پوکو F4 GT یکی از بهترین گوشی های شبه گیمینگ بازاره که برای گیمرهای با بودجه محدود ساخته شده تا برای یه گوشی گیمینگ 30 40 میلیون خرج نکنن. ظاهر گوشی سعی میکنه طراحی گیمینگ رو بهتون منتقل کنه اما خیلی توش موفق نیست و از این طراحی فقط یه سری خطوط و دو تا LED کنار برآمدگی دوربین هاش بهش به ارث رسیده. البته نسخه زردش نسبتا ظاهر گیمینگ تری داره ولی خیلی توی ایران موجود نیست. یه گیمر برای رقابت سالم (!) توی بازی ها نیاز به کنترل بهتری داره و به خاطر همین موضوع تریگر های مکانیکی برای این گوشی در نظر گرفته شده که نسبت به دکمه های لمسی گوشی های گیمینگ دیگه حس بهتری موقع استفاده داره و بازخورد بهتری توی بازی ها بهتون میده. امکان اضافه کردن فضای ذخیره سازی برای این گوشی وجود نداره و اگه بازی های زیاد و پر حجمی رو گوشیتون نصب می کنید بهتره سراغ نسخه با فضای ذخیره سازی بیشتر برید. صفحه نمایش 6.67 اینچی طراحی خوب و مدرنی داره و مثل گوشی های گیمینگ دیگه حاشیه زیادی نداره. پنل امولد استفاده شده جزئیات و رنگ های خوب و زنده ای بهتون نشون میده و به خاطر امکان نمایش 1 میلیارد رنگ، وضوح و دقت رنگ ها خیلی بالاست. رفرش ریت 120 هرتزی و تاچ سمپلینگ 480 هرتزی هم باعث میشه سرعت واکنش سریع تری توی بازی ها داشته باشید.
شارژدهی باتری بخشیه که گوشی های اقتصادی گیمینگ کمی توشون لنگ میزنن و عملکرد خوبی ندارن. باتری 4700 میلی آمپر ساعتی گوشی پوکو اف 4 جی تی توی یک ساعت کالاف بازی کردن حدود 15 درصد شارژش کم میشه و اگه به صورت مداوم باهاش بازی کنید بین 4 تا 5 ساعت بهتون شارژ میده و اگه استفاده ترکیبی ازش داشته باشید به زور میتونه تا آخر روز شارژ نگه داره. اما از لحاظ سرعت شارژ فوق العاده است و آداپتور 120 واتی قرار گرفته توی جعبه زیر 25 دقیقه گوشی رو کاملا شارژ میکنه و نیازی نیست برای شارژ مجدد خیلی صبر کنید. دوربین سه گانه استفاده شده با لنز اصلی 64 مگاپیکسلی عملکرد خوبی داره و عملکردش برای یه گوشی گیمینگ مناسب و قابل قبوله.
میرسیم به بخش جذاب و مهم سخت افزار که این گوشی رو کاغذ عملکرد خارق العاده ای داره. پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 در کنار 8 و 12 گیگ رم باعث میشه قدرت سخت افزاری خالص این گوشی حتی از پرچمدارهایی با دو سه برابر قیمت، قدرت بیشتری داشته باشه و به راحتی توی بازی های کالاف و Pubg با بیشترین گرافیک و جزئیات 50 60 فریم در ثانیه بهتون بده، اما مشکل اصلی توی دما و ثبات در استفاده طولانی مدته که به خاطر دمای تولید شده زیاد و سیستم خنک کننده معمولی که به خوبی هوای داغ رو خارج نمیکنه بعد از حدود 15 تا 30 دقیقه با کاهش افت فریم مواجه میشید و اون فریم بالا رو دیگه ندارید. البته فرق گوشی های گیمینگ گرون تر با اقتصادی در همین ثبات و پایداری بهترشونه و خیلی نمیشه به این گوشی ایراد گرفت و به خاطر همین اگه با گوشی خیلی بازی میکنید بهتره یه فن جدا براش تهیه کنید تا تجربه با ثبات و خوبی داشته باشید.
از لحاظ امکانات نرم افزاری و شخصی سازی مخصوص بازی هم خبری خاصی نیست و به جز Game Turbo شیائومی که امکانات مخصوص تریگرهای این گوشی بهش اضافه شده خبر خاص دیگه ای نیست. اسپیکر چهارتایی گوشی کیفیت صدا خارق العاده ای داره و بیس و تفکیک و بلندی صدا از گوشی های پرچمدار هم بهتره و کاملا راضیتون میکنه. از جک 3.5 میلیمتری صدا اما خبری نیست و باید از تبدیل Type-C به 3.5 داخل جعبه استفاده کنید.
گوشی شیائومی Poco F4 GT در آذر 1401 نسخه با رم و حافظه 8/128 با قیمت حدودی 13.7 میلیون تومان به فروش میرسه که با توجه به قیمتش و امکاناتی که داره بهترین گوشی گیمینگ بازار به حساب میاد و اگه خیلی ظاهر گیمینگ طور و امکانات نرم افزاری مخصوص بازی محدود ترش اذیتتون نمیکنه تقریبا نیازی نیست که هزینه بیشتری برای یه گوشی گیمینگ بکنید، اما اگه ظاهر و این امکانات و گیمینگ بودن ذات گوشی براتون مهمه بهتره به گزینه پیشنهادی بعدی یه نیم نگاهی داشته باشید.
روایت دوم ارزش خرید Poco f4 gt
گوشی شیائومی Poco F4 GT اقتصادی ترین گوشی گیمینگ واقعی توی بازاره که یه پردازنده قوی رو با امکاناتی مثل دکمه مکانیکی مخصوص بازی توی خودش جا داده و باعث شده نسبت به قیمت، ارزش خرید بالایی برای یه گیمر داشته باشه. البته اگه دوست دارید یه گوشی گیمینگ واقعی داشته باشید که علاوه بر سخت افزار مناسب رابط کاربری بهینه برای بازی و طراحی گیمینگ داشته باشه باید سراغ گوشی بلک شارک 5 شیائومی تو همین حدودهای قیمتی برید.
توی بخش طراحی poco f4 gt سعی شده حس گیمینگ رو بهتون منتقل کنه ولی خیلی توی این کار موفق نبوده و با یه گوشی شبه گیمینگ طرفیم. کیفیت ساخت خوبه و از متریال با کیفیت برای گوشی استفاده شده، قسمت پشتی از شیشه مات ساخته شده که با یه سری خطوط سعی شده حس گیمینگ رو بهتون منتقل کنه. فریم از آلومینیوم ساخته شده و باعث شده وزن گوشی نسبتا بالا باشه. دکمه های مکانیکی بازی روی لبه راست گوشی قرار داره و به تجربه بهتر شما توی بازی کمک میکنه. حسگر اثر انگشت هم روی دکمه پاور قرار داره که سرعت و دقت خیلی خوبی داره.
صفحه نمایش 6.67 اینچی تخت با پنل امولد جزئیات خوبی داره و به خاطر امکان نمایش 1 میلیارد رنگ عمق و وضوح رنگ ها خوبه. روشنایی صفحه نسبتا کمه و باعث میشه توی محیط بیرون و نور زیاد کمی توی استفاده از گوشی مشکل داشته باشید. رفرش ریت 120 هرتزی و تاچ سمپلینگ 480 هرتزی باعث میشه تجربه استفاده از پوکو اف 4 جی تی روون و سریع باشه.
باتری 4700 میلی آمپر ساعتی عملکرد خیلی خوبی توی بازی ها نداره و اگه به صورت مداوم باهاش بازی کنید حدود 4 تا 5 ساعت بهتون شارژ میده ولی توی استفاده معمولی رو به سنگین با یکی دو دست بازی کردن میتونید یه روز کامل ازش استفاده کنید. سرعت شارژ فوق العاده بالا باعث میشه کمی مشکل شارژدهی کم بشه و با آداپتور 120 واتی داخل جعبه poco f4 gt توی حدودا 25 دقیقه باتری گوشی کاملا شارژ میشه.
سنسور اصلی 64 مگاپیکسلی کیفیت خیلی بالایی نداره و اگه دوربین براتون مهمه خیلی راضیتون نمیکنه و بهتره سراغ گزینه های دیگه این بازه برید، عکس ها کیفیت و وایت بالانس خوبی دارند ولی شارپنس و دینامیک رنج معمولیه. عکس های پرتره خوبه و جداسازی سوژه تقریبا بدون مشکل انجام میشه. سنسور 8 مگاپیکسلی اولترا واید خیلی تعریفی نداره و نسبت به سنسور اصلی افت کیفیتش زیاده. سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو هم خیلی نمیتونید روش حساب کنید و بیشتر جنبه فانتزی داره. سنسور 20 مگاپیکسلی سلفی عکس های مناسبی ثبت میکنه و حتی با زوم کردن روی عکس هم دیتیل و شارپنس خودش رو از دست نمیده.
اسنپدراگون 8 نسل 1 که تراشه استفاده شده روی گوشی های پرچمداره برای این گوشی اقتصادی استفاده شده و باعث میشه قدرت پردازشی خیلی بالایی رو بتونید باهاش بگیرید و توی اکثر بازی ها با گرافیک بالایی بتونید بدون مشکل بازی کنید. اما به خاطر سیستم خنک کننده ضعیف دما بعد از حدود 15 تا 30 دقیقه بازی خیلی بالا میره و باعث افت قدرت و در نتیجه کاهش فریم بازی میشه. دکمه های مکانیکی مخصوص بازی در کنار موتور ویبره قوی باعث میشه موقع بازی حس واقعی و خفنی بهتون بده. از 8/12 گیگ رم و 128/256 گیگابایت حافظه ذخیره سازی برای poco f4 gt استفاده شده که امکان ارتقا از طریق کارت حافظه جانبی وجود نداره. از رابط کاربری MIUI 13 و اندروید 12 برای این گوشی استفاده شده و از رابط کاربری مخصوص بازی با امکانات شخصی سازی خاص خبری نیست و تجربه مثل بقیه گوشی های شیائومی می تونید باهاش داشته باشید. برای گوشی پوکو اف 4 جی تی 4 تا اسپیکر استفاده شده که بیس فوق العاده بالایی دارند و کاملا موقع بازی شما رو توی محیط بازی غرق میکنن. یه نقطه ضعف این گوشی هم قرار ندادن جک 3.5 میلیمتری صدا روی بدنه اس و باید از تبدیل تایپ سی قرار داده شده توی جعبه استفاده کنید.
/ 5.
این حافظه 256 تا یک ماه پیش نوزده میلیون بود الان ناموجوده و حدود 23میلیون هست بنظرت اصلا این حافظه موجود میشه؟ یا موجود بشه امکان داره بالا تر بره یا نه قیمتش؟؟
تنها نقطه ضعف پوکو f4 gt دوربینش هست وگرنه تویه تمامی بخش هاش فوقالعادست