گوشی های سامسونگ در چه کشورهایی تولید میشوند؟

طی سال گذشته با توجه به منابع مختلف، شرکت سامسونگ به عنوان بزرگترین تولیدکننده گوشی های هوشمند نزدیک به 300 میلیون دستگاه گوشی تولید و به بازار عرضه کرده. برای اینکه سامسونگ بتونه این حجم از محصولات رو تامین کنه کارخانه های زیادی در سراسر دنیا و در کشورهای مختلف تاسیس کرده. اگه شما هم دنبال خرید گوشی های این برند رفته باشید و توی بازار سرچ کرده باشید، با اصطلاحاتی مثل ساخت چین، ساخت ویتنام، ساخت هند و … مواجه شدید که هر کدام هم قیمت خاصی داره و این تنوع باعث شده کمی گیج بشید و پیش خودتون بگید که کدوم کشور تولیدات بهتر و با کیفیت تری داره؟ اگه میخواید به جواب این سوال دست پیدا کنید، حتما تا آخر این مقاله همراه موبونیوز باشید.

 

گوشی های سامسونگ در کجا ساخته میشوند؟

همونطور که گفیتم گوشی ها و محصولات سامسونگ در کشورهای مختلفی ساخت میشن و شامل کشورهای چین، ویتنام، اندونزی، هند، برزیل و کره جنوبی میشه. با توجه به بازار بزرگ چین و تولید کننده های OEM و مختلف در این کشور و حجیم اعظیمی از گوشی های اپل که در این کشور تولید میشن، شاید پیش خودتون فکر کنید که بزرگترین کارخانه های سامسونگ در کشور چین قرار دارند، اما با گسترش سهم تولید کننده های چینی در بازار و کاهش سهم سامسونگ به حدود 1 درصد، دیگه هزینه ها با توجه به کاهش سود توجیه نداشتند و به همین دلیل سامسونگ در سال 2019 آخرین کارخانه خودش رو در چین تعطیل کرد.

گوشی های سامسونگ در کجا ساخته میشوند؟

ویتنام و هند؛ بزرگترین تولیدکنندگان محصولات سامسونگ در دنیا!

بعد از چین، کشور ویتنام از قدیم خانه اصلی تولید کننده های بزرگ بوده و هنوز حجم عظیمی از محصولات سامسونگ، از تبلت و گوشی گرفته تا شارژها و گجت های پوشیدنی در این کشور تولید میشن، به صورتی که سالانه 120 میلیون دستگاه فقط تولیدات دو کارخانه سامسونگ در این کشوره. اکثر محصولات این کشور برای بازار جهانی به خصوص آمریکای شمالی و اروپا تولید میشه. در ایران هم از قدیم تولیدات این کشور که با نام پک ویتنام بوده رو با کیفیت تر میدونستن و نسبت به تولیدات کشورهای دیگه در بازار قیمت بالاتری داشتند، ولی آیا این تفاوت هنوز هم صادق هست یا نه؟ پاسخ این سوال رو در انتهای این مقاله بعد از بررسی کارخانه های دیگه سامسونگ بهش میرسیم.
کشور بعدی که حجم زیادی از محصولات سامسونگ رو تولید میکنه و در بازار ایران هم نسخه های این کشور به وفور یافت میشه، کشور هند هستش. در چند سال اخیر هند با توجه به جمعیت بسیار زیادش و همچنین پیشرفت در بخش های مختلف اعم از تکنولوژی تونسته شرکت ها و برندهای مختلف رو به سمت سرمایه گذاری در این کشور سوق بده، به صورتی که سامسونگ از سال 2018 و با سرمایه گذاری 620 میلیون دلاری تونسته حجم تولیدات این کشور رو به حدود 120 میلیون در سال برسونه. با توجه به قانون های گمرکی این کشور و همچنین بازار رو به توسعه و پیشرفتی که در بازار هند دیده میشه، بیشتر محصولات تولید شده در کشور هند برای همین بازار تولید شدند ولی بعضی از گوشی های تولیدی این کشور مثل سری M و F سامسونگ به کشورهای اروپایی و آسیای غربی هم راه پیدا کردند. در بازار ایران هم حجم عظیمی از گوشی های سامسونگ موجود در بازار ایران، از این کشور وارد میشن.

ویتنام و هند؛ بزرگترین تولیدکنندگان محصولات سامسونگ در دنیا!

باقی کارخانه های سامسونگ در کجا قرار دارند؟

با اینکه سامسونگ در کشور کره جنوبی متولد شده اما میتوان گفت فعالیت اصلی خود را در زمینه تولید گوشی ها و محصولات به دیگر کشورها سپرده و تنها کمتر از 10 درصد محصولات سامسونگ در زادگاه این برند ساخته میشند. این محصولات هم اکثرا برای مصرف خود کشور کره جنوبی ساخته میشن و به کشورهای دیگه صادر نمیشن.
سامسونگ برای تامین نیازهای کشورهای آمریکای جنوبی در سال 1999 یک کارخانه در کشور برزیل تاسیس کرده که اکثر محصولات این کارخانه برای نیاز کشورهای همسایه تولید میشن و به مناطق دیگه دنیا راه پیدا نمیکنن. خط تولید کشور اندونزی سامسونگ در سال 2015 احداث شده و سالانه حدود 800 هزار دستگاه در آن تولید و به بازار آسیای شرقی عرضه میشه. از محصولات این کارخانه و منطقه هم تا حدودی در کشور ایران یافت میشه اما به دلیل تولیدات کمتر این کشور، مثل نسخه های کشور هند و ویتنام به راحتی در بازار پیدا نمیشه.

 

تفاوت نسخه ویتنام با چین یا هند گوشی های سامسونگ چیست؟

با توجه به تنوع بالای کارخانه هایی که محصولات سامسونگ رو تولید میکنن، یکی از ابهاماتی که ذهن بسیاری از خریداران گوشی های سامسونگ رو درگیر خودش میکنه این است که آیا تفاوتی بین نسخه های تولید شده کشورهای مختلف وجود داره؟ اصلا کدوم گوشی های سامسونگ کیفیت ساخت بالاتر و عمر مفید بیشتری دارند؟ اگه این سوال رو از فروشنده های مختلف بپرسید شاید همگی به بهتر بودن کیفیت پک های ویتنام اشاره کنند، اما با توجه به اینکه تمامی قطعات، اصول ساخت و پروسه های کیفیتی توسط سامسونگ تامین و نظارت میشه و این کارخانه ها فقط وظیفه اسمبل و سر هم کردن گوشی ها و محصولات رو دارند، میشه گفت که هیچ تفاوتی بین گوشی ساخته شده در کشور هند یا ویتنام و یا حتی اندونزی نیست. پس با خیال راحت میتونید سراغ هر کدوم از نسخه های موجود در بازار برید.
البته چون گوشی های سامسونگ به صورت غیر رسمی به بازار ایران وارد میشن و یه بخشی از گوشی ها باید در کشور مبدا باز و فعال و یا به اصطلاح اکتیو (Active) بشند، شاید در زمان دریافت آپدیت های نرم افزاری تفاوتی بین نسخه های موجود در بازار باشه که باعث بشه یکی دو ماه نهایتا آپدیت برای گوشی شما دیرتر یا زودتر بیاد، اما این موضع آنچنان تاثیری نداره که شما بخواید حدود 500 یا حتی 1 میلیون تومان بابت خرید گوشی هزینه بیشتری بکنید. پس با خیال راحت خریدتون رو انجام بدید. اگه شما هم در هنگام خرید گوشی های سامسونگ با این مشکل مواجه شده اید حتما تجربیات خودتون رو در این زمینه با موبوبکس به اشتراک بزارید.

نویسنده : پارسا دولتی
تاریخ انتشار 7 ماه پیش
تعداد نظرات : 36
5/ 4.6

نوشتن دیدگاه جدید
نظر خود را بنویسید
Ali_mirshekarlo

عالی

۰۶ بهمن ۱۴۰۲
tahamousavi

این تیکه آخر مفیدترین بخش این مقاله بود به نظرم…

۰۵ بهمن ۱۴۰۲
zenith

شاید این موضوع در رابطه با آیفون درست باشه ولی برای سامسونگ صادق نیست شاهد این ماجرا هم تفاوت در نوع پردازنده برای بازارهای مختلفه که اسنپدراگون برای بازار امریکا تولید میشه و برای بازار ایران فقط نسخه اکسینوس وارد میشه

۱۸ دی ۱۴۰۲
xMatin1389

ممنون از اطلاعاتی که قرار میدید

۱۸ دی ۱۴۰۲
xMatin1389

جالب بود

۱۸ دی ۱۴۰۲
shahab-021

هرجا مشتری بطلبه
تولید برای همه همینجوره

۱۵ دی ۱۴۰۲
Amir..1388

ولی من هنوز هم فکر میکنم ویتنام از همه بهتره، ولی هند هم خوبه گوشیه خودم ساخت هند هست و واقعا ازش راضیم.

۱۴ دی ۱۴۰۲
Emran.B1388

جالب بود👍🏻

۱۴ دی ۱۴۰۲
Vahid1358

جالب بود

۱۳ دی ۱۴۰۲
Mhch8877

برا آیفون و شیائومی بزارید…

۱۲ دی ۱۴۰۲
Mhch8877

از این مقاله ها بیشتر بزارید….

۱۲ دی ۱۴۰۲
EminEm 19

قطعا سامسونگ بالاتراز ایفون

۱۱ دی ۱۴۰۲
kianshah

اخر موبو چمپیوز میخوام ببینم تعداد اپل فن ها بیشتره یا سامسونگ فن ها هر کی موافقه لایک کنه

۱۱ دی ۱۴۰۲
Hamid1188

راستش یه موضوعی رو میخواستم اضافه کنم. چیز دیگری هم که من درگیرش بودم اینه که چرا تو دوبی هم میگن فلان گوشی میدل ایست یا انترنشنال هست. بعد از چند نفر پرسیدم و یکی یه چیز جالب گفت بهم. گفت اینا رو سامسونگ مطابق با شبکه های مخابراتی اون منطقه میسازه. گفت سابقا گوشی های سری S اکثر قاره ها رو پوشش میداد. یعنی اگه شما S9 داشتید و میرفتید کانادا مثل بنز کار میکرد. اگه سری پایین A رو داشتید نه. حالا سیاست سامسونگ فرق کرده. حتی گوشی سری S هم مهمه از کجا بخرید و کجا استفاده کنید. خیلی وقت ها هم دیتا دارید ولی روی سرعت کمتر. نمیدونم این حرف تا چه حد درسته. ولی تجربه خودم این بوده که با A72 رفتم برزیل و ۳تا سیم کارت عوض کردم وتا روز آخر اینترنت درست حسابی نداشتم.

۱۰ دی ۱۴۰۲
    Artin.SH

    این موضوع کاملا درسته. مثلا اس ۲۱ با دو پردازنده عرضه شد. اگزینوس ۲۱۰۰ که برای آسیا و اروپا بود آنتن فایوجی ساب۶ داشت اما نسخه اسنپدراگون ۸۸۸ که برای آمریکا و کانادا بود علاوه بر اون آنتن های فایوجی از mmw (میلی میتر ویو) هم پشتیبانی میکرد که به مراتب سرعت بیشتری دارن . اما مسئله اینه سایر کشورایی که فایوجی دارن اصلا دکل mmw ندارن که نیازی داشته باشن که گوشی پشتیبانی کنه. این فقط یه استاندارده که برای آمریکاست. حتی در مورد اپل هم صدق میکنه شما برید مثلا آیفون ۱۲ LLA بگیرید روی فریم آنتن mmw رو میبینید ولی اگر پارت نامبر CH یا ZA یا هر پارت نامبر دیگه ای بخرید این فقط آنتن ساب ۶ دارن
    در کل برای ماهایی که تو ایرانیم فرقی نداره برای کجا باشه چون فایوجی نداریم . همون معدود دکل هایی هم که تازه راه اندازی شدن ساب ۶ هستن

    ۱۱ دی ۱۴۰۲
Pooriya86

مفید بود

۱۰ دی ۱۴۰۲