A55هم جون داره هم جدیده اگرینوس ۱۴۸۰ داره گرافیگ AMDهم داره
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی موبایل
با توجه به درآمد بسیار بالای صنعت موبایل گیمینگ و همچنین در دسترس بودن گوشی موبایل برای اکثر افراد، امکان بازی کردن و اجرای مناسب بازی ها یکی از عوامل مهم برای خرید گوشی به حساب میاد. اگه قصد بازی کردن بازی بسیار محبوب کالاف دیوتی موبایل رو دارید، بعضی از گوشی ها عملکرد بهتری در این بازی میتونن داشته باشن و شما با بودجه مناسبی میتونید علاوه بر داشتن یه گوشی مناسب و همه کار میتونید تجربه خوبی هم در زمان بازی کردن با موبایل داشته باشید. در این مقاله بهترین گوشی های بازار برای تجربه خوب بازی کالاف دیوتی موبایل رو جمع آوری کردیم تا با توجه به بودجه ای که دارید، بهترین گزینه ممکن رو انتخاب کنید. حتما تا آخر مقاله بهترین گوشی برای کالاف دیوتی موبایل همراه موبونیوز باشید.
- فهرست مطالب
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی موبایل
- پردازنده مرکزی و گرافیکی
- مقدار رم
- حافظه ذخیره سازی
- سیستم خنک کننده
- رفرش ریت و تاچ سمپلینگ نمایشگر
- کیفیت اسپیکر
- کیفیت ساخت و ابعاد
- شارژدهی و امکانات جانبی
- امکانات و قابلیت های ارتباطی
- رابط کاربری و قابلیت های مخصوص گیمینگ
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 8 میلیون تومان
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 12 میلیون تومان
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 15 میلیون تومان
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 20 میلیون تومان
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 30 میلیون تومان
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 40 میلیون تومان
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 60 میلیون تومان
- بهترین گوشی برای کالاف دیوتی 60 میلیون تومان به بالا
- جمع بندی
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی موبایل
بازی کالاف دیوتی موبایل از محبوبترین بازی ها اکشن شوتر بین موبایل گیمرها به حساب میاد. برای اجرا کردن این شوتر رقابتی خیلی به گوشی حرفه ای و گرون قیمتی احتیاج ندارید و با یک گوشی میان رده معمولی هم میتونید از بازی کردن کالاف دیوتی موبایل لذت ببرید. برای خرید یه گوشی مناسب بازی COD Mobile باید به برخی نکات خاص توی گوشی توجه داشته باشید که شامل موارد زیر میشه:
پردازنده مرکزی و گرافیکی
پردازنده مرکزی اهمیت بسیار بالایی در یک گوشی مناسب بازی داره و امکان پردازش جزئیات بالا با فریم ریت مناسب در پردازنده های قدرتمند تر و گرون تر راحت تر انجام میشه. پردازنده های اسنپدراگون بهترین عملکرد رو در بازی های مختلف دارند و سازنده ها بازی های خودشون رو برای این پردازنده ها بهینه تر کردن. پردازندهای مدیاتک هم در بازی های عملکرد مناسبی دارند. پردازنده های اگزینوس سامسونگ سال های قبل، عملکرد خیلی خوبی در بازی های نداشتند، اما در یکی دو سال اخیر عملکردشون بهبود پیدا کرده. البته هنوز داغ شدن در گوشی های با این پردازنده نسبتا دیده میشه.
مقدار رم
رم در اجرای بهتر و با لگ کمتر تاثیر زیادی داره و هر چه مقدار رم بیشتری برای گوشی در نظر گرفته بشه، بازی ها روان تر اجرا میشن. رم بیشتر به اجرای همزمان چندین برنامه و سوییچ کردن با تاخیر کمتر هم کمک به سزایی میکنه. سرعت و نوع رم مثل DDR3 1600 mhz یا DDR5 4200 mhz در اجرا بهتر و سوییچ کردن سریعتر تاثیرگذار هست و میتونه در انتخاب گوشی مناسب بازی کالاف دیوتی اثرگذار باشه.
حافظه ذخیره سازی
حافظه ذخیره سازی همونطور که از اسمش پیداست، برای نگهداری و ذخیره سازی فایل ها و بازی های مختلف استفاده میشه. هر چه قدر حافظه ذخیره سازی بیشتر باشه، نیازی به نگرانی بابت دانلود بازی های مختلف نخواهید داشت. سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات هم در این بخش مهم هست و نوع حافظه مثل Emmc یا UFS یا Nvme در بارگذاری سریعتر برنامه ها و بازی های تاثیر به سزایی داره و هر چه نسل جدیدتر باشه، سرعت بیشتر خواهد بود.
سیستم خنک کننده
استفاده های سنگین مثل بازی باعث میشن که دمای پردازنده و به طبع اون گوشی خیلی بالا بره و اگه این دما به خوبی مدیریت نشه و سریع کاهش پیدا نکنه باعث افت عملکرد و ایجاد لگ و باگ در بازی میشه. در طولانی مدت هم ممکنه به اجزای اصلی آسیب بزنه و باعث کاهش عمر مفید گوشی بشه. اکثر گوشی های از یک سیستم خنک کننده معمولی استفاده میکنن و در استفاده های بلند مدت دمای گوشی خیلی بالا میره، ولی گوشی هایی که گیمینگ هستند و یا مناسب بازی ساخته شدن و جز انتخاب های بهترین گوشی برای کالاف دیوتی قرار گرفتن، با سیستم خنک کننده فعال یا سیستم های خنک کننده قوی، این دما رو بهتر مدیریت میکنن.
رفرش ریت و تاچ سمپلینگ نمایشگر
رفرش ریت به روان شدن و کارکرد بهتر گوشی کمک میکنه. اکثر گوشی های میان رده و مناسب بازی از رفرش ریت 120 هرتزی پشتیبانی میکنن. البته خود بازی کالاف دیوتی نهایتا امکان اجرای با 60 فریم بر ثانیه رو داره. نکته مهم تر از رفرش ریت، تاچ سمپلینگ هست که پاسخ دهی نمایشگر گوشی به دستورهای لمسی رو به نمایش میزاره و هرچه بیشتر باشه در بازی اکشن چند نفره ای مثل کالاف میتونید سریعتر به حساب بازیکن های دیگه برسید. تاچ سمپلینگ از 120 هرتز شروع میشه و میتونه تا 960 هرتز افزایش پیدا کنه.
کیفیت اسپیکر
برای اکثر گوشی های میان رده به بالا از اسپیکرهای استریو استفاده شده که کیفیت صدای مناسبی دارند و به راحتی در زمان بازی کردن با قرار دادن دست روی اسپیکر صدا خفه نمیشه. تکنولوژی هایی مثل دالبی اتموس، DTS و یا صدای سه بعدی هم میتونن در کیفیت بهتر صدا تاثیرگذار باشن. داشتن جک هندزفری در این بخش میتونه نکته مثبتی باشه تا بتونید به راحتی از هندزفری یا هدست سیم دار با کیفیت خودتون استفاده کنید.
کیفیت ساخت و ابعاد
کیفیت ساخت بدنه و همچنین ابعاد گوشی در استفاده راحت و طولانی مدت شما در هنگام بازی تاثیرگذاره و اگه گوشی خیلی طراحی خوبی نداشته باشه و توی دست به خوبی جا نشه و لبه های خیلی اذیت کننده و ناراحتی داشته باشه، نمیشه برای بازی کردن طولانی مدت روی گوشی حساب کرد.
شارژدهی و امکانات جانبی
باتری در نظر گرفته شده و به طبع اون شارژدهی برای یه گوشی گیمینگ خیلی مهم هست. اکثر گوشی های معمولی و میان رده از باتری های 5000 میلی آمپر ساعتی استفاده میکنن که تقریبا در بازی ها حدود 4 5 ساعتی شارژدهی دارند. گوشی های گیمینگ باتری های بزرگتر حدود 6000 هزار میلی آمپر ساعتی دارند که با توجه به قدرت پردازشی زیادشون میتونن حدود 6 7 ساعت هم در بازی ها دوام داشته باشن. داشتن آداپتور با توان بالا مثلا 80 یا 100 واتی باعث شارژ شدن سریع گوشی در صورت خالی شدن باتری شما میشه. قابلیت بایپس شارژ یکی از قابلیت های کاربردی هست که توی گوشی های گیمینگ خیلی کاربردی و خاص هست.
امکانات و قابلیت های ارتباطی
چیپ بلوتوث و وای فای یکی دیگه از نکاتی هست که در انتخاب یه گوشی گیمینگ مهم هست و باید بهش توجه داشته باشید. استفاده از جدیدترین ورژن وای فای مثل WiFi 6 یا WiFi 7 اجازه اتصال بدون مشکل و سریع رو به مودم به شما میده. بلوتوث های جدیدتر مثل نسخه 5.3 و یا 5.4 امکان اتصال با تاخیر کم و بدون لگ امکان پذیر میکنن.
رابط کاربری و قابلیت های مخصوص گیمینگ
آخرین نکته که در خرید یک گوشی گیمینگ مهم هست داشتن یک رابط کاربری با قابلیت های مناسب و کاربردی برای بازی هست. اکثر گوشی های میان رده و حتی پرچمدار خیلی رابط کاربری بهینه شده برای بازی ندارن. البته یه بخش مخصوص بازی در رابط کاربری های سامسونگ و شیائومی قرار گرفته که یه مقداری قابلیت شخصی سازی در اختیار شما میزاره. داشتن دکمه های مخصوص بازی و سیستم خنک کننده فعال در گوشی های مخصوص بازی هم نکته مهمی هست که فقط در این نوع از گوشی ها دیده میشه.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 8 میلیون تومان
حداقل هزینه برای خرید یه گوشی مناسب بازی کالاف دیوتی حدود 7 8 میلیون تومن هست و میتونید سراغ گوشی های اقتصادی از برندهای سامسونگ و شیائومی برید. گزینه پیشنهادی برای این بازه گوشی سامسونگ A15 هست که در ادامه بیشتر با مشخصات این گوشی آشنا میشیم.
گوشی A15 سامسونگ
گوشی A15 جدیدترین اقتصادی سامسونگ هست که حدود 8 میلیون تومان برای نسخه با رم و حافظه 4/128 قیمت داره که با توجه به قیمت پردازنده مدیاتک G99 استفاده شده که عملکرد قابل قبولی در بازی کالاف دیوتی داره. این گوشی میتونه با جزئیات متوسط حدود 40 50 فریم به شما بده و در کل تجربه قابل قبولی هنگام بازی خواهید داشت. نسخه های 6 و 8 گیگی هم داره و برای بازی بهتره سراغ نسخه با رم بیشتر برید. صفحه نمایش سوپر امولد 6.5 اینچی با رفرش ریت 90 هرتزی با اینکه حاشیه زیادی داره ولی برای بازی کردن قابل قبول هست. شارژدهی در بازی خوبه و میتونه حدود 6 7 ساعتی در هنگام بازی کردن شما رو همراهی کنه. اسپیکر مونو کیفیت صدای معمولی داره و ممکنه در هنگام بازی کردن صدا خفه بشه.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 12 میلیون تومان
با حدود بودجه 12 میلیون تومان خیلی گزینه خاصی به انتخاب های شما اضافه نمیشه و فقط میتونید سراغ نسخه های با رم و حافظه بیشتر اقتصادی برید. البته گوشی ردمی نوت 13 4 جی در این بازه قرار داره که در کل میتونه گزینه مناسبی برای بازی کالاف دیوتی موبایل باشه.
گوشی ردمی نوت 13 4 جی با قیمت حدودی 10 میلیون تومان برای نسخه 8/256 گزینه پیشنهادی این بازه هست که از پردازنده اسنپدراگون 685 استفاده میکنه. در گرافیک پایین میتونید حدود 60 فریم رو در بازی کالاف دیوتی موبایل بگیرید ولی در بازی های سنگین تر خیلی انتظار زیادی نباید داشته باشید. 8 گیگ رم و 256 گیگ حافظه ذخیره سازی باعث میشه عملکرد گوشی در هنگام مولتی تسک هم مناسب باشه. حافظه ذخیره سازی امکان ارتقا به وسیله کارت حافظه جانبی رو داره. صفحه نمایش 6.67 اینچی با رفرش ریت 120 هرتزی در هنگام بازی عملکرد مناسبی داره. شارژدهی کلی گوشی خیلی بالا نیست و در هنگام بازی حدود 4 5 ساعت میتونه شما رو همراهی کنه. اسپیکر استریو برای گوشی استفاده شده که کیفیت صدای قابل قبولی داره.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 15 میلیون تومان
با بودجه حدود 15 میلیون تومان میتونید سراغ گوشی های میان رده معمولی برید و تقریبا انتخاب های مناسب و متنوعی در این بازه داشته باشید.
گوشی سامسونگ A34
گوشی سامسونگ A34 با قیمت حدودی 13.5 میلیون تومان برای نسخه با رم و حافظه 8/128 گزینه پیشنهادی این بازه هست و با توجه به اینکه به نسبت گوشی جدیدتر A35 ممکنه خیلی جذاب به نظر نرسه، ولی با داشتن پردازنده بهتر برای بازی گزینه مناسب تری به حساب میاد. پردازنده دایمنسیتی 1080 مدیاتک میتونه بازی کالاف دیوتی رو با جزئیات بالا و فریم حدود 50 55 اجرا کنه و در هنگام بازی هم خیلی دمای گوشی بالا نمیره. صفحه نمایش 6.6 اینچی با رفرش ریت 120 هرتزی عملکرد مناسبی در بازی داره. شارژدهی گوشی در بازی خوبه و چیزی در حدود 6 ساعتی میتونه شما رو همراهی کنه. وای فای 5 و اسپیکر استریو امکانات دیگه این گوشی رو تکمیل میکنن.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 20 میلیون تومان
با بودجه حدود 20 میلیون تومان میتونید سراغ یکی از اقتصادی ترین گوشی های گیمینگ بازار برید و تقریبا یه گوشی همه چی تمام مناسب بازی با قدرت پردازشی بسیار بالا داشته باشید.
گوشی Poco X6 Pro
به لطف پردازنده Dimensity 8300 Ultra مدیاتک، عملکرد پوکو X6 پرو شیائومی در اجرای بازی های مختلف به ویژه بازی های سنگین مثل Genshin Impact که اکثر گوشی های گیمینگ این بازه قیمتی رو به چالش میکشه، واقعا عالیه. بازی کالاف دیوتی رو با جزئیات بالا و 60 فریم میتونید به راحتی با این گوشی بازی کنید. دما هم بعد از مدت 10 15 دقیقه حدود 5 درجه بالا میره. قیمت گوشی Poco X6 Pro در نسخه 512/12 گیگابایت حدود 19 میلیون تومان هست. صفحه نمایش 6.67 اینچی با رفرش ریت 120 هرتز و تاچ سمپلینگ 480 هرتزی این بخش رو برای بازی کردن بسیار جذاب تر میکنه.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 30 میلیون تومان
با بودجه حدود 30 میلیون تومان خیلی گزینه خاصی در این بازه پیدا نمیشه که هم به نسبت گزینه بازه قبلی انتخاب مناسبی باشه و هم قیمت مناسبی داشته باشه و بهتره با این بودجه سراغ گزینه بازه قبلی برید و یا اگه دنبال گوشی جدیدتر و قوی تر هستید، سراغ گزینه های پیشنهادی بازه بعدی برید.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 40 میلیون تومان
با بودجه حدود 40 میلیون تومان میتونید سراغ دو گوشی جدید و قدرتمند در این بازه برید که قاتل پرچمدارهای به روزی به حساب میان و میتونن در حد گوشی های پرچمدار عمل کنن.
گوشی Xiaomi Poco F6 Pro
گوشی Poco F6 Pro شیائومی با قیمت حدودی 36 میلیون تومان جدیدترین قاتل پرچمدار شیائومی یکی از بهترین گزینه ها برای خرید یه گوشی گیمینگ قدرتمند تا 40 میلیون تومان هست. پردازنده قدرتمند اسنپدراگون 8 نسل 2 پرچمدار گوشی های سال قبل در این گوشی استفاده شده و میتونه به راحتی کالاف دیوتی موبایل رو با بالاترین گرافیک و با 60 فریم بر ثانیه اجرا کنه. با توجه به سیستم خنک کننده مناسب استفاده شده دما در استفاده نسبتا طولانی هم خیلی بالا نمیره. صفحه نمایش 6.67 اینچی با رزولوشن 1440، رفرش ریت 120 هرتزی و تاچ سمپلینگ 480 هرتزی کار با نمایشگر و بازی کردن رو جذاب میکنه. رم 12 یا 16 LPDDR5X به همراه حافظه 512 گیگابایتی از نوع UFS 4.0 خیال شما رو از کار با گوشی و سرعت اون راحت میکنه. شارژدهی گوشی خیلی بالا نیست ولی میتونه حدود 5 ساعتی در زمان بازی شما رو همراهی کنه. شارژر 120 واتی هم میتونه خیلی سریع توی نیم ساعت گوشی رو کاملا شارژ کنه. وای فای 7، بلوتوث نسخه 5.3 و همچنین اسپیکر استریو با کیفیت این گوشی رو جذاب تر میکنه.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی تا 60 میلیون تومان
با بودجه 60 میلیون تومان و بالاتر میتونید به راحتی سراغ گزینه های گیمینگ بازار برید و گوشی هایی با امکانات مخصوص و با طراحی هایی جذاب و با RGB تهیه کنید. اجرای بازی کالاف دیوتی در گوشی های این بازه قیمتی و بیشتر به راحتی و با بالاترین جزئیات انجام میشه و حتی میتونید بازی های با گرافیک بیشتر و جدیدتر رو به راحتی اجرا کنید.
گوشی ZTE nubia Red Magic 8S Pro
گوشی رد مجیک 8 اس پرو، گوشی گیمینگ اقتصادی و قدیمی تر برند نوبیا هست ولی با توجه به امکانات در نظر گرفته شده و قیمت حدودا 55.5 میلیون تومانی برای نسخه 12/256 هنوز این گوشی برای بازی کردن عملکرد بسیار خوبی داره. تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 در کنار سیستم خنک کننده فعال، رابط کاربری بهینه شده برای بازی با کلی قابلیت برای شخصی سازی تجربه این گوشی رو به یک گزینه بسیار عالی برای بازی کردن کالاف دیوتی موبایل میکنه. با توجه به قدرت پردازشی بالا و همچنین سیستم خنک کننده قوی در استفاده طولانی مدت هم افت کیفیت و افزایش دمایی نخواهید داشت. باتری 6000 میلی آمپر ساعتی حدود 6 ساعتی با گرافیک بالا میتونه به شما شارژدهی کنه و با شارژر 65 واتی میتونید توی حدود 35 دقیقه گوشی رو کاملا شارژ کنید. وای فای 7، بلوتوث 5.3 و تایپ سی ورژن 3.2 امکانات ارتباطی این گوشی رو تامین میکنن.
گوشی Samsung Galaxy S24 Ultra
گوشی اس 24 اولترا گوشی پیشنهادی دیگه این بازه است که قیمت مناسبی به نسبت زمان عرضه پیدا کرده و با داشتن قیمت حدودی 60 میلیون تومانی برای نسخه 12/256 یه گزینه مناسب برای افرادی هست که خیلی دنبال گوشی های گیمینگ نمیگردن و نمیخوان گیمر بودن خودشون رو خیلی به رخ بکشن. تراشه اسنپدراگون 8 نسل 3 در کنار 12 گیگ رم، عملکرد خیلی خوبی رو در بازی ها به نمایش میزاره. البته به دلیل خنک کننده خوب ولی نه چندان بهینه برای بازی، در بازی کردن طولانی مدت (45 دقیقه تا یک ساعت) دمای گوشی مقداری بالا میره و افت عملکرد خواهیم داشت.
بهترین گوشی برای کالاف دیوتی 60 میلیون تومان به بالا
با بودجه 60 میلیون تومان به بالا میتونید سراغ بهترین و خفن ترین گوشی های گیمینگ بازار با کلی قابلیت خفن و ویژگی های خاص برید که ممکن هست همشون به کار شما نیان ولی وجودشون در یک گوشی گیمینگ واجب هست.
گوشی ZTE nubia Red Magic 9 Pro
بازی هایی مثل Genshin Impact که به نوعی بنچمارک پردازندههای گوشی به حساب میان، روی گوشی ردمجیک 9 پرو به راحتی اجرا میشن؛ قابلیتی که به لطف پردازنده بروز و قدرتمند اسنپدراگون 8 نسل 3 امکان پذیر شده. قیمت گوشی ZTE nubia Red Magic 9 Pro در نسخه 16/512 گیگابایت حدود 82 میلیون تومان (مرداد 1403) هست. طراحی جذاب این گوشی در کنار نمایشگر 120 هرتزی، سیستم خنک کننده قدرتمند فعال و گیم لانچر اختصاصی، تجربه بی نظیری رو برای اجرای بازی های مختلف در اختیارتون میذاره. اگه براتون سواله که این مدل با رقیب ایسوسی خودش چند چنده، مقایسه رد مجیک 9 پرو و راگ فون 8 پرو رو تو موبونیوز از دست ندین. باتری با ظرفیت 6500 میلی آمپرساعت به راحتی میتونه 7 8 ساعت در زمان بازی به شما شارژ بده و یکی از بهترین عملکردها رو در این بخش داره. آداپتور 80 واتی در حدود 35 دقیقه کاملا گوشی رو شارژ میکنه.
گوشی ASUS ROG Phone 8 Pro
راگ فون 8 پرو، طراحی واقعا جذابی داره که هر گیمری رو مجذوب خودش میکنه و به جرات میتونیم بگیم که در حال حاضر، بهترین گوشی گیمینگ دنیا محسوب میشه که امکانات فوق العاده قدرتمندی برای اجرای بازی داره. قیمت این گوشی در نسخه 512/16 گیگابایت حدود 99 میلیون تومان (مرداد 1403) هست. این گوشی لانچر گیمینگ اختصاصی ایسوس رو داره و از سیستم خنک کننده خارجی برخوردار شده که پشت بدنه وصل میشه و دمای دستگاه رو در حین اجرای سنگین ترین بازی ها تا حد زیادی کاهش میده. پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 3 هم به خوبی از پس اجرای سنگین ترین بازی ها بدون افت فریم و لگ برمیاد. این دو ویژگی، از قابل توجه ترین قابلیتهای گیمینگ این گوشی هستن که میتونن ارزش خریدش رو در مقایسه با مدل هایی که پردازنده پرچمدار دارن ولی گیمینگ نیستن، تا حد زیادی افزایش بدن. باتری 5500 میلی آمپر ساعتی حدود 6 ساعتی به شما شارژدهی میکنه. آداپتور 65 واتی میتونه در حدود 40 دقیقه کاملا گوشی رو شارژ کنه.
جمع بندی
بازی کردن با گوشی با توجه به افزایش قدرت بازی ها و در دسترس بودن راحت تر گوشی های همراه محبوبیت زیادی پیدا کرده. به دلیل محبوبیت زیاد بازی کالاف دیوتی در ایران در این مقاله سعی کردیم بهترین گوشی برای کالاف دیوتی موبایل رو با توجه به گزینه های موجود در بازار، به شما معرفی کنیم.
آخرین مقالات
گزینه اقتصادی شیائومی تو رنج 5 میلیون!
منطقا بازنده در برابر رقبا ولی زیبا!
این Apple Intelligence که میگن چی هست؟
گزینه های مناسب آموزش مجازی
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.