بررسی هندزفری Nothing Ear Open
بزرگترین مشکل هندزفری های بلوتوثی دوتایی یا TWS خوب قرار نگرفتن در داخل گوش شماست که حتی با تغییر سری های سیلیکونی و تغییر جهت قرارگیری ممکنه به خوبی در گوش شما قرار نگیره. این مورد برای افرادی که ورزش میکنن خیلی اذیت کننده تره و ممکنه در موقع دویدن یا انجام فعالیت های ورزشی سنگین تر، سری هندزفری از گوش شما جدا بشه. مورد دیگه ای که ممکنه باعث بشه افراد سراغ هندزفری های بلوتوثی نرن، اذیت شدن گوش در اثر استفاده طولانی مدته. هندزفری Nothing Ear Open جدیدترین هندزفری بلوتوثی برند ناتینگه که اصلا داخل گوش شما قرار نمیگیره و با بخش سیلیکونی بلندش روی لاله گوش شما قرار میگیره و با ارسال صدا از طریق اسپیکرهای بزرگش به سمت گوش شما کار میکنه. اگه برای شما سوال پیش اومده که اصلا هندزفری های Open-Fit کاربردی هستند یا نه و آیا برند ناتینگ تونسته یه محصول موفق در این دسته بندی بسازه یا نه، حتما تا انتهای بررسی هندزفری Nothing Ear Open همراه موبونیوز باشید.
بررسی طراحی Nothing Ear Open
برند ناتینگ جدای از انواع گوشی ناتینگ فون معروف، از زمان تاسیس سعی کرده با استفاده از طراحی های خاص، جذاب و به خصوص شفافش جای خودش رو در بین برندهای معتبر و شناخته شده بازار باز کنه. با توجه به محصولات معرفی شده این برند مثل هندزفری های ناتینگ ایر و ناتینگ Stick میشه گفت تا حدودی هم موفق بوده. این هندزفری ناتینگ با پیروی از طراحی باقی هندزفری های این برند ساخته و طراحی شده که در ادامه بخش های مختلف این طراحی رو بیشتر بررسی میکنیم.
طراحی ظاهری کیس
کیس شارژ با یک طراحی کاملا شفاف ساخته شده که گوشی هندزفری ها کاملا در اون نمایان هستند. مهم ترین نکته ای که در این هندزفری میشه بهش اشاره کرد، اندازه بزرگ و دراز جعبه شارژه که 13 سانتی متر طول داره، البته با توجه به ضخامت نسبتا کمش میتونید به راحتی این باکس شارژ رو در جیب شلوار قرار بدید و با خودتون حملش کنید. کیفیت ساخت بد نیست و از پلاستیک براق در ساختش استفاده شده. یک پورت تایپ سی هم برای شارژ جعبه شارژ روی بدنه قرار گرفته. گواهی IP54 در ساخت هندزفری ها و باکس محصول به کار رفته که تا حدودی این هندزفری رو در مقابل نفوذ مایعات و گرد و غبار مقاوم میکنه.
طراحی ظاهری بادزها
طراحی جذاب و خاص برند ناتینگ کاملا در گوشی های این محصول دیده میشه. بخش اصلی که اسپیکرهای در اون قرار داره به صورت شفاف ساخته شده و چیپ های استفاده شده کاملا مشخصه. یک نقطه مشکی و قرمز گوشی های چپ و راست رو به ترتیب مشخص میکنن. بخش لمسی که با فشار دادن دو انگشت و یا به اصطلاح Pinch کردن ساقه ها کار میکنه هم کاملا مشخصه. در انتهای این بخش هندزفری ها با یک سیم ساخته شده از جنس نیکل و تیتانیوم با یک روکش پلاستیکی قرار گرفته تا موقع استفاده کاملا دور لاله گوش قرار بگیره و در زمان فعالیت های ورزشی سنگین و یا دویدن از جای خودش تکون نخوره. در انتهای این بخش پلاستیکی یک وزنه آلومینیومی برای بالانس شدن وزن هندزفری ها و مستحکم شدن در گوش قرار داره.
این نوع طراحی باعث افزایش وزن گوشی ها شده. هر هندزفری حدود 8 گرم وزن داره که تقریبا 2 3 برابر هندفری های معمولیه اما با توجه به ارگونومی ساخت این محصول و نحوه تنظیم وزن بین بخش های مختلف، در زمان استفاده فشار خیلی زیادی احساس نمیشه. هندزفری های ناتینگ ایر open برای استفاده طولانی مدت هم مناسب هستن و در طول روز باعث خستگی زیادی نمیشن. اگه عینکی باشید موقع استفاده از این ایربادها تداخل خاصی احساس نمی کنید و میتونید به صورت همزمان از عینک و هندزفری استفاده کنید.
نکته ای که باید در این بخش بهش اشاره کنیم و میشه گفت مهم ترین نقطه ضعف این هندزفری هم به شمار میره، بخش اصلی هندزفری و نوع طراحی و محل قرارگیری اسپیکرهاست. با اینکه هوک ها به طرز مناسبی دور گوش قرار میگیرن اما بخش اصلی هندزفری، یعنی محل اسپیکرها خیلی ثابت نیست و با کوچکترین حرکتی ممکنه از گوش شما فاصله بگیره که باعث میشه هم نویزهای محیطی رو بیشتر بشنوید و صدای موسیقی هم کاهش پیدا کنه و هر چند وقت یک بار باید سری هندزفری رو تنظیم کنید.
قابلیتهای ناتینگ ایر Open
برند ناتینگ از درایورهای بزرگ 14.2 میلی متری استفاده میکنه تا با توجه به فاصله از گوش بتونه صدای مناسبی رو پخش کنه. البته با توجه به بیرون بودن این اسپیکرها از گوش شما و برای اینکه صدا به بیرون درز نکنه و موقع پخش موسیقی صدای آهنگ توسط اطرافیان کاملا قابل شنیدن باشه، یک سیستم حفظ و نگهداری صدا که توسط ناتینگ کار شده، با ارسال امواجی یکسان در جهت مخالف صدای پخش شده با کمک میکروفون ها برای این هندزفری استفاده شده تا ریزش صدا به حداقل خودش برسه. که تا حد خیلی زیادی ناتینگ در این بخش تونسته خوب عمل کنه.
البته با توجه به مشکلی که در بخش قبلی بهش اشاره کردیم، یعنی فاصله گرفتن اسپیکرها از گوش شما، ریزش صدا و شنیدن موسیقی توسط اطرافیان شما نسبتا احساس میشه و حتی در صداهای کم هم این مورد ممکنه اذیت کننده باشه. به همین خاطر شاید استفاده از این هندزفری در محیطهای بسته خیلی توصیه نمیشه.
هندزفری ناتینگ Ear Open از طریق بلوتوث نسخه 5.3 به گوشی های مختلف متصل میشه و امکان اتصال دوگانه برای اتصال همزمان به دو دستگاه مختلف رو دارید که خیلی راحت و بدون مشکل خاصی انجام میگیره. این قابلیت از طریق برنامه اختصاصی ناتینگ، یعنی Nothing X در دسترسه و امکان فعالسازی داره. این هندزفری از کدک های رایجی مثل AAC و SBC پشتیبانی میکنه ولی پشتیبانی از کدک های پیشرفته تر و بالاتری مثل LDAC برای این هندزفری به کار نرفته.
از قابلیت های دیگه این هندزفری میشه به امکان پیدا کردن سری هندزفری ها در صورت گم شدن با استفاده از Find My و حالت تاخیر کم برای استفاده موقع بازی کردن اشاره کرد. البته اگه از گوشی ناتینگ استفاده کنید میتونید بر روی خود هندزفری ها از ChatGPT استفاده کنید و باهاش صحبت کنید. البته حتما حواستون باشه که از یک فیلترشکن مناسب استفاده کنید.
قابلیت حذف نویز و امکانات شخصی سازی صدا
با توجه به نوع طراحی این هندزفری و قرار نگرفتن کامل در گوش، خبری از حذف نویزهای محیطی فعال و غیر فعال نیست و در محیط های شلوغ و بسته استفاده از این هندزفری خیلی توصیه نمیشه. البته اگه اهل ورزش کردن هستید و میخواید موقع دویدن یا پیاده روی صداهای محیطی رو تا حدودی داشته باشید تا یه وقت ماشینی چیزی به شما نزنه، این هندزفری میتونه گزینه بسیار مناسبی برای شما باشه.
برنامه ناتینگ حالت های مختلف صدا رو در اختیار شما میده تا با توجه به سلیقه خودتون بهترین تنظیمات ممکن رو انتخاب کنید. اگه خیلی اهل ور رفتن با تنظیمات صدا نیستید، از تنظیمات شخصی سازی شده توسط کامیونیتی هم میتونید استفاده کنید.
کنترلهای لمسی
ناتینگ از دو بخش لمسی با سنسور فشار برای کنترل کردن حالت های مختلف هندزفری استفاده کرده. این سنسورها قابلیت های مختلفی با توجه به نوع فشار مثل دو بار ضربه، سه بار ضربه، یک بار نگه داشتن، یک بار نگه داشتن برای چند ثانیه دارند که میتونید حتی صدای آهنگ رو از ازن طریق کم و زیاد کنید. با توجه به تست های انجام شده عملکرد این دکمه ها دقیق و سریع بود و با توجه به نوع قرار گرفتن هندزفری های در گوش مشکل خاصی در استفاده از این دکمه ها نخواهید داشت. برنامه ناتینگ X امکان شخصی سازی کاربرد دکمه های لمسی، تنظیم اکولایزر و فعال کردن اتصال دوگانه رو در اختیار شما قرار میده و میتونید کاملا این بخش ها رو شخصی سازی کنید.
کیفیت صدا (Nothing Ear (Open
هندزفری های Open fit مثل این مدل به دلیل ساختاری که دارند کیفیت صدای خوبی رو به گوش شما نمیرسونن اما هندزفری ناتینگ Ear Open کیفیت صدای مناسبی با توجه به فاصله از گوش داره البته بیس صدا خیلی خوب نیست. صدای خواننده و سازها و در کل صداهای میانه خوب و مناسب پخش میشه و در کل تفکیک صدا با توجه به ساختار محصول مناسبه. البته با توجه به فاصله اسپیکرها از گوش، در محیط های شلوغ همونطور که گفتیم، برای گرفتن یک صدای مناسب و قابل شنیدن باید ولوم صدا رو تا حد خیلی زیادی بالا ببرید. این فاصله باعث میشه کیفیت مکالمه خیلی خوب نباشه و در محیط های شلوغ نتونید به خوبی با این هندزفری صحبت کنید.
باتری و شارژدهی هندزفری ناتینگ ایر Open
شارژدهی هندزفری ناتینگ ایر Open به نسبت مناسبه و با هر بار استفاده از این هندزفری ها میتونید حدود 8 ساعت به موسیقی گوش بدید. البته در زمان مکالمه این عدد تا حدود 6 ساعت میرسه. با کمک باکس شارژ میتونید حدود 3 بار دیگه هندزفری ها رو مجدد شارژ کنید که کل زمان شارژدهی این محصول به حدود 30 ساعت میرسه. این شارژدهی مناسب به این معناست که اگه به صورت روزمره از هندزفری استفاده کنید حدود یکی دو هفته نیازی به شارژ مجدد نخواهید داشت. البته اگر شارژ هندزفری تمام بشه با 10 دقیقه شارژ میتونید حدود 2 ساعتی از این محصول استفاده کنید.
آیا Nothing Ear Open ارزش خرید داره؟
هندزفری Nothing Ear (Open) برای راحتی استفاده طراحی شده و در راستای باقی محصولات برند ناتینگ از یک طراحی زیبا و جذاب و خاص استفاده میکنه. ولی آیا این هندزفری ارزش خرید داره؟ از لحاظ کیفیت صدا این هندزفری میتونه راضی کننده باشه ولی به نمونه های گرون قیمت مثل محصولات اپل و سونی یا حتی سامسونگ نمیرسه. چون بیس مناسبی نداره و برای افرادی که آهنگ های بیس دار گوش میکنن مناسب نیست. با توجه به فاصله اسپیکرها از گوش، برای گوش دادن به موسیقی در محیط های شلوغ باید ولوم صدا رو بالا ببرید و ریزش صدا به بیرون این هندزفری هم نسبتا زیاده و بقیه هم تو شنیدن آهنگ با شما تا حدودی شریک میشن.
از لحاظ راحتی یکی از بهترین گزینه های موجود در بازاره و با توجه به قرار نگرفتن در گوش و قلاب های خوش ساخت و راحت استفاده طولانی مدت از این هندزفری اصلا اذیت کننده نیست و برای فعالیت های ورزشی طولانی مدت کاملا میتونید روی این محصول حساب کنید. البته برای اینکه از صداهای اطرافتون مثل صدای ماشین یا موتور در هنگام ورزش مطلع باشید، این هندزفری یک نکته مثبت دیگه هم برای شما میتونه داشته باشه. شارژدهی خوب و نسبتا طولانی هم به شما اجازه میده بدون نگرانی از بابت تمام شدن شارژ باتری، همیشه این هندزفری رو همراه خودتون داشته باشید.
در مجموع با توجه به قیمت حدودا 13 میلیون تومانی این هندزفری برای همه افراد مناسب نیست ولی اگه از هندزفری های تو گوشی اذیت کننده خسته شدید و دنبال یک هندزفری لاکچری با ساختار رو گوشی هستید که خیلی به پرده گوش شما فشار نیاره و مشکلات کوچیک این هندزفری هم اذیتتون نمیکنه، خرید این هندزفری جذاب و خاص میتونه کاملا نیازهای روزمره و ورزشی شما رو برآورده کنه.
قیمت هندزفری بلوتوثی ناتینگ مدل Ear (Open)
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.