بهترین گوشی تا 30 میلیون تومان
اگر قصد تهیه یک گوشی که تمامی امکانات میان رده های بازار رو داشته باشه ولی عملکرد دوربین بهتر و سخت افزار نسبتا قوی تری هم در اختیار شما قرار بده، باید سراغ گوشی های بازه 20 تا 30 میلیون تومان برید. با بودجه حدود 30 میلیون تومان میتونید سراغ انواع گوشی های هوشمند با امکانات و قابلیت های متنوع و کیفیت ساخت مناسبی برید. البته برتری گوشی های تا 30 میلیون تومان به نسبت گوشی های میان رده بیشتر در بخش دوربین و سخت افزار و تا حدودی کیفیت ساخت و بدنه دیده میشه. اگه به دنبال خرید یه گوشی با بودجه حدود 20 تا 30 میلیون تومان هستید، حتما تا انتهای مقاله بهترین گوشی تا 30 میلیون تومان همراه موبونیوز باشید.
بهترین گوشی تا 30 میلیون تومان
گوشی های موجود در بازه 20 الی 30 میلیون تومان تقریبا ترکیبی از امکانات و قابلیت های گوشی های میان رده و گوشی های پرچم دار هستن که مقداری از قابلیت های دوربین و سخت افزار به گوشی های این بازه به ارث رسیده و اگه میخواید از گوشی حس بهتری داشته باشید و موقع کار کردن با گوشی، عکاسی و یا بازی کردن مشکل چندانی نداشته باشید و نمی خواید هزینه زیادی و بالایی برای خرید یک گوشی انجام بدید، خرید و انتخاب گوشی از بازه 20 تا 30 میلیون تومان میتونه نیازهای شما رو برآورده کنه. در ادامه بهترین گزینه های موجود در بازار که ارزش خرید مناسبی دارند رو با هم بررسی میکنیم.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus
گوشی ردمی نوت 13 پرو پلاس با اینکه مقداری گوشی قدیمی شده اما با توجه به طراحی، دوربین و سخت افزار به کار گرفته شده و همچنین قیمت مناسبی که در این بازه داره، تقریبا اقتصادی ترین انتخاب برای خرید یه گوشی میان رده به بالا با امکانات مناسب و جذاب به حساب میاد. برای نسخه با رم 8 گیگ و حافظه 256 گیگی این گوشی باید حدود 21 میلیون تومان هزینه کنید. البته اگه بودجه بیشتری دارید توصیه میشه سراغ دو گزینه بعدی از برند شیائومی برید که هم گوشی های به روزتری هستند و هم در اکثر بخش ها میتونن عملکرد بهتری رو از خودشون نشون بدن.
صفحه نمایش 6.67 اینچی امولد به صورت خمیده طراحی شده و حاشیه بسیار کمی داره و اگه دنبال یه گوشی با نمایشگر پرجزئیات و با کیفیت رنگی بالا هستید، این گوشی کاملا شما رو راضی میکنه. نرخ به روزرسانی 120 هرتزی هوشمند باعث روون شدن کار با گوشی میشه و با داشتن روشنایی 1800 نیتی، میتونید خیلی راحت در فضاهای باز هم با این گوشی کار کنید. کیفیت ساخت خیلی به گوشی های پرچمدار بازه های بعدی نزدیک نیست و از پلاستیک توی ساخت گوشی استفاده شده اما طراحی زیبا و مناسبی داره. گواهی های امنیتی مختلف مثل IP68 بدنه و گوریلا گلس ویکتوس برای نمایشگر استفاده شده.
تراشه Dimensity 7200 Ultra مدیاتک با اینکه تراشه پرچمدار و خیلی قدرتمندی نیست اما میتونه از پس اجرای مناسب و بدون دردسر بازی ها و برنامه های مختلف و سنگین و نیمه سنگین بربیاد. رابط کاربری هایپر OS شیائومی با اندروید 14 تجربه کاربری خوبی رو در اختیار شما قرار میدن و بهبودهای ایجاد شده توسط شیائومی عملکرد گوشی رو تا حد زیادی بهبود داده. البته با خاطر قدیمی تر بودن به نسبت گوشی های دیگه این لیست یک سال آپدیت نرم افزاری کمتری خواهید داشت.
شارژدهی گوشی های شیائومی به نسبت گوشی های برند سامسونگ خیلی بالا نیست و به خصوص در حالت استندبای باتری خیلی سریع مصرف و خالی میشه. البته استفاده از شارژر 120 واتی داخل جعبه که میتونه توی حدود 25 دقیقه گوشی رو کاملا شارژ کنه، تا حدودی میتونه باعث برتری و جذابیت این بخش بشه. لنز 200 مگاپیکسلی اصلی این گوشی در کنار عملکرد مناسب دوربین های فرعی و سلفی باعث میشه به عنوان یه گوشی مناسب عکاسی و فیلمبرداری بتونیم این گوشی رو پیشنهاد بدیم. البته عملکرد گزینه های بعدی این لیست نسبتا از گوشی ردمی نوت 13 پرو پلاس بهتره. بلوتوث نسخه 5.3 و وای فای 6 در کنار پشتیبانی از دو سیم کارت به صورت همزمان از ویژگی های ارتباطی دیگه این گوشی خوش ساخت شیائومیه.
Xiaomi 14T
گوشی شیائومی 14 تی یکی از جدیدترین قاتل پرچمدارهای شیائومیه که به تازگی به بازار ایران وارد شده و تمامی مواردی که از یه گوشی در این بازه مثل سخت افزار قدرتمند، دوربین با کیفیت، نمایشگر بزرگ و با جزئیات و شارژدهی خوب و سرعت بالای شارژ نیاز دارید رو در اختیار شما میزاره. نسخه با رم 12 و حافظه 512 گیگابایتی این گوشی با قیمت حدودی 30.7 میلیون تومان برای خرید به نسبت نسخه با حافظه 256 که حدود 1.5 میلیون تومان ارزونتره با توجه به عدم پشتیبانی از کارت حافظه پیشنهاد میشه و در طولانی مدت مشکلی از بابت فضای ذخیره سازی نخواهید داشت.
از لحاظ طراحی با یه گوشی زیبا ولی نه چندان خلاقانه طرفیم که کیفیت ساخت مناسبی داره و با اینکه از پلاستیک در ساختش استفاده شده ولی گوش خوش ساختی به حساب میاد و به نسبت وزن و ابعاد مناسبی داره. صفحه نمایش 6.67 اینچی رزولوشن بالایی داره و با داشتن رفرش ریت 144 هرتزی میتونه تجربه روونی رو در اختیار شما قرار بده. از ویژگی های مثبت دیگه نمایشگر به روشنایی بیشنه 4000 نیتی، تاچ سمپلینگ 480 هرتزی برای تجربه بهتر و سریع تر بازی ها و همچنین استفاده از دالبی ویژن و HDR10 برای نمایش بهتر محتوای با کیفیت اشاره کرد.
پردازنده Dimensity 8300 Ultra مدیاتک عملکرد بسیار خوبی در اجرای برنامه های سنگین و بازی های جدید و با گرافیک بالا داره و میتونه با کمترین افت عملکرد کارهای پردازشی مختلف رو انجام بده. رابط کاربری اندروید 14 و HyperOS برای این گوشی شیائومی استفاده شدن که تجربه مناسبی رو با پشتیبانی نرم افزاری 3 ساله در اختیار شما قرار میدن. شارژدهی معقوله اما ممکنه در حالت آماده به کار باتری گوشی مصرف زیادی داشته باشه ولی یک روز رو روی این گوشی میتونید حساب باز کنید. گوشی 14t از آداپتور 67 واتی پشتیبانی میکنه که داخل جعبه قرار نداره ولی با استفاده از این شارژ میتونید توی حدود 50 دقیقه کاملا این گوشی رو شارژ کنید.
عملکرد لنز اصلی چه در حالت معمولی و چه در حالت زوم کردن خوبه و افت جزئیات و نویز کمی در عکس ها دیده میشه و میشه گفت یکی از بهترین عملکرد دوربین ها رو در بین گوشی های دیگه این بازه داره. وای فای 6e و بلوتوث نسخه 5.4 ویژگی های ارتباطی این گوشی رو تکمیل میکنن.
Samsung Galaxy S23 FE
گوشی S23 Fe با اینکه با عرضه گوشی S24 FE ممکنه مقداری قدیمی به نظر برسه ولی با توجه به قیمت کمتر این گوشی و همچنین ابعاد مناسب تر اون، در این بازه قیمتی برای طرفداران برند سامسونگ تنها و بهترین انتخاب ممکن به حساب میاد. نسخه با رم 8 گیگ و حافظه ذخیره سازی 256 گیگی این گوشی با قیمت حدودی 28.5 میلیون تومان در بازار موجوده. البته به نسبت گزینه قبلی سامسونگ یعنی A55 در بازه 15 تا 20 میلیون تومان فقط سخت افزار قوی تر و دوربین نسبتا بهتری داره و اگه این موارد برای شما اهمیت نداره، میتونید سراغ این گوشی سامسونگ برید.
از لحاظ ابعاد و اندازه گوشی چندان سبکی نیست اما گوشی خوش دستی به شمار میره و کیفیت ساخت خوب و مناسبی برای این گوشی استفاده شده. نمایشگر 6.4 اینچی امولد این گوشی باعث شده نسبتا استفاده از گوشی و دسترسی به تمامی بخش های نمایشگر راحت تر باشه و جزو معدود گوشی های کامپکت بازار به حساب میاد. کیفیت تصویر بسیار خوبه و با داشتن رفرش ریت 120 هرتزی هوشمند میتونید تجربه روونی موقع کار با گوشی داشته باشید.
تراشه Exynos 2200 اختصاصی سامسونگ عملکرد خوبی در بازی ها و برنامه های سنگین داره و میتونه بدون مشکل خاصی بازی های جدید رو اجرا کنه اما مقداری مشکل دما داره و ممکنه خیلی سریع گرم بشه. رابط کاربری One UI 6.1 سامسونگ از لحاظ ظاهری و امکانات شخصی سازی بسیار خوبه و میتونید تجربه خوب و روونی رو موقع کار با این گوشی داشته باشید. شارژدهی با توجه به اندازه کوچیک و باتری 4500 میلی آمپر ساعتی مناسبه اما در صورت استفاده سنگین ممکنه در اواخر روز نیاز به شارژ مجدد گوشی داشته باشید. از آداپتور 25 واتی پشتیبانی میکنه که میتونه در عرض 1 ساعت و ربع گوشی شما رو کاملا شارژ کنه.
عملکرد لنز اصلی 50 مگاپیکسلی در نور مناسب بسیار خوبه و میتونه عکس های خیلی جذابی ثبت کنه و برای گرفتن عکس های زوم هم میتونید روی دوربین این گوشی حساب کنید. عکس هایی که با دوربین سلفی گرفته میشه کیفیت و جزئیات خوبی دارند و برای تولید محتوا میتونید روی دوربین گوشی S23 Fe حساب باز کنید. وای 6e، بلوتوث نسخه 5.3، اسپیکر استریو بلند و با کیفیت ویژگی های دیگه گوشی اس 23 FE رو تکمیل میکنن.
Xiaomi Poco F6 Pro
گوشی Poco F6 Pro یکی از قدرتمندترین گوشی های قاتل پرچمدار امساله که با کاهش قیمتی که در چند وقت اخیر پیدا کرده یکی از بهترین انتخاب ها در این بازه برای خرید یه گوشی قدرتمند، زیبا و به روز به حساب میاد. نسخه با رم 12 گیگ و حافظه ذخیره سازی 512 گیگابایتی این گوشی حدود 29 میلیون تومان قیمت داره و هم از لحاظ حافظه ذخیره سازی در دسترس و همچنین مقدار رم تا سال ها خیال شما راحت خواهد بود.
از لحاظ طراحی با گوشی عجیب غریبی طرف نیستیم و طراحی آشنای گوشی های پوکو برای این گوشی هم استفاده شده. البته کیفیت ساخت خوبه ولی مقداری گوشی بزرگیه. نمایشگر 6.67 اینچی امولد با جزئیات و تراکم پیکسلی بالا و ترکیب رنگ عالی باعث میشه موقع تماشای ویدیو از کیفیت بالا لذت ببرید. رفرش ریت 120 هرتزی و تاچ سمپلینگ 480 هرتزی باعث میشن بازی کردن با گوشی روون و سریع باشه و روشنایی 4000 نیتی اجازه کار کردن راحت در محیط های پر نور رو به شما میده.
پردازنده Snapdragon 8 Gen 2 باعث میشه قدرت پردازشی گوشی بسیار بالا باشه و در کنارش افزایش دما و ایجاد گرما چندان زیادی هم نکنه. این تراشه اجازه اجرای بدون دردسر و بدون افت فریم بازی ها و برنامه های سنگین رو به شما میده. در کنار این پردازنده رابط کاربری HyperOS قرار گرفته که عملکرد مناسب و با امکانات شخصی سازی خوبی رو در اختیار شما قرار میده. شارژدهی گوشی به نسبت خوبه اما نباید انتظار شارژدهی خیلی زیاد دو روزه رو داشته باشید. مثل باقی گوشی های شیائومی از آداپتور با توان بالا برای این گوشی استفاده شده. با استفاده از آداپتور 120 واتی، میتونید توی حدود نیم ساعت کاملا گوشی رو شارژ کنید که جزو ویژگی مثبت اکثر گوشی های شیائومی به شمار میره.
عملکرد دوربین خیلی خاص نیست و نسبت به باقی گوشی های معرفی شده ضعیف تره، اما میتونید عکس های قابل قبولی با این گوشی ثبت کنید. وای فای 7، بلوتوث 5.3 امکانات ارتباطی این گوشی رو برای تجربه خوب و بهینه موقع بازی کردن تکمیل میکنن.
جمع بندی
گوشی های بازه قیمتی 20 تا 30 میلیون تومان به دلیل اینکه در بین گوشی های میان رده و پرچمدار قرار دارن شاید خیلی انتخاب های خوب و با ارزش خرید بالایی برای اکثر افراد نباشن و با صرف هزینه کمتر یا بیشتر میتونید انتخاب های مناسب تری داشته باشید. ولی اگر به دنبال گوشی هایی هستید که بتونن با پرچمدارهای بازار رقابت کنن، گوشی های معرفی شده در این مقاله بهترین گوشی تا 30 میلیون که گزینه های ممکن با ارزش خرید بالا هستن که میتونن عملکرد بسیار خوبی رو در اختیار شما بزارن.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.