سرعت شارژو 🖒
نقد و بررسی مشخصات گوشی Honor 50 lite
- فهرست مطالب
- طراحی وکیفیت ساخت Honor 50 lite
- بررسی نمایشگر Honor 50 lite
- مشخصات باتری و شارژدهی Honor 50 lite
- امنیت Honor 50 lite
- بررسی عملکرد دوربین گوشی Honor 50 lite
- دوربین سلفی گوشی 50 لایت آنر
- کیفیت فیلم برداری گوشی آنر 50 لایت
- مشخصات پردازنده گوشی Honor 50 lite
- رابط کاربری گوشی Honor 50 lite
- بررسی اسپیکر و کیفیت صدا Honor 50 lite
- جمع بندی
طراحی وکیفیت ساخت Honor 50 lite
جنس بدنه Honor 50 lite از پلاستیک ساخته شده اما در نگاه اول احساس میکنید که از شیشه ساخته شده. دور تا دور گوشی هم از پلاستیک ساخته شده. پشت گوشی طراحی خوشگل و باحالی داره که به شکل سه تیکه و تیکه وسط رو با خط های بلند عمودی طراحی کردن، قسمت های کناری صاف و براق هستش که جای اثر انگشت هم روش میمونه. 4 تا لنز دوربین داخل یه قاب دایره ای شکل وسط گوشی قرار گرفته و یه فلش هم بالا سمت چپ دوربین قرار داره و یه لوگوی آنر هم توی قاب پشتی دیده میشه.
زیر گوشی درگاه تایپ C و اسپیکر و خشاب سیم کارت قرار داره، هواوی آنر 50 لایت دو تا سیم کارت رو هم زمان پشتیبانی میکنه و جایی برای مموری میکرو SD قرار ندادن یعنی از حافظه جانبی پشتیبانی نمیکنه. سمت راست دکمه پاور و دکمه های کم و زیاد کردن صدا قرار داره، حسگر اثر انگشت روی دکمه پاور کار گذاشته شده. بالای گوشی اسپیکر مکالمه و جک سه و نیم میلیمتری و یه میکروفون قرار داره. سمت راست گوشی هیچ چیزی قرار نداره و خالیه.
پنل جلویی گوشی Honor 50 lite یه صفحه نمایشه تخت که حدود 90 درصد از پنل رو به صفحه نمایش اختصاص دادن و این کار این گوشی رو خیلی جذاب و خوشگل کرده. دوربین سلفی قسمت بالا سمت چپ قرار داره و از یه لنز و یه سنسور تشکیل شده. گوشی آنر 50 لایت گواهی IP خاصی نداره ولی در کل طراحی جذابی داره و از لحاظ طراحی از گوشی های هم رده خودش مثل پوکو x3 پرو شیائومی و ردمی نوت 10 شیائومی چیزی کم نداره. طراحی خوش ساخت و با کیفیت و زیبایی داره.
بررسی نمایشگر Honor 50 lite
آنر 50 لایت از یه صفحه نمایش 6.67 اینچی و 1080×2376 پیکسل ساخته شده. میشه گفت که صفحه نمایش این گوشی بزرگترین ایرادش حساب میشه چون 120 هرتزی نیست و سرعت و کیفیت خوبی نداره و یه صفحه نمایش معمولی از نوع IPS که روشناییش خیلی معمولیه رو به پایینه و جلوی نور آفتاب به سختی قابل دیدنه.
رنگ های صفحه نمایش میشه گفت واقعی و مناسبه و ایراد اساسی نداره اما این گوشی توی بخش صفحه نمایش از رقبای خودش کم میاره چون صفحه نمایش رقیبش ردمی نوت 10 پرو صفحه نمایش AMOLED و 120 هرتزی داره ، پوکو X3 پرو هم صفحه نمایشش 120 هرتزیه. درکل میشه گفت که صفحه نمایش Honor 50 lite هم یه صفحه نمایش خوب و معمولیه.
مشخصات باتری و شارژدهی Honor 50 lite
آنر 50 لایت یه باتری با ظرفیت 4300 میلی آمپر قرار داره. اگه یک ساعت باهاش Call of duty بازی کنید حدود 15 الی 16 درصد شارژش رو مصرف میکنه. تو استفاده معمولی حدود یک روز کامل برای شما شارژ دهی میکنه و باهاش مشکل باتری و شارژ دهی نخواهید داشت. همراه Honor 50 lite یه شارژر فست شارژ 66 واتی قرار داره که توی 10 الی 12 دقیقه 50 درصد باتری رو شارژ میکنه و فول شارژ شدن گوشی حدود 40 الی 50 دقیقه طول میکشه که خیلی عالیه و درکل باتریش بازدهی خوب و راضی کننده ای داره.
امنیت Honor 50 lite
برای امنیت گوشی آنر 50 لایت دو روش حسگر اثر انگشت و تشخیص چهره در نظر گرفته شده. حسگر اثر انگشت روی دکمه پاور سمت راست گوشی قرار داره که عملکرد خوب و سریعی داره. و قابلیت تشخیص چهره دو بعدی هم داره که عملکرد خوبی داره و با رقبای خودش برابری میکنه.
بررسی عملکرد دوربین گوشی Honor 50 lite
سنسور لنز اصلی آنر 50 لایت 64 مگاپیکسل که کیفیت عکاسی خیلی خوبی نداره و خیلی خوب و خفن نیست. اگه شرایط نور مهیا باشه و عکاس خوبی باشید و لرزش دست نداشته باشید می تونید به نسبت عکس های خوبی بگیرید. سنسور لنز اصلی شارپنس معمولی داره و داینامیک رنج خوبی نداره ولی در کل رنگ ها رو به صورت طبیعی نمایش میده و اغراق رنگ توش دیده نمیشه که میشه گفت یه نکته مثبت برای دوربینه.
گوشی Honor 50 lite همچنین یه سنسور 8 مگاپیکسلی اولترا واید داره که شارپنس رو از بین میبره و خیلی تعریفی و خفن نیست. به علاوه یه سنسور دو مگاپیکسلی ماکرو و یه سنسور دو مگاپیکسلی تشخیص عمق داره که باعث میشه عکس های پرتره نسبتا خوبی بگیره که اونم خیلی تعریفی نیست. میشه گفت شرایط نور محیط برای عکاسی با این گوشی خیلی مهمه.
دوربین سلفی گوشی 50 لایت آنر
دوربین جلوی این گوشی 16 مگاپیکسل هستش که داینامیک رنج خوبی هم نداره ولی در کل در شرایط نوری مناسب میشه باهاش عکس های سلفی خوب و قابل قبولی گرفت.
درکل اگه دوربین گوشی براتون مهمه این گوشی از لحاظ دوربین نمیتونه رضایت بخش باشه و توی این بازه قیمتی از لحاظ دوربین و کیفیت عکاسی با پوکو x3 شیائومی رقابت نزدیکی داره ولی به هیچ وجه قابل مقایسه با ردمی نوت 10 پرو شیائومی نیست.
کیفیت فیلم برداری گوشی آنر 50 لایت
آنر 50 لایت می تونه با کیفیت 1080 و 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنه که توی بازه قیمتی خودش بسیار نا امید کننده هستش و گوشی های توی رنج قیمتی 3 الی 4 تومن هم همین کیفیت فیلم برداری رو دارن.
مشخصات پردازنده گوشی Honor 50 lite
اگه توی اینترنت دنبال مشخصات پردازنده آنر 50 لایت بگردید مشخصات دقیق و کاملی پیدا نمیکنید اما از اونجایی که این گوشی همون Huawei nova 8i هستش پس پردازنده این گوشی هم Snapdragon 662 هستش.
پردازنده این گوشی خیلی خفن و حرفه ای نیست و نمی تونید بازی ها رو با بالاترین کیفیت گرافیک بازی کنید ولی گرافیک متوسط و نسبتا خوبی که بهتون میده، روان و بدون لگ و باگه، گوشی خیلی داغ نمیکنه و این یک امتیاز مثبت برای کسایی که با گوشی زیاد بازی میکنن، کارایی گوشی در محیط کاربری یکم کنده که احتمالا بخاطر صفحه نمایش ضعیف 60 هرتزیه و شاید هم بخاطر پردازنده و سینک نبودن سخت افزار و نرم افزاره اما توی بازی کردن ایراد خاصی نداره و در کل رضایت بخشه.
رابط کاربری گوشی Honor 50 lite
رابط کاربری گوشی 50 لایت آنر Android 11 و Magic UI 4.2 هستش که بالاخره اندروید توی گوشی های آنر داره نسبت به قبل قوی تر میشه. گوشی های جدید آنر گوگل رو پشتیبانی میکنن. در بررسی رقبا از لحاظ سخت افزاری poco x3 pro در رتبه اول ، redmi note 10 pro در رتبه دوم و honor 50 lite در رتبه سوم قرار میگیره.
بررسی اسپیکر و کیفیت صدا Honor 50 lite
اسپیکر آنر 50 لایت بلندی صدای معمولی داره ، کیفیت صدا و تفکیک صدای خوبی نداره، قابلیت پخش صدای استریو نداره. در کل اسپیکر این گوشی نسبت به رقبا عملکرد خوبی نداره و خیلی تعریفی نیست.
جمع بندی
با بررسی که تیم موبونیوز روی گوشی Honor 50 lite انجام داد میشه گفت که این گوشی از لحاظ طراحی رضایت بخشه و نمره قابل قبولی میگیره ، از لحاظ کیفیت صفحه نمایش معمولیه و حتی میشه گفت ضعیف عمل کرده ، توی بخش باتری معمولی و نسبتا خوبه ، توی بخش دوربین معمولیه ، توی بخش سخت افزار معمولیه ، توی بخش اسپیکر خوب نیست. این گوشی تازه وارد بازار ایران شده و اگه قصد خریدش رو دارید احتمالا قیمتش تا 6 میلیون تومان پایین میاد.
توی این بازه قیمتی ردمی نوت 10 پرو از لحاظ دوربین کیفیت خوبی داره و پیشنهاد میشه به کسانی که دوربین گوشی براشون اولویت هست، از لحاظ سخت افزاری گوشی پوکو x3 پرو پیشنهاد میشه و اگه دنبال یه گوشی با ظاهر زیبا و بازدهی معمولی و برای دانش آموزان و پدر و مادرتون میگردید گوشی مناسبی هست. در کل گوشی با مشخصات معمولی و پکیج متوسطه و توی این بازه قیمتی نسبت به رقیباش یکم ضعیفتر عمل کرده.
ممنون که تا اینجای کار با ما همراه بودید میتونید به این مقاله امتیاز بدید و اگه سوال یا نظری دارید توی کامنت ها برامون بنویسید.
بیشتر بخوانید
اگه براتون سرعت شارژ شدن گوشی و عملکرد باتری، طراحی و خوش دستی اولویت داره، Honor 50 lite انتخاب خوبی میتونه باشه و برای استفاده روزانه دانش آموزان و پدرها و مادرها خیلی مناسبه.
صفحه نمایش متوسط، اسپیکر ضعیف و پشتیبانی نکردن از رم میکرو اس دی نقاط ضعف آنر 50 لایت نسبت به رقبای هم قیمتشه.
بله، سرویسهای گوگل به گوشیهای آنر برگشته و به راحتی میتونید بازی و برنامهها رو نصب کنید.
آنر 50 لایت دوتا سیمکارت همزمان پشتیبانی میکنه و جایی برای قرار دادن میکرو SD نداره و از حافظه جانبی پشتیبانی نمیکنه.
بله. Honor 50 lite شارژر 66 واتی داخل جعبه داره که میتونه توی 10-15 دقیقه 50 درصد باتری 4300 میلی آمپری رو شارژ کنه.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.