مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

یکی از جدیدترین گوشی‌های پوکو، مدل پوکو ایکس ۶ پرو هستش که با قابلیت‌های نزدیک به گوشی‌های بالارده وارد بازار شده. این میانرده باکیفیت در حال حاضر با جدیدترین گوشی‌های سامسونگ در رقابته ولی حالا ناتینگ فون هم با گوشی جدیدش وارد این بازی شده. ناتینگ 2a با طراحی عجیب و قیمت تقریبا بالایی که داره یه دید جدید تو ساخت گوشی‌های هوشمند عرضه کرده و از روند تکراری‌ بازار خارج شده. بنابراین امروز موبونیوز با مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a برگشته تا شیائومی و ناتینگ رو مقابل هم قرار بده و ارزش خرید نهایی‌شون رو مشخص کنه.

 

مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a از نظر طراحی و کیفیت ساخت

در بخش طراحی با دو گوشی کاملا متفاوت از نظر ظاهری طرفیم که یکی از استاندارد تکراری گوشی‌های میانرده پارسال الهام گرفته و اون یکی با نگرش متفاوتش یه گوشی نورانی با طراحی شفاف به بازار آورده. بنابراین با هم بریم تا بدنه، فریم و مقاومت این گوشی‌ها به طور عمسق بسنجیم.

 

مقایسه طراحی پنل پشتی و جلویی

پوکو X6 Pro در پنل جلویی خودش یک نمایشگر 6.67 اینچی رو جای داده که حاشیه‌های بسیار کمی داره. یک لایه گوریلاگلس 5 هم از نمایشگر محافظت می‌کنه. دوربین سلفی هم در یک حفره در بالا وسط نمایشگر قرار داره. پنل پشتی تماما از پلاستیک ساخته شده اما ظاهر براقی داره و باعث میشه تا اثر انگشت رو به خودش جذب کنه و سریع کثیف بشه اما خوشبختانه به همون سرعت و راحتی میشه با یک دستمال پارچه‌ای تمیزش کرد. البته پنل پشتی نسخه زرد رنگ این گوشی از چرم مصنوعی ساخته شده و ظاهر متفاوتی با دو رنگ دیگه داره. یک قاب مستطیل شکل در بالای پنل پشتی رو فرا گرفته که سه دوربین به همراه فلاش ال ای دی که در چهار برآمدگی دایره‌ای شکل یکسان قرار گرفتن رو در خودش جا داده. نام پوکو و مشخصات دوربین اصلی گوشی هم در کنار دوربین‌ها دیده میشه.

مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a از نظر طراحی

گوشی‌های ناتینگ به خاطر طراحی منحصربه‌فردشون معروفن و ظاهر اون‌ها شبیه به هیچ گوشی دیگه‌ای نیست. در پنل جلویی همه چیز معمولیه؛ یک نمایشگر 6.7 اینچی که 87.6 درصد از پنل جلویی رو فرا گرفته و با یک لایه گوریلاگلس 5 محافظت میشه. پنل پشتی Nothing Phone 2a هم از پلاستیک ساخته شده اما این پلاستیک کاملا شفافه و میشه بعضی از اجزای داخلی گوشی که درست زیر پنل پشتی قرار گرفتن رو دید. دو دوربین گوشی هم در بالا وسط پنل پشتی قرار گرفتن. مثل دو گوشی قبلی، ناتینگ فون از ال ای دی در طراحی گوشی استفاده کرده. سه ال ای دی Glyph در پنل پشتی قرار گرفتن که قابلیت شخصی سازی دارن و میشه از اون‌ها برای نمایش دادن نوتیفیکیشن‌ها استفاده کرد.

 

مقایسه طراحی اطراف بدنه

برای ساخت فریم، پوکو از پلاستیک استفاده کرده و طراحی تخت اون باعث میشه حس در دست داشتن یک گوشی باکیفیت رو داشته باشید. نکته قابل توجه در این قسمت حضور سنسور اینفرارد در بالای دستگاهه که این روزا اون رو فقط در گوشی‌های شیائومی و پوکو می‌بینیم.

به خاطر گرد بودن گوشه‌ها و تخت بودن لبه‌ها، طراحی کلی بدنه ناتینگ فون 2 ای شباهت‌هایی به آیفون پیدا کرده. فریم گوشی هم درست مثل پوکو ایکس 6 پرو از پلاستیک ساخته شده.

هر دو گوشی گواهی IP54 دارن که به این معنیه که هر دو گوشی در برابر پاشش آب و گرد و غبار مقاوم هستن و خبری از استاندارد ضدآب تو اون‌ها نیست.

همونطور که دیدید دو گوشی از نظر متریال بکار رفته در ساخت بدنه و حتی مقاومتشون در برابر آب تفاوتی با هم ندارن. درسته از نظر ابعاد Poco X6 Pro از رقیب خودش اندکی جمع و جورتره و وزنش هم 4 گرم سبک‌تره اما از اون طرف Nothing Phone 2a از طراحی خاصی برخورداره و ال ای دی‌هاش هم می‌تونن کاربردی باشن.

بنابراین از لحاظ فنی برنده این بخش پوکو هستش، اما اگه گوشی‌های جدید و متفاوت دوست دارین طراحی ناتینگ فون هم ممکنه شما رو ترغیب به خرید کنه.

مقایسه صفحه نمایش Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

ناتینگ فون 2 ای به یک نمایشگر 6.7 اینچی از نوع سوپرآمولد با رزولوشن 1080 در 2412 پیکسل مجهز شده. این نمایشگر با تراکم پیکسلی 394 پیکسل بر اینچی که داره تصاویر رو با جزئیات نمایش میده و پشتیبانی از استاندارد HDR10+ هم باعث میشه تا محتواهایی با این استاندارد با کیفیت بالایی نمایش داده بشن. این نمایشگر قادره یک میلیارد رنگ مختلف رو نمایش بده و همین موضوع دقت رنگ‌ها در اون رو افزایش داده. حداکثر روشنایی صفحه نمایش به گفته کمپانی سازنده به 1300 نیت می‌رسه و در کل برای کار کردن با Nothing Phone 2a زیر نور خورشید مشکل چندانی نخواهید داشت. آخرین ویژگی این صفحه نمایش که باید به اون اشاره کنیم نرخ نوسازی 120 هرتزی اونه که در اکثر گوشی‌ها در این بازه قیمتی می‌بینیم. نرخ نوسازی 120 هرتزی باعث میشه تا عملکرد کلی گوشی روان‌تر به نظر برسه؛ البته می‌تونید با قرار دادن نرخ نوسازی روی 60 یا 90 هرتز شارژدهی باتری رو افزایش بدین.

مقایسه صفحه نمایش Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

نمایشگر Poco X6 Pro یک پنل 6.67 اینچی از نوع آمولد با رزولوشن 1220 در 2712 پیکسله. همینطور که می‌بینید رزولوشن این گوشی از رقیبش بیشتره و جزئیات بیشتری رو می‌تونه به تصویر بکشه. این نمایشگر کیفیت فوق العاده‌ای داره و میشه گفت پوکو در بخش صفحه نمایش چیزی برای گوشی جدیدش کم نذاشته. نمایشگر ایکس 6 پرو توانایی نمایش 68 میلیارد رنگ مختلف رو داره و دقت و زیبایی رنگ‌ها در اون عالیه. حداکثر روشنایی 1800 نیتی هم به شما اجازه میده حتی زیر نور خورشید بتونید با گوشی کار کنید. در کنار همه این‌ها پشتیبانی از استاندارد دالبی ویژن پکیج نمایشگر X6 Pro رو تکمیل می‌کنه. چه بخواید با گوشی بازی کنید، چه اهل تماشای ویدیو و فیلم باشید و یا بخواید در اینستاگرام چرخ بزنید، نمایشگر بی‌نظیر پوکو این کار رو براتون دلپذیرتر و لذت‌بخش‌تر می‌کنه. نرخ نوسازی این نمایشگر هم حداکثر 120 هرتزه.

ناتینگ فون 2 ای نمایشگر باکیفیتی داره که کاربر رو قطعا راضی می‌کنه اما نمایشگر پوکو با قابلیت نمایش 68 میلیارد رنگ، پشتیبانی از دالبی ویژن و حاشیه‌های کمتر برنده این بخش لقب می‌گیره.

 

مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a از نظر عملکرد باتری و شارژدهی

رقابت دو گوشی در بخش باتری هم ادامه پیدا می‌کنه و هر دو گوشی مزایای خاص خودشون رو دارن. هر دو به یک باتری 5000 میلی‌آمپر ساعتی از نوع لیتیوم پلیمر مجهز شدن اما عملکرد این باتری در هر کدوم متفاوته. با یک بار شارژ کامل باتری Poco X6 Pro برای 11 ساعت و 12 دقیقه وب گردی، 12 ساعت و 32 دقیقه تماشای ویدیو یا 5 ساعت و 48 دقیقه بازی انرژی موردنیاز گوشی رو تامین کنه. برای Nothing Phone 2a این اعداد به ترتیب 11 ساعت و 35 دقیقه، 17 ساعت و 15 دقیقه و در نهایت 8 ساعت و 9 دقیقه هست و میشه گفت 2a عملکرد بهتری از رقیبش در بخش شارژدهی داره.

شارژدهی Nothing Phone 2a

با وجود یکسان بودن باتری‌ها، سرعت شارژ شدن این دو گوشی با هم متفاوته؛ پوکو ایکس 6 پرو از فست شارژ 67 واتی پشتیبانی می‌کنه که می‌تونه باتری اون رو در مدت 18 دقیقه به 50 درصد برسونه و فول شارژ شدنش هم فقط 45 دقیقه طول می‌کشه. خوشبختانه پوکو یکی از اون برندهاییه که بر خلاف رقباش به گذاشتن آداپتور در جعبه گوشی ادامه میده و برای شارژر 67 واتی این گوشی لازم نیست هزینه اضافه پرداخت کنید.

ناتینگ فون 2 ای از فست شارژ 45 واتی پشتیبانی می‌کنه. با یک آداپتور 45 واتی، باتری این گوشی در مدت نیم ساعت به 59 درصد می‌رسه و فول شارژ شدنش هم یک ساعت و 3 دقیقه زمان می‌بره که از پوکو خیلی بیشتره. بر خلاف پوکو، ناتینگ شارژ رو در جعبه قرار نداده و باید اون رو جداگانه تهیه کنید.

در بخش باتری و شارژر تعیین برنده کار سختیه. بدون شک شارژدهی ناتینگ فون 2a با بیش از ۱ ساعت شارژدهی تو تمام استفاده‌ها بهتر از رقیبشه. اما اط اون طرف پوکو از سرعت شارژ بالاتری برخورداره و می‌تونه تو کمتر از ۲۰ دقیقه گوشی‌تون رو ۵۰ درصد شارژ کنه.

 

مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a در بخش دوربین

اگر یک کمپانی بخواد یک گوشی خوب تولید کنه و اون رو با قیمت مناسبی به فروش برسونه مجبوره در یک بخش صرفه جویی کنه. برای پوکو ایکس 6 پرو این بخش دوربین هست که نمی‌تونه پابه‌پای قسمت‌های دیگه عملکرد خوبی داشته باشه. به طرز عجیبی ناتینگ فون 2 ای هم دوربین خیلی خوبی نداره و هر دو گوشی در این قسمت نسبت به قیمتی که دارن ضعیف‌تر از حد انتظار ظاهر میشن.

 

مقایسه عملکرد دوربین‌های واید (اصلی)

پوکو X6 پرو به یک سنسور 64 مگاپیکسلی واید مجهز شده که تصاویر قابل قبولی رو ثبت می‌کنه. داینامیک رنج و جزئیات تصاویر معمولی هستن و وایت بالانس اون‌ها هم تعریف چندانی نداره. در ثبت تصاویر پرتره هم دوربین معمولا عملکرد مناسبی داره و می‌تونه سوژه رو به درستی تشخیص بده اما گاهی اوقات این اتفاق نمیفته و باید چند بار عکس بگیرید تا به نتیجه مناسب برسید. علاوه بر اون، سوژه اصلی معمولا کم جزئیات‌تر از واقعیت ثبت میشه. با فعال کردن حالت شب زمان لازم برای عکسبرداری طولانی‌تر میشه اما کیفیت تصاویر بهبود پیدا می‌کنه. دوربین اصلی به لرزشگیر اپتیکال هم مجهزه که باعث میشه عکاسی به ویژه در شب راحتتر باشه.

مقایسه عملکرد دوربین‌های واید پوکو ایکس ۶ پرو و ناتینگ 2a
تصویر ثبت شده با دوربین اصلی Poco X6 Pro

دوربین اصلی Nothing Phone 2a یک دوربین با کیفیت 50 مگاپیکسله که مثل X6 Pro به لرزشگیر اپتیکال مجهز شده. تصاویر ثبت شده با این دوربین از جزئیات و داینامیک رنج نسبتا مناسبی برخوردار هستن و در کل میشه گفت کیفیت اون‌ها از تصاویر ثبت شده با Poco X6 Pro بهتره. این دوربین OIS هم داره که به ثبت تصاویر در نور کم کمک زیادی می‌کنه.

مقایسه دوربین اصلی Nothing Phone 2a و Poco X6 Pro
تصویر ثبت شده با دوربین اصلی Nothing Phone 2a

در ثبت تصاویر پرتره هم نایتنگ فون 2 ای عملکرد نسبتا خوبی داره و در اکثر مواقع سوژه رو به درستی شناسایی می‌کنه. با همه این‌ها، این رو هم باید بگیم که این دوربین انتظاراتی که از یک گوشی در این بازه قیمتی رو برآورده نمی‌کنه.

 

مقایسه عملکرد دوربین‌های اولتراواید

دوربین دوم X6 Pro یک سنسور 8 مگاپیکسلی اولتراواید با زاویه 120 درجه هست. طبیعتا کیفیت این دوربین از دوربین اصلی خیلی پایین‌تره؛ جزئیات تصاویر کمترن و به خاطر فوق عریض بودن، لبه‌های تصویر یه مقدار به هم می‌ریزه. اگر قصد عکاسی اولتراواید داشته باشید این دوربین کار شما رو راه میندازه ولی نباید ازش انتظار زیادی داشته باشید.

دوربین اولتراواید Nothing Phone 2 یک سنسور 50 مگاپیکسلیه که زاویه اون تنها 114 درجه هست و از رقیبش 6 درجه کمتره. کیفیت این دوربین در مقایسه با خیلی از دوربین‌های اولتراواید دیگه قابل قبوله و رزولوشن بالای تصاویر باعث شده تا جزئیات خوبی داشته باشن. زاویه دید کمتر هم درسته که عکاس رو محدود می‌کنه اما باعث شده تا لبه‌ها کمتر بهم بریزن. میشه گفت گوشی به نسبت دوربین اصلی پردازش کمتری روی تصاویر گرفته شده با دوربین اولتراواید انجام میده و به همین خاطر در اون رنگ‌ها به واقعیت شباهت بیشتری دارن.

 

مقایسه دوربین‌های ماکرو

دوربین‌های ناتینگ فون 2a همینجا تموم میشن اما پوکو گوشی خودش رو به یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی هم مجهز کرده. دوربین‌های ماکرو در کل کاربرد خیلی کمی دارن اما اگر برای شما اهمیت داره باید بگیم که تصاویر ثبت شده با دوربین ماکرو X6 Pro بد نیست و شما رو راضی می‌کنه.

عملکرد دوربین ماکرو Poco X6 Pro

کیفیت ثبت شده با دوربین ماکرو Poco X6 Pro رو می‌تونین تو عکس بالا ببینین.

 

مقایسه فیلمبرداری Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

هر دو گوشی قابلیت فیلمبرداری با رزولوشن 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه رو دارن و در صورت قرار دادن کیفیت روی 1080 به نرخ 60 فریم بر ثانیه هم می‌تونید دست پیدا کنید.

ویدیوهای ضبط شده با X6 Pro کیفیت مناسبی در نور کافی دارن. لرزشگیر دوربین هم تا حدی جلوی تکان‌های شدید رو می‌گیره و کمک می‌کنه ویدیوی بهتر و روان‌تری ثبت کنید. البته این رو هم باید بگیم که اگر به اندازه کافی نور در محیط وجود نداشته باشه ویدیوها با کمی نویز ضبط میشن.

ناتینگ فون 2a هم به لرزشگیر مجهزه و موقع ضبط ویدیو جلوی ثبت لرزش‌ها رو تا حدودی می‌گیره. ویدیوهای ضبط شده با این دوربین در کل قابل قبول هستن اما بدون ایراد هم نیستن و نباید از اون انتظار زیادی داشته باشید.

 

مقایسه عملکرد دوربین‌های سلفی Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

در ناتینگ فون 2a یک دوربین 32 مگاپیکسلی وظیفه ثبت عکس‌های سلفی رو بر عهده داره و نسبت به دوربین‌های دیگه این گوشی، عملکرد خوبی رو از خودش نشون میده. عکس‌ها مخصوصا در شرایط نوری مناسب کیفیت خوبی دارن و شما رو راضی می‌کنن. ضعف دوربین سلفی اینه که قابلیت ضبط ویدیوی 4K رو نداره که ممکنه برای بعضی‌ها اهمیت داشته باشه.

دوربین سلفی Nothing Phone 2a

پوکو X6 پرو به یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی مجهز شده که عکس‌های نسبتا خوبی می‌گیره اما در این بازه قیمتی دوربین سلفی بهتر از این هم وجود داره. X6 Pro هم مثل ناتینگ قابلیت ضبط ویدیو 4K با دوربین سلفی رو نداره و به 1080 با نرخ 60 فریم بر ثانیه محدود شده.

در کل هیچ کدوم از این دو گوشی عملکرد فوق العاده‌ای رو در بخش دوربین از خودشون نشون نمیدن و اگر دوربین برای شما اهمیت داره بهتره سراغ گوشی‌های دیگه‌ای در این بازه قیمتی برین اما باید گفت که Nothing Phone 2a در این بخش عملکرد بهتری نسبت به رقیبش داره. کیفیت بالاتر دوربین اصلی و مخصوصا دوربین اولتراواید و همچنین عملکرد بهتر لرزشگیر باعث میشه با ناتینگ فون رو به عنوان برنده این بخش انتخاب کنیم.

مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a از نظر سخت افزار و نرم افزار

بخش سخت افزار جاییه که ایکس 6 پرو قدرت و ظرفیت واقعی خودش رو نشون میده. این گوشی به پردازنده دایمنسیتی 8300 اولترا ساخت کمپانی مدیاتک مجهز شده. قبلا مدیاتک به خاطر تولید چیپست‌های اقتصادی و نسبتا بی‌کیفیت خودش معروف بود اما چند سالی هست که کیفیت محصولات این کمپانی ارتقا پیدا کرده و اون‌ها رو در گوشی‌های میانرده و حتی بالارده هم می‌بینیم. این پردازنده 4 نانومتری به هشت هسته مجهز شده که سه تا از چهارتا از اونها از نوع Cortex-A510 با فرکانس 2.2 گیگاهرتز، سه هسته از نوع Cortex-A715 با فرکانس 3.2 گیگاهرتز و هسته آخر هم از نوع Cortex-A715 هست و فرکانس اون به 3.35 گیگاهرتز می‌رسه. همه این اعداد و ارقام نشون میده که Poco X6 Pro از پس اجرای هر بازی و اپلیکیشن سنگینی بر میاد و برای کسایی که قابلیت‌های گیمینگ براشون مهمه می‌تونه یه انتخاب خیلی خوب باشه.

مقایسه سخت افزار Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

ناتینگ فون هم محصول خودش رو به یکی از پردازنده‌های مدیاتک مجهز کرده. چیپست دایمنسیتی 7200 پرو وظیفه پردازش اطلاعات در ناتینگ فون 2 ای رو بر عهده داره. این پردازنده شش هسته 2 گیگاهرتزی از نوع Cortex-A510 و دو هسته 2.8 گیگاهرتزی از نوع Cortex-A715 داره و با معماری 4 نانومتری طراحی و ساخته شده. دایمنسیتی 7200 پرو عملکرد پردازشی خوبی رو از خودش نشون میده و می‌تونه برنامه‌ها و بازی‌های سنگین رو بدون مشکل اجرا کنه اما قطعا عملکرد اون به رقیبش یعنی دایمنسیتی 8300 اولترا نمی‌رسه. پوکو X6 Pro تا 95 درصد عملکرد بهتری رو در بخش چند هسته‌ای از خودش نشون میده و در بخش تک هسته‌ای هم توانش تا 41 درصد از رقیبش بیشتره.

مورد دیگه‌ای که روی عملکرد سخت افزاری و پردازشی گوشی تاثیر مستقیمی داره ظرفیت و نوع حافظه داخلی و رم هست. Nothing Phone 2a در دو نسخه 128 یا 256 گیگابایتی عرضه میشه در حالی که X6 Pro دو نسخه 256 و 512 گیگابایتی داره. خیلی‌ها از این نکته اطلاع ندارن اما نوع حافظه هم اهمیت زیادی داره. حافظه داخلی ناتینگ از نوع UFS 2.2 هست در حالی که پوکو حافظه بسیار سریع‌تر UFS 4.0 رو در محصول خودش قرار داده. هر دو گوشی در نسخه‌هایی با رم 8 یا 12 گیگابایتی عرضه میشن اما در این بخش هم سرعت رم X6 Pro خیلی از رقیبش بالاتره.

 

مقایسه رابط کاربری و پشتیبانی نرم افزاری Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

مدیرعامل برند ناتینگ یکی از بنیانگذاران برند وان پلاس بوده که به خاطر رابط کاربری روان و جذابی که داره معروفه. به همین خاطر میشه انتظار داشت که در این بخش ناتینگ فون 2 ای حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشه و داره. رابط کاربری این گوشی Nothing OS 2.5 نام داره و بر پایه اندروید 14 طراحی شده. لگ و باگ‌های ناتینگ او اس خیلی کمه و قابلیت‌های شخصی سازی زیادی رو در خودش جا داده. از نظر سبک و روان بودن هم به اندروید خامی که معمولا در گوشی‌های گوگل می‌بینیم شباهت داره و با فونت و ویژگی‌های منحصربه‌فردی که داره حس باحالی رو به کاربر منتقل می‌کنه. بعضی قابلیت‌های هوش مصنوعی که معمولا در گوشی‌های پرچمدار دیده میشه هم در این گوشی قرار داده شده. قابلیت آخری هم که باید بهش اشاره کنیم ال ای دی‌های پشت دستگاه هستن که می‌تونن برای کارهای مختلف برنامه‌ریزی بشن و قابلیت شخصی سازی دارن.

مقایسه رابط کاربری و پشتیبانی نرم افزاری Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

Hyper OS اسم رابط کاربری جدید شیائومی و پوکوئه که از MIUI بهینه‌تر و سبک‌تر شده و قراره آپدیت‌های بیشتری دریافت کنه. این رابط کاربری نسبت به MIUI لگ و باگ کمتری داره و در مجموع روان‌تره اما شیائومی همچنان در محیط گوشی تبلیغ نمایش میده که یک نقطه ضعف به شمار میره.

در مجموع در بخش سخت افزاری این پوکو ایکس 6 پرو هست که رقیبش رو شکست میده. عملکرد عالی پردازنده باعث میشه تا بتونید ساعت‌ها بدون افت فریم چشمگیر مشغول بازی بشید. در بخش نرم افزاری اما ناتینگ فون 2 ای عملکرد بهتر و روان‌تری داره. اما در مجموع باید Poco X6 Pro رو برنده این بخش اعلام کنیم.

 

مقایسه اسپیکر Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a

هر دو گوشی به اسپیکرهای استریو مجهز شدن و متاسفانه جک 3.5 میلی‌متری در هیچ کدومشون دیده نمیشه. کیفیت اسپیکرهای پوکو ایکس 6 پرو معمولیه ولی از بلندی نسبتا بالایی برخورداره. اسپیکرهای استریوی ناتینگ هم بلندی صدای بسیار خوبی دارن و کیفیت اون هم یه مقدار از اسپیکرهای رقیب بهتره. در نتیجه باید بگیم ناتینگ فون 2 ای با اختلاف خیلی کمی رقیب خودش رو در این بخش شکست میده.

 

کدوم گوشی ارزش خرید بیشتری داره؟

در آخر می‌رسیم به سوال مهم کدوم یکی از این دو گوشی ارزش خرید بیشتری داره. قیمت Nothing Phone 2a در حال حاضر (فروردین 1403) با رم و حافظه 12/256 گیگ حدود 22 میلیون تومنه، در حالی که Poco X6 Pro شیائومی با همین رم و حافظه 512 گیگ قیمتی کمتر و حدود 18 میلیون داره. در نظر گرفتن قیمت گوشی و امکاناتی که پوکو ایکس ۶ پرو داره، خیلی واضحه که این مدل ارزش خرید بیشتری براتون داره. با وجود طراحی جذاب و رابط کاربری روان و بدون لگ، ناتینگ فون 2a نمی‌تونه در بخش‌های سخت افزار و صفحه نمایش با ایکس 6 پرو رقابت کنه. تنها برتری ناتینگ در طراحی جدید و شارژدهی بهترشه که متاسفانه تو این رنج قیمتی خیلی به صرفه نیست.

مقایسه مشخصات Nothing Phone (2a) با poco x6 pro

thumb مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a
Nothing Phone (2a)
thumb مقایسه Poco X6 Pro و Nothing Phone 2a
Xiaomi Poco X6 Pro
تاریخ عرضه

Announced2024, March 05

StatusComing soon. Exp. release 2024, March 12

Announced2024, January 11

StatusAvailable. Released 2024, January 12

مشخصات بدنه

رنگ بندیBlack, White, Milk

SIMIP54 - splash, water and dust resistant 3 LED lights on the back (notifications, camera fill light)

Build

Weight190 g (6.70 oz)

Dimensions161.7 x 76.3 x 8.6 mm (6.37 x 3.00 x 0.34 in)

رنگ بندیBlack, Yellow, Gray

SIMIP54, dust and splash resistant

BuildGlass front (Gorilla Glass 5), plastic back or silicone polymer back (eco leather)

Weight186 g or 190 g (6.56 oz)

Dimensions160.5 x 74.3 x 8.3 mm (6.32 x 2.93 x 0.33 in)

مشخصات صفحه نمایش

ProtectionAlways On Display

Resolution1080 x 2412 pixels, 20:9 ratio (~394 ppi density)

Size6.7 inches, 108.0 cm2 (~87.6% screen-to-body ratio)

نوعAMOLED, 1B colors, 120Hz, HDR10+, 700 nits (typ), 1100 nits (HBM), 1300 nits (peak)

ProtectionCorning Gorilla Glass 5

Resolution1220 x 2712 pixels, 20:9 ratio (~446 ppi density)

Size6.67 inches, 107.4 cm2 (~90.1% screen-to-body ratio)

نوعAMOLED, 68B colors, 120Hz, HDR10+, Dolby Vision, 500 nits (typ), 1200 nits (HBM), 1800 nits (peak)

مشخصات باتری

Charging45W wired, 50% in 23 min, 100% in 1 hour (advertised)

Music play

زمان مکالمه

استندبای

نوع5000 mAh, non-removable

Charging67W wired, 100% in 45 min (advertised)

Music play

زمان مکالمه

استندبای

نوع5000 mAh, non-removable

مشخصات دوربین اصلی

نوع دوربینDual : 50 MP, f/1.9, (wide), 1/1.56", PDAF, OIS 50 MP, f/2.2, 114 (ultrawide), 1/2.76", 0.64m

ویدئو4K@30fps, 1080p@60/120fps, gyro-EIS

ویژگیLED flash, panorama, HDR

نوع دوربینTriple : 64 MP, f/1.7, 25mm (wide), 0.7m, PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 120 (ultrawide) 2 MP, f/2.4, (macro)

ویدئو4K@24/30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS

ویژگیLED flash, HDR, panorama

مشخصات دوربین سلفی

ویژگی هاHDR

نوع دوربینSingle : 32 MP, f/2.2, (wide), 1/2.74"

ویدئو1080p@60fps

ویژگی هاHDR, panorama

نوع دوربینSingle : 16 MP, f/2.4, (wide), 1/3.06", 1.0m

ویدئو1080p@30/60fps

مشخصات پردازنده و سخت افزار

Internal128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM, 256GB 12GB RAM

Card slotNo

ChipsetMediatek Dimensity 7200 Pro (4 nm)

CPUOcta-core (2x2.8 GHz Cortex-A715 & 6x 2.0 Cortex-A510)

GPUMali-G610 MC4

InternalUFS 4.0

Card slotNo

ChipsetMediatek Dimensity 8300 Ultra (4 nm)

CPUOcta-core 3.35 GHz (1+3+4 cores)

GPUMali G615-MC6

مشخصات نرم افزاری

OSAndroid 14, Nothing OS 2.5

OSAndroid 14, HyperOS

ویژگی ها

SensorsFingerprint (under display, optical), accelerometer, gyro, proximity, compass

SensorsVirtual proximity sensing

مشخصات صدا

3.5mm jack No

پورت هندزفری 3.5 میلیمتر

بلندگوYes, with stereo speakers

3.5mm jack 24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res Wireless audio

پورت هندزفری 3.5 میلیمتر

بلندگوYes, with dual speakers

مشخصات شبکه های ارتباطی

5G bands1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 77, 78 SA/NSA

EDGE

GPRS

3G bandsHSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100

TechnologyGSM / HSPA / LTE / 5G

2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

4G bands1, 3, 4, 5, 7, 8, 18, 19, 20, 26, 28, 38, 39, 40, 41, 42, 66

SpeedHSPA, LTE-A, 5G

5G bands1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 48, 77, 78 SA/NSA/Sub6

EDGE

GPRS

3G bandsHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100

TechnologyGSM / HSPA / LTE / 5G

2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2

4G bands1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 18, 19, 20, 28, 38, 40, 41, 48, 66

SpeedHSPA, LTE-A, 5G

سایر مشخصات

PositioningGPS, GALILEO, GLONASS, BDS, QZSS

Infrared port

Bluetooth5.3, A2DP, LE

موقعیت نما ( GPS )

NFCYes, 360

RadioNo

USBUSB Type-C 2.0, OTG

WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct

PositioningGPS, GALILEO, GLONASS, QZSS, BDS (B1I+B1c)

Infrared portYes

Bluetooth5.4, A2DP, LE

موقعیت نما ( GPS )

NFCYes (market/region dependent)

RadioNo

USBUSB Type-C 2.0, OTG

WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct

تست ها

بلندگو -26.3 LUFS (Good)

کیفیت صدا

عمر باتری

Camera

Display

Performance

بلندگو -24.3 LUFS (Very good)

کیفیت صدا

عمر باتری

Camera Photo / Video

Display Contrast ratio: Infinite (nominal)

Performance AnTuTu: 1396547 (v10) GeekBench: 4696 (v6)

سایر

SAR

رنگ بندی

Price329.00 / 319.00

SAR EU

ModelsA142

SAR

رنگ بندی

Price$449.00 / 349.00 / 369.00

SAR EU

Models2311DRK48G, 2311DRK48I

نویسنده : پویا علیمی
تاریخ انتشار 8 ماه پیش
تعداد نظرات : 5
5/ 4.8

نوشتن دیدگاه جدید
نظر خود را بنویسید
Hossein_sh

پوکو

۳۰ فروردین ۱۴۰۳
Nurse

قطعا پوکو قوی تره

۲۹ فروردین ۱۴۰۳
Mhch8877

مقایسه خیلی خوبی بود

۲۸ فروردین ۱۴۰۳
Mhch8877

به جز پردازنده تو بقیه جا ها برابره

۲۸ فروردین ۱۴۰۳
SinaRe8596

پوکو شارژر بهتر، صفحه نمایش بهتر، پردازنده بهتر داره که به نظرم میتونه روی انتخاب گوشی خیلی تاثیر مستقیم بزاره

۲۸ فروردین ۱۴۰۳