من نسبت به گوشی های هوآوی بد بینم چون یه زمانی می گفتن که اگه هراب بشن دیگه نمیشه تعمیرشون کرد ، حالا اگه وضعیت فرق کرده میشه یکی به من بگه کدوم گوشی های میان رده اش خوبن ؟
نقد و بررسی مشخصات گوشی P50 Pocket هواوی
نقد و بررسی گوشی پی پاکت 50 هواوی
شرکت هواوی تو چند سال اخیر همیشه سعی کرده با خلاقیت و نوآوری خودشو به رقیب هاش نزدیک کنه. بازاری که سعی کرده امسال بهش وارد شه گوشی های تاشو هستش. گوشی های تاشو چند سالیه که توسط سامسونگ دوباره سر زبون ها افتاده و هواوی امسال سعی کرده با عرضه این گوشی تو بازار با سامسونگ سرشاخ شه. تو همین ابتدای کار قیمت این گوشی هوآوی جلب توجه میکنه، نسخه پرمیوم این گوشی 1750 دلاره که تقریبا رقم زیادیه! با مطلب نقد و بررسی گوشی P50 Pocket هواوی همراه ما باشید و بیاید ببینیم که این گوشی ارزش خرید داره یا نه.
طراحی و کیفیت ساخت P50 Pocket
طراحی P50 Pocket هواوی خیلی خاصه و در نوع خودش انقلابی تو طراحی های شرکت هواوی محسوب میشه. یه رنگ نقره که روش یه سری خط و تکسچر برجسته دیده میشه. پشت گوشی یه دوربین و یه نمایشگر کوچیکه و وسط گوشی هم که لولا برای تا شدن گوشیه که احساس امنیت میده بهتون و طراحی پشتش در نوع خودش جذابه. زیر گوشی درگاه type-C همراه میکروفون دیده میشه. لبه سمت راست گوشی دکمه پاور و کم زیاد کردن صداست که حسگر اثر انگشت گوشی پی 50 پاکت هواوی رو همین دکمه پاور قرار گرفته. بالای گوشی یه میکروفون دیگه دیده میشه و چیز خاص دیگه ای نداره. لبه سمت چپ گوشی خشاب سیم کارته که علاوه بر سیم کارت میتونه یه نانو مموری رو تو خودش جا بده که اون نانو مموری خیلی گرونه و اصلا تو بازار ایران پیدا نمیشه. تو پنل جلویی نمایشگر تقریبا 87 درصد پنل جلویی رو به خودش اختصاص داده و اسپیکر مکالمه اون بالا با یه فاصله خیلی کوچیک از هم به صورت دوگانه قرار گرفته. نکته ای که درمورد طراحی پی 50 پاکت میشه گفت اینه که این گوشی موقع تا شدن تو همه حالات وا نمیسته و حد وسط نداره یعنی یا باید کامل تا شه یا باز شه که رقیب سامسونگ این گوشی یعنی Z Flip 3 این قابلیتو داره. نکته منفی بعدی اینه که پی 50 پاکت هواوی گواهی نداره و رقیب سامسونگ این گوشی تقریبا ضد آبه. یکی از نکات مثبت تو بخش طراحی گوشی اینه که وسط صفحه و روی لولا برای تا شدن برآمدگی کمتر حس میشه و نسبت به سامسونگ برآمدگی خیلی کمتری داره.در مجموع طراحی P50 Pocket بد نیست و نمیتونیم بهش نمره پایینی بدیم و تو گوشی های خاص باید یه مقداری با طراحی های عجیب و غریب راه بیایم.
کیفیت نمایشگر P50 Pocket
تو بخش نمایشگر P50 Pocket یه نمایشگر OLED میبنیم که تا میشه و رزولوشن نمایشگر P50 Pocket عدد 1188 در 2790 پیکسل هستش که از یک میلیارد رنگ پشتیبانی میکنه و 120 هرتزیه. رنگ ها خیلی خوبه، همه چی خیلی خوب نمایش داده میشه. در مجموع صفحه نمایش این گوشی یه چیز بی نقصه و نمیتونیم بگیم یه بخشش بده، تو مقایسه با Z Flip سامسونگ شاید یه مقدار خیلی کمی عقب باشه ولی در حد خودش خوبه و صفحه نمایش این گوشی میتونه راضیتون کنه.
مشخصات باتری و شارژدهی P50 Pocket
بخش باتری گوشی P50 Pocket جاییه که یه باتری با ظرفیت 4000 میلیآمپر ساعت تو این گوشی قرار گرفته که تو عملکرد واقعا از Z Flip 3 بهتره. یک ساعت کال اف دیوتی موبایل بازی کردن با این گوشی چیزی حدود 15 درصد از شارژشو کم میکنه و عملکرد باتریش تو این زمینه واقعا خوبه. برای شارژ شدن از آداپتور فست شارژ 40 واتی استفاده میکنه تقریبا چیزی نزدیک به یک ساعت طول میکشه تا این گوشی فول شارژ شه. در مجموع عملکرد بخش باتری این گوشی از رقیب سامسونگ بهتره و هواوی پی 50 پاکت از تست های باتری سر بلند میاد بیرون.
امنیت پی 50 پاکت هواوی
گوشی P50 Pocket هواوی از دو تا سیستم برای امنیتش استفاده میکنه که هم حسگر اثر انگشت عملکرد خوبی داره هم سنسور تشخیص چهره که هر دوشون واقعا عملکرد خوبی دارن و تو کار کردن باهاشون به مشکل خاصی نمیخورین.
بررسی عملکرد دوربین P50 Pocket
بخش دوربین P50 Pcoket جاییه که این گوشی به چالش کشیده میشه و عملکردش به عنوان یه پرچمدار اونقدر که باید خوب نیست. قاعدتا از گوشی که قیمتش 1500 دلاره انتظار داریم عملکرد خیلی خوبی داشته باشه اما تو این گوشی اونقدر دوربین راضی کننده نیست. اولین ایرادی که به دوربین این گوشی میشه گرفت اینه که اپ دوربین گوشی لگ و باگ داره و موقع کار کردن باهاش به لگ میخورید!
- سنسور اصلی:
عکس هایی که با سنسور اصلی گرفته میشه اگر شرایط نوری مناسب باشه میتونید باهاش عکسای خوبی ثبت کنید اما نه در حد و اندازه پرچمدار. شارپنسش مصنوعیه و داینامیک رنج مناسبی داره. وایت بالانس عکس ها خیلی دقیق نیست و رنگ هایی که میبینید خیلی به واقعیت نزدیک نیستن. عکاسی پرتره زیاد جالب نیست و جدا کردن سوژه اصلی از بک گراند یه مقداری ایراد داره.
- سنسور اولترا واید:
سنسور 13 مگاپیکسلی اولترا واید عملکرد معمولی داره و عکس ها افت کیفیت دارن و خیلی جذاب نیستن، ما از یه گوشی پرچمدار انتظارات بیشتری داریم.
- سنسور تله فوتو:
عکس های تله فوتو تو گوشی P50 Pocket اینطورین که تا سه و شیش برابر میتونید عکس های خوبی ثبت کنید اما خب از یه حدی که میره بالاتر عکس ها کیفیت مناسبی ندارن.
- فیلم برداری:
این گوشی قابلیت فیلمبرداری 4k با 30 فریم بر ثانیه داره که رقیب این گوشی یعنی زد فلیپ 3 قابلیت فیلمبرداری با 60 فریم ریت هم داره. کیفیت ویدیو هایی که داره خوب و قابل قبوله و شما میتونید باهاش عکس های خوبی ثبت کنید.
- دوربین سلفی:
دوربین سلفی این گوشی در واقع از دو بخش تشکیل شده و شما میتونید با تا کردن گوشی از دوربین اصلی این گوشی به عنوان دوربین سلفی استفاده کنید و خود گوشی هم یه دوربین سلفی داره که اندازه سنسورش 10.7 مگاپیکسله که عدد عجیبیه. عکسای سلفی واقعا خوب نیست و شارپنس، داینامیک رنج و دیتیل خیلی بدی دارن. کلا بهتره که اگه میخواید عکس سلفی بگیرید از دوربین اصلی این گوشی استفاده کنید.
سخت افزار و پردازنده P50 Pocket
بخش پردازنده این گوشی Snapdragon 888 4G هستش که کلا عملکردش خوبه اما یه مقدار خیلی کمی لگ و باگ تو محیط کاربریش دیده میشه که بخاطر سینک نبودن سخت افزار و نرم افزاره که احتمال خیلی زیاد با اپدیت های نرم افزاری درست میشه. نقطه ضعف اول سخت افزاری این گوشی رم 4 گیگشه که بنظر کم میرسه و باید ببینید که تو استفاده های سنگین و طولانی مدت چطور جواب میده. نقطه ضعف بعدی این گوشی داغ کردنشه که تو استفاده های سنگین و طولانی مدت حسابی داغ میکنه و بخش عمده ای از این داغ کردنه تو نمایشگر دومشه.
نرم افزار و رابط کاربری P50 Pocket
سیستم عامل این گوشی EMUI هواوی هستش که هنوز روی HarmonyOS 2.0 نرفته. برای نصب اپلیکیشن های ایرانی روی این گوشی شما باید از اپ گالری استفاده کنید. راحتی کار باهاش مثل گوگل پلی نیست ولی به نوع خودش راحته.
عملکرد اسپیکر P50 Pocket
کیفیت اسپیکرش خوبه و عملکرد مناسبی داره. بلندی خیلی زیادی نداره اما تفکیک صدا به خوبی انجام میشه. در مجموع اسپیکرش عملکرد قابل قبولی داره.
جمع بندی
بخش آخر از بررسی گوشی P50 Pocket هواوی جاییه که به طور کلی میخوایم به این گوشی نمره بدیم. این گوشی تقریبا گوشی لاکچری هستش و اگر بخوایم با رقیب جدی خودش یعنی Z Flip 3 مقایسه کنیم، بخاطر قیمتش چند قدم عقبه، تو بخش طراحی Z Flip 3 یه مقداری بهتره. تو بخش صفحه نمایش هر دو گوشی رقابت قابل قبولی دارن. تو بخش باتری گوشی پی 50 پاکت برنده بازیه و تو بخش پردازنده تقریبا رقابت پایاپایی دارن. بخش اسپیکر هم هر دو گوشی رقابت مناسبی دارن. در مجموع اگه بخوایم اختصاصی درمورد این گوشی صحبت کنیم این اولین قدم هواوی تو ساخت این نوع گوشی هاست و باید ببینیم که در آینده هم میتونن همچین گوشی های خاصی رو با قیمت پایینتر تولید کنه یا نه. ممنون که تا انتهای مطلب همراه ما بودید.
گوشی پی 50 پاکت هواوی با طراحی منحصر به فرد به همراه پردازنده قوی و صفحه نمایش با کیفیت بالا، ارزش خرید خوبی در بین گوشی های تاشو داره
قیمت بسیار بالا، دوربین متوسط و دور از انتظار و عدم امکان استفاده از سرویسهای گوگل (با وجود پشتیبانی از نرم افزارهای ایرانی) ممکنه شما رو از خرید منصرف کنه.
قیمت Z Flip 3 از P50 Pocket پایین تره ولی عمر باتری پی 50 پاکت از Z Flip 3 بهتره. در سایر مشخصات، تقریبا این دو گوشی با هم برابری میکنن.
بله p50 Pocket از دو سیمکارت همزمان یا یک سیمکارت و یک حافظه رم Nano پشتیبانی میکند. البته رم Nano در ایران تقریبا کمیابه و قیمت خیلی بالایی داره.
آخرین مقالات
بهترین گوشی 2024 اوپو از نظر موبونیوز
جذاب و خواستنی مثل همیشه!
برای آیفون 16 پرو مکس، لوازم جانبی چی بگیریم؟
ضبط مکالمه برای روز مبادا!
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.