خوش به حال آیفون و کسانی که آن را دارند
اپلیکیشنهای حرفهای عکاسی و تصویربرداری با آیفون
اپلیکیشنهای حرفهای عکاسی و تصویربرداری با آیفون
امروز سراغ معرفی اپلیکیشنای عکاسی با آیفون میریم که امکانات و تنظیمات زیادی در اختیارتون میذارن، و به کمک سخت افزار خوب آیفون، میتونین با اضافه کردن یه نرم افزار خوب هم خروجی حرفهای تری رو ثبت کنین.
-
FotorGear
توی حالت عکاسی اپلیکیشن FotorGear تنظیمات زیادی رو در دسترس دارین، مثل وایت بالانس، شاتر و ایزو (ISO). با این اپ حتی میتونین فرمت عکاسی رو هم تغییر بدین و عکسای JPG یا RAW بگیرین (عکسای خام و بدون ویرایش و فشرده سازی که برای ادیت کردن با اپلیکیشنای دیگه مثل فتوشاپ مناسبه). یکی از خوبیای اپلیکیشن FotorGear اینه که حتی توی حالت فیلمبرداری هم امکانات خوبی در اختیارتون میذاره و مثلا با حالت فیلمبرداری هم میتونین مثل عکاسی، فوکوس رو به طور دستی کنترل کنین، که با این قابلیت میشه فیلمای حرفه ای و جذابی رو ثبت کرد. یکی از نقاط ضعف FotorGear باگای زیادشه که باعث میشه گاهی اوقات وسط کار کرش (Crash) بکنه و از برنامه خارج بشه.
-
Shutter
اپلیکیشن Shutter نسبت به اپ قبلی عملکرد بهتری داره و دیگه خبری از لگ زدن و باگای FotorGear نیست، رابط کاربری هم خیلی ساده تره اما تقریبا همه امکانات FotorGear مثل تغییر ISO، سرعت شاتر، فوکوس و وایت بالانس رو داره و کلا تنظیمات کاملی رو ارائه میده.
-
Protake
همونطور که از اسم این اپلیکیشن هم مشخصه قراره توی فیلمبرداری Pro و حرفه ای به ما کمک کنه، اما همین اول باید بگم علیرغم داشتن امکانات زیاد، بخش زیادی از قابلیت و امکانات این اپ قفله و باید نسخه کامل اونو بخرین. اپ Protake حالتای متنوعی برای فیلمبرداری ارائه میده مثل Pro، Dual و Portrait که متاسفانه بیشترشون قابل دسترس نیستن، اما خدا رو شکر یه حالت Auto در دسترسه و بدون پرداخت هزینه میتونین ازش استفاده کنین. درسته که بخش Auto این اپ، قابلیتای کمتری نسبت به بقیه قسمتا داره اما بازم امکاناتی رو بهتون میده که توی کمتر اپلیکیشنی پیدا میکنین مثل Smooth کردن پوست یا حذف سیاهی های دور چشم و در کل زیباتر کردن سوژه موقع فیلمبرداری. با تپ کردن (Tap) روی GRIDS هم میتونین کادربندی ویدیو رو عوض کنین تا حالت سینمایی و حرفه ای تری به خودش بگیره.
-
Dualgram
اگه که کار تولید محتوا انجام میدین یا کلاسای آموزشی برگزار میکنین، احتمالا Dualgram خیلی به کارتون میاد. با این اپلیکیشن میتونین همزمان از دوربین اصلی و سلفی استفاده کنین و ویدیو رکورد (Record) کنین. وقتی که وارد محیط اپلیکیشن میشین کلی کادرای مختلف بهتون نشون میده که با انتخاب و تپ کردن روی هر کودوم، میتونین فیلمبرداری رو با اون کادر شروع کنین. از امکانات خوب Dualgram اینه که هم زوم 2X. بهتون میده و هم میتونین با دوربین اولترا واید فیلمبرداری کنین.
-
Double take
برای پنجمین اپلیکیشن سراغ کمپانی معروف FiLMiC میریم که برنامه های پرمخاطبی رو برای فیلمبرداری و عکاسی معرفی کرده. اپ Double take هم دقیقا کار برنامه قبلی رو میکنه، با این تفاوت که یکم محیط کاربری پیچیده تری داره و امکانات بیشتری هم در اختیارتون میذاره. مثلا میتونین تصویر دوربین واید، اولترا واید، تله فوتو و سلفی رو همزمان داشته باشین و از بین اونا دو تا نمای مختلف رو انتخاب کنین.
-
RTRO
اپلیکیشن RTRO کلی فیلتر متفاوت و جذاب داره که به شدت عکاسی و فیلمبرداری با گوشیو جذاب میکنه، البته بدی این اپ اینه که خیلی از افکتا و فیلترا پولین و برای خریدش باید 2 دلار (به طور دقیق تر 1.99) هزینه کنین.
-
Focos
اما میرسیم به خفن ترین و اپلیکیشن این لیست، یعنی Focos، که میتونین با این اپ تغییرات دقیق و حرفه ای رو روی عکسی که گرفتین انجام بدین. با گزینه Aperture میتونین بک گراند سوژه رو بلر (Blur) کنین و با گزینه کناریش هم (Focus) میتونین سوژه ای که باید روش فوکوس بشه رو انتخاب کنین. به جز قسمت Aperture یه بخش جذاب دیگه هم توی این اپلیکیشن وجود داره به نام Lighting، که با تپ کردن این گزینه یه فضای سه بعدی بهتون میده و با ضربه زدن روی New light میتونین انواع لامپا و نور ها رو از هر زاویه ای که بخواین به عکس اضافه کنین، و میشه کمبود نور و ضعف نورپردازی عکس رو تا حد زیادی با استفاده از این قابلیت حل کرد. به جز اضافه کردن نور جدید، با گزینه Sunlight میتونین روشنایی محیط عکس رو هم کم و زیاد کنین. واقعا اپلیکیشن Focos خیلی امکانات زیادی داره و توی بخش Effect هم میتونین خیلی دقیق تر نوردهی تصویر رو تنظیم کنین و دقیقا مشخص کنین که نور به کودوم نقاط تصویر بیشتر و به کجا ها کمتر برسه.
-
Afterlight
برای آخرین اپلیکیشن این لیست هم سراغ Afterlight میریم که ویژگیای کاربردی و خوبی داره ولی برنامه های مشابهش هم زیادن و رقباش کم نیستن. بعد از باز کردن اپلیکیشن و انتخاب عکسی که قراره ادیت بشه، کلی قابلیت برای تنظیم نور، رنگ و کنتراست بهتون میده که اگه یکم حوصله به خرج بدین میشه ادیتای خوبی رو با Afterlight انجام داد. برای راحت تر شدن کار، علاوه بر تنظیمات دستی، یه سری افکت آماده هم وجود داره که میتونن به جذابیت عکسای شما اضافه کنن.
در این مطلب سعی شد بهترین اپلیکیشنهای حرفهای عکاسی و تصویربرداری با آیفون بهتون معرفی شه امیدواریم که لذت برده باشید.
آخرین مقالات
بهترین عناوین رایگان پلی استیشن
کدوم نسخه پلی استیشن 5 رو بخرم؟
گوشی های مناسب والدین!
کدوم هندزفری ها ارزش خرید بیشتر دارند؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.