مدیاتک داینمنسیتی خیلی بهتر از مدیاتک هلیو است الان گوشی. مامان من با وجود پردازنده مدیاتک هلیو جی ۸۰ با حدود ۳۰ تا بازی خیلی. روانه
افت عملکرد پردازنده های موبایل
افت عملکرد پردازنده های موبایل
پردازنده یکی از بخش های مهم و مورد توجه کاربران هنگام خرید گوشیه. بخشی که تو استفاده های سنگین خیلی مهمه و کاربرایی که از گوشی استفاده های سنگین مثل بازی میکنن فاکتور پردازنده هنگام خرید خیلی عامل مهمیه واسشون. شرکت های مختلفی هستن که پردازنده موبایل تولید میکنن اما از مشهور ترین اونها که تو بازار ایران روی گوشی ها سوارن میشه به: اسنپدراگون، اگزینوس، مدیاتک اشاره کرد. تو ویدیو بهترین پردازنده موبایل انواع پردازنده ها رو مقایسه و بررسی کردیم عملکرد پردازنده هرکدوم از این شرکت ها تو مدل های مختلف متفاوته اما در مجموع میشه گفت که پردازنده های اسنپدراگون با توجه به تجربیات کاربرا و بررسی های افراد متخصص، پردازنده های با کیفیت تر و قابل اعتماد تری هستن. از طرفی پردازنده های مدیاتک هم روی گوشی های خیلی زیادی سوارن و تقریبا حجم عظیمی از بازار از پردازنده های شرکت مدیاتک استفاده میکنن. پردازنده هایی که درموردشون حرف و نقد زیاده و بخش اعظمی از این نقد ها مربوط به ضعیف شدن این پردازنده ها تو استفاده های طولانی مدته. امروز باهم بررسی میکنیم که پردازنده های مدیاتک در بازه های زمانی طولانی و با گذشت چندین سال استفاده واقعا ضعیف میشن یا نه. همراه ما باشید.
بخش نرم افزار و سخت افزار
همه موبایل ها و کامپیوتر ها از دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل شدن، یکی از دلایل روان بودن و خوب بودن سرعت بعضی از گوشی ها، هماهنگی فوق العاده بخش سخت و افزار و نرم افزاره. از طرفی این بخش نرم افزاری که شامل سیستم عامل و نرم افزار های کاربردی یا همون اپلیکیشن موبایله به صورت مداوم در حال اپدیت شدنه. برای مثال سیستم عامل اندورید با رابط های کاربری مختلف هرساله درحال اپدیت شدنن، اپلیکیشن های موبایل با هربار اضافه کردن قابلیت جدید به صورت ماهیانه یا هفتگی در حال اپدیت شدنن، این حجم از اپدیت ها و بروزرسانی رو درمقابل سخت افزاری قرار بدید که ثابته و باید چندین و چند سال با این بروزرسانی ها کار کنه و هماهنگ کنه.
چیپست های مدیاتک
همونطور که اول ویدیو گفته شد شرکت های مختلفی هستن که تو حوزه پردازنده های موبایل فعالیت میکنن. یکی از این شرکت ها مدیاتک، شرکتی از چینه که به عملکردش تو این دوسال اخیری که وارد بازار شده نقد های زیادی میشه. دلیل این افتی که کاربرا به شدت ازش شکایت دارن مشخصه. قیمت پایین پردازنده های این شرکت باعث شده تا گزینه مناسبی برای استفاده در گوشی های اقتصادی و میان رده باشه. دلیل این پایین بودن قیمت اینه که تو تراشه این پردازنده تا حد ممکن از قطعات اقتصادی استفاده شده و ممکنه این قطعات بعضا قدیمی یا بی کیفیت باشن. این قطعات قدیمی تر یا برای مثال چیپست قدیمی تر در ابتدای استفاده از گوشی مشخص نیستن اما به مرور زمان این مسئله خودشو نشون میده و ممکنه تو استفاده های سنگین به مشکل بربخورید.
قدیمی شدن پردازنده
این به مشکل خوردن پردازنده ها فقط برای پردازنده های مدیاتک نیست و ممکنه این اتفاق برای پردازنده های هرشرکتی اتفاق بیوفته. برای مثال شما اسنپدراگون 845 رو تصور کنید، پردازنده ای که تو بازه زمانی خودش خوب بود اما الان اسنپدراگون 845 جز پردازنده های ضعیف حساب میشه و دلیلیش این گذشت زمان و اپدیت های نرم افزاریه. پردازنده های مدیاتک این افت کیفیتشون کمی زودتر اتفاق میوفته و دلیلش هم این قیمت ارزون و استفاده از متریال قدیمی و کم کیفیت در بخش های مختلفه.
جمع بندی
در مجموع اگر استفاده های سنگینی از گوشی نمیکنید زیاد به این برند پردازنده توجه نکنید چون این افت کیفیت و لگ و باگ معمولا تو استفاده های سنگین تو بازه های طولانی مدت اتفاق میوفته.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.