🫡
استارلینک ایلان ماسک از فضا توییت کرد!
SpaceX تصمیم دارد با ارسال نخستین دسته ماهواره های مجهز به Direct to Cell این فناوری را در مدار زمین آزمایش کند تا بتواند در آینده دامنه فعالیت خود را از برج های مخابراتی فراتر ببرد. در اصل نیز قرار است سرویس «فضا به موبایل» با کمک نسل جدید ماهوارههای اینترنتی استارلینک تسهیل شود.
ماسک قبلاً اشاره کرده بود که این سرویس “به طور معناداری با شبکههای تلفن همراه زمینی موجود رقابتی نخواهد بود” اما “راه حلی عالی” برای مکان هایی بدون اتصال سلولی خواهد بود.
بن لانگمیر (Ben Longmier) مدیر ارشد مهندسی ماهواره در اسپیسایکس، عکسی را از رشته کوههای کالیفرنیا منتشر کرده که احتمالاً همان جایی است که آنها این پست را با استفاده از خدمات ماهوارهای DTC در ایکس ارسال کردهاند. شاید برای شما هم سوال باشد چرا در این پوشش سنگین درختها چنین پستی را ارسال کردهاند؟ باید بدونید که دلیل این کار اتصال چالش برانگیز به ماهوارهها است؛ چرا که درختان میتوانند خط دید بین ماهواره و دستگاه گیرنده را مسدود کنند و باعث تداخل یا از دست دادن سیگنال شوند. اما ماهوارههای استارلینک به آنتنهای آرایه فازی و الگوریتمهای نرمافزاری پیشرفته مجهز هستند و میتوانند بر این چالشها غلبه کنند و خدمات استاندارد LTE را به تلفنهای همراه زمینی ارائه دهند.
موانع دیگری نیز بر سر راه اتصال تلفن همراه به ماهواره وجود دارد. حرکت سریع ماهوارهها، جابجایی داپلر، تأخیر در زمان و دشواری اتصال تلفنهای همراه به ماهوارههای دور به دلیل دریافت آنتن و توان انتقال کم از جمله این موانع هستند.
ایلان ماسک و SpaceX در مورد طرحهایی برای ارائه پوشش اینترنتی در سراسر جهان که از مدار ماهوارههای Starlink صورت میگیرد، اعلام آمادگی کردند. استارلینک در حال حاضر خدمات اینترنتی خود را به عموم مردم ارائه میکند. این سرویس در اوکراین نیز در حالی که با تهاجم روسیه مبارزه میکند مورد استفاده قرار گرفته است اما برای استفاده از آن به تجهیزات تخصصی مانند دیش ماهوارهای نیاز است. برنامه Direct to Cell تلاشی برای افزایش دسترسی و در دسترس قرار دادن شبکههای سلولی و اینترنت از طریق تلفن همراه بدون نیاز به تجهیزات تخصصی است.
SpaceX با شرکت مخابرات T-Mobile برای ارائه این سرویس در ایالات متحده آغاز به کار کرده و ایالات متحده اولین کشوری است که در آن این تکنولوژی عرضه میشود. این شرکت قصد دارد خدمات خود را در سراسر جهان در آینده توسعه دهد و قبلاً با اپراتورهای مخابراتی در کشورهایی از جمله شیلی، پرو، نیوزلند، استرالیا، کانادا و ژاپن اعلام شراکت کرده است. علاوه بر این، ارائهدهندگان شبکه بیسیم مانند KDDI، Optus، One NZ و Rogers با اسپیسایکس برای راهاندازی فناوری ارتباط مستقیم با شبکه سلولی در سطح جهانی همکاری خواهند کرد.
باید دید آیا ایلان ماسک با این خدمات مناطق دور افتاده را به اینترنت پر سرعت مجهز خواهد کرد یا نه؟ نظر شما درباره این کار ایلان ماسک چیست؟
آخرین مقالات
تو هر بازه قیمتی کدوم گوشی ارزش خرید بیشتری داره؟
تو iOS 18.1 چیا عوض شده؟
برای آیفون 16، لوازم جانبی چی بگیریم؟
رقابت قاتلین پرچمدار 2024 شیائومی
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.