دوستان عزیز اینکه میگن اگزینوس بزای گیم خوب نیست و کاملا دروغه! من خودم نزدیک به ۱ ساله با این گوشی به کوب کالاف زدم و حتا یک لگ کوچیک ندیدم شاید شیائومی بهتر باشه در گیم ولی لطفا حق سامسونگ رو پایه مال نکنید چون سامسونگ هم در گیم خداست
مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ
گوشی های میان رده توی سال های اخیر پیشرفت های قابل توجهی توی سخت افزار و دوربین ارائه دادن و حتی توی برخی موارد در حد مدلهای بالارده ارزش خرید دارن. دو تا میان رده Poco X6 Pro و A54 سامسونگ با اختلاف زمانی ۹ ماه از هم دیگه تو ماههای مارس و ژانویه (فروردین و دی ۱۴۰۲) وارد بازار جهانی شدن و توی بخش های سخت افزاری، دوربین و باتری همدیگه رو به چالش کشیدن. پس اگه یه گوشی میان رده قوی با برچسب قیمتی مناسب میخواین، توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ با ما همراه باشین تا هر دو تا گوشی رو توی بخش های مختلف با هم مقایسه کنیم و ارزش خریدشون رو بسنجیم.
- فهرست مطالب
- مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ از نظر طراحی و کیفیت ساخت
- مقایسه صفحه نمایش پوکو X6 پرو و A54 سامسونگ
- مقایسه عملکرد باتری Poco X6 Pro و A54
- مقایسه دوربین پوکو X6 پرو و A54 سامسونگ
- مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ در بخش سخت افزار و نرم افزار
- مقایسه عملکرد نرم افزاری Poco X6 Pro و A54
- مقایسه اسپیکر پوکو X6 پرو و A54 سامسونگ
- کدوم مدل ارزش خرید بیشتری داره؟
مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ از نظر طراحی و کیفیت ساخت
میان رده A54 سامسونگ در مقایسه با مدل سال گذشته، طراحی بهتر و جدیدی تری توی بخش چیدمان دوربین بکار گرفته که از نظر ظاهری شباهت زیادی به پرچمدار های اخیر سری S23 داره. درب گوشی از جنس شیشه با کیفیت ساخته شده که لول این گوشی رو کمی بالاتر از میان رده های بازار قرار میده. از اون طرف فریم گوشی از پلاستیک ساخته شده که بازم جذابه. برای جلوی گوشی از شیشه استفاده شده که توسط یه لایه گوریلا گلس ۵ محافظت میشه و مقاومت بالای در برابر ضربه و خط و خش داره. تخت شدن درب پشتی و فریم منحنی A54 سامسونگ تاثیر مثبتی توی ارگونومی و توی دست گرفتن گوشی داره که در مدت طولانی فشار کمتری به مچ دست میاره.
در مقابل، میان رده تازه نفس Poco X6 Pro برخلاف رقیب، از طراحی عجیبی رو توی ساخت بدنه و ماژول های دوربین استفاده میکنه. توی میان رده پوکو تمامی دوربین های پشتی و فلش LED داخل یه جزیره مستطیلی روی درب پشتی قرار دارن. درب پشتی گوشی تو 2 مدل مختلف پلاستیک و چرم مصنوعی (سیلیکون پلیمری) ساخته شده که جذابیت خاصی داره. فریم گوشی از جنس پلاستیک محکم و جلوی گوشی از شیشه باکیفیت ساخته شده که توسط گوریلا گلس ۵ محافظت میشه. از نظر ابعاد و وزن، پوکو ۰/۱ میلیمتر قطر بیشتر ولی حدود ۲۵ گرم وزن کمتری داره که قطعا تو خوش دست شدن گوشی تاثیر زیادی داره.
میان رده پوکو به گواهی IP54 محافظت در برابر گرد و غبار و پاشش آب مجهز شده که در حد خودش قابل قبوله و انتظار زیادی نداریم. از اون طرف A54 سامسونگ پا رو کمی فراتر گذاشته و از استاندارد جدید ضد آب IP67 استفاده میکنه که میتونین گوشی رو توی عمق ۱ متری تا ۳۰ دقیقه زیر آب بذارین و مشکلی براش پیش نمیاد. اما اگه گوشی پوکو از دستتون توی آب بیفته کاملا داغون میشه و دیگه قابل استفاده نیست.
در حالت کلی توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ در بخش طراحی، هر دو تا گوشی بدنه مقاوم، ابعاد تقریبا یکسان و اختلاف وزنی جزئی دارن. اما اگه بخوایم طراحی و ظاهر رو به عنوان اولویت قرار بدیم، میان رده سامسونگ به دلیل استفاده از درب شیشه ای و ظاهر پرچمدارهای جدید سامسونگ و استفاده از گواهی IP67 با اختلاف از سد پوکو رد میشه. واقعیت ماجرا اینه که میان رده پوکو علیرغم مشخصات سخت افزاری جذاب ظاهر خوبی نداره و حتی استفاده از درب چرمی هم دردی از این مشکل دوا نمیکنه و ماژول های دوربین ظاهر آزار دهنده ای دارن.
مقایسه صفحه نمایش پوکو X6 پرو و A54 سامسونگ
توی بخش نمایشگر، سامسونگ A54 به یه نمایشگر ۶/۴ اینچی سوپر امولد مجهز شده که از نرخ بروزرسانی بالای ۱۲۰ هرتزی و استاندارد تصویر +HDR10 پشتیبانی میکنه. نمایشگر گوشی بیشتر از 82 درصد فضای جلویی گوشی رو در اختیار داره که میتونه تصاویر با رزولوشن بالای ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل رو نمایش بده. این نمایشگر توانایی تولید روشنایی ۴۵۷ نیت در حالت دستی و تا ۹۸۰ نیت در حالت حداکثری رو داره که به ادعای سازندگان تا ۱۰۰۰ نیت در حالت حداکثری میرسه. روی این حساب میتونین A54 رو توی محیط های باز و حتی زیر نور خورشید هم استفاده کنین.
در مقابل میان رده تازه نفس پوکو X6 پرو از یه پنل ۶/۶۷ اینچی اولد با وضوح تصویر ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل استفاده کرده که از نرخ بالای بروزرسانی ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکنه. نمایشگر پوکو بیشتر از ۹۰ درصد فضای جلویی گوشی رو به خودش اختصاص داده و مابقی رو حاشیه های مشکی گرفته که از نظر، حاشیه نمایشگر کمتری در مقایسه با رقیب و مدل سال گذشته داره. نمایشگر پوکو از استانداردهای تصویر دالبی ویژن، HDR10+ پشتیبانی میکنه که روی این حساب میتونین ویدیو های استریم رو با کیفیت بالا تماشا کنین. از اون طرف نمایشگر گوشی توانایی تولید روشنایی ۵۰۰ نیت در حالت دستی و ۱۲۰۰ نیت در حالت خودکار رو داره.
بر اساس ادعای شیائومی نمایشگر این گوشی توانایی تولید روشنایی ۱۸۰۰ نیت در حالت خودکار رو داره و از نرخ بازخورد لمسی ۲۱۶۰ هرتزی پشتیبانی میکنه که روی این حساب، گزینه مناسبی برای موبایل گیمرا به حساب میاد.
در حالت کلی توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ در بخش نمایشگر، میزان روشنایی صفحه و عمق رنگ هر دو تا گوشی عملکرد برابری دارن، اما از طرف دیگه پوکو X6 پرو به دلیل پشتیبانی از فناوری دالبی ویژن، HDR10+ حاشیه کمتر و روشنایی بیشتر، گزینه مناسبی برای تماشا فیلم و گیم زدن محسوب میشه. روی این حساب نمایشگر پوکو برتری خودش رو در برابر سامسونگ ثابت میکنه و امتیاز این بخش بهش میرسه.
مقایسه عملکرد باتری Poco X6 Pro و A54
توی بخش باتری میان رده A54 به یه باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری مجهز شده که با آداپتور ۲۵ واتی مورد تایید سامسونگ شارژ میشه. باتری این گوشی توی مدت زمان 30 دقیقه تا ۵۳ درصد شارژ میشه و برای فول شارژ شدن باتری به ۱ ساعت و ۳ دقیقه زمان نیاز دارین. اون طرف Poco X6 Pro هم مثل رقیب، از یه باتری ۵۰۰۰ میلی آمپری استفاده میکنه که توی استفاده های روزانه و ترکیبی عملکرد و شارژ دهی مناسبی داره. باتری پوکو با آداپتور فست ۶۷ واتی داخل جعبه توی یه ربع تا ۴۷ درصد و توی کمتر از نیم ساعت تا ۸۳ درصد شارژ میشه و برای شارژ کامل باتری باید ۴۳ دقیقه صبر کنین.
از نظر شارژدهی، سامسونگ A54 با هر بار فول شارژ شدن تا ۲۶ ساعت برای زنگ زدن، ۹ ساعت برای وب گردی، ۱۳ ساعت برای فیلم دیدن و ۷ ساعت برای بازی کردن شما رو همراهی میکنه. از اون طرف باتری پوکو، امکان استفاده تا ۲۹ ساعت برای تماس، ۹ ساعت برای گشت و گذار در اینترنت، ۱۳ ساعت برای تماشا فیلم های مورد علاقتون و ۷ ساعت برای بازی دووم میاره که در مقایسه با سال قبل پیشرفت زیادی توی بخش باتری داریم. برای اینکه تفاوت این دو نسل رو بیشتر درک کنین، میتونین مقایسه Poco X6 Pro و Poco X5 Pro رو تو سایت موبونیوز بخونین.
در حالت کلی توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ در بخش باتری، میان رده پوکو به لطف پشتیبانی از آداپتور شارژ ۶۷ واتی سرعت شارژ تا دو برابر بیشتر از رقیب داره. از اون طرف باتری گوشی توی اکثر بخش های کاربری روزانه، شارژدهی ۲ تا ۳ ساعت بیشتر در مقایسه با میان رده سامسونگ داره که از این نظر امتیاز بخش باتری رو دریافت میکنه. تقریبا تمامی گوشی های میان رده و پرچمدار سامسونگ در دو سه سال اخیر آداپتور شارژ سر جعبه رو برداشتن که یه هزینه اضافه رو به کاربر تحمیل میکنه؛ اما مطابق انتظارمون پوکو با هوشمندی تمام حقوق کاربر رو حفظ کرده و دردسر خرید آداپتور شارژ وجود نداره که از این لحاظ هم برتری کامل خودش رو به اثبات میرسونه.
مقایسه دوربین پوکو X6 پرو و A54 سامسونگ
توی بخش دوربین، میان رده مدعی Poco X6 Pro از ترکیب دوربین های سه تایی شامل یه دوربین اصلی واید ۶۴ مگاپیکسلی، یک دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و یک دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی استفاده میکنه که با چیدمان جزیره ای مربع شکل روی درب پشتی قرار گرفته و مجموعه دوربین های این گوشی رو تشکیل میدن.
در مقابل سامسونگ A54 هم مثل رقیب، از ترکیب دوربین های سه تایی شامل 50 مگاپیکسلی واید، یک دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی و یک دوربین ماکرو 5 مگاپیکسلی استفاده کرده که به تقلید از پرچمدارهای سری S23 با چیدمان بدون جزیره ای روی درب پشتی قرار گرفته که جذابیت خاصی داره و حس استفاده از یه گوشی گرون قیمت رو به کاربر منتقل میکنه.
دوربین اصلی هر دو تا گوشی توانایی فیلمبرداری با وضوح بالای 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه رو در اختیار کاربر میذاره. از اون طرف توی دوربین سلفی کمی اوضاع فرق میکنه؛ اینجا میان رده سامسونگ مثل دوربین اصلی توانایی فیلمبرداری 4K رو داره، اما از اون طرف پوکو به فیلمبرداری 1080P و سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه اکتفا کرده که از نظر یه پله پایین تر از رقیب قرار داره.
مقایسه عملکرد دوربین های اصلی
دوربین اصلی A54 سامسونگ عملکرد بسیار خوبی توی نور روز و محیط های باز داره و تصاویر با نویز کم و کیفیت بالای رو ثبت میکنه. تصاویر گرفته شده با دوربین واید این گوشی، وضوح فوق العاده بالا، جزئیات مناسب و رنگ بندی طبیعی دارن و محدوده داینامیک و کنتراست تصویر در حد استاندارد رعایت میشه. توی حالت عکاسی با زوم ۲ و ۴ برابری، کمی کیفیت تصویر افت میکنه ولی همچنان عکس های گرفته شده در حد قابل قبول هستن و جزئیات محیط و سوژه ها به طور کامل ثبت میشه.
عملکرد دوربین اصلی میان رده A54 توی حالت نور کم کیفیت مناسبی داره. معمولا دوربین اصلی توی نور کم و در حالت شب جزئیات محیط و سوژه ها رو به دقت ثبت میکنه و وضوح بالایی داره. از اون طرف، توی این حالت کنتراست تصویر و محدوده داینامیک هم آنچنان افت نکرده و رنگ های محیط با دقت بالا و کاملا طبیعی ثبت میشن. توی حالت زوم ۲ و ۴ برابری، جزئیات تصویر بدون تغییر هستن ولی از اون طرف نویز کمی روی عکس ها میفته.
در مقابل، توی میان رده Poco X6 Pro تصاویر با جزئیات و نوردهی دقیق و محدوده داینامیک استاندارد ثبت میشن. از اون طرف رنگ بندی تصاویر زیاد جالب نیست و معمولا یا رنگ ها خیلی گرم و تند میشن و یا یه جاهایی رنگ محیط کاملا سرد میشه که اصلا جالب نیست. توی حالت زوم ۲ و ۴ برابری، دوربین دقت بالایی توی ثبت تصویر داره ولی همچنان توی تشخیص رنگ مشکل داره و هیچ چیز طبیعی نیست. توی عکاسی در حالت نور کم، عملکرد دوربین در حد خوبی و جزئیات به طور دقیق گرفته میشه. از اون طرف، دوربین توی این حالت نویز زیادی روی عکس های میندازه و سایه های محیط رو خیلی شدید تر نشون میده. پس از انتخاب حالت زوم ۴ برابری، دوربین اصلی همچنان عکس های با کیفیتی رو ثبت میکنه که جزئیات مناسبی دارن.
مقایسه عملکرد دوربین های اولترا واید
عملکرد دوربین اولترا واید A54 سامسونگ کاملا به گوشی میخوره و یه جورایی در حد کار راه بندازه و واقعا نمیشه توقع زیادی ازش داشته باشیم. تصاویر گرفته شده با دوربین اولترا واید این گوشی وضوح و رنگ بندی مناسبی داره و محدوده داینامیک و کنتراست در حد تعادل رعایت میشه. دوربین اولترا واید A54 سامسونگ توی نور کم و حالت شب عملکرد خوبی داره و تصاویر با جزئیات محدوده و کنتراست مناسب ثبت میکنه. از اون طرف توی حالت عکاسی در شب، تصاویر با کیفیت مناسب ولی با نویز محدود و نقاط تاریک ثبت میشن.
در مقابل، دوربین اولترا واید Poco X6 Pro توی روز عملکرد مناسبی داره ولی به دلیل محدوده داینامیک پایین دوربین رنگ بندی تصاویر مشکل داره که زیاد جالب نیست. اما با همه اینها دوربین اولترا واید عملکرد مشابه دوربین اصلی گوشی رو داره و جزئیات محیط رو با دقت بالا ثبت میکنه. عملکرد دوربین اولترا واید پوکو توی نور کم در حد خودش مناسبه و میتونین تصاویر با جزئیات نسبتا خوب، رنگ بندی دقیق و محدوده داینامیک مناسب ثبت کنین که در حد خودش کارتون رو راه میندازه. از اون طرف توی عکسبرداری در شب، دوربین اولترا واید افت کیفیت محسوسی دارد و تصاویر با نویز کم و نقاط تاریک رو ثبت میکنه.
مقایسه عملکرد دوربین های ماکرو
دوربین ماکرو هر دو تا گوشی عملکرد معمولی و متوسط توی عکسبرداری در روز روشن، محیط کم نور و حالت شب داره. از اون طرف به دلیل رزولوشن پایین تصویر، جزئیات محیط و سوژه ها در اکثر مواقع حذف میشه و در نهایت به دلیل نداشتن فوکوس خودکار عکس های تار و با نقاط تاریک رو ثبت میکنه که زیاد جالب نیست. در حالت کلی عکاسی با دوربین ماکرو پوکو و سامسونگ در حد همون لنز ۲ مگاپیکسلی خوبه که کارتون رو راه میندازه و نباید توقع زیادی ازش داشته باشین.
مقایسه عملکرد دوربین های سلفی
میان رده A54 سامسونگ از یه دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی استفاده میکنه که تصاویر رو با وضوح و نور دهی بالا و محدوده داینامیک و کنتراست مناسب ثبت میکنه. توی تصاویر گرفته شده با دوربین سلفی، رنگ صورت کاملا طبیعی گرفته میشه و سایر اجزای محیط هم رنگ بندی مناسبی دارن. دوربین سلفی سامسونگ توی ثبت جزئیات سوژه فردی و محیط اطراف عملکرد مناسبی داره و حتی توی محیط باز و در معرض نور شدید خورشید هم عکس های خیلی با کیفیتی رو ثبت میکنه.
در مقابل میان رده پوکو از یه دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی مجهز شده که تصاویر رو با وضوح بالا و محدوده داینامیک مناسبی ثبت میکنه. اما از اون طرف توی محیط های باز و زیر نور خورشید، عکس های گرفته شده افت کیفیت زیادی داره و نویز محدوده روش میفته. به طور خلاصه، دوربین سلفی پوکو جنبه کار راه بندازی داره و توی این بخش ضعیف تر از رقیب عمل میکنه که زیاد جالب نیست.
در حالت کلی توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ از نظر عملکرد مجموعه دوربین های پشتی و دوربین سلفی، دوربین سلفی میان رده سامسونگ عملکرد بهتری رو نشون داده اما تو بخش دوربینهای پشتی میبینیم که پوکو با رزولوشن و پیکسل بالاتر بهتر عمل کرده.
مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ در بخش سخت افزار و نرم افزار
توی بخش سخت افزاری، میان رده A54 سامسونگ به تراشه نه چندان قدرتمند Exynos 1380 مجهز شده که معماری ۵ نانومتری داره و برای بخش گرافیکی از پردازنده Mali-G68 MP5 استفاده میکنه که خروجی پردازشی مناسبی رو در اختیار کاربر میذاره. از اون طرف Poco X6 Pro از تراشه جدید مدیاتک Dimensity 8300 Ultra استفاده میکنه که عملکرد پردازشی و گرافیکی فوق العاده ای داره. این تراشه قدرتمند از معماری جدید ۴ نانومتری استفاده میکنه که در کنار پردازنده گرافیکی Mali G615-MC6 بخش پردازشی این گوشی رو به عهده دارن.
میان رده پوکو به لطف استفاده از تراشه قدرتمند مدیاتک توی بخش تک هسته ای تا ۴۵ درصد و چند هسته ای تا ۷۵ درصد عملکرد و بازدهی بیشتری در مقایسه با تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ داره که توی اجرای برنامه های سنگین و بازی های جدید به وضوح دیده میشه. توی اجرای برنامه ها و بازی نیمه سنگین و چالشی، پردازنده پوکو توانایی اجرای بازی های جدید مثل Genshin Impact با تنظیمات گرافیکی حداکثری و نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه رو داره. از اون طرف دمای دستگاه در حین اجرای بازی های سنگین تا حد زیادی بالا میره ولی انقدر زیاد نیست که دستتون رو بسوزونه!
عملکرد تراشه اگزینوس ۱۳۸۰ توی بازی ها نیمه سنگین در حد معمولیه و اکثر بازی های معروف مثل پابجی رو میتونین با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه و تنظیمات متوسط اجرا کنین. اما همون طور که انتظار داشتیم، تراشه اگزینوس برای گیم ساخته نشده و پس از مدت کوتاهی دمای گوشی بالای میره و لگ و باگ زیادی توی اجرای بازی داره که چندان جالب نیست. میان رده سامسونگ توی دو نسخه حافظه ۱۲۸ گیگابایت و رم ۴ تا ۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت با رم ۶ و ۸ گیگابایت وارد بازار شده که انتخاب های زیادی رو به کاربر میده. در مقابل پوکو توی سه ظرفیت حافظه ۲۵۶ گیگابایت با رم ۸ و ۱۲ گیگابایت و ۵۱۲ گیگابایت با رم ۱۲ گیگابایتی به بازار عرضه میشه که میتونین یه نسخه رو انتخاب خودتون خریداری کنین.
در حالت کلی توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ از نظر عملکرد پردازشی، میان رده سامسونگ تنوع حافظه بالاتری رو در مقایسه با رقیب داره. از اون طرف پوکو به دلیل داشتن تراشه قدرتمند مدیاتک Dimensity 8300 Ultra از پس اجرای سنگین ترین برنامه ها و بازی های موبایلی بر میاد و عملکرد بالاتر از یه میان رده معمولی رو در اختیار کاربر میذاره. روی این حساب میان رده پوکو Poco X6 Pro با اختلاف بسیار بالا از سد حریف میگذاره و امتیاز بخش پردازشی رو دریافت میکنه.
مقایسه عملکرد نرم افزاری Poco X6 Pro و A54
توی بخش پردازشی، میان رده A54 با اندروید 13 (قابل ارتقا به 14) و پوسته 5.1 One UI عرضه شده که محیط کاربری روون و بدون باگ رو در اختیار کاربر میذاره. سامسونگ توی چند سال اخیر روی بهبود بخش نرم افزاری گوشی های خودش تمرکز زیادی میکنه که به جرات میتونم بگم یکی از بهترین رابط های کاربری گوشی های اندرویدی رو در اختیار داره. از اون طرف پوکو X6 پرو از اندروید ۱۴ و رابط کاربری HyperOS استفاده میکنه، این پوسته جدید به تازگی جای MIUI رو گرفته که توی اکثر بخش های ویجت و لاک اسکرین شباهت زیادی به IOS اپل داره که برای طرفداران گوشی های شیائومی خیلی جالب خواهد بود.
بر اساس اعلام سامسونگ تمامی گوشی های میان رده و اقتصادی این برند، تا ۴ سال آپدیت نرم افزاری و تا ۵ سال آپدیت نرم افزاری رو دریافت میکنن که از این نظر بالاترین پشتیبانی رو در مقایسه با رقبا داره. در مقابل شیائومی هم برنامه دریافت آپدیت نرم افزاری ۳ ساله و پچ امنیتی ۴ ساله رو توی دستور کار قرار داده که از این نظر، به عنوان رقیب سرسخت سامسونگ توی جایگاه دوم قرار میگیره.
میان رده سامسونگ با داشتن 6 One UI محیط کاربری یکدست و روان داره که تمامی گزینه های مورد نیاز کاربر به صورت کاملا ساده ولی کاربردی طراحی شدن که دسترسی راحتی دارن. از اون طرف پوکو از MIUI و رابط کاربری قدیمی خودش دل کنده و حالا تمام امیدش رو روی HyperOS گذاشته که به نظرم پیشرفت زیادی در مقایسه با قبل داره و دیگه اون لگ و باگ های مزاحم اعصابتون رو به هم نمیریزه.
در حالت کلی توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ، هر دو تا گوشی عملکرد نرم افزاری مناسبی دارن ولی میان رده سامسونگ آپدیت نرم افزاری و امنیتی طولانی تری در مقایسه با پوکو داره که میتونین با اطمینان کامل گوشی رو تا ۴ سال آینده هم استفاده کنین. روی این حساب امتیاز بخش نرم افزاری با اختلاف بسیار نزدیک به میان رده A54 میرسه که میدونم خیلیاتون به برنده شدن سامسونگ امیدوار بودین.
مقایسه اسپیکر پوکو X6 پرو و A54 سامسونگ
توی بخش اسپیکر، سامسونگ A54 از یه بلندگوی استریو استفاده میکنه که در بخش پایین گوشی و کنار پورت شارژ قرار داره. اسپیکر سامسونگ صدای با کیفیت و بلندی تولید میکنه، اما از اون طرف صدای بیس بالایی نداره که به نظرم در حد خودش مناسبه و انتظار زیادی ازش نداریم. در مقابل، میان رده Poco X6 Pro از دو تا اسپیکر استریو با کیفیت استفاده میکنه که در بخش بالا و پایین فریم گوشی قرار داره. بلندگوی های پوکو به لطف پشتیبانی از صدای دالبی اتموس، صدای بسیار خوب و بلندی رو تولید میکنه و بیس بالاتری در مقایسه با رقیب داره.
متاسفانه هر دو گوشی جک صدا رو حذف کردن که راهی به جز استفاده از هندزفری بلوتوثی ندارین. از اون طرف میتونین از تبدیل های AUX به تایپ C هم استفاده کنین که امکان اتصال هندزفری های سیم قدیمی رو در اختیارتون میذاره. این دو تا گوشی به لطف داشتن بلوتوث نسخه ۵/۳ تاخیر صدا کمی دارن که میتونین با خیال راحت هدفون های بلوتوثی رو برای زنگ زدن و یا آهنگ گوش دادن استفاده کنین.
در حالت کلی توی مقایسه Poco X6 Pro و A54 سامسونگ در بخش اسپیکر، میان رده پوکو به دلیل داشتن صدای خروجی با کیفیت و بیس قوی برتری خوشو رو در مقابل سامسونگ به اثبات میرسه و امتیاز این بخش رو دریافت میکنه.
کدوم مدل ارزش خرید بیشتری داره؟
ارزش خرید این دو تا گوشی باید تو رده قیمتی خودشون مشخص بشه. بنابراین باید اول از همه قیمت گوشی رو مشخص کنیم و براساس اون تصمیم بگیریم. قیمت سامسونگ A54 در حال حاضر با کانفیگ رم 8 و حافظه 256 گیگ حدود 15 میلیون تومان (اسفند ۱۴۰۲) و قیمت Poco X6 Pro با رم 12 و حافظه 512 گیگ حدود 17 میلیون و 400 تومنه. نسخههای دیگه در حال حاضر تو بازار ایران وجود ندارن و اگه بخواین سراغ پوکو برین رم 12 نصیبتون میشه. از اون طرف سامسونگ هم مدل جذابتریه و هم رابط کاربری بهتری داره و میشه مشکل حافظه کمش رو با کمتر از ۱ تومن و خرید کارت حافظه اضافی جبران کرد. تنها موردی که داره اینه که رمش بالاتر از ۸ نمیره و تو پردازنده به گرد پای پوکو هم نمیرسه. پس یه اختلاف قیمت ۱ تومنی میمونه که با رم ۱۲ کاملا برای گیمرا توجیه داره.
بنابراین پیشنهاد ما اینه که اگه گیمر هستین و میخواین از بازی کردن با گوشی لذت ببرین سخت افزار سریع و قدرتمند شیائومی رو انتخاب کنین که هم تو بنچمارکها نتایج بهتری گرفته و هم باتری فست شارژ داره و لنگ شارژ نمیمونین. اما اگه بازی موبایلی براتون خیلی اولویت نداره، میان رده A54 با استاندارد ضد آب و ظاهر پریمیوم و کیفیت بدنه خوب، یه انتخاب عالی نسبت به قیمتیه که ارائه میده.
مقایسه مشخصات galaxy a54 با poco x6 pro
Announced2023, March 15
StatusAvailable. Released 2023, March 24
Announced2024, January 11
StatusAvailable. Released 2024, January 12
رنگ بندیLime, Graphite, Violet, White
SIMIP67 dust/water resistant (up to 1m for 30 min)
Build
Weight202 g (7.13 oz)
Dimensions158.2 x 76.7 x 8.2 mm (6.23 x 3.02 x 0.32 in)
رنگ بندیBlack, Yellow, Gray
SIMIP54, dust and splash resistant
BuildGlass front (Gorilla Glass 5), plastic back or silicone polymer back (eco leather)
Weight186 g or 190 g (6.56 oz)
Dimensions160.5 x 74.3 x 8.3 mm (6.32 x 2.93 x 0.33 in)
ProtectionCorning Gorilla Glass 5
Resolution1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~403 ppi density)
Size6.4 inches, 100.5 cm2 (~82.9% screen-to-body ratio)
نوعSuper AMOLED, 120Hz, 1000 nits (HBM)
ProtectionCorning Gorilla Glass 5
Resolution1220 x 2712 pixels, 20:9 ratio (~446 ppi density)
Size6.67 inches, 107.4 cm2 (~90.1% screen-to-body ratio)
نوعAMOLED, 68B colors, 120Hz, HDR10+, Dolby Vision, 500 nits (typ), 1200 nits (HBM), 1800 nits (peak)
Charging25W wired
Music play
زمان مکالمه
استندبای
نوعLi-Po 5000 mAh, non-removable
Charging67W wired, 100% in 45 min (advertised)
Music play
زمان مکالمه
استندبای
نوع5000 mAh, non-removable
نوع دوربینTriple : 50 MP, f/1.8, (wide), PDAF, OIS 12 MP, f/2.2, 123 (ultrawide), 1.12m 5 MP, f/2.4, (macro)
ویدئو4K@30fps, 1080p@30/60fps, 720p@480fps
ویژگیLED flash, panorama, HDR
نوع دوربینTriple : 64 MP, f/1.7, 25mm (wide), 0.7m, PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 120 (ultrawide) 2 MP, f/2.4, (macro)
ویدئو4K@24/30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS
ویژگیLED flash, HDR, panorama
ویژگی ها
نوع دوربینSingle : 32 MP, f/2.2, 26mm (wide), 1/2.8", 0.8m
ویدئو4K@30fps, 1080p@30fps
ویژگی هاHDR, panorama
نوع دوربینSingle : 16 MP, f/2.4, (wide), 1/3.06", 1.0m
ویدئو1080p@30/60fps
Internal128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM
Card slotmicroSDXC (uses shared SIM slot)
ChipsetExynos 1380 (5 nm)
CPUOcta-core (4x2.4 GHz Cortex-A78 & 4x2.0 GHz Cortex-A55)
GPUMali-G68 MP5
InternalUFS 4.0
Card slotNo
ChipsetMediatek Dimensity 8300 Ultra (4 nm)
CPUOcta-core 3.35 GHz (1+3+4 cores)
GPUMali G615-MC6
OSAndroid 13, One UI 5.1
OSAndroid 14, HyperOS
SensorsVirtual proximity sensing
SensorsVirtual proximity sensing
3.5mm jack No
پورت هندزفری 3.5 میلیمتر
بلندگوYes, with stereo speakers
3.5mm jack 24-bit/192kHz Hi-Res & Hi-Res Wireless audio
پورت هندزفری 3.5 میلیمتر
بلندگوYes, with dual speakers
5G bands1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78 SA/NSA/Sub6 - International
EDGE
GPRS
3G bandsHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
TechnologyGSM / HSPA / LTE / 5G
2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
4G bands1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 26, 28, 32, 38, 40, 41, 66
SpeedHSPA, LTE-A, 5G
5G bands1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 48, 77, 78 SA/NSA/Sub6
EDGE
GPRS
3G bandsHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
TechnologyGSM / HSPA / LTE / 5G
2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2
4G bands1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 18, 19, 20, 28, 38, 40, 41, 48, 66
SpeedHSPA, LTE-A, 5G
PositioningGPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Infrared port
Bluetooth5.3, A2DP, LE
موقعیت نما ( GPS )
NFCYes (market/region dependent)
RadioNo
USBUSB Type-C 2.0, OTG
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct
PositioningGPS, GALILEO, GLONASS, QZSS, BDS (B1I+B1c)
Infrared portYes
Bluetooth5.4, A2DP, LE
موقعیت نما ( GPS )
NFCYes (market/region dependent)
RadioNo
USBUSB Type-C 2.0, OTG
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct
بلندگو-26.6 LUFS (Good)
کیفیت صدا
عمر باتری
Camera
Display
Performance
بلندگو -24.3 LUFS (Very good)
کیفیت صدا
عمر باتری
Camera Photo / Video
Display Contrast ratio: Infinite (nominal)
Performance AnTuTu: 1396547 (v10) GeekBench: 4696 (v6)
SAR0.81 W/kg (head) 0.67 W/kg (body)
رنگ بندی
Price$381.00 / 482.97 / 445.00 / 40,999
SAR EU0.69 W/kg (head) 1.34 W/kg (body)
ModelsSM-A546V, SM-A546U, SM-A546U1, SM-A546B, SM-A546B/DS, SM-A546E, SM-A546E/DS, SM-A5460
SAR
رنگ بندی
Price$449.00 / 349.00 / 369.00
SAR EU
Models2311DRK48G, 2311DRK48I
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.