اگه اون موقع میخواستم بخرم ترجیحم هم رده سامسونگیش A52s بود
نقد و بررسی مشخصات گوشی Honor 50
نقد و بررسی گوشی آنر 50
گوشی های زیادی از هواوی تو این چند ساله روانه بازار شدن که تحریم بودن و از خدمات گوگل پشتیبانی نمیکردن، اما بعد از مدت ها، گوشی آنر 50 وارد بازار ایران شده که از سرویس های گوگل پشتیبانی میکنه و شما میتونید بدون هیچ مشکلی از گوشی Honor 50 استفاده کنید. امروز بررسی گوشی Honor 50 رو داریم که ببینیم عملکردش تو بخش های مختلف در مقایسه رقبای هم قیمتش یعنی a52s سامسونگ و شیائومی 11T ، چطوره. با موبونیوز همراه باشید.
طراحی و کیفیت ساخت Honor 50
بخش طراحی Honor 50 یه طراحی خاص و جذاب اما آشنا میبینیم، آشنا از این نظر که این زبون طراحی، تو خیلی از گوشی های امسال هواوی دیده شده. جنس بدنه پشت گوشی از شیشه و سه تا لنز تو یه قاب دایره ای پایین تک لنز 108 مگاپیکسلی تو یه قاب دایره ای دیگه هستش. برآمدگی قاب دوربین کمه و به طور کلی اذیت کننده نیست و این برآمدگی برای گوشی های امروزی عادیه. قاب پشتی یه طراحی خاص داره که اثر انگشت هم روش میمونه و یه نوشته Honor هم وسطش داره. زیر گوشی درگاه تایپ سی همراه خشاب سیم کارت و اسپیکر و یه میکروفون دیده میشه. خشاب سیم کارت این گوشی از دوتا سیم کارت پشتیبانی میکنه و خبری از اسلات کارت حافظه نیست. لبه سمت راست گوشی دکمه پاور و کم و زیاد کردن صداست. بالای گوشی میکروفونه و لبه سمت چپ گوشی خالیه. دور تا دور این گوشی یه خمیدگی خاصی داره که خیلی این گوشیو خوش دست میکنه. وزن مناسبی داره و گوشی خوش دستی حساب میشه. تو پنل جلویی نمایشگر 86 درصد از پنل رو به خودش اختصاص داده و دوربین سلفی تو punch hole که اون بالا خیلی بزرگ دیده میشه. در مجموع از نظر طراحی گوشی فوق العاده خوش دست و باحالیه. کار کردن باهاش حس پرچمدار بودنو بهتون میده و از نظر متریال و جنس ساخت از رقبا بهتره. یکی از نقاط ضعفش تو بخش های طراحی اینه که گواهی های IP نداره.
کیفیت نمایشگر آنر 50
نمایشگر گوشی Honor 50 جاییه که یه پنل OLED با روزولوشن1080 در 2340 پیکسل که از 1 میلیارد رنگ پشتیبانی میکنه میبینیم. نرخ تازه سازی این نمایشگر 120 هرتزه و تو عملکرد باید گفت کنتراست رنگ ها یه مقداری توش کمه اما میتونید برید از تنظیمات گوشی حالت های مختلف رنگی نمایشگر رو تغییر بدید. روشنایی خیلی زیادی نداره و از نظر روشنایی به پرچمدار ها نمیرسه اما تو بازه قیمتی خودش عملکرد خوبی داره. عمق رنگ مشکی بخاطر OLED بودنش خیلی خوبه. رنگ ها توش خیلی خوب نشون داده میشه اما خب یه مقداری بی روحن. ایرادی که میشه به بخش نمایشگرش گرفت این خمیده بودنشه که ممکنه ناخواسته یه سری لمس هایی به گوشه های نمایشگر گرفته بشه و مشکل بعدی اینه که ممکنه تو پیدا کردن گلس مناسب واسش به مشکل بربخورید، به جز این مواردی که گفته شد این گوشی مشکل خاصی نداره.
باتری و شارژدهی Honor 50
بخش باتری گوشی آنر 50 جاییه که یه باتری با ظرفیت 4300 میلی آمپر رو این گوشی قرار گرفته شده و تو استفاده های معمولی یه روز کامل بهتون شارژ دهی داره. تو مقایسه با رقبا عملکرد همه گوشی ها تو این بازه قیمتی تقریبا مشابه هستش و نمیشه گفت که عملکرد این گوشی تو این بازه قیمتی بالاتره. تو جعبه این گوشی یه آداپتور 66 واتی هم هست که فول شارژ شدنش تقریبا 55 دقیقه طول میکشه. تو بخش شارژ شدن چون سامسونگ از آداپتور های ضعیف تر استفاده میکنه این گوشی خیلی جلوتره و تو رقابت با شیائومی تقریبا عملکرد مشابهی داره.
امنیت Honor 50
تو بخش امنیت گوشی آنر 50 از حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر صفحه نمایشگر استفاده شده که عملکرد خوبی داره و مشکل خاصی نداره. سیستم تشخیص چهره دو بعدی هم داره که عملکردش مثل رقبای هم قیمتشه و عملکرد مناسبی داره و لگ و باگ خاصی داخلش نمی بینیم.
عملکرد دوربین آنر 50
بخش دوربین گوشی Honor 50 از چهار تا سنسور تشکیل شده که مشخصاتشون اینه:
- سنسور اصلی:
سنسور لنز اصلی این گوشی 108 مگاپیکسله و عکسا تقریبا هم پای رقباست. توی داینامیک رنج یه سری ایرادات داره اما شارپنس خوب، رنگ های خیلی طبیعی و وایت بالانس مناسب، دیتیل بالا باعث شده تا پکیج سنسور اصلی این گوشی عملکرد خوبی داشته باشه. عکاسی پرتره آنر 50 بعضی اوقات تو جدا کردن سوژه اصلی از بک گراند مشکل دارن اما به طور کلی رنگ و نور سوژه اصلی رو خیلی خوب تنظیم میکنه و عکسای خوبی ثبت میکنه.
- سنسور اولترا واید:
سنسور اولترا واید آنر 50 عددش 8 مگاپیکسله که عکس هاش زیاد راضی کننده نیست. لبه های تصویر رو مقداری تاریک میکنه و یه مقداری افت کیفیت داره. تو شرایط نوری مناسب و شرایط مناسب برای عکاسی عکس های اولترا واید بدی ثبت نمیکنه.
- سنسور ماکرو:
سنسور دو مگاپیکسلی ماکرو این گوشی عملکرد خوبی داره، فوکوس خیلی خوب عمل می کنه و میتونید حسابی به سوژه نزدیک شید و عکس های خیلی خوبی ثبت کنید و در کل عملکرد بهتری نسبت به رقبای خودش داره.
- فیلم برداری:
گوشی آنر 50 قابلیت فیلمبرداری با 4k با 30 فریم بر ثانیه رو داره که عملکردش تو بخش فیلمبرداری واقعا خوبه.
- دوربین سلفی:
سنسور لنز سلفی این گوشی 32 مگاپیکسله و شارپنس، دیتیل و رنگ ها خوبه و تقریبا عملکرد خوبی داره. تو شرایط نوری مناسب میتونید با این گوشی سلفی های خوبی ثبت کنید.سنسور دوربین آنر 50 لایت میتونه خودش نوردهی کنه و عکسهای خوبی رو بدون فعال بودن night mode ثبت کنه. با فعال کردن حالت شب یه مقدار نویزها کمتر میشن و خیلی تفاوت محسوسی با فعال بودن یا نبودن حالت شب حس نمیشه. درکل عملکرد دوربین در شب خوبه و تو محیطهای خیلی تاریک هم روی سنسور اصلی هم اولتراواید کمی عکسها نویزی میشن. در کل پکیج دوربین این گوشی خیلی خوبه و تو رقابت با هم قیمت های خودش از برند های مختلف چیزی کم نداره و دوربینش راضیتون میکنه.
سخت افزار و پردازنده Honor 50
بخش پردازنده گوشی Honor 50 تقریبا شبیه رقیب سامسونگشه و آنر 50 از تراشه Snapdragon 778G 5G استفاده میکنه. تو محیط کاربری خود گوشی همه چی خیلی روان و خوبه. تو بازی کردن لگ و باگ خاصی نداره و میتونید مدت زمان طولانی با گوشی بازی کنید. عملکرد پردازشیش تو بخش سخت افزاری خوبه و این گوشی نمره خوبی میگیره.
مشخصات نرم افزار و رابط کاربری Honor 50
بعد مدت ها سیستم عامل گوگل تو گوشی های آنر مورد استفاده قرار گرفتن و دلیل این امر جدا شدن شرکت آنر از هواویه که با اینکار تونستن اجازه گوگل برای استفاده از سیستم عامل این شرکتو بگیرن. محیط کاربری این گوشی Magic UI با اندروید 11 هستش که قابل آپدیته و آپدیت های منظمی براش منتشر میشه. محیط کاربری تقریبا سادست و قابلیت های شخصی سازی خیلی زیادی نداره اما اذیتتون هم نمیکنه و میتونید راحت باش کار کنید.
عملکرد اسپیکر Honor 50
عملکرد اسپیکر آنر 50 تقریبا یکی از نقاط ضعف این گوشیه دلیلشم اینه که این گوشی یه اسپیکر تو پایین گوشی داره و خبری از صدای استریو نیست. بلندی و کیفیت صدا خوبه اما تفکیک صدا اونقدر خوب انجام نمیشه و این استریو نبودن صدا ممکنه تو بازی کردن و فیلم دیدن حس خوبی به کاربر منتقل نکنه.
جمع بندی
در مجموع اگر بخوایم بررسی گوشی Honor 50 رو جمع بندی کنیم، تو بخش طراحی با یه گوشی باحال و خوش ساخت طرفیم، تو این بازه قیمتی ترکیب این متریال ساخت و طراحی، ترکیب خوبیه و این بخش گوشی آنر 50 میتونه راضیتون کنه. بخش صفحه نمایش این گوشی یه مقداری از رقبا ضعیف تره (با توجه به قیمت حدود 500 دلاری (12 میلیون تومنی) و رقبایی مثل A52s سامسونگ و 11T شیائومی). تو بخش باتری عملکردش راضی کنندست. دوربین آنر 50 راضیتون میکنه و کیفیت تصاویر خوبن. بخش پردازشی عملکرد فوق العاده ای داره و میشه گفت یکی از نقاط قوت این گوشیه. بخش اسپیکر هم همونطور که گفته شد خبری از اسپیکر استریو نیست. رابط کاربری این گوشی هم گوگل بهش برگشته و بدون هیچ مشکلی میتونید اپلیکیشن هارو دانلود و نصب کنید. حتما تو کامنت ها واسمون بنویسید که نظرتون درمورد این گوشی چیه. امیدوارم از خوندن این مطلب لذت برده باشید.
بیشتر بخوانید
اگه طراحی جذاب، عملکرد پردازشی خوب و فست شارژ 66 واتی براتون مهمه، Honor 50 در این بازه قیمتی انتخاب خوبیه که از سرویس های گوگل هم پشتیبانی میکنه.
صفحه نمایش متوسط، اسپیکر مونو و پشتیبانی نکردن از رم میکرو اس دی نقاط ضعف آنر 50 نسبت به رقبای هم قیمتشه.
بله. سرویسهای گوگل به آنر برگشته و شما میتونید بازی و برنامهها رو بدون هیچ مشکلی دانلود و نصب کنید.
خیر، Honor 50 از کارت حافظه جانبی (رم میکرو) پشتیبانی نمیکنه ولی از دو سیم کارت به صورت همزمان میتونید استفاده کنید.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.