*بنظرم a25 بهتره*
درسته گواهی IP و گوریلا گلس 5 نداره اما نسخه 256 گیک و رم 8 a25، هم قیمت a34 با نسخه رم 8 و حافظه 128 هست.
خلاصه اگه حافظه بیشتر براتون مهمه a25 اگه هم نه a34 بهتره
مقایسه A25 و A34 سامسونگ
کمپانی سامسونگ به عنوان پای ثابت بازار گوشی های اندرویدی، هر ساله گوشی های زیادی توی دسته بندی میان رده، اقتصادی و پرچمدار به بازار عرضه میکنه که هر کدوم بر اساس بودجه کاربر امکانات بالا و در خور توجهی رو دارن. میان رده جدید A25 حریف تازه وارد سامسونگ قراره داداش بزرگ خودش یعنی A34 رو به یه نبرد تن به تن دعوت کنه که مطمئنم خیلیاتون انتظارش رو داشتین. پس اگه میخواین یه گوشی میان رده جذاب بخرین و بین این دو تا مدل مردد هستین، پیشنهاد میکنم تا آخر مقایسه A25 و A34 سامسونگ همراه موبونیوز باشین تا زیر و زبر هر دو تا گوشی رو بررسی کنیم.
- فهرست مطالب
- مقایسه A25 و A34 سامسونگ از نظر طراحی و ساخت
- مقایسه نمایشگر A25 و A34 سامسونگ
- مقایسه A25 و A34 سامسونگ در بخش باتری
- مقایسه دوربین A25 و A34 سامسونگ
- مقایسه A25 و A34 سامسونگ از نظر سخت افزاری و نرم افزاری
- مقایسه عملکرد نرم افزاری A25 و A34 سامسونگ
- مقایسه اسپیکر A25 و A34
- کدوم مدل ارزش خرید بیشتری داره؟
مقایسه A25 و A34 سامسونگ از نظر طراحی و ساخت
دو میان رده A25 و A34 سامسونگ از نظر طراحی و کیفیت ساخت شباهت و تفاوت های زیادی با هم دارند و روی این حساب، بخش اول رو به بررسی ظاهری این دو مدل اختصاص میدیم. از نظر ابعاد بدنه، A25 سامسونگ حدود ۰/۱ میلیمتر قطر بیشتری در مقایسه با A34 داره که شاید زیاد توی چشم نیاد. از اون طرف با وجود ضخامت بیشتر در مقایسه با رقیب در حدود ۳ گرم وزن کمتری داره که قطعا توی استفاده های روزانه تاثیر زیادی داره.
توی میان رده قدیمی A34، درب پشتی و فریم گوشی از پلاستیک با دوام و مرغوب ساخته شده و جلوی گوشی هم مثل روال همیشه، از جنس شیشه در نظر گرفتن که از این نظر ظاهر تمام عیار یه میان رده جذاب رو به دوش میکشه. در مقابل، A25 هم به تقلید از داداش بزرگترش، از ترکیب درب پشتی و فریم پلاستیکی با انحنای لبه نیم دایره ای استفاده کرده که ارگونومی مناسبی داره و به دست فشار نمیاره. از اون طرف جلوی گوشی از شیشه ساخته شده و دوربین سلفی توی ناچ قطره ای قرار گرفته و به غیر از این تفاوت ظاهری خاصی با هم ندارن.
دوربین های پشتی توی هر دو تا گوشی A25 و A34 سامسونگ به تقلید از پرچمدارهای سری S24، به صورت چیدمان بدون جزیره روی درب پشتی گوشی قرار گرفته که حس استفاده از یه گوشی گرون قیمت با کیفیت رو به کاربر منتقل میکنه. توی A34 از استاندارد مقاومت در برابر آب خوردگی IP67 استفاده میکنه که از این نظر، میتونین گوشی رو تا عمق ۱ متری آب به مدت ۳۰ دقیقه بذارین و مشکلی براش پیش نمیاد. در مقابل A25 هیچ گواهی حفاظتی نداره و اگه به هر دلیل در معرض رطوبت باشه قابل استفاده نیست و باید تعمیرش کنین.
برای محافظت از نمایشگر هر دو تا گوشی، A34 از گوریلا گلس ۵ استفاده کرده که مقاومت بالای در برابر ضربه و خط و خش داره. اما برخلاف انتظار، A25 حتی به لایه گوریلا گلس نسل ۳ یا ۵ مجهز نشده که از این نظر A34 با وجود قدیمی بودن برتری زیادی در مقایسه با حریف داره. در حالت کلی توی مقایسه A25 و A34 سامسونگ در بخش طراحی و کیفیت ساخت، تفاوت های اصلی هر دو تا گوشی شامل بخش های زیر میشه:
- میان رده A34 به دلیل داشتن گواهی حفاظتی IP67 و محافظ نمایشگر گوریلا گلس ۵ انتخاب منطقی تری در مقایسه با A25 سامسونگ خواهد بود.
- طراحی تخت درب پشتی و نمایشگر A34 جذابیت خاصی داره که حس استفاده از یه گوشی پرچمدار گرون قیمت رو بهتون منتقل میکنه.
- سامسونگ A25 به دلیل داشتن طراحی منحنی در کناره های گوشی ارگونومی بالاتری در مقایسه با رقیب داره و توی استفاده طولانی مدت به مچ دست فشار نمیاره.
در کل باید گفت که A34 تو بخش طراحی بهتر عمل کرده.
مقایسه نمایشگر A25 و A34 سامسونگ
توی بخش مقایسه نمایشگر، سامسونگ A34 به یه نمایشگر ۶/۶ اینچی FHD+ سوپر آمولد مجهز شده که از نرخ بروزرسانی بالای ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکنه. از اون طرف، میان رده A25 هم به تقلید از رقیب و سایر گوشی لاین A، از یه نمایشگر ۶/۵ اینچی Super AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰ پیکسل و نرخ بروز رسانی ۱۲۰ استفاده میکنه که از این نظر تقریبا هر دو تا میان رده سامسونگی شباهت زیادی با هم دارن.
بر اساس نتایج اعلام شده از سوی سازندگان، نمایشگر A34 توانایی تولید روشنایی ۴۷۶ نیت در حالت دستی و ۱۰۰۰ نیت در حالت خودکار رو داره. از اون طرف A25 در مقایسه با سال قبل از نمایشگر با کیفیتی تری استفاده میکنه که توانایی تولید نور ۴۳۴ نیت در حالت دستی و حداکثر ۱۰۳۰ نیت در حالت خودکار رو داره که از این نظر، هر دو تا میان رده اخیر سامسونگ انتخاب خوبی برای محیط های باز و زیر نور خورشید هستند.
نمایشگر A25 بیشتر از ۸۴ درصد فضای جلوی گوشی رو به خودش اختصاص داده و مابقی فضای خالی رو حاشیه های مشکی پوشوندن که ممکنه تو ذوقتون بزنه. از اون طرف نمایشگر A34 هم مثل رقیب ۸۵ درصد فضای جلویی گوشی رو گرفته و مثل همیشه حاشیه مشکی نازکی دور تا دور نمایشگر قرار داره. حسگر اثر انگشت توی A25 با کلید پاور ادغام شده که سرعت و کارایی مناسبی رو در اختیارتون میذاره؛ از اون طرف حسگر A34 مثل سال گذشته، به زیر نمایشگر منتقل شده که از نظر کارایی تفاوتی با رقیب نداره و در حد عالی کار رو براتون در میاره.
برخلاف انتظارمون، هیچ کدوم از دو تا میان رده A25 و A34 سامسونگ از استانداردهای تصویر دالبی ویژن و +HDR10 استفاده نمیکنن که برای دو تا گوشی میانرده جدید چندان جالب نیست. اما از اون طرف A25 از دیکودر های HDR10 و HLG و عمق رنگ ۸ بیتی پشتیبانی میکنه که روی این حساب میتونین محتوای استریم شبکه های آنلاین مثل نتفلیکس رو با رزولوشن Full HD تماشا کنین.
در حالت کلی توی مقایسه A25 و A34 سامسونگ در بخش نمایشگر، میان رده A25 به دلیل استفاده از نمایشگر با کیفیت تر، روشنایی صفحه بیشتر و قابلیت HDR10 و HLG برتری بیشتری در مقایسه با رقیب خودش داره و اگه نداشتن محافظ صفحه رو فاکتور بگیریم امتیاز این بخش رو دریافت میکنه.
مقایسه A25 و A34 سامسونگ در بخش باتری
توی بخش مقایسه عملکرد باتری، دو تا میان رده A25 و A34 سامسونگ از یه باتری حجیم ۵۰۰۰ میلی آمپری استفاده میکنن که کارایی و شارژدهی مناسبی داره. بر اساس تست های انجام شده، باتری هر دو تا گوشی توی استفاده های روزانه و ترکیبی تا یه روز و نیم بهتون جواب میده که به نظرم توی بخش باتری پیشرفت زیادی داشتن.
باتری A34 توی حالت استندبای تا ۱۳۳ ساعت هم دوام میاره که از این نظر، پس از هر بار شارژ کامل باتری تا ۳۱ ساعت برای تماس گرفتن، ۱۹ ساعت برای وبگردی و ۲۱ ساعت برای تماشا ویدیو کاربر رو همراهی میکنه. در مقابل باتری A25 تا ۱۰۵ ساعت در حالت استندبای بهتون جواب میده که از نظر، توی هر بار فول شارژ شدن میتونین برای ۲۵ ساعت زنگ زدن، ۸ ساعت وب گردی، ۱۲ ساعت فیلم دیدن و یا ۷ ساعت بازی کردن روش حساب کنین.
میان رده A34 با آداپتور ۲۵ وات مورد تایید سامسونگ، توی نیم ساعت تا ۵۱ درصد شارژ میشه که برای شارژ کامل باتری به ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه زمان نیاز دارین. در مقابل A25 هم در مقایسه با سال قبل یه جهش بزرگ داره و مثل رقیب از آداپتور ۲۵ وات پشتیبانی میکنه. روی این حساب باتری گوشی توی نیم ساعت تا ۴۵ درصد و در مدت ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه به طور کامل شارژ میشه.
در حالت کلی توی مقایسه A25 و A34 سامسونگ در بخش باتری، هر دو تا گوشی رقابت نزدیکی با همدیگه دارند، ولی با یه حساب سرانگشتی A34 بین ۵ تا ۱۰ ساعت شارژدهی بالاتری توی بخش های مختلف داره که با این اوصاف امتیاز باتری رو دریافت میکنه.
مقایسه دوربین A25 و A34 سامسونگ
توی بخش مقایسه دوربین هر دو تا گوشی، سامسونگ A34 برخلاف سال گذشته و مدل Samsung A33 به ترکیب دوربین های سه تایی روی آورده که شامل یه دوربین واید ۴۸ مگاپیکسلی با لرزش گیر اپتیکال، یه دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی و در آخر یه دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی هستند که با چیدمان بدون جزیره روی درب پشتی قرار دارن. برای دوربین سلفی این گوشی هم مثل مدل سال گذشته از یه دوربین ۱۳ مگاپیکسلی استفاده میشه و غیر از این چیز دیگه ای نداریم.
از اون طرف، میان رده تازه نفس A25 مثل سال قبل از ترکیب دوربین های سه گانه دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی واید با لرزش گیر اپتیکال، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو استفاده کرده که در کنار دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی مجموعه دوربین های میان رده جذاب سامسونگ رو تشکیل میدن. این مدل مثل گوشی های میان رده و اقتصادی سامسونگ توی سال گذشته، از چیدمان بدون جزیره دوربین های پشتی استفاده میکنه که جذابیت خاصی داره.
دوربین اصلی هر دو تا گوشی توانایی فیلمبرداری با وضوح بالای 4K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه رو داره که اینجا A25 برخلاف سال گذشته، دوربین بهتر و با کیفیت تری رو استفاده کرده که به لطف تراشه اگزینوس 1280 قابلیت فیلمبرداری 4K رو پوشش میده. توی دوربین سلفی A34 سامسونگ همچنان توانایی فیلمبرداری 4K و سرعت ۳۰ فریم رو حفظ کرده، اما A25 به فیلمبرداری ۱۰۸۰ پیکسل و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه قناعت کرده که از نظر با یه گوشی میان رده ارزان قیمت طرفیم و نباید توقع زیادی داشته باشیم.
مقایسه عملکرد دوربین های اصلی
تصاویر ثبت شده با دوربین اصلی میان رده قدیمی A34 سامسونگ کیفیت و نوردهی بالایی داره، جزئیات محیط و رنگ بندی به طور کامل رعایت میشه و محدوده داینامیک و کنتراست مناسبی داره. دوربین اصلی توی محیط باز و زیر نور خورشید هم عملکرد و کارای خودشو رو حفظ میکنه و تصاویر بسیار واضح و بدون نویز ثبت میشه. توی محیط کم نور و شب به دلیل پایین بودن کنتراست، اغلب تصاویر گرفته شده دارای نقاط تاریک و نویز زیادی هستن. پس از فعال کردن حالت (night mode) کیفیت تصویر تا حدی زیادی بالاتر میره و وضوح بیشتری داره، از اون اون طرف نور زیادی روی عکس ها میتابه که زیاد جالب نیست و تصاویر با عکس شب شباهتی ندارن.
از اون طرف، عکس های گرفته شده با دوربین اصلی A25 سامسونگ کیفیت و نوردهی مناسبی دارن و جزئیات محیط و محدوده داینامیک و کنتراست در حد تعادل رعایت میشه. از اون طرف اگه توی محیط های باز و زیر نور خورشید برین کیفیت تصاویر کمی افت میکنه و عکس هایی با نویز محدود ثبت میکنه. دوربین اصلی گوشی توی محیط های با نور کم عملکرد مناسبی داره و رنگ بندی سوژه ها به طور دقیق ثبت میشن، اما توی این وضعیت معمولا نویز زیادی رو عکس ها میفته که ممکنه آزار دهنده باشه. از اون طرف توی حالت عکاسی در شب، تصاویر کیفیت معمولی، کنتراست پایین و نویز محدودی دارن که باید یه جوری باهاش کنار بیاین.
در حالت کلی توی مقایسه A25 و A34 سامسونگ، دوربین واید میان رده قدیمی A34 کیفیت و عملکرد بیشتری در مقایسه با رقیب داره.
مقایسه عملکرد دوربین های اولترا واید
دوربین اولترا واید A34 تصاویر با وضوح بالا و نوردهی مناسب، رنگ بندی طبیعی و محدوده داینامیک مناسب ثبت میکنه. توی حالت عکاسی در نور کم و شب، دوربین اولترا واید عکس های با کیفیتی ثبت میکنه، ولی بعضی اوقات توی تصاویر نویز محدودی میفته که زیاد به چشم نمیاد. برای حل مشکل تاری عکس ها حالت شب رو فعال میکنم که در نتیجه عکس های با وضوح بالاتر ولی روشن تر ثبت میشن که برای عکاسی شب مناسب نیست.
از اون طرف، دوربین اولترا واید میان رده تازه نفس A25 توی عکاسی در روز عملکرد مناسبی داره و تصاویر با وضوح بالا و رنگ های طبیعی ثبت میشن. این دوربین توی نور کم، تصاویر بدون جزئیات، با وضوح و کنتراست پایین و با نویز زیاد ثبت میکنه. توی عکاسی در شب، دوربین وضعیت بهتری دارای و تصاویر با کیفیت تر و وضوح بالاتری رو در اختیارمون میذاره. در حالت کلی توی این بخش دوربین A25 با یه اختلاف جزئی کیفیت و کارایی بالاتری توی عکاسی روز و شب در مقایسه با رقیب داره.
مقایسه عملکرد دوربین های ماکرو
دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی میان رده A34 یه حالت فوکوس ثابت داره که شاید اول کار نشه باهاش کنار بیاین، ولی وقتی با فوکوس ثابت این دوربین اوکی شدین میتونین تصاویر کلوز آپ دقیق با کنتراست مناسب و رنگ های طبیعی رو ثبت کنین. توی محیط های کم نور و حالت شب هم دوربین عکس های با کیفیت معمولی و بدون جزئیات رو ثبت میکنه که شاید زیاد جالب نباشه ولی انتظار زیادی ازش نداریم.
از اون طرف دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی A25 توی محیط های روشن، نور کم و عکاسی در شب، تصاویر با کیفیت معمولی، بدون جزئیات و با کنتراست پایین رو ثبت میکنه که در حد خوش مناسبه و نباید توقع بالایی داشته باشیم. در حالت کلی دوربین ماکرو میان رده A34 عملکرد و کارایی بهتری در مقایسه با رقیب داره.
مقایسه عملکرد دوربین های سلفی
توی دوربین سلفی، عکس های ثبت شده با دوربین سلفی A34 کیفیت و نوردهی بالایی دارن، از اون طرف توی محیط های کم نور و شب هم عملکرد دوربین تا حد زیادی حفظ میشه و عکس های با کیفیت، دارای جزئیات و وضوح مناسبی رو ثبت میکنه. در مقابل دوربین سلفی تازه نفس A25، عکس های با کیفیت و وضوح مناسب و رنگ بندی کمی اغراق آمیز رو ثبت میکنه و محدوده داینامیک و کنتراست خوبی داره. از اون طرف توی محیط های کم نور و عکاسی در شب دوربین سلفی افت کیفیت قابل توجهی داره که در نتیجه نویز زیادی روی عکس های میندازه. در حالت کلی بر اساس عملکرد دوربین های سلفی و پشتی هر دو تا گوشی A25 و A34 سامسونگ توی شرایط نور کم، محیط های تاریک و حالت شب نتیجه مقایسه به صورت زیر اعلام میشه:
- دوربین واید اصلی A34 عملکرد بهتری توی عکاسی و فیلمبرداری توی روز، نور کم و حالت شب داره.
- دوربین اولترا واید A25 با اختلاف کم، عکس های با کیفیت تری رو در مقایسه با رقیب قدیمی خودش ثبت میکنه.
- دوربین ماکرو A34 سامسونگ عملکرد و کارای بالاتری توی ثبت سوژه های نزدیک داره.
دوربین سلفی هر دو تا گوشی کیفیت مناسبی داره، ولی میان رده A34 به دلیل پشتیبانی از فیلمبرداری 4K و سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه برتری خودش رو در مقایسه با رقیب ثابت میکنه.
مقایسه A25 و A34 سامسونگ از نظر سخت افزاری و نرم افزاری
سامسونگ هر ساله گوشی های میان رده و اقتصادی جدیدی رو روانه بازار میکنه که فارغ از ظاهرشون، توی بخش سخت افزاری تغییرات مثبت زیادی دارن. میان رده تازه وارد A25 با تراشه قدیمی Exynos 1280 با معماری ۵ نانومتری و پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP4 وارد بازار شده که در مقایسه با سال قبل، کیفیت و کارایی بالاتری داره. این تراشه با عمر دو سال و خورده ای خودش، قبلا میزبانی دو تا از خفن ترین میان رده های Samsung A53 و A33 رو بر عهده داشته که به نظرم هنوزم ارزش خرید توی مارکت های جهانی رو داره.
در مقابل A34 سامسونگ به تراشه مدیاتک Dimensity 1080 با معماری ۶ نانومتری و پردازنده گرافیکی Mali-G68 MP4 مجهز شده که کیفیت و کارایی مناسبی داره. تراشه میان رده مدیاتک قبل از رسیدن به ایستگاه سامسونگی ها، یه سری هم به ردمی نوت ۱۲ پرو و پرو پلاس زده که هر دو تا گوشی عملکرد گیمینگ فوق العاده ای رو در سال گذشته از خودشون نشون دادن. روی این حساب، سامسونگ A34 با تکیه به قلب تپنده مدیاتک توی بخش پردازشی و گرافیکی حرف های زیادی برای گفتن داره.
بر اساس نتایج تست های انجام شده در بنچمارک های معتبر، تراشه مدیاتک Dimensity 1080 توی بخش های تک هسته و چند هسته ای، تا ۲۰ درصد عملکرد پردازشی و گرافیکی بالاتری رو در مقایسه با تراشه Exynos 1280 میان رده A25 داره که توی استفاده روزانه و ترکیبی برتری خودشو رو نشون میده. از نظر پردازشی هر دو تا گوشی توانایی اجرای برنامه ها و بازی سنگین و نیمه سنگین مثل کالاف و پابچی رو خواهند داشت. اما از اون طرف A34 عملکرد کمی بهتر از رقیب داره که اگه موبایل گیمر باشین این موضوع روی تصمیم گیری نهایی شما تاثیر زیادی میذاره.
سامسونگ A25 توی دو ظرفیت حافظه مختلف ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت و رم ۶ و ۸ گیگابایت به بازار عرضه شده که میتونین بر اساس نیاز یکی از چهار تا مدل در دسترس رو انتخاب کنین. در مقابل میان رده A34 توی کلاس حافظه ۱۲۸ گیگابایت با رم ۴ تا ۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت با رم ۶ و ۸ گیگابایت تولید شده که تنوع مدل بالاتری رو در مقابل رقیب در اختیارتون میذاره.
هر دو تا گوشی امکان استفاده از کارت حافظه جانبی تا ظرفیت ۱ ترابایت رو هم دارن که از این نظر، مشکل فضای اضافه مورد نیاز شما رو به راحتی پوشش میدن. در حالت کلی توی مقایسه A25 و A34 سامسونگ، میان رده سامسونگ ای ۳۴ عملکرد سخت افزاری و پردازشی بالاتری در مقایسه با رقیب داره که نشون میده، تراشه مدیاتک Dimensity 1080 تا ۲۰ درصد عملکرد پردازشی و گرافیکی بالاتری رو در مقایسه با رقیب داره که توی اجرای برنامه و بازی های نیمه سنگین تاثیر بالایی داره. علاوه بر این سامسونگ A34 توی ظرفیت های حافظه و رم متنوع تر تولید شده که دست کاربر رو برای انتخاب مدل دلخواه باز میذاره.
مقایسه عملکرد نرم افزاری A25 و A34 سامسونگ
توی بخش نرم افزاری، میان رده A34 سامسونگ با اندروید نسخه ۱۳ و پوسته اختصاصی One UI 5.1 وارد بازار موبایل شد که هنوزم بعد یکسال محیط کاربری روون و بدون باگ رو در اختیار کاربر میذاره. در مقایسه حریف تازه نفس A25 با آخرین نسخه اندروید ۱۴ و پوسته سامسونگ One UI 6 به بازار عرضه شد که مثل با داداش بزرگترش محیط کاربری روون و بدون باگ رو داره و میشه روش حساب کرد.
بر اساس اطلاعات اعلام شده از سایت سامسونگ، گوشی های تولید شده در سال ۲۰۲۳ تا ۳ سال آپدیت نرم افزاری و ۴ سال آپدیت امنیتی دارد. از اون طرف گوشی های تولید شده در سال ۲۰۲۴ تا ۱ سال آپدیت نرم افزاری و امنیتی بیشتری در مقایسه بامدل های سال قبل دریافت خواهند کرد. روی این حساب، میان رده A34 سامسونگ تا آپدیت اندروید ۱۶ و A25 تا اندروید ۱۸ بروز رسانی میشه که از این نظر میان رده جدید ای ۲۵ پشتیبانی نرم افزاری طولانی تری رو در مقابل رقیب داره.
از نظر رابط کاربری، هر دو تا گوشی به لطف استفاده از پوسته اختصاصی One UI محیط کاربری شیک، جذاب و بروز تری داره که تمامی گزینه های لازم در اختیار کاربر هستن. روی این حساب اگه A34 سامسونگ رو به جدیدترین نسخه اندروید ارتقا بدین دو تا گوشی هیچ تفاوتی با هم ندارند و میتونین تمامی قابلیت های One UI 6 رو توی گوشی خودتون تجربه کنین. در حالت کلی توی مقایسه A25 و A34 سامسونگ، هر دو تا گوشی عملکرد یکسانی دارند ولی ای ۲۵ به دلیل پشتیبانی نرم افزاری تا دو سال بیشتر امتیاز این بخش رو دریافت میکنه.
مقایسه اسپیکر A25 و A34
توی بخش اسپیکر، هر دو تا مدل A25 و A34 اسپیکر استریو دارن که در پایین فریم قرار گرفته و صدای خروجی قوی، باکیفیت و مناسبی رو در اختیارتون میذاره. کیفیت صدای بیس توی A34 در حد معمولیه و نمیشه زیاد روش حساب کرد، از اون طرف A25 صدای بیس بالاتری رو در مقایسه با رقیب داره که از این نظر توی بخش اسپیکر برتری خودشو نشون میده.
توی میان رده A25 هنوزم جک صدا وجود دارد که از این نظر، میتونین از هندزفری های قدیمی سیمی برای زنگ زدن، فیلم دیدن و یا آهنگ گوش دادن استفاده کنید. در مقابل، A34 مثل مدل سال گذشته جک صدا رو حذف کرده و راهی به جز استفاده از هندزفری های بلوتوثی ندارین. از اون طرف اگه از کسایی هستین که با هندزفری های بلوتوثی مشکلی ندارین، خبر خوب اینکه که هر دو تا گوشی از قابلیت های بلوتوث نسخه 5.3 و NFC استفاده میکنن که روی این حساب میتونین از هدفون های بلوتوثی بدون تاخیر صدا استفاده کنین که یک امتیاز محسوب میشه.
در حالت کلی توی مقایسه A25 و A34 سامسونگ در بخش اسپیکر، سامسونگ A25 به دلیل پشتیبانی از جک صدا و داشتن صدای با کیفیت تر و بیس قوی امتیاز این بخش رو دریافت خواهد کرد.
کدوم مدل ارزش خرید بیشتری داره؟
میان رده سامسونگ A25 توی ظرفیت حافظه ۲۵۶ گیگابایت و رم ۸ گیگابایت با قیمت 10 میلیون و 600 هزار تومان (اسفند ماه 1402) در بازار به فروش میرسه. این در حالیه که A34 سامسونگ با ترکیب حافظه و رم یکسان قیمتی برابر با 12 میلیون و 500 هزار تومان داره. اما این اختلاف قیمت ۲ میلیونی از کجا میاد؟ با بررسی قیمت گوشی سامسونگ و مقایسه قابلیتها میبینیم که A34 از استاندارد ضد آب بهرهمند شده و عمر باتری بیشتری هم داره. نتایج بنچمارکها هم نشون میده که این مدل در برابر رقیبش عملکرد بهتری ارائه میده و برای گیمینگ سریعتره. با این حال A25 هم تو خیلی از موارد (جز سخت افزار) مشابه رقیبشه، با این تفاوت که جدیدتره و آپدیتهای نرمافزاری طولانیتری دریافت میکنه. در کل تو اختلاف قیمت ۲ میلیونی تو رنج ۱۰ تا ۱۳ تومن، A34 گزینه بهتریه، در غیر این صورت با A25 هم کارتون راه میوفته.
مقایسه مشخصات a25 با a34
Announced2023, December 11
StatusAvailable. Released 2023, December 16
Announced2023, March 14
StatusAvailable. Released 2023, March 24
رنگ بندیBrave Black, Personality Yellow, Fantasy Blue, Optimistic Blue
SIMSingle SIM (Nano-SIM) or Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Build
Weight197 g (6.95 oz)
Dimensions161 x 76.5 x 8.3 mm (6.34 x 3.01 x 0.33 in)
رنگ بندیLime, Graphite, Violet, Silver
SIMIP67 dust/water resistant (up to 1m for 30 min)
BuildGlass front (Gorilla Glass 5), plastic frame, plastic back
Weight199 g (7.02 oz)
Dimensions161.3 x 78.1 x 8.2 mm (6.35 x 3.07 x 0.32 in)
Protection
Resolution1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~396 ppi density)
Size6.5 inches, 103.7 cm2 (~84.2% screen-to-body ratio)
نوعSuper AMOLED, 120Hz, 1000 nits (HBM)
ProtectionCorning Gorilla Glass 5
Resolution1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~390 ppi density)
Size6.6 inches, 106.9 cm2 (~84.9% screen-to-body ratio)
نوعSuper AMOLED, 120Hz
Charging25W wired
Music play
زمان مکالمه
استندبای
نوع5000 mAh, non-removable
Charging25W wired
Music play
زمان مکالمه
استندبای
نوعLi-Po 5000 mAh, non-removable
نوع دوربینTriple : 50 MP, f/1.8, (wide), PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 120 (ultrawide) 2 MP, f/2.4, (macro)
ویدئو4K@30fps, 1080p@30fps, gyro-EIS
ویژگیLED flash, panorama, HDR
نوع دوربینTriple : 48 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8m, PDAF, OIS 8 MP, f/2.2, 123, (ultrawide), 1/4.0", 1.12m 5 MP, f/2.4, (macro)
ویدئو4K@30fps, 1080p@30/60fps, 720p@480fps
ویژگیLED flash, panorama, HDR
ویژگی ها
نوع دوربینSingle : 13 MP, f/2.2, (wide)
ویدئو1080p@30fps
ویژگی ها
نوع دوربینSingle : 13 MP, f/2.2, (wide), 1/3.1", 1.12m
ویدئو4K@30fps, 1080p@30fps
Internal128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM
Card slotmicroSDXC (uses shared SIM slot)
ChipsetExynos 1280 (5 nm)
CPUOcta-core (2x2.4 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)
GPUMali-G68
Internal128GB 6GB RAM, 128GB 8GB RAM, 256GB 8GB RAM
Card slotmicroSDXC (uses shared SIM slot)
ChipsetMediatek MT6877V Dimensity 1080 (6 nm)
CPUOcta-core (2x2.6 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)
GPUMali-G68 MC4
OSAndroid 14, One UI 6
OSAndroid 13, One UI 5.1
SensorsVirtual proximity sensing
SensorsVirtual proximity sensing
3.5mm jack Yes
پورت هندزفری 3.5 میلیمتر
بلندگوYes, with stereo speakers
3.5mm jack No
پورت هندزفری 3.5 میلیمتر
بلندگوYes, with stereo speakers
5G bands1, 3, 5, 7, 8, 26, 28, 40, 41, 66, 77, 78 SA/NSA/Sub6
EDGE
GPRS
3G bandsHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
TechnologyGSM / HSPA / LTE / 5G
2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM only)
4G bands1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 66
SpeedHSPA, LTE, 5G
5G bands1, 3, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 77, 78 SA/NSA/Sub6
EDGE
GPRS
3G bandsHSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
TechnologyGSM / HSPA / LTE / 5G
2G bandsGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
4G bands1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 26, 28, 32, 38, 40, 41, 66
SpeedHSPA, LTE-A, 5G
PositioningGPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
Infrared port
Bluetooth5.3, A2DP, LE
موقعیت نما ( GPS )
NFCYes (market/region dependent)
RadioUnspecified
USBUSB Type-C 2.0
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct
PositioningGPS, GLONASS, GALILEO, BDS
Infrared port
Bluetooth5.3, A2DP, LE
موقعیت نما ( GPS )
NFCYes (market/region dependent)
RadioNo
USBUSB Type-C 2.0, OTG
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct
بلندگو
کیفیت صدا
عمر باتری
Camera
Display
Performance
بلندگو
کیفیت صدا
عمر باتری
Camera
Display
Performance
SAR
رنگ بندی
Price$239.50 / 319.00 / 26,990
SAR EU0.46 W/kg (head) 1.19 W/kg (body)
Models
SAR
رنگ بندی
Price$315.00 / 389.00 / 353.00 / 30,999
SAR EU0.55 W/kg (head) 1.49 W/kg (body)
ModelsSM-A346E, SM-A346B, SM-A346B/DS, SM-A346B/DSN, SM-A346E/DS, SM-A346E/DSN, SM-A346M, SM-A346M/N, SM-A346M/DSN, SM-A3460
آخرین مقالات
مقایسه بالارده های شیائومی!
حالا که گوشیهای آیفون رجیستر میشن خیلیا به این فکر افتادن که آیفونهای قدیمیتر رو بفروشن و برن سراغ خرید گوشی آیفون جدیدتر. قبل از هر...
پرچمداری در حد نام شیائومی!
بین 10 تا 15 میلیون گوشی چی بخریم؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.