جدا از برندش،گوشی ای هستش که اگه بگن علاوه خودش،به اندازه ای که میدی دوبرابر هم پول روشه هیچکی نمیخره😂😂
نقد و بررسی مشخصات گوشی جی پلاس S10
- فهرست مطالب
- بررسی مشخصات گوشی جی پلاس اس 10
- طراحی و کیفیت ساخت جی پلاس S10
- بررسی نمایشگر گوشی g plus s10
- مشخصات باتری و شارژدهی جی پلاس مدل S10
- امنیت و حسگر اثر انگشت GPlus S10
- بررسی عملکرد دوربین s10 جی پلاس
- سنسور دوربین اصلی
- سنسور دوربین اولترا واید
- سنسور تشخیص عمق
- سنسور ماکرو
- دوربین سلفی
- فیلمبرداری
- مشخصات سخت افزار و پردازنده جی پلاس اس 10
- مشخصات نرم افزاری و رابط کاربری Gplus S10
- بررسی کیفیت اسپیکر GPlus S10
- جمعبندی
بررسی مشخصات گوشی جی پلاس اس 10
جی پلاس یه برند کاملا ایرانیه که مدت نه چندان زیادی وارد عرصه تولید گوشی های هوشمند شده و مسیر پیشرفت رو داره طی میکنه. مشخصه اصلی Gplus، تولید گوشی های هوشمند میان رده با قیمت اقتصادی و کیفیت مطلوبه. در آخرین مطلب سال 1400 در استودیو موبونیوز به بررسی جی پلاس مدل اس 10 یه گوشی ایرانی اقتصادی در بازه قیمتی 2.5 تا 3 میلیون تومان می پردازیم. پس اگر قصد خرید GPlus S10 رو دارید تا آخر این مطلب همراه موبونیوز باشید.
طراحی و کیفیت ساخت جی پلاس S10
بدنه جی پلاس اس 10 به طور کامل از پلاستیک ساخته شده و این موضوع برای یک گوشی در این بازه قیمتی کاملا عادی و منطقیه، در مقایسه با گوشی های سامسونگ هم رده خودش از کیفیت و متریال بهتری برخورداره و با گوشی های شیائومی در بازه قیمتی 3 میلیون تومان هم برابری میکنه.
پنل پشت گوشی از جنس پلاستیک ساخته شده که بر روی اون خط های مورب برجسته به همراه نوشته Gplus مشاهده میشه. 3 تا دوربین به همراه یک فلش در فریم مستطیل شکل قرار گرفتن که بیرون زدگی مناسب و معقول دارن و زمان قرار دادن گوشی بر روی سطح صاف تعادل مناسبی داره و زیاد لق نمیزنه. جی پلاس در طراحی این مدل حسگر اثر انگشت رو در پنل پشتی قرار داده.
فریم میانی گوشی هم از جنس پلاستیک ساخته شده. زیر گوشی درگاه تایپ C، اسپیکر، میکروفون و جک 3.5 میلی متری قرار گرفته. لبه سمت راست دکمه های پاور و کم و زیاد کردن صدا دیده میشه. لبه سمت چپ خشاب سیم کارت واقع شده که دو سیم کارت همزمان و یا یک سیم و یک حافظه میکرو SD رو پشتیبانی میکنه. بالای گوشی هم خالیه و چیزی قرار نگرفته.
پنل جلوی Gplus S10 از یک نمایشگر تخت با حاشیه نسبتا زیاد متشکل شده که در قسمت بالای نمایشگر دوربین سلفی داخل ناچ قطره ای و اسپیکر نسبتا قطور دیده میشه.
جی پلاس اس 10 در بخش طراحی با وجود اینکه سایز بزرگی داره، نمره قابل قبولی رو دریافت میکنه و در این بازه قیمتی نمیشه ایراد خاصی رو بهش نسبت داد.
بررسی نمایشگر گوشی g plus s10
Gplus S10 با یک صفحه نمایش ال سی دی 6.5 اینچی با رزولوشن 720 تجهیز شده، از نکات مثبت این نمایشگر میتونیم به کیفیت خوب، روشنایی مناسب و قابل قبول و از نکات منفی به حاشیه به نسبت زیاد و پیکسل های قابل مشاهده اشاره کنیم که با انتخاب والپیپر مناسب میتونید این نقص رو تا حدودی پوشش بدید. در کل میشه گفت در این بازه قیمتی نمایشگر کیفیت مناسب و قابل قبولی رو ارائه میده.
مشخصات باتری و شارژدهی جی پلاس مدل S10
جی پلاس مدل S10 خودش رو با باتری 4000 میلی آمپر ساعت عرضه کرده که در استفاده های معمولی توانایی شارژدهی 10 ساعت در روز رو داره و میشه گفت عملکرد نسبتاً ضعیفیه و میتونست بهتر باشه. به همراه گوشی یک آداپتور 15 وات قرار گرفته که با استفاده از اون میشه گوشی رو در مدت زمان 1 ساعت و 45 دقیقه فول شارژ کرد. آداپتورهای قوی هم قابلیت شارژ سریع رو در این گوشی ندارن و در صورت استفاده باتری گوشی رو دچار مشکل میکنند.
در کل جی پلاس در بخش باتری این گوشی مقداری ضعیف عمل کرده.
امنیت و حسگر اثر انگشت GPlus S10
حسگر اثر انگشت در پنل پشتی قرار گرفته که مقداری با تاخیر عمل میکنه. هنگام قرار دادن انگشت بر روی حسگر ویبره رو بلافاصله احساس میکنیم اما روشن شدن صفحه نمایش مقدار کمی با تاخیر مواجه میشه. در بخش امنیت همچنین مجهز به سیستم تشخیص چهره دو بعدیه که واقعا عملکرد خوب و قابل قبولی داره.
بررسی عملکرد دوربین s10 جی پلاس
در بخش بعدی به بررسی عملکرد دوربین جی پلاس اس 10 می پردازیم. اگر عملکرد دوربین برای شما خیلی مهمه این گوشی انتظارات شما رو برآورده نمیکنه و در بازه قیمتی 3 میلیون تومان گزینه های بهتری وجود داره.
سنسور دوربین اصلی
دوربین اصلی مجهز به یک سنسور 13 مگاپیکسلیه که عکس های خوبی رو ثبت نمیکنه. از ویژگی های تصاویر ثبت شده با جی پلاس اس 10 میتونیم به نویز نسبتا زیاد، وایت بالانس مناسب و داینامیک رنج معمولی اشاره کنیم و در کل در بخش دوربین عملکرد مناسب و نه چندان تعریفی ای داره.
سنسور دوربین اولترا واید
در عکس های ثبت شده با سنسور 13 مگاپیکسلی حالت واید اعوجاج تصویر کمی دیده میشه.
سنسور تشخیص عمق
سنسور تشخیص عمق بکار رفته یک سنسور 2 مگاپیکسلیه که عکس های پرتره معمولی رو میشه باهاش ثبت کرد که شرایط نوری تاثیر مستقیمی با عملکرد دوربین داره. در شرایط معمولی سوژه اصلی به سختی از بک گراند تشخیص داده میشه. با توجه به قیمت گوشی نباید انتظار زیادی در این بازه قیمتی داشت و فقط میشه گفت که قابل قبوله.
سنسور ماکرو
سنسور 2 مگاپیکسلی ماکرو قابلیت نزدیک شدن بیش از حد به سوژه رو در اختیار شما قرار نمیده. تصاویر کیفیت و وایت بالانس خوبی ندارند. با زوم کردن روی سوژه رنگ ها به سمت سبز میل پیدا میکنن.
دوربین سلفی
دوربین سلفی GPlus S10 مجهز به یک سنسور 8 مگاپیکسلیه که تصاویر رو با داینامیک رنج ضعیف و شارپنس قابل قبول ارائه میکنه. در شرایط نوری مناسب میشه عکس های سلفی معمولی ثبت کرد. عکس های سلفی ثبت شده رو در ادامه مشاهده میکنید.
فیلمبرداری
دوربین جی پلاس اس ده قابلیت فیلمبرداری 1080 و 30 فریم بر ثانیه رو داره و کیفیت فیلم برداری معمولی و قابل قبولی رو در این بازه قیمتی ارائه میده.
مشخصات سخت افزار و پردازنده جی پلاس اس 10
در ساخت Gplus S10 از پردازنده UNISOC استفاده شده و این قابلیت رو به شما میده که در بازی های گرافیکی سنگین مثل Call of Duty حالت گرافیک رو بر روی Low و میزان فریم ریت رو بر روی High قرار بدید. اما حتی با پایین ترین حالت گرافیکی هم در محیط بازی، جی پلاس اس 10 دچار لگ و باگ میشه و عملکرد خوبی نداره.
مشخصات نرم افزاری و رابط کاربری Gplus S10
جی پلاس اس 10 با اندروید 11 و رابط کاربری Android One عرضه شده که در محیط کاربری عملکرد خوب و روان رو ارائه میده و با پشتیبانی از 4 گیگ رم نیازهای شما رو در این بازه قیمتی رفع میکنه، رابط کاربری گوشی قابلیت شخصی سازی بسیار کمی رو در اختیار شما قرار میده.
بررسی کیفیت اسپیکر GPlus S10
با موزیک همیشگی به بررسی اسپیکر Gplus S10 می پردازیم. صدای موزیک فقط از اسپیکر پایین پخش میشه و خبری از اسپیکر استریو نیست که منطقیه، بلندی صدای زیادی نداره اما میشه گفت که کیفیت صدای خوب و قابل قبول و عملکرد بهتری نسبت به رقبای خودش داره.
جمعبندی
در پایان به بخش جمع بندی بررسی جی پلاس مدل S10 میرسیم. از نظر طراحی میتونیم به کیفیت ساخت خوب، منسجم و قابل قبول اشاره کنیم، در بررسی صفحه نمایش هم باید گفت که در این بازه قیمتی عملکرد خوب و قابل قبولی رو ارائه میده. به عنوان نقطه ضعف های گوشی هم میتونیم عملکرد نسبتا ضعیف باتری در شارژدهی و شارژ شدن رو بیان کنیم. Gplus در بخش باتری نسبت به رقبا مقداری ضعیف عمل کرده. دوربین عملکرد خیلی خوبی نداره اما این قابلیت رو در اختیار شما قرار میده که عکس های معمولی رو با گوشی ثبت کنید. از لحاظ سخت افزاری همونطور که گفته شد مجهز به یک پردازنده معمولیه که مناسب بازی های سنگین نیست اما محیط کاربری خوب و روان رو در اختیارتون قرار میده. اسپیکر گوشی هم صدای نرمال و قابل قبولی رو پخش میکنه. در کل با توجه به قرار داشتن Gplus S10 در بازه قیمتی 2.7 میلیون تومان نباید انتظار و توقع زیادی ازش داشته باشید این گوشی مناسب کلاس های آنلاین برای فرزندانتون و افرادیه که استفاده های معمولی دارن. امیدواریم اگر قصد خرید گوشی ایرانی جی پلاس اس 10 رو دارید این مطلب برای شما مفید بوده باشه. نظراتتون رو در مورد این برند ایرانی با ما به اشتراک بگذارید.
جی پلاس اس 10 به عنوان یک برند ایرانی در بازه قیمتی 2.5 تا 2.7 میلیون تومان پکیج خوب و قابل قبولی از جمله کیفیت ساخت، طراحی و صفحه نمایش خوبی رو ارائه داده.
از مهمترین نقاط ضعف Gplus S10 در بازه قیمت خودش میتونیم به عملکرد شارژدهی ضعیف، مدت زمان طولانی شارژ شدن، دوربین معمولی و ضعیف تر نسبت به رقبا اشاره کنیم.
بله، جی پلاس اس 10 میتونه از دو سیم کارت به صورت همزمان یا یک سیم و یک کارت حافظه پشتیبانی کنه.
آخرین مقالات
تو هر بازه قیمتی کدوم گوشی ارزش خرید بیشتری داره؟
تو iOS 18.1 چیا عوض شده؟
برای آیفون 16، لوازم جانبی چی بگیریم؟
رقابت قاتلین پرچمدار 2024 شیائومی
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.