گوشی پوکو سی ۴۰ با قیمت حدودی ۳.۴ میلیون تومان برای نسخه ۴/۶۴ برای افرادی که دنبال یه گوشی با شارژدهی خیلی عالی باتری میگردن و خیلی هم نمیخوان برای خرید گوشی هزینه کنن و دوربین و صفحه نمایش و قدرت پردازشی معمولی خیلی اذیتشون نمیکنه، گزینه مناسبی میتونه باشه. نسبت به ردمی ۱۰ سی فقط قدرت پردازشی خیلی کمتری داره ولی در عوض شارژدهی باتری خیلی بهتره و حدود ۴۰۰ هزار تومان هم ارزون تره. البته گوشی های اقتصادی پوکو کمی مشکلات و باگ های نرم افزاری بیشتری نسبت به نسخه های ردمی شیائومی دارن و اگه حوصله دردسر رو ندارید بهتره سراغ ردمی 10 سی برید و از خیر باتری بهتر بگذرید.
بدنه از پلاستیک یکپارچه ای ساخته شده که ساختاری شبیه به چرم مصنوعی داره و به خاطر نوع تکسچر استفاده شده روش موقع استفاده از دستتون لیز نمیخوره. طراحیش مثل گوشی های ردمی ۱۰a و ۱۰c ساخته شده و فقط مربع برآمدگی دوربین تبدیل به مستطیل شده و کل عرض قسمت پشتی رو در بر گرفته. حسگر اثر انگشت هم توی این مستطیل قرار داره که سرعت و دقت مناسبی داره. توی ساخت بدنه گواهی IP52 رعایت شده که برای یه گوشی با این قیمت نکته مثبتیه.
صفحه نمایش ۶.۷۱ اینچی IPS با رزولوشن 720 جزئیات خیلی زیادی نداره و به خاطر روشنایی و زاویه دید کمش خیلی نمیشه توی محیط بیرون و نور زیاد از poco c40 استفاده کرد. حاشیه صفحه هم نسبتا زیاده که برای این بازه قیمتی عادیه.
باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی شارژدهی خوبی داره و توی کاربری سبک و معمولی حدود یک روز و نیم تا دو روز بهتون شارژدهی میکنه. از پورت تایپ سی هم برای این گوشی استفاده شده ولی سرعت شارژ ولی خوب نیست و با استفاده از آداپتور ۱۰ واتی قرار گرفته توی جعبه شارژ کامل گوشی حدودا سه ساعت زمان میبره. البته از شارژر ۱۸ واتی هم پشتیبانی میکنه که باید جداگانه تهیه کنید و باعث میشه سرعت شارژ کمی بهبود پیدا کنه.
پکیج دوربین پوکو c40 از دو لنز ۱۳ مگاپیکسلی اصلی و ۲ مگاپیکسلی تشخیص عمق تشکیل شده که مثل دوربین های دیگه این بازه قیمتی خیلی انتظار زیادی نمیتونید ازشون داشته باشید و توی نور مناسب عکس های نسبتا قابل قبولی میندازه ولی بیشتر به درد ثبت خاطرات میخوره و خیلی دیتیل و جزئیات زیادی توی عکس هاش دیده نمیشه. واسه دوربین ۵ مگاپیکسلی سلفی هم اتفاق قابل توجهی نیفتاده و نباید ازش انتظار خاصی داشته باشید.
پردازنده کمتر شناخته شده JLQ JL510 برای گوشی پوکو C40 استفاده شده که خیلی عملکرد خوبی نداره و توی استفاده معمولی و با باز کردن چند تا برنامه همزمان کم میاره. سراغ بازی کردن باهاش هم بهتره اصلا نرید که تجربه ناخوشایندی رو بهتون میده. تو دو نسخه با 3/4 گیگ رم و 32/64 گیگ حافظه داخلی وارد بازار شده. رابط کاربری MIUI 13 با لانچر پوکو و اندروید ۱۱ برای این گوشی استفاده شده که امکانات شخصی سازی مناسبی داره و از لحاظ ظاهری هم تا حدودی سعی میکنه حس اندروید خام رو القا کنه. بابت آپدیت های نرم افزاری گوشی های شیائومی به خصوص پوکو برنامه زمانی مشخصی ندارن و دقیقا معلوم نیست که چه زمانی براشون آپدیتی عرضه میشه. اسپیکر مونو poco c40 هم کیفیت خیلی خوبی نداره اما بلندی صدا مناسبه.
/ 5.
اگه قیمتش بیاد پایین و بین این ردمی 10a قراره انتخاب کنید قطعا poco c40.
اگه بین این و redmi 10c میخواین انتخاب کنید قطعا redmi 10c.