بررسی خیلی خوبی لطفا بیشتر تبلت بررسی کنید
نقد و بررسی تبلت Galaxy Tab S7 Plus سامسونگ
- فهرست مطالب
- نقد و بررسی تبلت Galaxy Tab S7 Plus سامسونگ
- طراحی و کیفیت ساخت Galaxy Tab S7 Plus
- کیفیت نمایشگر Galaxy Tab S7 Plus
- باتری و شارژدهی Galaxy Tab S7 Plus
- امنیت Galaxy Tab S7 Plus
- عملکرد دوربین Galaxy Tab S7 Plus
- سخت افزار و پردازنده Galaxy Tab S7 Plus
- قلم و رابط کاربری Galaxy Tab S7 Plus
- اسپیکر Galaxy Tab S7 Plus
نقد و بررسی تبلت Galaxy Tab S7 Plus سامسونگ
هر سال با معرفی پرچمدارای جدید بازار، نسل جدیدی از پردازنده ها و سخت افزار های فوق العاده قدرتمند رو میبینیم که علیرغم داشتن تراشه های قوی و وجود بازی های گرافیکی مثل پابجی برای اندروید اما نهایتا این سخت افزار ها و نرم افزار ها به یه صفحه 6 یا 7 اینچی محدود شدن و لذت کارکردن با صفحه نمایش های بزرگ رو منتقل نمیکنن، و اینجاست که باید قدردان وجود تبلت ها باشیم. تبلت Galaxy Tab S7 Plus پلاس یکی از جدیدترین محصولات سامسونگه که میشه گفت پرچمدار تبلتای اندرویدی به حساب میاد و رقیب مستقیم آیپد های اپل. قطعا باید از یه محصول پرچمدار انتظار زیادی داشته باشیم و سامسونگ هم این موضوع رو به خوبی میدونه و بیشترِ ویژگی های گوشیای پرچمدارش رو به این تبلت اضافه کرده و خوشبختانه برعکس سری Note یا S سامسونگ که با دو نوع پردازنده(نسخه اسنپدراگون برای آمریکا و نسخه اگزینوس برای بقیه نقاط دنیا) عرضه میشن، Galaxy Tab S7 Plus فقط با پردازنده اسنپدراگون عرضه شده که شوق بررسی Galaxy Tab S7 Plus رو چند برابر میکنه. بریم نقد و بررسی تبلت گلکسی تب S7 Plus سامسونگ رو داشته باشیم و به تمام بخش هاش سر بزنیم.
طراحی و کیفیت ساخت Galaxy Tab S7 Plus
وقتی که اسم پرچمدار کنار دستگاهی میاد قطعا انتظار کیفیت ساخت بالایی داریم و میدونیم که قراره دست گرفتنش حس لوکس بودن رو منتقل کنه و ارزش پولی که دادیم رو داشته باشه، تبلت سامسونگ Galaxy Tab S7 Plus هم دقیقا همون چیزیه که انتظار میره و بینهایت خوش ساخته و دست گرفتنش حس خوبیو منتقل میکنه. بدنه تبلت پرچمدار سامسونگ به طور یکدست از فلز ساخته شده و هم قاب پشتی و هم فریم، آلومینیمی ان. فریم آلومینیمی تب S7 به طور تخت و با لبه های تقریبا تیز طراحی شده که ممکنه با توجه به وزن نیم کیلوییش دستای ظریف رو اذیت کنه. با نگاه به قاب پشتی یه دوربین دوگانه با فلش خودنمایی میکنه که زیر هم قرار گرفتن و آدمو یاد آیفون X میندازن، زیر دوربین Galaxy Tab S7 Plus هم یه خط مشکی(تو رنگ خاکستری) بزرگ دیده میشه که برای قلمه دستگاهه و قلم به طور آهنربایی به اون خطه میچسبه. زیر دستگاه درگاه Type C و دو تا اسپیکر بزرگ قرار گرفته، سمت راست هم دکمه پاور و ولوم و خشاب سیمکارت دیده میشن که چون دکمه پاور بالاتر از دکمه ولوم قرار گرفته دسترسی بهش توی حالت عمودی سخته، البته با توجه به قرار گرفتن دوربین سلفی تو حاشیه سمت راستی دستگاه مشخصه که سامسونگ تبلت پرچمدار خودشو برای استفاده افقی طراحی کرده. سمت چپ دو تا پورت برای وصل کردن لوازم جانبی تبلت مثل کیبورد و ایناس (کیبورد و لوازم جانبی دیگه مثل موس) و بالا هم میکروفون و دو تا اسپیکر دیگه قرار گرفتن که نشون میده باید انتظار اسپیکرای فوقالعاده ای رو داشته باشیم.
کیفیت نمایشگر Galaxy Tab S7 Plus
وقتی به بخش صفحه نمایش توی پرچمدارا و حتی بالارده های سامسونگ میرسیم، میدونیم که قراره با یکی از بهترینا روبرو بشیم، همونطور که هر سال سامسونگ با معرفی پرچمدارش تو صدر دیسپلی میت(Display Mate) قرار میگیره. تبلت پرچمدار سامسونگ هم مسیر جداگانه رو نرفته و از یه پنل سوپر امولد با اندازه 12.4 اینچ استفاده میکنه که واقعا نگاه بهش لذت بخشه. حاشیه های Galaxy Tab S7 Plus هم برای یه تبلت واقعا مناسبه و صفحه نمایش 84.6 پنل جلویی دستگاهو اشغال کرده و حاشیه ها تا حد قابل توجهی باریک شدند. رزولوشن (resolution) صفحه نمایش هم به عدد قابل قبول 1725×2800 پیکسل میرسه، اما با توجه به اندازه بزرگ صفحه نمایش فقط 266 پیکسل توی هر اینچ قرار گرفته که رقم خیلی بالایی نیست اما برای یه تبلت با این ابعاد خوب و مناسبه. سامسونگ به همین مشخصات بسنده نکرده و تلاش کرده تا صفحه نمایش تبلتش رو هم به اندازه گوشیای پرچمدارش جذاب کنه، Galaxy Tab S7 Plus علاوه بر استاندارد +HDR10 از نرخ نوسازی یا همون رفرش ریت 120 هرتزی هم بهره منده که جذابیت کار با این صفحه 12 اینچی رو چند برابر میکنه. اما از مشخصات روی کاغذ که بگذریم، در عمل هم گلکسی تب اس 7 یکی از بهترین نمایشگر ها رو تو دنیای تبلتا داره و علاوه بر حاشیه های کمش، رفرش ریت 120 هرتزی هم باعث میشه از نگاه کردن به صفحه نمایش سیر نَشین و بعد از تغییر نرخ نوسازی به 120 هرتز واقعا برگشت به رفرش ریت 60 هرتزی کار سخت و غیرممکنیه. درکل صفحه نمایش این تبلت خیلی فوق العاده بود و کاربرا و مخصوصا طرفدارای سامسونگو حسابی راضی کرد، رزولیشن و رفرش ریت بالا، سوپر امولد بودن و پشتیبانی از +HDR10 باعث شد تا این تبلت حسابی تو دل کاربرا جا باز کنه و تبدیل به یه تبلت محبوب شه.
باتری و شارژدهی Galaxy Tab S7 Plus
همون طور که از صفحه نمایش بزرگ و پردازنده پرچمدار گلکسی تب S7 پلاس پیداست، این تبلت برای شارژدهی مناسب نیاز به یه باتری پرظرفیت داره که با توجه به ابعاد بزرگ این تبلت هم کار سختی برای شرکت سازنده به نظر نمیاد. سامسونگ هم به خوبی این نیازمندی رو درک کرده و یه باتری حجیم 10090 میلی آمپری رو توی بدنه Galaxy Tab S7 Plus قرار داده تا کاربر این تبلت بتونه بدون هیچ نگرانی از امکانات جذابش مثل اسپیکر چهارگانه یا رفرش ریت 120 هرتزی استفاده کنه. شارژدهی تبلت پرچمدار سامسونگ مطابق انتظار فوقالعاده اس و میتونه با استفاده معمولی (ترکیبی از وبگردی و یک یا دو ساعت بازی سنگین) تا سه روز بدون نیاز به شارژ شدن پا به پا پاتون بیاد. اما اگه بیش از دو ساعت بازی کنید یا استفاده سنگین داشته باشید، حدود یک تا یک روز و نیم بدون نیاز به شارژ دوباره جوابتون رو میده. اما همون قدر که Galaxy Tab S7 Plus شارژدهی خوبی داره شارژ شدنش هم زمان زیادی میبره؛ گلکسی تب اس 7 پلاس از فست شارژ 45W پشتیبانی میکنه که نکته خوب و مثبتیه اما شارژری که سامسونگ زحمت کشیده و توی جعبه گذاشته یه شارژر 15 واتیه معمولیه که باید 10090 میلی آمپر باتری رو شارژ کنه. شارژ کردن این باتری پرظرفیت با شارژر 15W موجود توی جعبه زمان کمی نمیبره و حدود سه ساعت طول میکشه تا فول شارژ بشه که زمان کمی نیست ولی با توجه به شارژدهی فوقالعاده تبلت قابل چشم پوشیه. در مجموع باتری این تبلت هم مثل نمایشگر خوبش کاربرا رو راضی کرد و عدد 10090 واسه یه تبلت خیلی مناسبه، این مقدار شارژ دهی تا حد زیادی رضایت کاربرا رو بالا میبره و باعث میشه کسایی که تو بحث باتری خیلی حساسن کاملا راضی و خرسند باشن.
امنیت Galaxy Tab S7 Plus
تو گلکسی تب S7 معمولی اثر انگشت روی فریم کناری دستگاه قرار گرفته و با دکمه پاور یکپارچه شده که برای یه محصول پرچمدار نکته جذابی به نظر نمیاد، اما خوشبختانه تو نسخه پلاس اثرانگشت به زیر صفحه نمایش رفته و گلکسی تب S7 پلاس از سنسور اثرانگشت زیر نمایشگر بهره میبره. علیرغم اینکه حسگر زیر صفحه نمایش یه نکته مثبت به حساب میاد اما این حسگر از نوع اپتیکاله (نه مثل گوشیای پرچمدار سامسونگ که از حسگرای اولترا سونیک استفاده میکنن) و عملکرد این سنسور بیشتر شبیه محصولات میان رده سامسونگه تا یه محصول پرچمدار. عملکرد سنسور اثر انگشت گلکسی تب اس 7 پلاس کاملا معمولیه و گاهی وقتا گیج میزنه و نمیتونه درست تشخیص بده، به علاوه اینکه سرعت تشخیص هم اصلا در حد محصولات پرچمدار نیست و یک یا دو ثانیه طول میکشه تا قفل دستگاهو باز کنه. علاوه بر اثرانگشت میتونین از تشخیص چهره هم برای باز کردن قفل صفحه کمک بگیرین که سنسور جداگانه ای برای این کار در نظر گرفته نشده و تب S7 پلاس فقط با کمک دوربین سلفی چهره شما رو تشخیص میده. به دلیل قرار گرفتن دوربین سلفی تو حاشیه سمت راستی دستگاه نمیتونین به طور عمودی تبلتتون رو آنلاک کنین چون دستتون احتمالا جلوی دوربین سلفی رو میگیره، اما توی حالت افقی مشکلی نیست و تشخیص چهره توی نور مناسب به خوبی و با سرعت انجام میگیره. تو بخش امنیت و حسگر اثرانگشت میتونیم بگیم سامسونگ میتونست بهتر عمل کنه و با گذاشتن حسگر اولترا سونیک سرعت رو تا حد زیادی بالا ببره و تجربه کاربری بهتری رو رقم بزنه.
عملکرد دوربین Galaxy Tab S7 Plus
تو بررسی گلکسی تب S7 Plus هر چند که با یه محصول رده بالا و پرچمدار تبلتای اندرویدی طرف هستیم اما دوربین هیچوقت تو دنیای تبلتا اولویت نبوده و نیست. سامسونگ هم اصلا هزینه نکرده و حتی دوربینی در حد میان رده های اندرویدی رو هم نمیبینیم. گلکسی تب S7 پلاس به یه سنسور 13 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.0 و پیکسلای 1.0 میکرومتری اکتفا کرده که مطابق انتظار از فوکوس خودکار هم پشتیبانی میکنه. برای دوربین دوم یا اولترا واید هم از یه سنسور کوچیک 5 مگاپیکسلی با دیافراگم f2.2 استفاده شده که از مشخصات هر دو دوربین پیداست که نباید انتظار ثبت نتایج عالی رو داشته باشیم. سنسور 1/34اینچی 13 مگاپیکسلی لنز اصلی تو شرایط نوری خیلی مناسب میتونه جزییات خوب و عکسایی شارپ ثبت کنه اما با سخت شدن شرایط نوری خیلی سریع عکس نویزی میشه و شارپنس هم افت میکنه؛ داینامیک رنج تو سطح مطلوبی قرار داره اما یکم تو کنترل نور ضعیف عمل میکنه و ممکنه بعضی از عکسا اور اکسپوژر (Over exposure) بشن و جزئیات از دست برن. با اینکه سامسونگ توی تبلت پرچمدار خودش از سخت افزاری قوی برای دوربین استفاده نکرده اما قابلیت های نرم افزاری کاملی مثل نایت مود و حالت پرتره رو اضافه کرده که تا حدودی نقص ها رو کاهش میده. گلکسی تب S7 پلاس علیرغم نداشتنِ سنسور عمق سنج، میتونه عکسای پرتره خوب و کم نقصی رو ثبت کنه. در کل دوربین تب S7 پلاس فقط برای رفع نیاز و اونم فقط توی نور روز مناسبه و نباید انتظار جزئیات دقیق یا عکسایی بدون نویز رو داشته باشین.
فیلمبرداری
جدیدترین تبلت پرچمدار سامسونگ از فیلمبرداری با وضوح 4K و 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی میکنه و به علاوه امکان ضبط ویدیو های 1080p هم وجود داره اما نکته عجیب اینه که حتی ویدیو های Full HD هم به 30 فریم محدود شدن و جای خالی امکان ضبط با 60 فریم بشدت حس میشه. عملکرد فیلمبرداری گلکسی تب S7 پلاس هم قابل قبوله و جزئیات و رنگای خوبی ثبت میکنه اما بهتر بود که یه تبلت پرچمدار حداقل به لرزشگیر الکترونیکی (EIS) مجهز بشه تا با کوچکترین لرزش ویدیو ها بهم نریزن. توی بخش فیلمبرداری تب S7 پلاس با پشتیبانی از قابلیت فیلمبرداری 4K بهتر از بخش عکاسی خودشو نشون داد اما ای کاش نرخ فریم 1080p@60fps برای کاربرا قابل دسترس بود.
دوربین سلفی
این روزا که استفاده از دوربینای سلفی برای کلاسای آنلاین یا کنفرانس ها مرسوم شده، شاید عملکرد دوربین سلفی برای خیلی از ما مهمتر از دوربین اصلی باشه. گلکسی تب S7 پلاس از یه سنسور 8 مگاپیکسلی که روی لبه سمت راستی دستگاه قرار گرفته برای ثبت عکسای سلفی استفاده میکنه. عملکرد این دوربین 8 مگاپیکسلی تو شرایط نوری خیلی خوب فقط قابل قبوله و حتی تو شرایط مناسب هم عکسا با نویز زیادی ثبت میشن، اما به طور کلی کیفیت سلفی برای کلاسای آنلاین یا شبکه های اجتماعی مناسبه.
سخت افزار و پردازنده Galaxy Tab S7 Plus
بخش سخت افزار و پردازنده تب S7 پلاس جاییه که نمیشه بهش ایراد گرفت چونکه با قوی ترین تراشه دنیای اندروید طرفیم. سامسونگ برای تبلت پرچمدار خودش سراغ پردازنده های شرکت آمریکایی کوالکام (Qualcomm) رفته و بهترین پردازنده این شرکت یعنی اسنپدراگون 865+ رو برای تبلت جدید خودش انتخاب کرده. اسنپدراگون 865+ شامل یه هسته ای قدرتمند Kryo 585 prime با نهایت فرکانس 3.09 گیگاهرتز، سه هسته 585 Gold با فرکانس 2.42 گیگاهرتز و چهار هسته کوچیکتر Kryo 585 Silver با فرکانس 1.8 گیگاهرتز. این تراشه به قویترین پردازنده گرافیکی دنیای اندروید یعنی Adreno 650 مجهز شده که نهایت فرکانسش به 645 مگاهرتز میرسه. همچنین این چیپست از بروزترین فناوری ساخت شرکت TSMC استفاده کرده و با لیتوگرافی 7nm+ ساخته شده. برای خرید این تبلت دو رم 6 یا 8 گیگابایتی( از نوع LPDDR 5) رو میتونین انتخاب کنین و تو حافظه های 128، 256 یا 512 (همه حافظه ها از نوع UFS3.0) گیگ عرضه میشه. همونطور که انتظار میره عملکرد پردازشی گلکسی تب S7 پلاس واقعا در حد و اندازه یه پرچمدار تمام عیاره و هیچ لگ یا کندی تو رابط کاربری و کارای روزمره دیده نمیشه. اگه قصد بازی کردن با تب S7 پلاس رو دارید باید بگم که اصلا تنهاتون نمیذاره و سنگینترین بازیا رو به روون ترین شکل ممکن اجرا میکنه و علیرغم اینکه 865+ نسبت به برادر کوچیکتر خودش یعنی 865 افزایش فرکانس و اورکلاک رو تجربه کرده، اما تبلت پرچمدار سامسونگ واقعا توی کنترل دما موفقه و تو سنگین ترین شرایط هم دمای بدنه بیشتر از 37 درجه نشد.
قلم و رابط کاربری Galaxy Tab S7 Plus
گلکسی تب S7 پلاس از همون رابط کاربری آشنای سامسونگ یعنی One UI استفاده میکنه، وان One UI 2.5سوار بر اندروید 10، که جدید ترین نسخه رابط کاربری سامسونگه و بزودی اندروید 11 و One UI 3 رو هم دریافت میکنه. تجربه کار کردن با تب S7 پلاس دقیقا مثل بقیه گوشیای سامسونگه اما این بار One UI سعی کرده تا حال و هوای دسکتاپ رو با اندروید ترکیب کنه و این کار رو با اضافه کردن قابلیتی به نام DeX انجام داده. با فعال کردن این حالت صفحه تبلت اندرویدی شما به شکل ویندوز در میاد و میتونید برنامه ها رو به شکل پنجره های کوچیک، دقیقا مثل ویندوز، اجرا کنید. قلم گلکسی تب S7 پلاس خیلی از ویژگی های سری نوت 20 رو همراه خودش داره مثل ژست های حرکتی یا به قول سامسونگ ایر اکشن (Air action) که میتونید بدون لمس صفحه گوشی یه سری کار ها(مثل سوئیچ بین اپ ها یا گرفتن اسکرین شات و اضافه کردن متنی به اون) رو انجام داد، هر چند که بخاطر تاخیر 26 میلی ثانیه ای خیلی با قلم Note 20 که با تاخیر 9 میلی ثانیه ای عرضه شده قابل مقایسه نیست.
اسپیکر Galaxy Tab S7 Plus
توی قاب پشتی دستگاه علاوه بر لوگوی سامسونگ لوگوی AKG هم نصب شده و نشون میده که اسپیکرای تب S7 پلاس ساخت این شرکته. بالا و پایین این تبلت دو تا اسپیکر قرار گرفته(جمعا چهار تا) که با توجه به شرکت سازنده انتظار بالایی ازشون داریم. اسپیکرای تب 7 پلاس فوق العادن و وقتی موزیک رو پلی(Play) میکنید از حجم و فراگیر بودن صدا غافلگیر میشین، تنها نکته منفی که اینجا وجود داره اینه که وقتی صدا رو تا آخر زیاد کنید کیفیت افت قابل توجهی پیدا میکنه. با اینکه سامسونگ تو تمام بخشا به استفاده افقی از این تبلت تاکید داره اما محل قرارگیری اسپیکرا طوریه که موقع بازی کردن یا گرفتن تبلت به طور افقی دو تا اسپیکر پایینی با کف دستتون مسدود میشن و بهتر بود که اسپیکرا روی حاشیه جلویی دستگاه قرار میگرفتن تا این مشکلات پیش نمیومد.جمع بندی
اگه بخوایم بررسی گلکسی تب S7 Plus رو نهایی کنیم و نقاط ضعف و قوتشو بگیم:
نقاط قوت
- صفحه نمایش 120 هرتزی سوپر امولد
- باتری حجیم 10090 میلی آمپری با شارژدهی فوقالعاده
- استفاده از چیپست قدرتمند اسنپدراگون 865+
- برخورداری از قلم با قابلیتای جذاب
- اسپیکر چهارتایی ساخت AKG
نقاط ضعف
- دوربین در حد یه محصول پرچمدار نیست و میتونست کمی بهتر باشه
- آداپتور کم توان 15 واتی موجود توی جعبه
- نبود جک هندزفری
تو بررسی گلکسی تب S7 Plus به جایی میرسیم که اگه که به فکر خرید یه تبلت گرون قیمت و پرچمدار هستین، حتما یه نگاهی به گلکسی تب S7 پلاس بندازین، چون ویژگی های مثبت زیادی مثل کیفیت ساخت عالی، صفحه نمایش فوق العاده و قدرتمندترین چیپست اندرویدی رو تو یه پکیج جمع کرده و همه این موارد یه محصول با ارزش خرید بالا رو خلق کردن. گلکسی تب S7 پلاس علاوه بر کیفیت ساخت خوبش، وزن خوبی هم داره (575 گرم) و علاوه بر اون بالانس وزنی هم خیلی عالی انجام شده و موقع کار کردن های طولانی آزاردهنده نیست. اما با اینکه نقاط قوت تب S7 زیادن، دلیل نمیشه که نقاط ضعف اون مثل نداشتن جک 3.5 میلیمتری هدفون یا آداپتور ضعیف 15 واتی رو نادیده بگیریم. با همه این تفاسیر سامسونگ تو آخرین تلاشش برای خلق یه تبلت پرچمدار موفق بوده و با خرید تب S7 پلاس یکی از بهترینا تو دنیای تبلت ها رو انتخاب کردین.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.