ نداشته باشه و بتونید به راحتی از امکانات شخصی سازی مخصوص سامسونگ استفاده کنید و یه تجربه روزمره راحت و خوبی رو داشته باشید. برنامه های اضافی و مزاحم خاصی هم نداره. سامسونگ قول ۴ سال آپدیت اندروید و ۵ سال آپدیت امنیتی رو مثل باقی گوشی های میان رده و میان رده اقتصادی خودش برای این گوشی داده، البته گوشی های سری M ممکنه یه مقداری آپدیت های نرم افزاری رو دیرتر از بقیه گوشی های سامسونگ دریافت کنن ولی زمان طولانی پشتیبانی نرم افزاری باعث میشه خیالتون بابت طول عمر نرم افزاری گوشی هم راحت باشه.
عملکرد اسپیکر Samsung M34
گوشی ام 34 صدا رو به صورت مونو پخش میکنه و فقط صدا از یه اسپیکر پایینی پخش میشه. البته بلندی صدا خوبه و تفکیک مناسبی داره ولی در صداهای بلند یه مقداری تفکیک و کیفیت به هم میریزه. البته جک ۳.۵ میلیمتری برای گوشی استفاده شده که میتونید با اون از هدست یا هندزفری های سیم دار خودتون استفاده کنید و یه تجربه بهتر و با کیفیت تر رو داشته باشید.
آیا گوشی سامسونگ M34 ارزش خرید دارد؟
گوشی M34 از لحاظ طراحی یه مقداری نسبت به گوشی های دیگه سری M بهبود داشته اما مثل گوشی های سری A امسال تغییرات خیلی محسوس و جذاب نیست و تا حدودی توی این بخش قدیمی به نظر میرسه. اما به نسبت اندازه و باتری استفاده شده گوشی خوش دستی به حساب میاد و خیلی حس بدی موقع کار با گوشی بهتون نمیده. صفحه نمایش بهبود مناسبی پیدا کرده و هم جزئيات و ترکیب رنگ خوبی داره و هم نرخ به روزرسانی ۱۲۰ هرتزی اون تجربه کار با گوشی رو بسیار بهتر و روون تر کرده. باتری حجیم ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی میتونه یک روز کامل رو حتی در استفاده های سنگین همراه شما باشه و شارژدهی بسیار مناسب و خوبی داره. سرعت شارژ به خاطر حجم بالای باتری و همچنین شارژر با توان کم خیلی خوب نیست و مدت زمان زیادی رو باید برای شارژ مجدد صبر کنید. دوربین ها مخصوصا لنز اصلی و سلفی عملکرد مناسبی دارند و با توجه به قیمت و گوشی های مشابه میتونن عکس های با کیفیت مناسب و خوبی رو به شما تحویل بدن و در این بخش هم گوشی M34 میتونه عملکرد خوبی رو از خودش نشون بده. با اینکه در بخش سخت افزار خیلی تغییرات خاصی به نسبت گوشی های قدیمی تر سامسونگ هم رده خودش نداشته، اما هنوز عملکرد سخت افزاری مناسبی داره و میتونه به راحتی از پس اجرای اکثر برنامه ها بربیاد و یه تجربه روون رو بهتون بده. توی اجرای بازی ها با اینکه بهترین گزینه نیست، اما میتونه بازی های جدید رو با گرافیک و فریم خوبی اجرا کنه و در استفاده طولانی مدت هم خیلی داغ نمیکنه. در مجموع گوشی M34 به نسبت گوشی های جدیدتر سامسونگ خیلی گزینه جذاب و خفنی به نظر نمیرسه و به نسبت گوشی های دیگه بازار هم خیلی باحال تر و خفن تر نیست. البته با توجه به قیمت ۲۳۰ دلاری میتونه یه گزینه اقتصادی تر به نسبت گوشی های دیگه سامسونگ باشه ولی به خاطر واردات کمتر و کمبود لوازم جانبی اون توی بازار که مشخصه اصلی گوشی های سری M توی ایرانه، تنها در صورت داشتن یه قیمت بسیار پایین تر تو لیست قیمت گوشی سامسونگ به نسبت گوشی های مشابه سری A میتونه ارزش خرید مناسبی داشته باشه.
آخرین مقالات
آیا اپل واقعا درخشید؟
پخته ترین گوشی گوگل!
تو هر بازه قیمتی کدوم گوشی ارزش خرید بیشتری داره؟
چجوری ویبره سفارشی تو گوشی آیفون بسازیم!
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.