گوشی Poco X3 GT با توجه به قدیمی شدن و بالا بودن قیمت و با وجود شیائومی 11t و نسخه جدیدترش یعنی Poco X4 GT اصلا ارزش خرید نداره و بهتره سراغ این گوشی قدیمی نرید.
طراحی گوشی پوکو ایکس 3 جی تی نسبت به گوشی های دیگه برند پوکو خیلی خاص نیست و لوگوی خیلی بزرگ Poco رو روش نمیبینیم. بدنه کاملا از پلاستیک ساخته شده و گواهی IP53 هم توی ساخت رعایت شده. قسمت پشتی با یه سری خطوط عمودی به صورت راه راه مزین شده و ظاهر گوشی رو نسبتا جالب تر کرده. وزن نسبتا کم 193 گرمی و طراحی منحنی قسمت پشتی باعث شده گوشی نسبتا خوش دستی باشه. حسگر اثر انگشت با دکمه پاور ترکیب شده و دقت و سرعت مناسبی داره. درگاه سیم کارت هم فقط از دو سیم به صورت همزمان پشتیبانی میکنه و خبری از کارت حافظه جانبی نیست.
صفحه نمایش 6.6 اینچی با طراحی تخت و با حاشیه نسبتا کم از یه پنل IPS LCD استفاده میکنه که جزئیات مناسبی داره اما به خاطر IPS بودن زاویه دید محدودتری داره و دقت و وضوح رنگ ها خیلی خوب نیست و روشنایی نسبتا کمی داره و توی نور مستقیم و زیاد نمیتونید به راحتی ازش استفاده کنید. نرخ به روز رسانی 120 هرتزی هم باعث میشه تجربه استفاده از گوشی روون تر و بهتر بشه. عملکرد شارژدهی باتری 5000 میلی آمپر ساعتی خیلی خوبه و توی استفاده روزمره نسبتا سنگین تقریبا یک روز کامل بازدهی داره. سرعت شارژ هم به لطف آداپتور 67 واتی مناسبه و توی حدودا 45 دقیقه کاملا شارژ میشه.
سنسور های 64 مگاپیکسلی اصلی، سنسور اولترا واید 8 مگاپیکسلی و سنسور ماکرو 2 مگاپیکسلی دوربین گوشی Poco X3 GT رو تشکیل میدن. روشنایی، شارپنس و جزئیات عکس های ثبت شده خوبه اما وقتی روی عکس ها زوم میکنید کمی جزئیات بهم میریزه. توی عکس های پرتره سوژه به خوبی تشخیص داده میشه و پس زمینه هم کاملا طبیعی محو میشه و در مجموع عملکرد خیلی قابل قبولی از خودش نشون میده. عکس های سنسور اولترا واید افت کیفیت محسوسی نسبت به دوربین اصلی داره و در گوشه های تصویر هم به هم ریختگی دیده میشه. عکس های سنسور ماکرو هم بیشتر جنبه فانتزی داره و خیلی نمیتونید عکس های مناسبی باهاش ثبت کنید. عکس های دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی جزئیات خوبی دارن اما شارپنس و روشنایی خوبی توشون دیده نمیشه و توی نور کم هم نویز زیادی توی عکس ها ثبت میشه و باید شرایط نوری مناسبی داشته باشید.
پردازنده مدیاتک دایمنسیتی 1100 گوشی poco x3 gt خیلی عملکرد خوبی از خودش نشون نمیده و توی استفاده معمولی و روزمره هم گاهی اوقات لگ و باگ داره و موقع بازی کردن بازی های با گرافیک بالا هم افت کیفیت توش دیده میشه و کندی و مشکل توش دیده میشه و نمیشه خیلی بهش اتکا کرد. رابط کاربری MIUI 12.5 و اندروید 11 برای این گوشی استفاده شده که امکان ارتقا به نسخه MIUI 13 و اندروید 12 رو داره و امکانات شخصی سازی و تجربه کارش مثله بقیه گوشی های شیائومی مناسبه. اسپیکر های استریو بلندی خیلی زیادی ندارن اما کیفیت صدا و تفکیک مناسبی داره و تجربه خوبی رو میتونید موقع بازی یا تماشای فیلم باهاش داشته باشید.