بهترین هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا
نرمافزارها و سایتهای هوش مصنوعی این روزها خیلی پیشرفت کردن و هر طرف رو که نگاه میکنی، ابزار یا اپلیکیشنی که به AI مربوط باشه رو میبینید. برای کسایی که دنبال ابزارهای تبدیل متن به صدا یا بالعکس هستن، سایتها و اپهای مختلفی توسعه داده شده که حتی چند شرکت معروف ایرانی هم در این زمینه فعالیت دارن. اگه شما هم دنبال برنامهای هستید که بتونه با استفاده از هوش مصنوعی، متن رو به گفتار تبدیل کنه، همراه ما باشید تا بهترین هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا در ایران و دنیا رو بهتون معرفی کنیم.
بهترین ابزارهای هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا
در ادامه 10 مورد از بهترین ابزارهای هوش مصنوعی تبدیل متن به گفتار رو بهتون معرفی میکنیم. توجه داشته باشید که برخی از این برنامهها، از زبان فارسی پشتیبانی میکنن و برخی دیگه پشتیبانی نمیکنن و صرفاً بخاطر معروفیت بالایی که داشتن در فهرست ما قرار داده شدن.
1. آواشو (ایرانی)
یکی از معروفترین سرویسهای ایرانی تبدیل متن به گفتار، سرویس آواشو هست که به طور اختصاصی برای افراد و سازمانهای حرفهای توسعه داده شده. این سیستم به شکل یه اپلیکیشن یا برنامه اختصاصی برای اهداف مختلف توسعه داده شده که افراد میتونن با توجه به کسب و کاری که دارن، اون رو خریداری کرده و فقط روی یه سیستم ازش استفاده کنن.
آواشو از الگوریتمهای پیچیده زبانی و دایره لغات گستردهای بهره میبره که باعث شده گفتاری روان و طبیعی برای خوانش متنها در اختیار شما قرار بده. این سرویس به دستیار صوتی هوشمند مجهز شده، گویندههای متنوع زن و مرد رو در خود جای داده و به راحتی میتونید فایلهای متنی PDF یا فرمتهای دیگه رو بهش بدید و در نهایت فایل صوتی دریافت کنید. دایره واژگان بیش از 300 هزار کلمه، خوانش و پردازش سریع و روان با رعایت مکثهای اصولی، خوانش متنهای رسمی و عامیانه و یادگیری واژگان جدید، فقط بخشی از قابلیتهای این سیستم ایرانیه.
2. ویرا (ایرانی)
یکی دیگه از اپلیکیشنهای هوش مصنوعی ایرانی که قطعاً با نصبش روی گوشیتون حسابی ازش لذت میبرید، سوپر اپلیکیشن هوش مصنوعی ویرا هست. این برنامه علاوه بر تبدیل متن به گفتار، قابلیتهای دیگهای مثل تولید تصویر از متن، تبدیل گفتار به متن، تغییر صدا، ربات چت و ویرایش تصویر داره. نکته جالب درباره بخش تغییر صدای این اپلیکیشن اینه که صدای افراد مشهوری مثل عادل فردوسی پور، اکبر عبدی، پیمان یوسفی، جواد خیابانی، جواد عزتی، گرشا رضایی و خیلی از هنرمندان معروف رو در خودش داره.
همچنین میتونید از ربات چت ویرا برای پاسخ به سوالهایی که دارید استفاده کنید. از قابلیت تبدیل متن به صدای این اپلیکیشن که استفاده کنید فقط دو حالت صدای مرد و زن رو در اختیار شما قرار میده. گرچه کیفیت صدا و پردازش واژگان این اپلیکیشن در حد قابل قبولیه و سرعت پردازش متن واقعاً خوبه ولی هنوز خیلی راه برای پیشرفت این برنامه وجود داره تا به نقطه ایدهآل و بدون عیب و ایراد برسه.
3. هدهد (ایرانی)
سومین اپلیکیشن ایرانی که به عنوان بهترین هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا به شما معرفی میکنیم، اپلیکیشن هدهد هست. این اپلیکیشن رو میتونید روی گوشیهای اندرویدی به راحتی نصب کنید و علاوه بر تبدیل متن به گفتار، برای ترجمه صدا و ویدیو، زیرنویس خودکار و کپشننویسی روی ویدیوها هم قابل استفادهست. نکته قابل توجه درباره اپلیکیشن هدهد اینه که مثل برنامههایی نظیر Inshot قابلیت ویرایش ویدیوها رو بهتون میده و میتونید محتوای ویدیویی رو با همین اپ تدوین کنید.
اپلیکیشن هدهد از 99 زبان دنیا پشتیبانی میکنه و همچنین برای ترجمه روان و قرار دادن زیرنویس خودکار روی ویدیوها میتونه تا 118 زبان رو پردازش کرده و به فارسی برگردونه. این قابلیت برای کسایی که ویدیوهای خارجی رو ترجمه کرده و تدوین میکنن بسیار کاربردیه. از قابلیتهای دیگه اپلیکیشن هدهد باید به فونتهای فارسی متعدد، صداهای گویندههای مختلف زن و مرد و امکان شخصیسازی استایلهای زیرنویس و کپشن اشاره کرد. لازم به ذکره قابلیت تبدیل متن به صدای این اپلیکیشن هنوز خیلی حرفهای و دقیق نیست و چندین آپدیت باید براش عرضه بشه تا به نقطه مطلوب برسه.
4. Synthesys
Synthesys یه پلتفرم پیشرفته و قدرتمنده که به شکل یه وبسایت کار میکنه و میتونید با استفاده از هوش مصنوعی، متن رو به گفتار تبدیل کنید. این پلتفرم از 140 زبان دنیا پشتیبانی میکنه و به صورت تخصصی برای تولید صدا طراحی شده. Synthesys بجز زبانهای مختلف، از طیف گستردهای از لهجهها هم پشتیبانی میکنه و میتونید با توجه به پروژهای که دارید، لهجه یا لحن خاصی هم انتخاب کند.
یکی از جذابترین ویژگیهای این پلتفرم اینه که میتونید صداهایی که تولید میشه رو شخصیسازی کنید. کافیه وارد تنظیمات صدای اون بشید تا پارامترهایی مثل تن صدا، سرعت گفتار، لحن و سن صدا رو مطابق پروژهای که دارید انتخاب کنید. این وبسایت به صورت تخصصی برای تولید کتاب صوتی، پادکست، ویدیوهای تبلیغاتی و تولید محتوای صوتی و تصویری طراحی شده و بجز نسخه رایگان، برای استفاده از همه بخشها و قابلیتهاش باید اشتراک بخرید. نکته مهم اینه که این پلتفرم از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه و شما میتونید برای تولید محتواهای صوتی، از Synthesys استفاده کنید.
5. Speechify
یکی دیگه از ابزارهای هوش مصنوعی که قابلیت تبدیل متن به صدا رو داره و خوشبختانه از زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه، پلتفرم Speechify هست. این برنامه در فرمتهای مختلفی برای گوشیهای اندروید، آیفون، لپتاپهای مک و حتی افزونه کروم و نسخه وب توسعه داده شده تا افراد با هر نوع دستگاهی بتوانند از قابلیتهای این برنامه استفاده کنن. Speechify مبتنی بر هوش مصنوعیه و میتونید فایلهایی PDF یا ایمیل یا مقالههای علمی رو براش بفرستید تا با صدایی که شما دوست دارید، اون رو بخونه.
این برنامه از بیش از 50 زبان زنده دنیا پشتیبانی میکنه که زبان فارسی هم جزو این زبانهاست. حتی میتونه انگلیسی رو با لهجههای مختلف تولید کنه. قابلیتهایی مثل تغییر لهجه، تغییر تن یا کم و زیاد کردن سرعت خوانش متن، در این برنامه تعبیه شده و میتونید با توجه به نوع پروژه، همه این پارامترها رو تغییر بدید. حتی کاربرهای معمولی هم میتونن کتابهایی که دوست دارن رو به این برنامه بدن تا به کتاب صوتی تبدیل بشه و راحت بتونن بشنون.
6. Listnr
یکی دیگه از برنامههای تبدیل متن به صدا که به طور ویژه روی لهجهها تمرکز کرده، برنامه Listnr هست. این برنامه گرچه هنوز از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه اما بیش از 140 زبان رو پوشش میده و برای هر زبان طیف گستردهای از لهجهها رو داره؛ مثلاً برای زبان انگلیسی بیش از 34 لهجه، برای زبان آلمانی 12 لهجه، برای ترکی 10 لهجه و همینطور برای زبانهای مختلف روی لهجهها کار کرده.
این برنامه از الگوریتم هوش مصنوعی قدرتمندی استفاده میکنه که میتونه متنها رو با توجه به حسی که دارن، به گفتار تبدیل کنه. صدای افراد مشهور و بازیگرهای هالیوودی در این برنامه شبیهسازی شده تا افراد با توجه به نوع پروژه، بهترین صدا رو انتخاب کنن. این برنامه هم قابلیت شخصیسازی داره و میتونید سرعت گفتار متن، تن صدا و پارامترهای مختلف رو تغییر بدید. اگه از زبان فارسی و لهجههای مختلف موجود در ایران هم پشتیبانی کنه، میتونه یکی از بهترین برنامهها برای کسایی باشه که توی ایران تولید محتوای صوتی و تصویری دارن.
7. Deepbrain AI
پلتفرم Deepbrain AI میتونه به عنوان اپلیکیشن مخصوص تبدیل متن به صدا و حتی متن به ویدیو مورد استفاده قرار بگیره. این پلتفرم، قابلیتهای مختلفی داره که بخش زیادی از اونها به خرید اشتراک ماهانه یا سالانه نیاز داره. میتونید متن خاصی رو در وبسایت Deepbrain AI قرار بدید و ازش بخواید که اونو به ویدیو یا گفتار تلدیل کنه. در واقع این برنامه، برای تولید محتوای صوتی و تصویری به صورت همزمان قابل استفادهست و از بیش از 100 زبان مختلف با لهجههاشون پشتیبانی میکنه.
لازم به ذکره که Deepbrain AI هنوز از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه. با استفاده از قابلیت تبدیل متن به ویدیوی این برنامه میتوانید حتی پارامترهایی مثل حرکات بدن، پسزمینه، موسیقی متن و حالت چهره افراد رو هم مشخص کنید و در نهایت یه ویدیوی شسته رفته با متنی که شما بهش دادید دریافت کنید. خیلی از شرکتها و برندهای معروف دنیا از Lennovo و پاناسونیک گرفته تا NEC و اینتل از این برنامه برای تولید محتوای صوتی و تصویری استفاده میکنن.
8. Natural Reader
یکی دیگه از برنامههایی که نسخه وب هم داره و میتونه متن رو به گفتار تبدیل کنه، برنامه NaturalReader هست. این برنامه که بیش از 10 میلیون کاربر در سراسر دنیا داره، هنوز از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه اما برای پروژههایی که نیاز به تولید محتوای انگلیسی یا زیانهای دیگه هست، خیلی کاربردی. NaturalReader از بیش از 50 زبان و بیش از 20 فرمت مختلف متنی (PDF، ورد و …) پشتیبانی میکنه.
این برنامه با استفاده از هوش مصنوعی، متن رو آنالیز کرده و از الگوریتمهای مخصوص برای تبدیل متن به صدا با در نظر گرفتن احساس متن و خواننده استفاده میکنه. همچنن میتونید پارامترهای مختلف صدا مثل تن و سرعت خوانش رو هم در برنامه تغییر بدید. این برنامه با توجه به راحتی استفاده و در دسترس بودن، برای تولید کتاب صوتی و پادکستهای به زبانهای مختلف قابل استفادهست.
9. Lovo AI
اگه دنبال یه برنامه هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا هستید که برندهای معروف دنیا مثل رادیو BBC یا یاهو نیوز یا دانشگاه استنفورد ازش استفاده میکنن، برنامه Lovo AI بهترین انتخابه. این پلتفرم قدرتمند، ابزاری دقیق و پیشرفته برای تبدیل متنهای مختلف به صدای افراد معروف هست و میتونه انواع فایلهای نوشتاری مثل PDF رو به صوت تبدیل کنه. این برنامه از بیش از 100 زبان با لهجههای مختلف پشتیبانی کرده و خوشبختانه از زبان فارسی (با صدای زن و مرد) هم پشتیبانی میکنه.
این برنامه علاوه بر تبدیل متن به صدا، میتونه متن رو به ویدیو هم تولید کنه و برای تولید محتوای تصویری هم مناسبه. از این برنامه برای تولید پادکست، کتاب صوتی، ویدیوهای آنلاین و ویدیوهای تبلیغاتی استفاده میشه. همچنین میتونید با استفاده از امکاناتی که داره، صدا و تصویری که تولید میکنه رو با توجه به نوع پروژه شخصی سازی کنید.
10. مورف (Murf)
آخرین برنامهای که به عنوان بهترین هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا به شما معرفی میکنیم، یکی از بهترینهای این حوزهست. پلتفرم مورف (Murf) تقریباً در همه دستهبندیها، جزو رده بالاهای تولید متن به صدا قرار میگیره. این پلتفرم میتونه متنها رو از بیش از 100 زبان مختلف به گفتار تبدیل کنه و طیف صداهای متنوعی در اختیار شما قرار میده. این پلتفرم هنوز از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه ولی برای کسایی که تولید محتوای زبان خارجی میکنن واقعاً مناسبه.
مثل خیلی از برنامههایی که قبل از این معرفی کردیم، برنامه Murf هم ابزارهایی برای تنظیم سرعت خوانش متن، تن صدای گوینده و تنظیماتی از این قبیل رو در اختیار شما قرار میده. خیلی از کسایی که ویدیوهای تبلیغاتی یا کتاب صوتی یا پادکست تولید میکنن، از قابلیتهایی که Murf در اختیارشون قرار میده، استفاده میکنن. این برنامه همچنین میتونه لهجههای مختلف یک زبان رو هم در اختیار شما قرار بده تا صدایی مخصوص منطقه خاص جغرافیایی تولید کنید تا بازدید بهتری هم داشته باشه.
جمعبندی
در این مقاله 10 مورد از برنامههایی رو معرفی کردیم که به عنوان بهترین هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا در ایران و دنیا شناخته میشن. چند نمونه اول، پلتفرمهای ایرانی بودن و بقیه نرمافزارهایی بودن که برخی از اونها از زبان فارسی هم پشتیبانی میکردن. شما هم میتونید اگه برنامه یا اپلیکیشن خاصی که ازش استفاده میکنید رو در بخش دیدگاهها برای ما بنویسید تا این فهرست کاملتر بشه.
آخرین مقالات
0 تا 100 توضیحات خرید قسطی گوشی!
با چی PDF رو تبدیل به متن کنیم؟
فوتبال فقط فیفا نیست!
تا 25 میلیون گوشی چی بخریم؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.