این گوشی واقعا خیلی خوبه پردازنده اش هم جوابه میتونه کالاف رو رو کیفیت مدیوم اجرا کنه
بررسی مشخصات گوشی Poco C40 شیائومی
پوکو کارش رو با معرفی گوشی های قاتل پرچمدار شروع کرد، بعد اومد یه خودی تو بازار میان رده ها نشون داد و به نظر میرسه حالا تصمیم گرفته عملکردشو تو بازار گوشی های اقتصادی رو هم بیشتر محک بزنه. تو این مقاله قراره با مشخصات گوشی POCO C40 آشنا بشیم و ببینیم پوکو سی 40 بعنوان یه گوشی کاملا اقتصادی که تابستون 2022 معرفی شده و برداشت های محسوسی از گوشی های اقتصادی شیائومی رو با خودش به بازار آورده، میتونه دل کسایی که دنبال یه گوشی اقتصادی می گردن رو بدست بیاره یا نه؟ با بررسی poco c40 شیائومی همراه موبونیوز باشید.
طراحی Poco C40
طراحی گوشی پوکو C40 یه جورایی از گوشی های اقتصادی شیائومی الهام گرفته شده و شاید شما رو یاد ردمی 10A بندازه. بدنه کاملا پلاستیکی که تکسچر چرمی داره و کل قاب پشتی و فریم دور گوشی رو به طور یکدست پوشش داده. خبر خوب اینه که گوشی از توی دست لیز نمیخوره و گریپ خوبی داره. دو تا دوربین و یه فلش تو یه بیرون زدگی مربع شکل که تو یه بیرون زدگی مستطیل شکل بزرگ دیگه قرار گرفته، دیده میشه. لوگوی POCO هم تو همین مستطیل براق بزرگ تو قاب پشتی به چشم میخوره. حرف از گوشی اقتصادی شده، پس میشه توقع دیدن حسگر اثر انگشت رو توی قاب پشتی داشت که داخل بیرون زدگی مستطیل شکل قرار گرفته. حسگر اثر انگشت سرعت و عملکرد خیلی خوبی داره فقط به خاطر اینکه خیلی بالاست، ممکنه اوایل کار کردن با گوشی یکم پیدا کردنش براتون سخت باشه. دور تا دور گوشی رو فریم پلاستیکی در بر گرفته. سمت راست گوشی دکمه پاور و دکمه کم و زیاد کردن صدا قرار داره. زیر گوشی اسپیکر، درگاه تایپ سی و میکروفون دیده میشه. سمت چپ گوشی خشاب سیم کارت رو می بینیم که از دو سیم کارت و رم میکرو تا ظرفیت 1 ترابایت (!) به طور همزمان پشتیبانی می کنه. جک 3.5 میلی متری صدا هم از بالای گوشی سلام می رسونه.
برسیم به پنل جلویی، جایی که یه نمایشگر 6.71 اینچی IPS LCD با رزولوشن 720 رو تو خودش جای داده. حاشیه های نمایشگر واقعا زیاده ولی با توجه به اینکه با یه گوشی اقتصادی طرفیم نمیشه خیلی به نمایشگر و حاشیه هاش ایراد گرفت. کیفیت نمایشگر تو این بازه قیمتی، خوبه ولی روی روشنایی و کار کردن با گوشی زیر نور آفتاب خیلی حساب باز نکنین. دوربین سلفی تو یه ناچ قطره ای قرار گرفته و اسپیکر مکالمه هم بالای دوربین دیده میشه.
پوکو C40 تو بخش طراحی و نمایشگر یه گوشی کاملا معمولی به حساب میاد. همچنین این گوشی به گواهی IP52 مجهز شده و تا حدودی خیالتون رو بابت مقاومت در برابر پاشش آب و گرد و غبار راحت می کنه.
عملکرد باتری پوکو C40
گوشی های اقتصادی بیش از هر چیزی سر شارژدهی بیشتر با هم رقابت می کنن. به نظر میرسه Poco C40 از نظر شارژدهی به خوبی میتونه پا به پای رقباش پیش بیاد. POCO C40 به یه باتری 6000 میلی آمپر ساعتی مجهز شده که تو استفاده معمولی میتونه تقریبا یک روز و نیم شارژدهی کنه. از شارژدهی که بگذریم، سرعت شارژ شدن باتری واقعا کمه. این گوشی از شارژ 18 واتی پشتیبانی میکنه ولی تو جعبه فقط یه آداپتور 10 واتی قرار داره. فول شارژ شدن باتری با آداپتور 10 واتی داخل جعبه تقریبا دو ساعت و 45 دقیقه طول می کشه! البته اگه آداپتور 18 واتی بگیرین این زمان کوتاه تر میشه.
عملکرد دوربین Poco C40
پوکو C40 دو تا دوربین 13 مگاپیکسلی اصلی و 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق مجهز شده. دوربین اصلی تو بازه قیمتی خودش عملکرد قابل قبولی داره و میشه تو شرایط نوری خوب عکس های قابل قبولی باهاش ثبت کرد. ولی روی عکاسی تو محیط های کم نور اصلا و به هیچ وجه حساب باز نکنین. قابلیت های نرم افزاری مثل حالت Pro و عکاسی در شب هم روی برنامه دوربین دیده میشه ولی این قابلیت ها هم خیلی اتفاق خاصی رو رقم نمیزنن. قابلیت فیلم برداری 1080 با 30 فریم بر ثانیه با دوربین اصلی وجود داره و کیفیت ویدئو ها هم تو بازه قیمتی خودش خوب و رضایت بخشه.
دوربین سلفی یه سنسور 5 مگاپیکسلی داره و میتونین فیلمبرداری با رزولوشن 1080 با 30 فریم بر ثانیه با دوربین سلفی انجام بدین. عکس های سلفی اصلا تعریفی ندارن و نمیشه روش حساب باز کرد.
به طور کلی پکیج دوربین این گوشی خیلی کار خاصی انجام نمیده و فقط در حد ثبت خاطرات یا یکی دو تا عکس از منظره برای دل خودتون میتونین روش حساب باز کنین.
عملکرد پردازشی Poco C40
تو بخش پردازشی پوکو یه حرکت خیلی عجیب زده و از یه پردازنده اقتصادی به نام JLQ JL510 از یه برند خیلی کمتر شناخته شده برای پوکو C40 استفاده کرده. این گوشی تو دو نسخه با 3/4 گیگ رم و 32/64 گیگ حافظه داخلی وارد بازار شده. عملکرد پردازشی این گوشی واقعا تعریفی نیست و حتی تو بازی های سبک هم با لگ و باگ مواجه میشین.
تو بخش نرم افزار هم جدید ترین نسخه رابط کاربری شیائومی یعنی MIUI 13 رو می بینیم ولی بر پایه اندروید 11. معلوم نیست که این گوشی قراره اندروید 12 رو هم دریافت کنه یا نه. ولی بابت قابلیت های شخصی سازی امکانات خوبی در اختیار کاربران قرار میده و کمبودی حس نمی کنین. محیط کاربری لگ و باگ داره و ممکنه برای اجرای همزمان چند برنامه با هم یا یه برنامه سنگین اذیتتون کنه.
خلاصه که عملکرد پردازشی هم از نقاط ضعف این گوشی به حساب میاد و برای کار های حتی نیمه سنگین هم روش حساب باز نکنین. ولی در حد استفاده روزمره و برقراری چند تا تماس و چک کردن شبکه های اجتماعی کارتون رو راه میندازه.
عملکرد اسپیکر پوکو C40
همونطور که انتظار داریم، Poco C40 به اسپیکر مونو مجهز شده و صدا فقط از اسپیکر زیر گوشی پخش میشه. اسپیکر این گوشی از نظر کیفیت کاملا معمولیه و بلندی صدا تقریبا خوبه. جک 3.5 میلی متری صدا بالای گوشی قرار داره تا خیالتون رو بابت استفاده از هندزفری یا هدفون با سیم راحت کنه.
تو جعبه گوشی Poco C40 فقط یه کابل تایپ سی و یه آداپتور 10 واتی قرار داره و از قاب هم خبری نیست.
جمع بندی
پوکو C40 رو تقریبا میتونیم به عنوان اولین گوشی کاملا اقتصادی پوکو در نظر بگیریم که در حال حاضر تو بازه قیمتی 3.5 4 میلیون قرار داره. این گوشی بین رقبای هم قیمتش شارژدهی باتری بیشتر و بهتری داره و تو بخش پردازشی عملکردی تقریبا نزدیک به رقباش داره ولی گزینه های بهتری هم با توجه به قیمت poco c40 وجود دارن. روی دوربینش در حد قیمتش میشه حساب باز کرد و در حد ثبت خاطرات کار رو راه میندازه. خرید POCO C40 میتونه انتخاب مناسبی برای دانش آموزان یا پدر و مادر ها یا کسایی باشه که کار خاصی با گوشی ندارن و در حد چند تا تماس و یا چک کردن شبکه های اجتماعی از گوشی استفاده می کنن.
مقایسه گوشی Poco C40 و ردمی 10A
پوکو C40 با اینکه از یه پردازنده تقریبا ناشناخته استفاده میکنه ولی طبق امتیاز بنچمارک ها عملکرد پردازشی بهتری از Redmi 10A داره ولی در عمل پردازنده Redmi 10A پایداری بیشتری داره. ظرفیت باتری Poco C40 از رقیبش بیشتره و شارژدهی بیشتری هم داره. همچنین سرعت شارژ روی Poco C40 بیشتره و درگاه تایپ سی این گوشی امکان پشتیبانی از فست شارژ 18 واتی رو روی این گوشی فراهم کرده. از طرفی پوکو C40 فقط با دو ظرفیت 32/64 گیگ وارد بازار شده و Redmi 10A یه نسخه 128 گیگابایتی هم داره که باعث میشه ارزش خرید بالاتری پیدا کنه. اگه شارژدهی و سرعت شارژ باتری و جدید بودن گوشی براتون اولویت داره، Poco C40 رو میتونین انتخاب کنین و اگه حافظه داخلی و عملکرد پردازشی پایدار تر براتون مهمه، Redmi 10A میتونه انتخاب بهتری باشه. در کل اما Poco C40 ارزش خرید بالاتری داره و با توجه به قیمت Redmi 10a و وجود رقبای بهتر تو این بازه بهتره بی خیال خرید redmi 10a بشین!
در ادامه ببینید:
مقایسه گوشی Poco C40 و Redmi 10C
هر چقدر redmi 10a گوشی خوبی نیست برعکسش Redmi 10C گوشی خوبیه و قیمت گوشی Redmi 10c هم فقط چند صد هزار تومن گرون تره و میتونه با توجه به قیمتش با پوکو سی 40 هم مقایسه بشه. گوشی Redmi 10C عملکرد پردازشی و دوربین بهتری داره و در عوض Poco C40 شارژدهی بیشتری داره. پس فقط در صورتی که عملکرد باتری براتون مهمه برید سراغ Poco C40 و در غیر اینصورت Redmi 10c میتونه انتخاب منطقی تری باشه.
در ادامه ببینید:
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.