
راهنمای خرید بهترین جارو برقی رباتیک
بیاید رو راست باشیم، کی از جارو کشیدن خوشش میاد؟ خم و راست شدن، سر و کله زدن با سیم، و آخرش هم دیدن اون همه گرد و خاکی که انگار از ناکجاآباد پیداشون شده. خوشبختانه، تو عصر تکنولوژی، یه لشکر از رباتهای کوچولوی باهوش آمادهان تا این وظیفه رو از روی دوش ما بردارن. این دستگاهها دیگه اون گجتهای عجیب و غریب اولیه نیستن که فقط دور خودشون بچرخن و به در و دیوار بخورن؛ الان به ابزارهای ضروری خونههای هوشمند تبدیل شدن که واقعا در زمان و انرژی ما صرفهجویی میکنن و برای همه، از کارمندای پرمشغله گرفته تا خانوادههایی که بچه کوچیک یا حیوون خونگی دارن، یه نعمت بزرگ به حساب میان.
اما بازار فروش جارو روباتیک اینقدر شلوغ پلوغ شده که انتخاب یه مدل خوب، خودش شده یه پروژه تحقیقاتی! از مدلهای اقتصادی و کارراهانداز گرفته تا غولهای همهکاره که خودشون خودشون رو تمیز میکنن و حتی تیهاشون رو با آب داغ میشورن. تو این راهنمای جامع خرید جارو رباتیک، قراره زیر و بم بهترینهای بازار رو با هم بکشیم بیرون تا ببینیم کدوم یکی از این گلادیاتورهای نظافت، قهرمان خونه شما میشه. پس با راهنمای خرید بهترین جارو برقی رباتیک همراه موبونیوز باشید!
- فهرست مطالب
- بررسی بهترین جاروهای رباتیک بازار
- جاروبرقی رباتیک Xiaomi Vacuum S20
- جاروبرقی رباتیک Dreame F9
- جاروبرقی روبوتیک Roborock S8
- جاروبرقی رباتیک Xiaomi X20 Pro
- جاروبرقی رباتیک ECOVACS T30 PRO OMNI
- جاروبرقی رباتیک ECOVACS X5 Pro Omni
- جاروبرقی رباتیک Dreame X40 Ultra Complete
- راهنمای خرید جاروبرقی رباتیک
- قدرت مکش (پاسکال) یعنی چی و چقدرش خوبه؟
- مغز متفکر ربات: سیستمهای مسیریابی و سنسورها
- فقط جارو یا تیکش حرفهای؟ نگاهی به انواع تکنولوژی تیکشی
- ایستگاه شارژ همهکاره: یک آپشن لوکس یا یک نیاز ضروری؟
- نکات تکمیلی برای یک خرید بینقص
- جاروبرقی رباتیک چی بخریم؟
بررسی بهترین جاروهای رباتیک بازار
تو این بخش قراره با هم هشت تا از بهترین جاروهای رباتیک بازار رو در بازه های قیمتی مختلف به شما معرفی کنیم. هر کدوم رو با هم بررسی میکنیم تا ببینید هرکدوم تو چی خوبن و به درد کی میخورن.
جاروبرقی رباتیک Xiaomi Vacuum S20
چند سال پیش، اگه به کسی میگفتید یه جارو رباتیک با مکش 5000 پاسکال و مسیریابی لیزری میخواید، باید حساب بانکیتون رو خالی میکردید. اما شیائومی با مدل S20 با قیمت حدودی 15 میلیون تومانی این معادله رو به هم زده. این مدل نشون میده که چطور تکنولوژیهای پرچمدار به مرور زمان به مدلهای اقتصادی هم میرسن و دیگه لازم نیست برای داشتن یه ربات باهوش، هزینه زیادی بکنید. این دستگاه یه گزینه عالی برای کساییه که برای اولین بار میخوان وارد دنیای رباتها بشن یا آپارتماننشین هستن و نیازی به ایستگاههای بزرگ و جاگیر ندارن.
شیائومی این مدل رو با سه کلمه توصیف میکنه: کوچک، هوشمند و قدرتمند. طراحی جمع و جورش که ایستگاه تخلیه نداره، یه مزیت برای آپارتمانهاست، چون فضای کمی اشغال میکنه. قدرت مکش 5000 پاسکال برای این رنج قیمت فوقالعادهست و از پس گرد و خاک روزانه به خوبی برمیاد. اما بخش جذابش، تیکشی با الگوی Y شکله که حرکت دست انسان رو موقع تی کشیدن شبیهسازی میکنه و خیلی بهتر از یه پد خیس ساده عمل میکنه.
وجود مسیریابی لیزری (LDS) تو این مدل یه انقلاب واقعیه. این تکنولوژی به ربات اجازه میده نقشه دقیق و هوشمندانهای از خونه تهیه کنه، مسیرهای بهینه رو انتخاب کنه و شما بتونید از طریق اپلیکیشن براش مناطق ممنوعه تعریف کنید؛ امکاناتی که تا همین چند وقت پیش فقط تو مدلهای گرونقیمت پیدا میشد. این ربات به اپلیکیشن قدرتمند Mi Home وصل میشه و میتونید از راه دور کنترلش کنید، براش برنامه زمانبندی بذارید و حتی با دستیارهای صوتی مثل گوگل اسیستنت بهش فرمان بدید. البته فاقد ایستگاه تخلیه خودکاره و باید خودتون مخزنش رو خالی کنید. تیکشی برای لکههای سرسخت و قدیمی، قدرت مدلهای گرانتر را ندارد.
قیمت جاروبرقی روباتیک شیائومی مدل Vacuum S20
جاروبرقی رباتیک Dreame F9
مدل F9 یه جورایی مثل یه سرباز کهنهکار و قابل اعتماده. شاید تکنولوژیاش به اندازه مدلهای جدید پر زرق و برق نباشه، اما به خاطر قیمت مناسب و کارایی بالاش هنوزم یکی از بهترین گزینههای اقتصادی با قیمت حدودی 24 میلیون تومنه. برخلاف S20 که از لیزر استفاده میکنه، F9 با دوربین (VSLAM) مسیرش رو پیدا میکنه. این سیستم تو نور کم ضعیفتر عمل میکنه، اما دریم این ضعف رو با یه باتری غولپیکر و مخزن بزرگ جبران کرده و F9 رو به یه تراکتور نظافت برای فضاهای بزرگ و ساده تبدیل کرده.
شاید قدرت مکش 2500 پاسکال امروز دیگه عدد بزرگی نباشه، اما برای تمیز کردن سرامیک و پارکت و جمع کردن گرد و خاک روزانه کاملا کافیه. نقطه قوت اصلی این مدل، باتری غولپیکر 5200 میلیآمپریشه که تا 150 دقیقه کار میکنه و میتونه یه خونه 250 متری رو با یه بار شارژ تمیز کنه. این ربات از سیستم ناوبری تصویری Pioneer 2.0 استفاده میکنه که با شناسایی 30,000 نقطه در ثانیه، از محیط نقشه میکشه. دقتش به اندازه لیزر نیست، مخصوصا تو تاریکی، اما باز هم بهش اجازه میده مسیرهای منظمی رو طی کنه و از طریق اپلیکیشن Mi Home اتاقها رو جداگونه تمیز کنه. همچنین 8 تا سنسور مادون قرمز داره که از برخوردش با موانع جلوگیری میکنن.
این جارو برقی یه انتخاب عالی برای خونههایی که بیشتر کفپوش سخت (سرامیک، پارکت) دارن و چیدمان سادهای دارن. باتری فوقالعادهاش اون رو برای خونههای بزرگ و یکتکه ایدهآل میکنه، جایی که دقت بالای مسیریابی اولویت اصلی نیست.
قیمت جاروبرقی روباتیک دریم مدل F9
جاروبرقی روبوتیک Roborock S8
روبوراک با مدل S8 یه استراتژی هوشمندانه رو پیاده کرده. این شرکت فهمیده که خیلیها بهترین کیفیت تمیزکاری رو میخوان، اما نه فضا و نه بودجه یه ایستگاه شارژ غولپیکر رو دارن. برای همین، قلب تپنده مدلهای پرچمدار مثل S8 Pro Ultra رو برداشته (یعنی مکش 6000 پاسکال، برسهای ضد گره و تیکشی لرزشی) و اون رو تو یه بدنه جمع و جور و بدون ایستگاه با قیمت حدودی 36 میلیون تومانی قرار داده.
مکش 6000 پاسکال به خودی خود عالیه، اما ستاره اصلی این مدل، سیستم DuoRoller Brush هست. دو تا برس لاستیکی که در جهت مخالف هم میچرخن، موها رو بدون اینکه گره بخورن جمع میکنن و گرد و خاک رو از عمق فرش بیرون میکشن. این ویژگی S8 رو برای خونههایی که فرش و حیوون خونگی دارن، بینظیر میکنه. سیستم VibraRise 2.0 با 3000 لرزش در دقیقه، زمین رو مثل مسواک برقی تمیز میکنه و لکههای خشکشده رو پاک میکنه. مهمتر از اون، وقتی ربات به فرش میرسه، پد تی رو 5 میلیمتر بالا میبره تا فرش خیس نشه. این مدل مسیریابی لیزری LiDAR رو با تکنولوژی Reactive 3D (نور ساختاریافته و تصویربرداری مادون قرمز) ترکیب کرده تا اشیای کوچیک مثل کفش، کابل و اسباببازی رو حتی تو تاریکی تشخیص بده و ازشون رد بشه. این یه پله بالاتر از سیستمهای لیزری معمولیه. اینم در نظر بگیرید که ظرفیت مخزنها (400 میلیلیتر خاک، 200 میلیلیتر آب) کمه و باید زود به زود خالی و پر بشه.
به طور کلی این جاروی رباتیک برای کاربری که کیفیت تمیزکاری براش از راحتی و اتوماسیون مهمتره مناسبه. این مدل برای خونههای متوسط با کفپوشهای ترکیبی (مخصوصا فرش و سرامیک) و حیوون خونگی عالیه و بهترین کیفیت نظافت رو بدون اشغال کردن فضای زیاد و هزینه بالای یه ایستگاه همهکاره ارائه میده.
قیمت جاروبرقی روباتیک روبوراک مدل S8
جاروبرقی رباتیک Xiaomi X20 Pro
سری X20 شیائومی یه مثال کلاسیک از استراتژی محصول خوب، بهتر، بهترین هست که گاهی باعث گیج شدن خریدار میشه. تفاوت اصلی این نسخه با نسخه MAX یه ویژگی نیست، بلکه مجموعهای از بهبودهای کوچیکه. مدل Pro یه گزینه همهکاره با ارزش خرید بالاست، در حالی که مدل Max برای کسایی ساخته شده که وسواس مشخصات فنی دارن و فقط بهترین اعداد و ارقام رو میخوان. نسخه پرو حدود 42 میلیون تومانه که حدود 13 14 میلیونی از نسخه مکس ارزونتره. شیائومی با این دو مدل، بازار پرچمدارها رو هدف گرفته. مدل Pro با مکش 7000 پاسکال و یه ایستگاه کامل (تخلیه خودکار، شستشوی پد و خشککن با هوای گرم) یه پکیج کامل با قیمت رقابتی ارائه میده. مدل Max با مکش 8000 پاسکال، برس ضد گره پیشرفتهتر و سنسورهای دقیقتر (مثل سنسور اولتراسونیک برای تشخیص فرش)، قیمت بالاترش رو توجیه میکنه. انتخاب بین این دو، بستگی به این داره که خونه شما (مثلا پر از فرش ضخیم و حیوون خونگی) به امکانات Max نیاز داره یا نه.
نسخه پرو نقطه طلایی بین مدلهای همهکارهست. یه چرخه نظافت کاملا اتوماتیک رو با موتور قدرتمند 7000 پاسکالی ارائه میده. ایستگاهش پدهای تی رو میشوره و با هوای گرم خشک میکنه تا از ایجاد بو و کپک جلوگیری کنه. قابلیت بلند کردن تی روی فرش هم به خوبی کار میکنه. این یه سیستم واقعیه که روشنش میکنید و فراموشش میکنید. نقطه ضعفش اینه که ایستگاهش کمی جاگیره و کار با اپلیکیشنش برای کاربرای تازهکار ممکنه اولش سخت باشه. در کل اگه دنبال یه دستگاه همهکاره با قیمت منطقی هستید که شما رو از شر جارو و تی کشیدن خلاص کنه، X20 Pro بهترین گزینه است. تعادل کاملی بین قیمت و امکانات پرچمدار برقرار کرده.
قیمت جاروبرقی روباتیک شیائومی مدل X20 Pro
جاروبرقی رباتیک ECOVACS T30 PRO OMNI
بزرگترین نقطه ضعف جاروهای رباتیک گرد، همیشه گوشهها و لبههای دیوار بوده. اکووکس با مدل T30 Pro Omni اومده تا دقیقا همین مشکل رو حل کنه. نوآوری اصلی این مدل یه راه حل مکانیکیه: یه پد تی که از بدنه بیرون میاد و خودش رو به گوشهها میرسونه! تکنولوژی TruEdge™ Adaptive Edge Mopping یکی از پدهای تی رو به صورت فیزیکی به بیرون هل میده تا به لبه دیوار بچسبه و ادعا میکنه تا فاصله 1 میلیمتری لبهها رو تمیز میکنه. این یه نوآوری مکانیکی مهمه که در کنار مکش 11,000 پاسکال و ایستگاه شستشو با آب داغ، T30 رو به یه ماشین نظافت عمیق تبدیل کرده، مخصوصا برای کفپوشهای سخت.
پد تی متحرک، دلیل اصلی خرید این مدله. این پد به صورت هوشمند بیرون میاد تا کنار دیوارها و دور پایههای مبل رو تمیز کنه و بعد جمع میشه تا به جایی گیر نکنه. این ویژگی برای کسایی که به تمیزی خیلی اهمیت میدن، یه انقلاب محسوب میشه. مکش 11,000 پاسکال برای تمیز کردن عمیق فرشها بیش از حده کافیه. برس ZeroTangle هم به جمع کردن مو کمک میکنه. ایستگاه OMNI این مدل با اینکه اسمش مینی هست، اما کاملا مجهزه و از آب داغ 70 درجه برای حل کردن چربی و لکهها از روی پدهای تی استفاده میکنه. این ایستگاه حتی سنسور تشخیص کثیفی داره و اگه تشخیص بده جایی خیلی کثیف بوده، دستور میده ربات دوباره اون منطقه رو تی بکشه. در کل برای کاربری که وسواس تمیزی داره، مخصوصا اگه خونهاش پر از کفپوش سخته که گرد و خاک لبهها خیلی تو چشم میاد. این یه دستگاه پرمیوم و نوآورانه برای کساییه که عمیقترین و کاملترین نظافت ممکن رو میخوان.
قیمت جاروبرقی روباتیک اکووکس مدل T30 PRO OMNI
جاروبرقی رباتیک ECOVACS X5 Pro Omni
اگه T30 Pro با یه قطعه متحرک مشکل گوشهها رو حل میکنه، X5 Pro Omni با تغییر کل فلسفه طراحی این کار رو انجام میده. شکل D مانند این ربات و حذف برجک لیزر (LiDAR)، یه دستگاه شیک و کمارتفاع ساخته که هم به گوشهها میرسه و هم زیر مبلها میره. این یه نقطه تقابل جذاب با T30 ایجاد میکنه: ربات گرد با قطعه متحرک بهتره یا ربات D شکل؟ مزیت X5 Pro اینه که به خاطر نداشتن برجک لیزر، میتونه زیر مبلها و تختهای کمارتفاع بره. نقطه ضعفش هم اینه که بعضی ها معتقدن چون لیزرش توی برجک نیست، دید 360 درجه کاملی نداره و ممکنه تو تشخیص موانع کناری ضعیفتر باشه. این یه بدهبستان مهندسی جالبه!
شکل D مانند این ربات طوری طراحی شده که برس و پدهای تی رو دقیقا به گوشههای 90 درجه برسونه. این طراحی در کنار مکش سرسامآور 12,800 پاسکال و باتری بزرگ 6400 میلیآمپری، این مدل رو به یه هیولای قدرتمند و بادوام تبدیل کرده. نبود برجک لیزر هم بهش اجازه میده جاهایی رو تمیز کنه که بقیه رباتها نمیتونن. این مدل دستیار صوتی اختصاصی YIKO رو داره که میتونید مستقیم بهش فرمان بدید. یه حالت مخصوص برای صاحبان حیوون خونگی داره و میتونه لکهها رو هوشمندانه تشخیص بده تا اون منطقه رو عمیقتر تمیز کنه. حتی تو اپلیکیشنش میتونید تصویر زنده دوربین ربات رو ببینید.
در کل این محصول برای خورههای تکنولوژی که یه خونه مدرن با چیدمان پیچیده و بودجه بالا دارنه. این مدل برای کسیه که عاشق طراحیهای خاص و بالاترین مشخصات روی کاغذه و مبلها و وسایل کمارتفاعی داره که بقیه رباتها زیرشون نمیرن.
قیمت جاروبرقی روباتیک اکووکس مدل T5 PRO OMNI
جاروبرقی رباتیک Dreame X40 Ultra Complete
دریم X40 Ultra مدلیه که انگار شرکت سازنده به تمام رقباش نگاه کرده، بهترین ویژگیهای هر کدوم رو برداشته، چند تا نوآوری خفن هم بهش اضافه کرده و گفته: این شما و این کاملترین ربات دنیا!. این مدل مجهزترین و انعطافپذیرترین جارو رباتیک حال حاضر بازاره که به طبعش قیمت خیلی بالایی هم داره. مکش بالایی مثل اکووکس داره (12,000 پاسکال). پد تی متحرک برای تمیز کردن لبهها مثل T30 Pro داره (MopExtend RoboSwing). یه برس کناری متحرک هم داره که قبل از تی کشیدن، گرد و خاک رو از گوشهها بیرون میکشه؛ ویژگیای که مختص خودشه. و اما ویژگی کشندهاش: این ربات میتونه پدهای تی خودش رو توی ایستگاه شارژ جا بذاره و بعد بره روی فرشهای ضخیم تا فقط جارو بکشه و مشکل خیس شدن فرش رو برای همیشه حل کنه. این قابلیت، X40 Ultra رو به پادشاه بیچون و چرای خونههایی با کفپوش ترکیبی تبدیل میکنه.
ترکیب یه پد تی متحرک و یه برس کناری متحرک، نظافت بیرقیبی رو برای گوشهها و لبهها فراهم میکنه. قابلیت جا گذاشتن پدهای تی تو ایستگاه، یه ویژگی انقلابی برای خونههایی با ترکیبی از پارکت و فرشهای پرز بلنده. مکش 12,000 پاسکال و مسیریابی سه بعدی پیشرفته با یه چراغ LED داخلی برای اتاقهای تاریک، تضمین میکنه که هیچ گرد و خاکی جا نمونه. ایستگاهش کاملا خودکاره و حتی مایع شوینده رو هم خودش به آب اضافه میکنه. برس اختیاری TriCut هم یه خرید ضروری برای صاحبان حیوون خونگیه، چون به صورت فعال موها رو قیچی میکنه تا گره نخورن.
در کل این جاروبرقی روباتیک برای کاربر حرفهای و تمامیتخواه با یه خونه بزرگ و پیچیده، ترکیبی از انواع کفپوشها (از پارکت گرفته تا فرشهای ضخیم) و حیوون خونگی عالیه. این مدل برای کسیه که جدیدترین و بهترین تکنولوژی روز رو میخواد و حاضره برای راحتی و انعطافپذیری بینظیر، هزینه کنه.
قیمت جاروبرقی روباتیک دریم مدل X40 Ultra Complete
راهنمای خرید جاروبرقی رباتیک
خب، حالا که با قهرمانهای این داستان آشنا شدیم، وقتشه که یاد بگیریم چطور بر اساس نیازهای خودمون، بهترین گزینه رو انتخاب کنیم. این بخش مثل یه چکلیسته تا موقع خرید گیج نشید.
قدرت مکش (پاسکال) یعنی چی و چقدرش خوبه؟
پاسکال (Pa) واحد اندازهگیری فشار مکشه. عدد بالاتر یعنی مکش قویتر، اما حواستون باشه که مکش بالا بدون یه برس خوب، فایده چندانی نداره.
- کف سرامیک و پارکت: مکش بین 1500 تا 2500 پاسکال کاملا کافیه.
- فرش با پرز کوتاه و موی حیوانات: دنبال مدلهایی با مکش 4000 تا 6000 پاسکال باشید تا موها و گرد و خاک رو به خوبی جمع کنن.
- فرش ضخیم و پرز بلند: برای اینکه گرد و خاک از عمق الیاف فرش بیرون کشیده بشه، به مکش 7000 پاسکال یا بیشتر نیاز دارید.
یادتون باشه طراحی برس به اندازه قدرت مکش مهمه. یه برس خوب میتونه یه ربات 6000 پاسکالی رو از یه ربات 8000 پاسکالی با طراحی ضعیف، کارآمدتر کنه.
مغز متفکر ربات: سیستمهای مسیریابی و سنسورها
اینجا با چند تا اصطلاح فنی روبرو میشیم که خیلی سادهان:
- LiDAR (برج مراقبت لیزری): بهترین و دقیقترین سیستم موجوده. یه برجک روی ربات با لیزر میچرخه و نقشه 360 درجه و دقیقی از خونه تهیه میکنه. تو تاریکی مطلق هم عالی کار میکنه و مسیرهای تمیزکاریش خیلی بهینهست.
- VSLAM (چشم و دوربین): از یه دوربین برای دیدن و نقشهبرداری استفاده میکنه. تو محیطهای روشن خوبه، اما تو نور کم یا تاریکی ممکنه گیج بزنه و دقتش کمتره.
- سنسورهای کمکی: سنسورهای سقوط (Cliff Sensor) جلوی افتادن ربات از پله رو میگیرن و سنسورهای برخورد و مادون قرمز هم کمک میکنن به آرومی به موانع نزدیک بشه.
یه نکته جالب، تفاوت طراحی بین رباتهاییه که برجک لیزر دارن (دید 360 درجه بهتر) و اونایی که لیزرشون داخل بدنه است (برای رفتن زیر مبلهای کمارتفاع بهترن).
فقط جارو یا تیکش حرفهای؟ نگاهی به انواع تکنولوژی تیکشی
- تی کشی استاندارد (پد خیس): یه پارچه مرطوب که پشت ربات کشیده میشه. برای پاک کردن گرد و خاک سبک خوبه.
- تی کشی لرزشی (Sonic Mopping): پد تی با سرعت بالا میلرزه و زمین رو میسابه. برای لکههای نه چندان سخت مناسبه.
- تی کشی چرخشی (Dual Rotating Mops): دو تا پد دایرهای میچرخن و با فشار روی زمین، عمل شستشو رو شبیهسازی میکنن. این سیستم برای اکثر لکهها خیلی مؤثره.
- قابلیتهای پیشرفته: دو تا ویژگی اینجا خیلی مهمن: بالا بردن پد تی (Mop-Lifting) که برای خونههای با کفپوش ترکیبی (فرش و سرامیک) ضروریه تا فرش خیس نشه و شستشوی پد با آب داغ تو ایستگاه شارژ که چربیها رو حل میکنه و پدها رو ضدعفونی میکنه.
ایستگاه شارژ همهکاره: یک آپشن لوکس یا یک نیاز ضروری؟
این بزرگترین تصمیمی هست که باید بگیرید و کاملا به سبک زندگی شما بستگی داره.
- مزایا: راحتی مطلق برای چندین هفته بدون دخالت شما، بهداشت بالاتر (خشککن خودکار از ایجاد بو و کپک جلوگیری میکنه) و ربات همیشه آماده به کاره.
- معایب: قیمت خیلی بالاتر، اشغال کردن فضای زیاد (برای آپارتمانها یه فاکتور مهمه)، نیاز به نگهداری (باید مخزن آب کثیف رو خالی کنید، آب تمیز بریزید و کیسه زباله رو عوض کنید) و سر و صدای زیاد موقع چرخه تمیزکاری خودکار.
نکات تکمیلی برای یک خرید بینقص
- فیلتر HEPA: اگه تو خونه کسی آلرژی یا آسم داره، یا حیوون خونگی دارید، این فیلتر یه ضرورت مطلقه. ذرات خیلی ریز حساسیتزا رو به خودش جذب میکنه و از برگشتشون به هوا جلوگیری میکنه.
- مخصوص صاحبان حیوانات خانگی: دنبال مدلی با مکش بالای 5000 پاسکال، برس لاستیکی یا ضد گره، فیلتر HEPA و سیستم تشخیص موانع پیشرفته باشید (تا با سورپرایزهای حیوون خونگیتون برخورد نکنه!).
- عملکرد روی فرش پرز بلند: این بزرگترین چالش برای رباتهاست. دنبال مدلی با مکش خیلی بالا، قابلیت تنظیم ارتفاع برس و تشخیص هوشمند فرش باشید که هم قدرت مکش رو زیاد کنه و هم پدهای تی رو بالا ببره.
- سطح صدا (نویز): اکثر مدلها تو حالت استاندارد صدای کمی دارن (حدود 50 تا 65 دسیبل)، اما وقتی حالت توربو رو فعال کنید، صداشون به شکل محسوسی زیاد میشه.
جاروبرقی رباتیک چی بخریم؟
همونطور که دیدیم، دنیای جاروهای رباتیک از همیشه هیجانانگیزتره. از گزینههای اقتصادی و هوشمند مثل S20 گرفته تا غولهای همهفنحریفی مثل Dreame X40 که انگار از یه فیلم علمی تخیلی بیرون اومدن. انتخاب نهایی شما به سه چیز بستگی داره: نوع کفپوش خونهتون، بودجهتون، و اینکه چقدر از تنبلی خوشتون میاد!
برای اینکه تصمیمگیری براتون راحتتر بشه، یه جدول مقایسه کلی آماده کردیم:
مدل | قدرت مکش (پاسکال) | سیستم ناوبری | تکنولوژی تیکشی | ویژگیهای کلیدی ایستگاه | بهترین کاربرد |
---|---|---|---|---|---|
Xiaomi S20 | 5000 | لیزری (LDS) | استاندارد (الگوی Y) | فقط شارژ | آپارتمانها، اولین خرید، بودجه محدود |
Dreame F9 | 2500 | تصویری (VSLAM) | استاندارد | فقط شارژ | خانههای بزرگ با کفپوش سخت و چیدمان ساده |
Roborock S8 | 6000 | LiDAR + Reactive 3D | لرزشی (VibraRise 2.0) | فقط شارژ | خانههایی با فرش و حیوان خانگی که کیفیت نظافت اولویت است |
Xiaomi X20 Pro | 7000 | لیزری (LDS) | چرخشی + بالارونده | همهکاره (تخلیه، شستشو، خشککن) | بهترین گزینه همهکاره با ارزش خرید بالا |
Xiaomi X20 Max | 8000 | LiDAR + سنسور اولتراسونیک | چرخشی + بالارونده | همهکاره (تخلیه، شستشو، خشککن) | خانههای بزرگ با فرش ضخیم و حیوان خانگی |
Ecovacs T30 PRO OMNI | 11,000 | LiDAR + TrueDetect 3D | چرخشی + پد متحرک (TruEdge) | همهکاره (شستشو با آب داغ) | وسواس تمیزی، نظافت کامل گوشهها و لبهها |
Ecovacs X5 Pro Omni | 12,800 | LiDAR داخلی (بدون برجک) | چرخشی + بالارونده | همهکاره (شستشو با آب داغ) | خانههای مدرن با مبلمان کمارتفاع، علاقهمندان به تکنولوژی |
Dreame X40 Ultra | 12,000 | LiDAR + 3D Obstacle Avoidance | چرخشی + پد و برس متحرک + جداشونده | همهکاره (فوق هوشمند) | نهایت تکنولوژی برای خانههای پیچیده با انواع کفپوش |
امیدوارم این راهنمای خرید بهتون کمک کرده باشه تا قهرمان نظافت خونه خودتون رو پیدا کنید. یادتون نره، بهترین جارو رباتیک اونی نیست که گرونترینه، بلکه اونیه که دقیقا برای خونه و سبک زندگی شما ساخته شده. هر سوالی داشتید تو کامنتها بپرسید، تا بررسی بعدی، بدرود!
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.