چی بودی چی شدی
نقد و بررسی مشخصات گوشی HONOR 20 Pro
بررسی گوشی آنر 20 پرو
برند هانر یکی از برند های زیر شاخه شرکت هواویه که تو سال 2013 معرفی شد. هواوی بخش های مختلفی داره و توی حوضه ارتباطات رادیویی و تجهیزات مخابراطی شهرت چندین ساله ای واسه خودش دست و پاکرده. هدف هواوی از معرفی برند هانر، فروش اینترنتی و به دست گرفتن بازار کاربرای نسل جوان بود. اولین مدل این زیربرند، honor 3c بود که توی سال 2014 معرفی و به بازار عرضه شد. هر ساله هانر گوشی های مختلفی توی رده های مختلف قیمتی معرفی میکنه و با استقبال خوبی هم همراهه. HONOR 20 Pro پرچم دار سال 2019 هانر هست که مشخصات و قیمت خوبش تو زمان عرضه، توجه زیادی رو به خودش جلب کرد. با بررسی این گوشی جذاب همراه ما باشید.
[toc]
طراحی و کیفیت ساخت HONOR 20 Pro
طراحی
طراحی پرچم دار باید حس یه پرچم دار واقعی رو به کاربر بده. چیزی که HONOR 20 Pro توش به شدت موفق بوده. حس خوب دست گرفتن یه بدنه شیشه ای که فریمش آلومینیومیه رو میتونید با این گوشی کاملا تجربه کنید. پشت گوشی 4 تا دوربین زیر هم قرار گرفتن ویه فلش هم اون ها رو همراهی میکنه. رنگ قاب پشتی به شدت جذابه و نسخه ای که ما بررسی کردیم رنگ فانتوم بلکی بود که بیشتر هاله های بنفشش ما رو مجذوب خودش کرد.زیر گوشی اسپیکر به همراه درگاه شارژ تایپ سی (Type-c) قرار گرفتن و کنارشون میکروفون مکالمه هست. آنر توی این گوشی قید جک 3.5 میلیمتری صدا رو زده، اتفاقی که برای طیف زیادی از کاربرا خوشایند نیست ولی به هر حال داره توی گوشی ها کمکم باب میشه. لبه سمت راست دکمه پاور و کم و زیاد کردن صدا قرار داره و حسگر اثرانگشت هم با کلید پاور ادغام شده. توی لبه سمت چپ هم فقط خشاب سیم کارت به چشم میخوره.پنل جلویی گوشی، یه نمایشگر خیلی جذاب رو تو خودش جا داده که حاشیه های کمی داره و 84 درصد از پنل رو به خودش اختصاص داده. بالا سمت چپ نمایشگر، دوربین سلفی توی یه پانچ هول یا حفره قرارداره و اسپیکر مکالمه هم به صورت نواری بالای نمایشگر طراحی شده.طراحی گوشی در مجموع عالیه و حس خوبی رو به کاربر میده اما خالی از ایراد هم نیست. ایراد اولی که میشه بهش گرفت جذب بالای اثر انگشت توسط قاب پشتیه که با یه قاب محافظ حل میشه. مشکل دومش هم بیرون زدگی لنز دوربینه که اگه گوشی رو به پشت روی میز بزارید کاملا لق میزنه و اذیتتون میکنه.
نمایشگر HONOR 20 Pro
نمایشگر
پنل نمایشگر HONOR 20 Pro از نوع IPS LCD هست و 6.26 اینچ هم اندازشه. رزولوشن این پنل 1080 در 2340 هست که تراکم پیکسلی 412 پیکسل بر اینچ رو به همراه داره. کیفیت و وضوح تصاویر توی این نمایشگر فوق العاده است و حاشیه های کم و نداشتن ناچ، حس خوبی رو از نگاه کردن به کاربر میده. پانچ هول دوربینش ممکنه کمی تو ذوق بزنه اما با یکم کار کردن بهش عادت میکنید و مشکلی براتون نخواهد داشت. تنها ایرادی که میشه به این نمایشگر گرفت اینه که به نسبت صفحه نمایش های امولد، روشنایی کمتری داره و کارکردن زیر نور آفتاب یکم باهاش سخت میشه.
باتری و شارژدهی HONOR 20 Pro
باتری
یه باتری عالی 4000 میلی آمپر ساعتی برای HONOR 20 Pro در نظر گرفته شده که واقعا خوب عمل میکنه. توی تست های ما مثل وبگردی، عکاسی، و بازی یه روز و نیم تونست شارژدهی کنه که برای یه پرچم دار با سخت افزار قوی فوق العاده است. شارژ شدن این باتری با شارژر 22.5 واتی که توی جعبش هست حدود یک ساعت طول میکشه که عدد بسیار خوبیه. در کل باتری HONOR 20 Pro عملکرد فوق العاده ای داره و کاملا راضی تون میکنه.
امنیت HONOR 20 Pro
امنیت
زیر دکمه پاور جاییه که حسگر اثر انگشت HONOR 20Pro قرار داره. عملکرد این حسگر فوق العاده سریعه و جای هیچ حرف و حدیثی رو باقی نمیزاره. توی سال 2019 که تکنولوژی حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر هم توی گوشی ها دیده میشه، هانر انتخاب هوشمندانه ای کرده و سرعت رو فدای تکنولوژی نکرده. این گوشی از سیستم تشخیص چهره هم بهره میبره که امنیت بالایی نداره؛ اما سرعتش مطلوبه و راضی تون میکنه.
دوربین HONOR 20 Pro
دوربین
توی قاب پشتی 4 تا لنز وجود داره. یه سنسور 48 مگاپیکسلی واید، یه لنز 8 مگاپیکسلی تله فوتو، یه لنز 16 مگاپیکسلی اولترا واید و یه لنز 2 مگاپیکسلی ماکرو، دوربین های HONOR 20 Pro رو تشکیل میدن.
-
سنسور اصلی:
یه لنز 48 مگاپیکسلی با دیافراگم F1.4 به عنوان سنسور اصلی برای این گوشی در نظر گرفته شده. کیفیت تصاویر فوق العاده اس و روشنایی و وضوح عالی رو براتون فراهم میکنه. دوربین HONOR 20 Pro عمق میدان خیلی خوبی بهتون میده و باهاش میتونید به زیبایی بکگراند رو بوکه کنید. فوکوس با کیفیت و سریعش هم باعث میشه از عکاسی با HONOR 20 Pro نهایت لذت و ببرید.
-
سنسور اولترا واید:
سنسور فوق عریضی که هانر روی این گوشی قرار داده یه لنز 16 مگاپیکسلیه با گشودگی دیافراگم 2.2. طبق روال همه گوشی های دیگه کیفیت لنز اولترا واید از لنز اصلی کمتره و تصاویر، روشنایی و وضوح کمتری دارن. لبه های تصویر هم کمی به هم ریختگی دیده میشه که خیلی آزار دهنده نیست.
-
سنسور تله فوتو :
لنز سوم این گوشی یه سنسور تله فوتوی 8 مگاپیکسلیه که حداکثر دیافراگمش تا f2.4 باز میشه. عکس برداری با این لنز، زوم سه برابری جذابی رو در اختیارتون میزاره که برعکس زوم های دیجیتال مرسوم توی گوشی ها، کیفیت تصویر رو کم نمیکنه و عکس هاش رضایت بخشه.
-
فیلم برداری:
ضبط فیلم با این گوشی لذت بخشه، چرا که وضوح فیلم ها و روشنایی خوبش، در کنار سرعت فوکوس بالا میتونه برای شما پکیج کاملی رو در بخش فیلم برداری ارایه بده. HONOR 20 Pro قابلیت فیلم برداری 4k 30 فریم بر ثانیه رو داره که میتونست 60 فریم هم باشه ولی هانر به همین مقدار بسنده کرده.
-
دوربین سلفی:
لنز سلفی این گوشی توی یه حفره قرار گرفته و 32 مگاپیکسلیه. روشنایی و شارپنس خوبی داره و میتونید باهاش تصاویر سلفی خوبی ثبت کنید. تنها ایرادی که میشه بهش گرفت اینه که میتونست توی نمایش جزییات بهتر عمل کنه و دقیق تر باشه.
پردازنده و سخت افزار HONOR 20 Pro
سخت افزار
امضای هواوی توی بخش پردازشی کاملا دیده میشه. HONOR 20 Pro از پردازنده Kirin 980 استفاده میکنه که تکنولوژی ساخت اون 7 نانومتریه و ساخت خود شرکت هواویه. نسخه ای که ما بررسی کردیم رم 8 و 256 گیگابایت حافظه داخلی داشت و با استفاده های سنگین کوچک ترین باگ و کندی رو مشاهده نکردیم. برای تست سخت افزارش، بازی آسفالت 9 رو روی این گوشی نصب کردیم و با بالاترین تنظیمات گرافیکی هیچ گونه کندی توی اجرای بازی دیده نشد. نکته مثبت دیگه سخت افزار HONOR 20 Pro اینه که با استفاده های طولانی مدت و کارهای سنگین، گوشی داغ نمیکنه و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.
نرم افزار و رابط کاربری HONOR 20 Pro
رابط کاربری
MAJICUI رابط کاربری اختصاصی هانر هست که نسخه 2.1 اون به صورت پیش فرض روی این گوشی سواره. شکل و شمایلش تقریبا هیچ فرقی با EMUI هواوی نداره و توی خیلی چیزا مشترکن. منوها و آیکون های جذابی داره و شخصی سازی های زیادی رو براتون فراهم میکنه. این گوشی با اندروید 9 عرضه شده که آخرین نسخه اندروید توی زمان معرفیش هست و آپدیت های بعدی اندروید رو هم دریافت میکنه. خبر خوش اینه که HONOR 20 Pro شامل تحریم گوگل نمیشه و همه ی نرم افزار های گوگل و سرویس های گوگل، مثل همه گوشی های اندرویدی دیگه به راحتی روش کار میکنن.
اسپیکر HONOR 20 Pro
اسپیکر
صدا از تک اسپیکر پایین گوشی پخش میشه و به صورت مونو صدا رو به گوشتون میرسونه. بلندیش خیلی نیست و معمولیه ولی تفکیک صدایی خوبی داره و صدا رو به صورت مطلوب به گوشتون میرسونه. با توجه به نبود جک 3.5 میلی متری صدا، و فضای بیشتر لبه پایینی انتظار داشتیم اسپیکر قوی تری روی این گوشی کار گذاشته بشه. هانر اما طبق روال خودش از یه اسپیکر مونو با کیفیت متوسط رو به بالا استفاده کرده که اگه سخت گیر نباشید راضی تون میکنه.
جمع بندی
پرچمدار هانر یک از گوشی های فوق العاده اندرویدی بازاره که میتونه گزینه خرید هر کاربری باشه. HONOR 20 Pro آخرین پرچمدار هانره که برنامه های گوگل و مبتنی بر گوگل روش کار میکنه و دلیلی نداره نگران تحریم و این چیزاش باشید. طراحی جذابی داره و دوربینش خیلی خوبه؛ کیفیت نمایشگرش بالاس و سخت افزارش هم عالیه. همه این ها باعث میشه رقیب سرسختی برای رقبای خودش توی ایران باشه. برندینگ و تبلیغات هانر توی ایران به اندازه بقیه کمپانی های اندرویدی نیست و همین باعث میشه اعتماد به این برند یکم برای ما ایرانی ها سخت باشه؛ اما با توجه به قیمت و امکانات خوبش، میتونه رقیب جدی برای پرچمدارهای سامسونگ و باقی برندها باشه.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.