بررسی گوشی Poco F5 pro شیائومی

شیائومی همزمان با عرضه گوشی پوکو F5، نسخه پرو اون رو هم عرضه کرد که البته طرفدارهای زیادی پیدا کرد؛ اگر قصد خرید این گوشی اقتصادی و هوشمند رو دارید، این بررسی Poco F5 pro رو از دست ندید. بررسی پوکو F5 پرو نشون میده که شیائومی در تولید این گوشی به جای تمرکز روی کاربران گیمر سعی کرده یه نسخه با عملکرد و امکانات نزدیک تر به گوشی های پرچمدار رو ارائه بده تا بتونه جایگزین اقتصادی تری برای گوشی های پرچمدار باشه. با بررسی گوشی Poco F5 Pro همراه موبونیوز باشید تا ببینم شیائومی چه امکانات و قابلیت هایی به این قاتل پرچمدار با قیمت حدودی ۵۰۰ دلار اضافه کرده و این اختلاف قیمتی ۱۰۰ دلاری با Poco F5 چه برتری های به همراه داشته.

بررسی Poco F5 pro از نظر طراحی و کیفیت ساخت

گوشی پوکو F5 پرو تقریبا همون ردمی K60 Pro شیائومیه که فقط برای بازار چین عرضه شده و حالا با یه اسم جدید به بازار جهانی راه پیدا کرده. این گوشی هم مثل نسخه معمولی خیلی طراحی جدید و جذابی نداره و یه مقداری از یه ظاهر قدیمی و کلاسیک تر استفاده شده که باعث میشه در این مورد خیلی مخاطب رو ذوق زده نکنه. از لحاظ کیفیت ساخت و متریال استفاده شده وضعیت نسبتا خوبی داره و شیائومی تا جای ممکنه از متریال خوبی برای این گوشی استفاده کرده تا هر چه بیشتر به گوشی های پرچمدار نزدیک بشه. برای قاب پشتی از گلس براقی استفاده شده که تقریبا اثر انگشت و لکه روش میمونه و ممکنه به راحتی از توی دست لیز بخوره؛ به همین دلیل کاملا به صورت تخت ساخته نشده و در لبه ها به صورت خمیده به فریم متصل میشه.

طراحی پوکو F5 پرو چطوره و چه کیفیتی داره؟
طراحی Poco F5 pro ساده و کلاسیکه و از شیشه توی ساخت اون استفاده شده.

وزن گوشی به خاطر استفاده از شیشه برای این قسمت تا حدودی بالاتر رفته و به حدود ۲۰۴ گرم رسیده که باعث میشه دیگه مثل نسخه معمولی خیلی گوشی سبک و خوش دستی نباشه. به نسبت نسخه معمولی قطر بیشتری پیدا کرده و این افزایش ابعاد و وزن تا حدودی باعث میشه مثل گوشی Poco F5 موقع کار با گوشی و استفاده از اون حس خیلی خوب و راحتی منتقل نشه. پوکو اف 5 پرو، توی دو رنگ مشکی و سفید عرضه میشه و از این لحاظ خیلی تنوع ظاهری بالایی نداره. رنگ مشکی هم در گوشه های پنل پشتی یه طرح فیبر کربنی داره تا یه مقداری گوشی خاص تر به نظر برسه.

بررسی طراحی بدنه پوکو اف 5 پرو چه نتایجی داره؟
پوکو F5 Pro توی دو رنگ مشکی و سفید ساخته شده و قابل تهیه است.

توی باکس مثل روال گوشی های دیگه شیائومی یه قاب ژله ای شفاف هم قرار داره تا علاوه بر محافظت از ظاهر گوشی هم لذت ببرید. شیائومی هنوز مثل برخی از رقبا به محتویات داخل جعبه اهمیت میده و سعی نمیکنه لوازم مورد نیاز یه گوشی رو به عنوان یه آپشن به مشتری بفروشه؛ این موضوع تا حدی باعث شده که بعضی افراد، نسبت به قیمت گوشی شیائومی احساس بهتری داشته باشن.

 

بررسی گوشی Poco F5 pro از نظر طراحی دوربین

جزیره دوربین خیلی خاص نیست و مثل نسخه معمولی خیلی طراحی جدیدی نداره و از یه بخش مستطیلی شکل که سه تا لنز اصلی و فلش LED و نوشته های مشخصات دوربین رو توی خودش قرار داده تشکیل شده. در لبه های خودش یه بخش شیبدار فلزی داره و به نسبت برآمدگی و برجستگی زیاد و اذیت کننده ای نداره، همین طور پایین قاب پشتی هم لوگوی Poco و 5G رو دیده میشه.

 

بررسی پوکو F5 pro در بخش فریم

بررسی Poco F5 pro در بخش فریم که از جنس پلاستیک ساخته شده، یه مقداری قاتل پرچمدار بودن گوشی در این بخش رو به چشم میاره؛ اما ظاهر اون شبیه به فلز کار شده و به خاطر طراحی پنل پشتی در لبه ها اندازه کوچیک تری داره. سمت راست طبق معمول دکمه های پاور و صدا قرار دارن و سمت چپ گوشی کاملا کویره.

پوکو F5 pro در بخش فریم چطوره و چه کیفیت و ویژگی هایی داره؟
فریم گوشی پوکو اف 5 پرو، شبیه به فلز جلوه میکنه اما در واقع از جنس پلاستیکه.

بالای گوشی اسپیکر دوم، فرستنده مادون قرمز و میکروفون قرار گرفته و روی لبه پایینی اسپیکر اصلی، پورت تایپ سی، میکروفون دوم و درگاه سیم کارت قرار داره که فقط از دو سیم به صورت همزمان پشتیبانی میکنه و خبری از کارت حافظه جانبی نیست.

 

طراحی بخش جلویی گوشی پوکو F5 پرو شیائومی

حسگر اثر انگشت اپتیکال روی صفحه نمایش قرار داره و دقت و سرعت بسیار مناسبی داره ولی یه مقدار پایین قرار گرفته و یه خرده باید برای باز کردن گوشی در اوایل استفاده حرکت های ورزشی انجام بدید. صفحه نمایش یه ظاهر خیلی شیک و با حاشیه بسیار کم داره و باعث شده گوشی هر چه بیشتر شبیه یه پرچمدار گرون قیمت باشه اما یه مقداری از پایین نمایشگر حاشیه بیشتری به نسبت گوشی F5 داره. پانچ هول استفاده شده برای دوربین سلفی اندازه کوچیکی داره و بالای اون اسپیکر مکالمه کار شده. از گوریلا گلس ۵ و گواهی IP53 توی ساخت گوشی استفاده شده که باعث میشه در مقابل خط و خش و پاشیدن ذرات آب مقاومت مناسبی داشته باشه.

طراحی نمایشگر و جای حسگر اثر انگشت پوکو اف 5 پرو، چه ویژگی هایی داره؟
بررسی گوشی پوکو F5 پرو شیائومی در طراحی بخش صفحه نمایش، نمره بالایی به دست نمیاره!

به طور کلی با اینکه کیفیت ساخت و طراحی گوشی خوب و مناسبه اما مثل پوکو F5 خیلی گوشی جذاب و زیبایی نیست و یه مقداری طراحی قدیمی داره و نمایشگر این گوشی هم مثل نسخه معمولی از لحاظ طراحی خیلی زیبا و چشم نواز نیست.

 

بررسی پوکو F5 پرو از نظر صفحه نمایش

صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی پوکو F5 پرو با پنل اولد، ابعاد یکسانی با نسخه معمولی داره و تو نگاه اول با داشتن حاشیه نسبتا بیشتر مثل برادر کوچکتر خودش خیلی خاص و جذاب به نظر نمیرسه؛ اما شیائومی از لحاظ امکانات و قابلیت ها، حسابی به این بخش رسیده. رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسلی جزئیات فوق العاده زیادی رو به نمایش میذاره و تقریبا با گوشی های بالای ۱۰۰۰ دلاری هیچ تفاوتی از این بابت نداره. 12Bit بودن پنل باعث میشه امکان نمایش بیش از 68 میلیارد رنگ رو داشته باشه و رنگ های با دقت بسیار بالا و زنده با کنتراست مناسب به نمایش بذاره.

صفحه نمایش Poco F5 Pro چه خصوصیاتی داره؟
بررسی گوشی Poco F5 Pro نشون میده کیفیت صفحه نمایش این گوشی، چیزی از گوشی های گرون کم نداره.

روشنایی صفحه نمایش عالیه و توی محیط روشن و یا زیر نور آفتاب میتونید به راحتی از گوشی استفاده کنید و با استفاده از روشنایی خودکار میتونه تا حدود ۱۱۰۰ نیت افزایش پیدا کنه. البته در برخی محتواهایی که از قابلیت HDR پشتیبانی میکنن میتونه تا حدود ۱۴۰۰ نیت هم زیاد بشه. پشتیبانی از +HDR10 و دالبی ویژن باعث میشه زمانی که روی یوتیوب یا برنامه های استریم ویدیو دیگه، فیلم یا محتوای ویدیویی تماشا میکنید رنگ ها رو با دقت بالا و زنده تر ببینید.

نرخ به روز رسانی 120 هرتزی تجربه سریعی به شما میده و تاچ سمپلینگ ۴۸۰ هرتزی که به نسبت نسخه معمولی دو برابر شده موقع بازی باعث پاسخ دهی بهتر نمایشگر میشه و میتونید واکنش های بهتری موقع بازی های سریع و اکشن داشته باشید. نرخ به روز رسانی به صورت هوشمند بین ۶۰ و ۱۲۰ با توجه به نوع استفاده از گوشی سوییچ میشه تا هم تجربه روونی داشته باشید و هم مصرف باتری بهینه تر باشه. قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن به نسبت نسخه F5 بهتر عمل میکنه و میتونه به صورت دائمی ساعت و اطلاعات انتخابی شما رو به نمایش بذاره و دیگه بعد از چند ثانیه به صورت خودکار خاموش نمیشه.

صفحه نمایش گوشی پوکو اف 5 Pro چه ویژگی هایی داره؟
نرخ نمونه برداری لمسی 480 و Refresh Rate 120 هرتزی از ویژگی های صفحه نمایش پوکو اف 5 پرو هستن.

در کل شیائومی در این بخش با استفاده از یه پنل با جزئیات و روشنایی بهتر و با امکاناتی مثل تاچ سمپلینگ بالاتر یه تجربه خیلی جذاب رو ایجاد کرده که به جز نداشتن قابلیت LTPO تفاوت خاصی با گوشی های پرچمدار نداره.

 

بررسی Poco F5 pro از نظر باتری

یکی از دلایلی که باعث بزرگتر شدن قطر گوشی پوکو اف 5 پرو شده اندازه نسبتا بزرگتر باتری اون بوده؛ البته یه سیستم خنک کننده مایع با اندازه بزرگتر هم در کنارش داره. شیائومی از یه باتری ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی برای این گوشی استفاده کرده که خیلی تفاوت زیادی در شارژدهی کلی گوشی نداره ولی به خوبی میتونه از پس مصرف بالای پردازنده گوشی بربیاد. این باتری در استفاده معمولی حدود یک روز کامل بهتون شارژدهی میکنه که برای یه گوشی در این بازه قیمتی، عملکرد بسیار مناسبی به حساب میاد.

باتری شیائومی پوکو اف 5 Pro چه ویژگی هایی داره؟
باتری Poco اف 5 پرو شیائومی 5160 mAh توان داره و میتونه یه روز کامل شارژ نگه داره.

وضعیت سرعت شارژ خوبه و استفاده شیائومی از یه آداپتور ۶۷ واتی که داخل خود باکس محصول هم قرار داره باعث میشه این بخش وضعیت خوبی داشته باشه؛ اما باقی گوشی های چینی و حتی خود شیائومی در گوشی های قاتل پرچمدار خودشون از شارژهای با توان بالاتری استفاده میکنن و این بخش خیلی نمیتونه هیجان انگیز باشه و میشه گفت از گوشی های سامسونگی خیلی بهتره.

32 دقیقه طول میکشه تا شارژر بی سیم پوکو اف 5 Pro، این گوشی رو به شارژ 50% برسونه.
شیائومی برای گوشی پوکو F5 پرو یه آداپتور 67 واتی و یه شارژر بیسیم 30 واتی در نظر گرفته.

شارژ کامل گوشی با آداپتور 65 واتی، حدود ۵۰ دقیقه زمان میبره. البته شیائومی فقط به این مورد بسنده نکرده و شارژ بیسیم ۳۰ واتی هم برای این محصول قرار داده و شاید یکی از دلایلی که آداپتور با توانی نسبتا پایینی داره همین مورد باشه. بودن این قابلیت در این بازه میتونه یه نکته مثبت باشه که شاید خیلی برای یه کاربر ایرانی کاربردی نداشته باشه!

 

بررسی پوکو F5 پرو از نظر عملکرد دوربین

گوشی پوکو اف ۵ پرو توی این بخش نسبت به نسخه معمولی خیلی پیشرفت خاصی نکرده و تقریبا از همون دوربین های نسخه معمولی استفاده کرده ولی به خاطر داشتن پردازنده پرچمدار یه مقداری قابلیت ها و امکانات بیشتری پیدا کرده. دستکاری نرم افزاری عکس ها تا حدودی به خاطر این پردازنده واقعی تر و طبیعی تر انجام میگیره ولی بهبود خیلی خاص و قابل توجهی توی این بخش نکرده. گوشی پوکو F5 پرو به نسبت قاتل پرچمدار بودن در این بخش نمیتونه حرف خاصی برای گفتن داشته باشه.

کیفیت و جزئیات عکس ها تقریبا با نسخه F5 یکیه و تفاوت خیلی زیادی دیده نمیشه. عکس ها شارپنس و جزئیات مناسبی دارند و دینامیک رنج و رنگ های عمق مناسبی داره. نویز هم خیلی کم دیده میشه. حتی در شرایط نوری سخت. در نور کم و شب تفاوت با نسخه معمولی، حتی بیشتر میشه و به مراتب شاهد افت کیفیت عکس ها هستیم، همینطور عکس ها نویز بیشتری دارند و رنگ های خیلی طبیعی و شفاف نیستن. البته برخلاف نسخه معمولی، عملکرد نایت مود خیلی بهتر شده و با روشن کردن اون وضعیت خیلی بهتر میشه، نویز کاهش پیدا میکنه و جزئیات و رنگ ها بهبود پیدا میکنن و عکس ها زنده تر میشن.

دوربین اصلی شیائومی پوکو F5 Pro از لنز 64MP استفاده میکنه.
دوربین اصلی شیائومی پوکو F5 Pro از 3 لنز مختلف استفاده میکنه و لنز اصلی اون از لنزهای 64MP انتخاب شده.

عکس های پرتره جزئیات رنگ مناسبی دارند و نویز توی اون ها خیلی کمه ولی به نسبت پوکو F5 تشخیص سوژه حتی در شرایط سخت بسیار بهتر انجام میشه و محو کردن پس زمینه خیلی طبیعی تر و با کیفیت بهتری انجام میگیره. سه تا لنز ۶۴ مگاپیکسلی اصلی، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو برای دوربین اصلی و یه لنز 16 مگاپیکسلی برای دوربین سلفی این گوشی استفاده شدن که در ادامه راجع بهشون صحبت میکنیم.

  • اولترا واید 8 مگاپیکسلی: این لنز به نسبت قیمت عملکرد متوسطی داره و خیلی جزئیات زیاد و خفنی نمیگیره و نویز به نسبت زیاده.
  • لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی: میشه گفت لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی جز قابلیت دهن پر کن بودن و داشتن سه تا سنسور، خاصیت دیگه ای نداره و معلوم نیست سازنده ها چرا هنوز از این لنز ضعیف برای گوشی های گرون قیمت تر خودشون استفاده میکنن.
  • دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی: این دوربین عملکرد مناسبی داره و حتی در شرایط نوری بد میتونه عکس های با ترکیب رنگ مناسب، رنگ چهره واقعی، جزئیات بالا و نویز مناسب بگیره.

استفاده از تراشه پرچمدار باعث شده امکان فیلمبرداری 8K با ۲۴ فریم و 4K تا ۶۰ فریم در کنار رزولوشن ۱۰۸۰ تا ۱۲۰ فریم به گوشی اضافه بشه؛ مثل گوشی F5 حالت Steady video که شبیه به حالت سینماتیک مود اپل عمل میکنه و میتونه ویدیوهای در حالت حرکت و اکشن طور رو بگیره، برای این گوشی استفاده شده که فقط رزولوشن 1080 رو داره. کیفیت ویدیوها حتی در شرایط بد نور و آب و هوایی عملکرد خوبی داره و میتونه جزئیات مناسب و ترکیب رنگ خوب با نویز کمی به شما بده. دوربین سلفی هم میتونه با کیفیت ۱۰۸۰ و تا ۶۰ فریم فیلمبرداری کنه.

 

بررسی Poco F5 pro از نظر عملکرد سخت افزاری

این بخش جاییه که یه تفاوت بزرگ بین دو نسخه دیده میشه و شیائومی سراغ پردازنده پرچمدار، یعنی اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ رفته. به خاطر مشکلات دما و مصرف زیاد این پردازنده شیائومی یه مقداری سرعت هسته های این گوشی رو کاهش داده و از یه سیستم خنک کننده مایع با لوله با سایز بزرگتری استفاده کرده. البته این کاهش سرعت هسته ها باعث نشده که قدرت پردازشی تفاوت خیلی زیادی با گوشی هایی که از این پردازنده میکنن داشته باشه.

بررسی Poco F5 pro از نظر عملکرد سخت افزاری چه نتایجی داره؟
عملکرد سخت افزاری پردازنده گوشی Poco F5 Pro برای بازی یا استفاده معمولی خیلی مناسبه.

با اینکه این پردازنده قدرتمند و پرچمداره، ولی تراشه اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ اینقدر تراشه خوب و قدرتمندی هست که باعث شده، تفاوت این دو گوشی از لحاظ عملکرد خیلی زیاد نباشه، در نتیجه موقع استفاده از دو گوشی خیلی تفاوت فاحشی دیده نمیشه. در استفاده معمولی و روزمره همه چی به خوبی اجرا میشه و طبیعتا هیچ لگ و باگی دیده نمیشه. برای بازی کردن هم عالیه و میتونید به راحتی از اکثر بازی های جدید و سنگین ۵۵ تا ۶۰ فریم در بالاترین حالت گرافیکی خروجی بگیریم و به خاطر پرچمدار بودن پردازنده تا مدت ها خیالتون بابت توانایی این گوشی در اجرای بازی ها و برنامه های سنگین راحته. به لطف تغییرات شیائومی و استفاده از سیستم خنک کننده مناسب عملکرد گوشی در استفاده طولانی مدت مناسبه و افت قدرت خاصی رخ نمیده و اگه بیشتر از یک ساعت به صورت مداوم استفاده سنگینی داشته باشید شاید گوشی شروع به داغ شدن شدید کنه و یه مقدار کمی لگ و باگ بزنه.

بررسی Poco F5 pro از نظر عملکرد سخت افزاری

این گوشی توی سه نسخه با ۸/۱۲ گیگ رم و ۲۵۶/۵۱۲ حافظه ذخیره سازی عرضه میشه و به خاطر حذف شدن حافظه ۱۲۸ دیگه خیلی پشتیبانی نکردن از کارت حافظه جانبی اذیت کننده نیست.

 

بررسی پوکو F5 پرو از نظر رابط کاربری

در بخش رابط کاربری تقریبا تفاوتی بین نسخه معمولی و پرو وجود نداره و همون اندروید 13 و MIUI 14 برای پوکو روی این گوشی هم استفاده شده که تجربه نرم افزاری به روز و مناسبی رو به شما میده. شیائومی قول 2 سال آپدیت اندروید و 3 سال آپدیت امنیتی رو برای این گوشی داده که به نسبت گوشی های سامسونگی خیلی عدد زیادی نیست ولی میشه گفت مناسبه. با اینکه رابط کاربری MIUI 14 یه برچسب پوکو داره ولی در عمل تفاوت خاصی با گوشی های دیگه شیائومی نداره و فقط یه مقداری آیکون ها به اندروید خام شباهت بیشتری پیدا کرده. امکانات شخصی سازی و ظاهر رابط کاربری خیلی تفاوت خاصی با نسخه های قبلی یا پوکو F5 نداره. به خاطر نوع خاص عرضه امکانات و آپدیت های شیائومی روی این رابط کاربری که بعضی قابلیت ها رو مخصوص منطقه خاصی عرضه میکنه ممکنه بعضی قابلیت های جدید MIUI رو در آینده روی این گوشی عرضه نشه؛ ولی در کل همون رابط کاربری آشنای قبلی اینجا دیده میشه، فقط مقداری نحوه مصرف رم بهتر شده، فضای کمتری از حافظه گوشی گرفته میشه، باگ ها و مشکلات کمتری رو توش میبینیم و یه رابط کاربری روون تر و بهتر شده. برنامه های اضافه تبلیغاتی پیش فرض کمتر شده و میتونید تعداد بیشتری از این برنامه ها رو حذف کنید.

 

 بررسی Poco F5 pro از نظر عملکرد بخش اسپیکر

اسپیکر استفاده شده صدای نسبتا بالانسی داره و از لحاظ ظاهری تفاوتی با نسخه معمولی نداره اما بلندی صدای کمتری داره و کیفیت هم مقداری افت پیدا کرده. البته بیس بهتر شده و صدای خواننده و صداهای بالا حتی در صدای بیشینه خیلی نویز و افت کیفیت ندارند ولی مثل گوشی F5 عملکرد این بخش خیلی خفن و اعجاب انگیز نیست. از جک ۳.۵ میلیمتری صدا هم خبری نیست و باید به تبدیل تایپ سی و یا هندزفری بلوتوثی بسنده کنید، البته کیفیت اتصال به لطف بلوتوث نسخه ۵.۳ پایداری مناسب و مصرف انرژی نسبتا کمی داره.

 

آیا گوشی پوکو F5 pro شیائومی ارزش خرید داره؟

بررسی Poco F5 pro نشون میده که این گوشی چند تا بخش با عملکرد فوق العاده خوب و عالی مثل صفحه نمایش و سخت افزار داره که در اون ها از جدیدترین و به روزترین قابلیت ها و امکانات استفاده شده. این اتفاق باعث شده که پوکو اف 5 پرو، یه عملکرد سخت افزاری خیلی خوب و روون رو داشته باشه و برای بازی کردن یا تماشای محتوای باکیفیت بسیار مناسب باشه. نتایج بررسی پوکو F5 پرو در رابطه با باطری به صورتی نیست که کسی رو شگفت زده کنه اما میتونه شما رو یه روز همراهی کنه و با داشتن سرعت شارژ خوب کمتر از یک ساعت، کاملا شارژ میشه، همینطور اگه بخواید میتونید از قابلیت شارژ بیسیم هم استفاده کنید. بررسی گوشی Poco F5 pro تو بخش طراحی و دوربین هم نتایج ایده آلی نمیده، با این حال در حد یه قاتل پرچمدار میتونه گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.

گوشی شیائومی پوکو F5 پرو خیلی سریع بعد از معرفی و عرضه وارد بازار ایران شده و به نسبت گوشی F5 گرونتره؛ اما به جز صفحه نمایش با جزئیات بیشتر و داشتن شارژر بیسیم ۳۰ واتی و یه پردازنده پرچمدار که از لحاظ استفاده معمولی و بازی خیلی تفاوت فاحشی با نسخه معمولی نداره، برتری خاصی برای کاربرهای معمولی نداره که بشه حتما این گوشی رو بهشون پیشنهاد داد. بررسی پوکو F5 pro نشون میده که حتی از لحاظ ظاهری و خوش دست بودن هم گوشی پوکو F5 گزینه مناسب تری به حساب میاد. در کل گوشی Poco F5 از لحاظ قیمت گوشی با عملکرد بهتر و با ارزش خرید بیشتریه و فقط در صورتی که گیمر هستید و دوست دارید یه گوشی قاتل پرچمدار با صفحه نمایش +WQHD و تراشه پرچمدار و شارژ بیسیم داشته باشید، پوکو اف 5 پرو میتونه گزینه مناسبی باشه.

نویسنده : سجاد یوسفی
تاریخ انتشار ۲۹ مرداد, ۱۴۰۲
تعداد نظرات : 146
5/ 4.2

نوشتن دیدگاه جدید
نظر خود را بنویسید
2r2e2z2a

خوبه ولی قیمتش بالا رفته متاسفانه

۱۰ دی ۱۴۰۲
narzo_play

آقا از من بشنوید گوشی های سِری رِدمی و پوکو اصلاً خوب نیستن …یعنی هستن نسبت به ارزون بودنشون ولـــی متریال ضعیفی دارن و بعد یه مدت عملکردشون افت میکنه و با لگ و باگ مواجه میشن..بهترین گوشی های برند شیائونی سِری (mi)
هستش . اگه دنبال یه گوشی خوب میگردین که هم جنس خوبی داشته باشه هم دوربین و هم برای بازی کردن مناسب باشه و قیمتش مناسب باشه پیشنهاد من سِری (t) هستش
مثل : 13t و 12t و……

۲۳ آذر ۱۴۰۲
    Rezamob

    داداش هر گوشی میخوایی بخری بجز پردازشگر چینی خوبه f5pro ی صفحه نمایش عالی 515ppi درنوع خودش بهترینه ک فقط در گوشیای چهل به بالاس گرافیک هر چقدر بالا باشه صفحه نمایش پایین پاسخگو نیس این گوشی از پردازنده اسنپدراگون هشت پلاس ی چیز مخشره با رام دوازده با صفحه نمایش عالی این گوشی از دوربین عالی داشت الان شیائومی پنجاه شصت تومن قیمت گذاری کرده بود این گوشی سخت افزاریه ی غولو داره با دوربین داغون

    ۱۱ فروردین ۱۴۰۳
Daniyal1382

آقا من یه سوال دارم. منی که پردازنده و صفحه نمایش و باتری و جک هدفون و همچنین حافظه داخلی چون هیچ کدوم از گوشی های بازار الآن مموری کارت ندارن و این دلایل برام مهم هستن چون کارم گیمینگه و الآن نیاز به یه گوشی خوب دارم و الآن که دارم میبینم این دوست عزیز میگه گوشی پوکو f5 سریع خراب میشه پس چه گوشی بخرم توی رنج ۲۰ میلیون؟ من واقعا از سامسونگ بدم میاد چون الآن a53 5g دارم و بعد از ۳ ماه کار کردن باهاش پردازنده گوشی به کل داغون شده و عملکرد قبل رو نداره و به شدت داغ میکنه و لگ میزنه و کسایی که میگن سامسونگ خوبه کاملا در اشتباه هستن. گوشی های سامسونگ هم که کلا جک هدفون ندارن و فقط مموری کارت دارن و طراحی بیشترشون هم تخت هست که اصلا مناسب گیمینگ نیست. یه گوشی که حافظه ۵۱۲ و رم ۱۲ داشته باشه میخوام و میترسم که پوکو f5 pro رو بخرم و بعد پشیمون بشم چون الآن قیمتش ۲۱۸۰۰۰۰۰ هست

۱۵ آبان ۱۴۰۲
    Miladrokh1412

    سلام داداش اگر ب نتيجه خوبی رسیدی ممنون میشم منم راهنمایی کنید (با 20_22تومن چ گوشی الان میتونم بردارم؟ کامنتارو خوندم تو دلم خالی شد!) دمتون گرم

    ۳۰ آبان ۱۴۰۲
    abolfazl138872

    نخری ضرر کردی من دارم عالیه fbs من تو پابجی با این گوشی 90 هستش

    ۱۹ دی ۱۴۰۲
matin 777777

الان با 23 تومن ارزش خرید داره

۲۱ شهریور ۱۴۰۲
tamirkar mobile

من فقط تعمیرکار تخصصی گوشی سامسونگ از سالها قبل هستم اما چند سالی بود که زودتر از دیگران به گوشی شیاومی علاقه مند شدم و چند مدلش را در سالهای گذشته داشتم و همزمان حداقل دو تا سه گوشی دارم مدلهای قبلی نسبتا خوب بودند اما این گوشی مدل F5 واقعا افتضاح و دردسر در اومده حالا شانسی ممکنه موقت مال کسی فعلا کار کنه اما شک نکنید گوشی F5 توی کمتر از یکسال حتما خرابی هاش شروع میشه ، اینو خود تعمیرکار نمایندگی گوشی شیاومی و پوکو ، توی پاساژ چارسو خیابان جمهوری به من گفت ،
تا بحال اینهمه گوشی سامسونگ اپل شیاومی و پوکو داشتم هیچکدام مثل این گوشی F5 خرابی نداشت ، حالا هرکی خودش دوست داره گوشی F5 کارکرده اش رو مفت حدود ۶ میلیون بخرند میتونه بره ۱۵ میلیون بده این گوشی پر دردسر رو بخره .این بلایی که سر خودم اومد گوشی F5 حدود ۱۸ ت خریدم و مجبور شدم ۶ ت بفروشم .
بله گوشی پوکو F4 GT رو هم از قبل داشتم خیلی ازش راضی هستم و هیچ ایرادی نداره . اومدم این گوشی F5 کوفتی را بعنوان گوشی مثلا جدید امتحان کنم که اینطوری پشیمونم کرد و زیان ۱۲ میلیون تومانی در یکماه به من زد .

۱۳ شهریور ۱۴۰۲