سایت دیگه کم کم داره نابود میشه چرا مثلا نوت 20 الترا رو گذاشته و امتیاز داده ولی نوت 10 پلاس رو گذاشته امتیاز نداده لطفا رسیدگی کنید.
اگر درست کنید به دوستانم این سایت را معرفی می کنم که از شما بخرد.
Galaxy Note 20 Ultra یکی از پرچمدارهای کمپانی سامسونگه که قلم S Pen هم همراهشه. قبلاً بررسی اجمالی و نگاه اولیه به سامسونگ Note 20 Ultra و ویدیوی آنباکس نوت 20 اولترا رو خدمتتون ارائه دادیم و مشخصات و ویژگیهای قلم S Pen سامسونگ رو هم کامل بررسی کردیم. اما اینبار قراره تجربیات کار کردن با این گوشی هوشمند رو با شما به اشتراک بذاریم و از نقاط ضعف و قوتش بگیم، پس با بررسی Note 20 Ultra سامسونگ همراه ما باشید.
اجازه بدین تو بخش نقاط قوت Note 20 Ultra تمام مشخصاتی که ارزش خرید این گوشی هوشمند رو بالا میبرن رو معرفی کنیم و ببینیم این گوشی پرچمدار تو کدوم بخشها توانایی بهتر و بیشتری نسبت به رقبا از خودش نشون میده:
کمپانی سامسونگ به نمایشگرهای محشر گوشیهاش معروفه و این حسن تعریف رو از Galaxy Note 20 Ultra هم دریغ نکرده. سامسونگ تو بخش صفحهنمایش به معنای واقعی گل کاشته و بهترینِ بهترین نمایشگرها تو این گوشی با غرور خودنمایی میکنه. این صفحهنمایش داینامیک امولد (Dynamic AMOLED) لمسی خازنی، قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ رو داره و با تراکم پیکسلی 3088*1440 و نرخ تازه سازی تصویر 120 هرتز (Refresh Rate) آداپتیو (Adaptive) جزء باکیفیتترین نمایشگرها به حساب میاد.این نرخ تازه سازی Galaxy Note 20 Ultra به سرعت عملکرد لمسی و روون اجرا شدن اپها خیلی کمک میکنه. آداپتیو بودن صفحه نمایش به این معنیه که نرخ تازه سازی نمایشگر به نسبت برنامه ای که در حال اجراست بین 30 تا 120 هرتز تغییر میکنه که باعث بهبود عملکرد و عمر مفید باتری میشه. تکنولوژی محافظ به کار رفته تو نمایشگر هم کورنینگ گوریلا گلس ویکتوسه (Corning Gorilla Glass Victus). نوت 20 اولترا با درجهی روشنایی فوقالعادهی 1500 نیت، حتی زیر نور مستقیم خورشید هم بدون اذیت کردن چشمها، رنگها رو واقعی و واضح نشون میده و میتونیم صفحهنمایش رو به خوبی ببینیم.نسبت عالی 92٪ نمایشگر به پنل جلویی و پانچ هول کوچیکی که دوربین سلفی رو تو خودش جا داده، نگاه کردن به این نمایشگر رو خیلی لذت بخش میکنه. حاشیهها فوقالعاده کم و ناچیزن و تقریبا کل پنل جلویی رو نمایشگر 6.9 اینچی اشغال کرده. حاشیههای چپ و راست صفحهنمایش نوت 20 اولترا هم خمیدگی جذابی داره و به ظاهر آسیب پذیرش میکنه؛ اما با توجه به تستهایی که روی این گوشی انجام شده، این محصول یکی از مقاومترین گوشیهای 2020 به حساب میاد.
جای قلم جذاب و شاهکار سامسونگ تو این گوشی، از سمت راست به چپ نقل مکان کرده و تو بررسی مشخصات قلم S Pen سامسونگ میتونید با ویژگیهای منحصر به فردش بیشتر آشنا بشید. این قلم با بلوتوث به گوشی متصل میشه و به روونی هر چه تمامتر میشه باهاش روی نوت 20 اولترا کار کرد. تجربهی دست گرفتن و نقاشی کردن با S Pen اونقدر جذابه که فقط وجودش تو این گوشی، نقطه قوت به حساب میاد و اونو از بقیهی گوشیهای هوشمند همرده متمایز میکنه.در نتیجه، اگر کارتون وابسته به قلم دیجیتاله و دنبال تجربهی حس شگفتانگیز و عملکرد عالی قلم گوشیهای لمسی هستین، این گوشی نیاز شما رو برطرف میکنه و بهترین انتخاب برای شماست.
طراحی و شکل ظاهری یه گوشی هوشمند، برای خیلی از ماها اولویت داره و اینجاست که Galaxy Note 20 Ultra مثل سوپرمن وارد صحنه میشه و به همه ثابت میکنه ارزش خریدش تو این بخش چقدر بالاست. پنل پشتی نوت 20 اولترا شیشهایه و فریم دوری هم از جنس استیله. البته یه سری نقصهای ریزی هم داره اما کیفیت ساخت و متریال به کار رفته جای هیچ حرف و سخنی در مورد این طراحی فوق جذاب باقی نمیذاره.تنها ایراد کوچیک این نوع طراحی، بیرون زدگی قاب دوربینهاست که البته نسبت به نوت 20 کمتره و نوت 20 اولترا با ظاهر شکیلتر و زاویهدارتر و 16 گرم وزن بیشتر نسبت به نوت 20، طراحی حرفهایتر و خوشگلتری داره. در حقیقت، این گوشی با داشتن گواهی IP68 (مقاوم در برابر نفوذ آب) و ابعاد حدوداً 77*8.1 میلیمتری، به شدت خوش ساخت و خوش دسته.
قابلیتهای دوربین، یکی از ویژگیهاییه که برای خیلیامون تو خرید گوشی اولویت داره؛ و تو Galaxy Note 20 Ultra هم شاهد آخرت پکیج دوربینهای فوقالعاده هستیم. این گوشی سه تا سنسور برای لنزهای پشتی و یه سنسور سلفی رو تو خودش جا داده که شامل: سنسور 108 مگاپیکسلی برای لنز اصلی، سنسور 12 مگاپیکسلی تله فوتو، سنسور 12 مگاپیکسلی اولتراواید و سنسور 10 مگاپیکسلی سلفی میشه.پکیج دوربینها شامل یه فلش LED هم میشه و میتونه با قابلیت HDR عکسبرداری کنه. سنسور تلهفوتو تو این گوشی قابلیت بزرگنمایی 50 برابری هیبریدی با قدرت تفکیک فوقالعاده داره و سنسور اولترا واید هم میتونه عکسها رو با پوشش 120 درجه ثبت کنه که مشخصات معرکهای برای یه دوربینه. حالت فیلمبرداری سوپر استدی (Super Steady) هم وظیفهی گرفتن لرزشهای اضافی رو موقع فیلم برداری تو این گوشی داره. خلاصه کیفیت عکسهای ثبت شده با این سنسورها خیلی خیلی خوبه.Galaxy Note 20 Ultra تو بخش فیلمبرداری هم عملکرد واقعاً بینظیری داره و الحق که لقب پرچمدار یه کمپانی تو این بخش در شان این بزرگواره. قابلیت خفن فیلمبرداری 4k با 60 فریم در هر ثانیه یکی از ویژگیهاشه که آنچنان تعریفی نیست؛ اما این قابلیت با تعداد فریمهای کمتر مثل 30 و رزولوشنهای پایینتر واقعا معرکهست و فیلمهای رکورد شده، نهایت کیفیت رو دارن. حالت پرو ویدیو و ضبط صدای استریو هم که همراه این کیفیت عالی فیلم برداری هستن، دیگه جای هیچ تعریفی رو باقی نمیذارن.البته همونطور که تو بررسی گلکسی S20 Ultra هم اشاره بهش اشاره کردیم، ایراد عدم فوکوس درست توی Galaxy Note 20 Ultra با اضافه شدن فوکوس لیزری، نه تنها بر طرف شده؛ بلکه به حسن بزرگ این گوشی تبدیل شده. دوربین سلفی این گوشی میتونه با رزولوشن 4K و تعداد 60 فریم بر ثانیه فیلم برداری کنه. در نتیجه برای کسایی که با گوشی فیلمبرداری حرفهای انجام میدن، نوت 20 اولترا سامسونگ بی شک بهترین گزینهی موجوده.
سیستم صوتی Note 20 Ultra، توسط شرکت خوشسابقهی AKG تنظیم شده و صدا هم از اسپیکر پایینی و هم از اسپیکر بالایی به گوش میرسه. این قابلیت استریو بودن صدا و کیفیت محشر و بلندی 384 هرتزی اسپیکرها تو این گوشی فوقالعادهست و این بخش هم جزء نقاط مثبتش محسوب میشه.
تا اینجای بررسی، همش از نقاط مثبت و امتیازهای Galaxy Note 20 Ultra گفتیم و حالا بالاخره نوبت به ویژگیهای منفی و ایرادهای این پرچمدار سامسونگ رسیده.
اولین و مهمترین ایرادی که به این گوشی وارده، دو نسخهای بودنشه. کمپانی سامسونگ، Galaxy Note 20 Ultra رو تو دو نسخهی مخصوص آمریکا و گلوبال به بازار جهانی عرضه کرده. تفاوت بزرگ این دو نسخه با هم توی نوع پردازندهشونه. نوت 20 اولترای نسخه USA، با پردازندهی فوقالعادهی اسنپ دراگون 865+ تو آمریکا به فروش میرسه اما تراشهی اگزینوس 990 (Exynos 990) تو نسخهی گلوبال جایگزین اسنپ دراگون شده و وظیفهی پردازش این گوشی رو به عهده گرفته. این فرق قائل شدن کمپانی سامسونگ واقعا عجیبه. پردازندهی اگزینوس این گوشی تو استفادههای نسبتاً سنگین و بازیها خیلی زود حرارتش بالا میره و اگر به مدت طولانی با دوربینش کار کنیم هم جوش میاره. کلا این نوع پردازنده به داغ کردنهاش معروفه و این افزایش دما میتونه روی عملکرد و عمر مفید باتری تاثیر خیلی بدی بذاره و به گوشی آسیب بزنه.علاوه بر پردازندهی متفاوت، نسخهای از Galaxy Note 20 Ultra که وارد ایران میشه، از قابلیت 5G پشتیبانی نمیکنه و خبری از رم 12 گیگابایتی نیست و اگر هم باشه خیلی کمیابه. در نتیجه این گوشی با رم ۸ گیگابایتی نمیتونه شان یک پرچمدار رو حفظ کنه، مشکلات پردازشی فراوونی داره و تو استفادههای سنگین ازش به مشکل بر میخوریم اما با این احوال بازم راضی کنندهست.
نقطه ضعف بعدی گلکسی Note 20 Ultra، باتری این گوشیه. البته این باتری با نمایشگر آداپتیو و مصرف بهینهاش متناسبه و ظرفیت 4500 میلیآمپر ساعتی کافیه و راضیمون میکنه؛ اما در مقایسه با رقبای این گوشی مثل S20 Ultra سامسونگ و باتری 5000 میلیامپر ساعتیش، P40 Pro هواوی و گوشیهای گیمینگ مثل Black Shark 3 pro شیائومی عملکرد خوبی نداره و از این گوشیها، یه پله پایینتره.Galaxy Note 20 Ultra، در عرض نیم ساعت به شارژ 50 درصدی میرسه و بعد از فولشارژ شدن، یک روز کامل رو شارژدهی داره. اما نکتهی منفی این بخش، اینه که باتری غیر قابل تعویض این گوشی فقط از قابلیت فست شارژ 25 واتی و وایرلس شارژ (شارژ بیسیم) 15 واتی پشتیبانی میکنه و با آداپتورهای پر توانتر شارژ نمیشه. اینکه یه گوشی تو سال 2020 تولید بشه و فقط امکان شارژ شدن با توان 25 وات رو داشته باشه، واقعا عجیبه و نقطه ضعف بزرگی به حساب میاد.
این محصول پرچمدار سامسونگ، علاوه بر تمام نکات منفی که شمردیم، تو بخش سیستم امنیتی و قفل گوشی هم نقطه ضعف داره. حسگر اثر انگشت این گوشی از نوع اولتراسونیکه (Ultrasonic) و زیر نمایشگر قرار گرفته. با اینکه سرعت عمل این سنسور خوبه اما اگر دستمون خیس باشه و یا گلس روی صفحه نمایش گذاشته باشیم، عملکرد ضعیفی داره و تو تشخیص انگشت لنگ میزنه که گاهی واقعا آزاردهنده میشه.Galaxy Note 20 Ultra علاوه بر این حسگر ضعیف، بر خلاف پرچمدارهای دیگه مثل آیفونهای سری 12 و P40 Pro هواوی، از سیستم تشخیص چهرهی سه بعدی بهره نمیبره و کمپانی سامسونگ تو این گوشی به یه سنسور تشخیص چهرهی 2 بعدی بسنده کرده. در مجموع پکیج سنسورهای امنیتی عملکرد عالی ندارن و انتظار زیادی نمیشه از این گوشی داشت.نقطه ضعف امنیتی بعدی این گوشی هم بیرون زدگی دوربین و باقی موندن اثر انگشت روی قاب پشتیه. البته موندن اثر انگشت رو میشه با انوع مختلف قابهای محافظ حل کرد اما برآمدگی دوربینها، تعادل رو از گوشی میگیره و اگر روی سطح صاف قرار بگیره، لق میزنه. به همین دلیل احتمال خط و خش افتادن روی لنزها زیاده و این عامل گوشی رو آسیب پذیر میکنه.
قیمت این گوشی با مدل پایینترش یعنی گلکسی نوت 20 تفاوت زیادی نداره اما ارزش خریدشون از زمین تا آسمون فرق داره. در مقایسه با نوت 20 و قاب پلاستیکی و نمایشگر Full HD 60 هرتزیش، این گوشی با مشخصاتی که درموردشون توضیح دادیم، ارزش خرید خیلی بالاتری داره. از قیمت گوشی سامسونگ انتظار عددهای تخیلی رو نداریم اما کمپانی سامسونگ با الهام از گوشیهای پر قیمت اپل، این گوشی رو با قیمت 1300 دلاری میفروشه که برای این مشخصات واقعا هزینهی بالاییه و کاریش هم نمیشه کرد.
طراحی، کیفیت ساخت و نمایشگر عالی، عملکرد دوربین ها و اسپیکر استریو با کیفیت نقاط قوتی هستن که گوشی Samsung Note 20 Ultra رو تبدیل یکی از انتخابهای خوب در این بازه قیمتی میکنن.
سرعت شارژ شدن پایین، داغ شدن دستگاه و عدم پشتیبانی از 5G در نسخه مجهز به پردازنده اگزینوس و قیمت بسیار زیاد نسبت به رقبای هم قیمتش نقاط ضعف گوشی سامسونگ نوت 20 اولترا در این بازه قیمتی هستن.
بله، درگاه سیم کارت Samsung Note 20 Ultra از کارت حافظه جانبی پشتیبانی میکنه و میتونین از دو سیم کارت به صورت همزمان یا یک سیم و یک رم میکرو بصورت هیبرید استفاده کنین.
بهترین عناوین رایگان پلی استیشن
کدوم نسخه پلی استیشن 5 رو بخرم؟
گوشی های مناسب والدین!
کدوم هندزفری ها ارزش خرید بیشتر دارند؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.