مقایسه می باکس شیائومی با اندروید باکس موبوادیشن

اندروید باکس TV Box s 2nd gen شیائومی یکی از گزینه های پرفروش و محبوب بازاره که  قدرت سخت افزاری مناسبی داره و یک رابط کاربری تمیز هم برای محصول استفاده شده. البته به دلیل محدودیت های گوگل پلی در ایران و به تبعش نصب برنامه های مختلف، اگه به دنبال یک گزینه با قدرت سخت افزاری خیلی خوب، رابط کاربری بهینه شده برای کاربر ایرانی و کاملا فارسی و بدون محدودیت های اذیت کننده برای نصب برنامه های مختلف هستید، اندروید باکس نت باکس موبو ادیشن، گزینه پرفروش و محبوب دیگه بازاره. اگه بین این دوتا گزینه قصد خرید داشته باشید و میخواید بدونید تفاوت این دو اندروید باکس در چیه، حتما تا انتهای مقایسه می باکس شیائومی با اندروید باکس موبوادیشن همراه موبونیوز باشید.

 

مقایسه طراحی و کیفیت ساخت

اندروید باکس شیائومی از یک طراحی مینیمال و ساده بهره میبره که هم ابعاد کوچیک و هم وزن کمی داره. بدنه از پلاستیک مقاوم با بدنه ای با روکش مات ساخته شده که ظاهر زیبایی به میز تلویزیون شما میده.

اندروید باکس موبو ادیشن طراحی و کیفیت ساختی مشابه می باکس شیائومی داره. این اندروید باکس به صورت مکعبی شکل با ابعادی کوچک و با بدنه ای ساخته شده از پلاستیک مقاوم با روکشی مات ساخت شده که در پشت و طرفین پورت های متنوع دستگاه قرار گرفته. یک LCD در جلوی دستگاه قرار گرفته که در هنگام کار کردن دستگاه یا در حالت استند بای زمان رو نمایش میده و میتونه از این لحاظ یه گزینه کاربردی برای میز تلویزیون باشه.

مقایسه طراحی و کیفیت ساخت می باکس شیائومی

در مجموع از لحاظ طراحی و کیفیت ساخت هر دو محصول گزینه های خوبی به شمار میرند و در این بخش با دو محصول با کیفیت ساخت مناسب با توجه به قیمت طرف هستیم.

مقایسه طراحی و کیفیت ساخت اندرویدباکس شیائومی

 

مقایسه سخت افزار

اندروید باکس موبوادیشن از سخت افزار نسبتا قدرتمندی استفاده میکنه. برای امور پردازشی از یک پردازنده مرکزی 4 هسته ای AllWinnerH618 با هسته Cortex-A53 استفاده شده که باعث میشه تجربه کار با دستگاه مناسب باشه و تجربه ای نسبتا روان و بدون لگ موقع کار با دستگاه داشته باشید. وظیفه انجام امور پردازشی گرافیکی هم به عهده پردازنده Mali-G31 MP2 هست. 4 گیگ رم و 32 گیگ حافظه ذخیره سازی امکانات سخت افزاری این اندروید باکس رو کامل میکنن. این مقدار رم باعث میشه در موقع باز کردن برنامه های مختلف خیلی دستگاه کند نشه و بتونید بین برنامه های مختلف با لگ کمی سوییچ کنید. حافظه ذخیره سازی 32 گیگی، به شما اجازه نصب برنامه های مختلف رو میده و خیلی با مشکل کمبود فضای ذخیره سازی برای نصب برنامه ها مواجه نمیشید. البته پورت میکرو SD قرار گرفته امکان ارتقا فضای ذخیره سازی رو تا 128 گیگابایت به مخاطب میده.

اندروید باکس شیائومی یک پردازنده 4 هسته ای Amlogic S905X4 با هسته های Cortex-A55 داره که باعث میشه دستگاه به نسبت قیمت قدرت پردازشی بسیار خوبی داشته باشه و لگ و باگ خاصی در زمان کار با دستگاه نداشته باشید. پردازنده گرافیکی ARM-G31 MP2 وظیفه پردازش کارهای گرافیکی دستگاه رو بر عهده داره. 2 گیگ رم در کنار 8 گیگ حافظه ذخیره سازی برای دستگاه استفاده شده تا در مجموع دستگاه برای استفاده عادی و روزمره مناسب باشه. امکان ارتقا حافظه دستگاه فقط از طریق هارد اکسترنال یا فلش مموری امکان پذیر هست و خبری از درگاه میکرو SD نیست. به دلیل تک پورت USB استفاده شده که در بخش پورت ها بیشتر بهش میپردازیم، این مورد باعث میشه تنها پورت دستگاه اشغال بشه و به این دلیل دست شما در بابت نصب برنامه های مختلف و ذخیره فایل های فیلم یا سریال و موزیک بسته باشه.

در مجموع از لحاظ سخت افزاری و قدرت پردازشی خالص می باکس شیائومی عملکرد بهتری داره و در هنگام کار با دستگاه تقریبا لگ و باگ خاصی نمی بینیم. البته به دلیل مقدار رم و حافظه ذخیره سازی بیشتر و همچنین امکان ارتقا حافظه ذخیره سازی، اندروید باکس موبوادیشن تجربه کلی خوبی در مقایسه به قیمت داره و قابلیت های بیشتری برای استفاده بهتر و راحت تر از دستگاه در اختیار شما میزاره.

 

مقایسه نرم افزار و رابط کاربری

اندروید باکس نت باکس موبو ادیشن از Andriod TV 12 و رابط کاربری NetUI استفاده میکنه که کاملا برای صفحه های نمایشگر بزرگ بهینه شده. یک ویژگی مهم و کاربردی این محصول همین رابط کاربری هست که کاملا فارسی هست و برای استفاده راحت تر بهینه شده. یک مشکل بزرگ اندرویدباکس ها عدم امکان استفاده و راه اندازی اولیه دستگاه به دلیل فیلتر بودن گوگلی پلی هست که استفاده از دستگاه رو بدون داشتن اینترنت بدون فیلتر سخت و تقریبا غیر ممکن میکنه. اما با توجه به این مورد، برنامه های مورد نیاز برای استفاده اولیه و برنامه فایل منیجر برای دسترسی به فایل برنامه ها و محتوای دانلود شده، روی دستگاه به صورت پیش فرض نصب شده و برنامه های مورد نیاز خودتون مثل مرورگر کروم و یا یوتیوب رو میتونید به راحتی از برنامه نت استور دانلود و نصب کنید.

مقایسه نرم افزار و رابط کاربری اندروید باکس موبوادیشن

می باکس شیائومی از Google TV استفاده میکنه که توسط گوگل برای تلویزیون های هوشمند ساخته شده و کاملا تجربه ای مناسب و بهینه شده برای نمایشگر های بزرگ به مخاطب ارائه میده. این رابط کاربری در کنار سخت افزار مناسب تجربه ای نسبتا روان و بدون لگ در اختیار شما میزاره. یک مشکل بزرگ این دستگاه، عدم دسترسی به گوگل پلی و راه اندازی اولیه دستگاه هست که بدون استفاده از اینترنت بدون فیلتر امکان پذیر نیست و نصب ساده ترین برنامه های مثل فایل منیجر تقریبا امکان پذیر نیست. البته یک سری برنامه پیش فرض مثل نتفلیکس، یوتیوب و شیائومی TV روی دستگاه نصب شده اما به دلیل تحریم ها، استفاده از این برنامه ها هم امکان پذیر نیست. هر دو اندروید باکس امکان میرور کردن گوشی ها هوشمند رو روی نمایشگر تلویزیون با برنامه داخلی دارند.

مقایسه نرم افزار و رابط کاربری می باکس شیائومی

در این بخش یک ویژگی دیگه اندروید باکس موبوادیشن جلب توجه میکنه و اون هم برنامه هایی مثل فیلم لند، موزیک لند و برنامه Channels هست که آرشیو نسبتا بزرگی از فیلم، سریال، مستند و موزیک رو به صورت کاملا رایگان در اختیار مخاطبین قرار میده. برنامه Channels کلی از کانال های ورزشی، علمی و یا مستند رو به راحتی در اختیار شما میزاره تا اگه اهل یوتیوب یا آپارت دیدن هستید، به راحتی به محتوای مورد نظرتون در یک بخش مجزا دسترسی داشته باشید. در مجموع با این برنامه ها و رابط کاربری بهینه شده و امکان نصب راحت برنامه های مختلف، از لحاظ رابط کاربری اندروید باکس موبوادیشن گزینه مناسب تر و بهینه تری برای استفاده در ایران هست.

 

مقایسه ریموت کنترل

کنترل هر دو دستگاه تقریبا کارایی و طراحی یکسانی دارند. انرژی مورد نیاز هر دو کنترل به وسیله دو عدد باتری نیم قلمی تامین میشه که در پک محصول قرار نداره. هر دو کنترل از قابلیت اتصال بلوتوثی بهره میبرند که شما رو از گرفتن کنترل به سمت دستگاه بی نیاز میکنه. برای هر دو کنترل قابلیت سرچ صوتی در نظر گرفته شده و میتونید با صحبت کردن در کنترل برنامه مورد نظر یا فایل خاصی رو اجرا یا پیدا کنید. البته دقت دریافت دستورات صوتی کنترل دستگاه می باکس بهتره و دکمه برنامه دستیار گوگل (Google Assisstant) مستقیم روی کنترل قرار گرفته و عملکرد کلی کنترل در این مورد برای تشخیص دستورات صوتی بهتر هست.

مقایسه ریموت کنترل andriodbox moboedition

برای چرخیدن در منو دستگاه یک بخش دایره ای شکل روی هر دو کنترل قرار گرفته که تقریبا کارکرد یکسانی دارند، اما کیفیت ساخت و عملکرد دکمه های دکمه های کنترل می باکس شیائومی بهتر هست و بازخورد فیزیکی بهتری در هنگام کار کردن به مخاطب میده. یک ویژگی که فقط در کنترل اندروید باکس موبوادیشن دیده میشه قابلیت ایرموس هست که با زدن دکمه مربوطه رو کنترل فعال میشه و میتونید مثل یک موس بیسیم از کنترل استفاده کنید و به راحتی وب گردی کنید و یا در منوی دستگاه بچرخید. دکمه های دسترسی سریع به برنامه های کاربردی روی هر دو کنترل قرار داره، ولی به دلیل تحریم ها تقریبا دکمه های دسترسی سریع کنترل می باکس در ایران خیلی کاربرد نداره.

مقایسه ریموت کنترل mi box s 2nd

در مجموع کیفیت ساخت و همچنین عملکرد دکمه های می باکس شیائومی بهتر هست و راحت تر میتونید با این کنترل کار کنید. قابلیت های استفاده شده برای این کنترل هم دقت مناسب و خوبی دارند، اما قابلیت ایر ماوس اندروید باکس موبوادیشن باعث کاربردی تر شدن این کنترل میشه و دکمه های دسترسی سریع کاربردی تری هم روی این کنترل استفاده شده.

 

مقایسه پورت ها و امکانات جانبی

پورت های به کار رفته برای دستگاه میتونه استفاده شما از دستگاه رو راحت تر کنه و بتونید استفاده های بیشتری از دستگاه داشته باشید. اندروید باکس موبوادیشن از این لحاظ برتری بیشتری داره و پورت های متنوع و زیادی روی دستگاه استفاده شده. 3 پورت USB برای این دستگاه استفاده شده که امکان اتصال همزمان موس یا کیبورد، فلش مموری، هارد اکسترنال تا 2 ترابایت رو در اختیار شما میزاره. یک پورت MicroSD روی اندروید باکس موبوادیشن قرار داره که از رم تا 128 گیگ پشتیبانی میکنه و میتونید به راحتی فضای ذخیره سازی رو افزایش بدید. برای اتصال به اینترنت میتونید از طریق وای فای داخلی یا پورت لن 100 مگابیت قرار گرفته استفاده کنید.

مقایسه پورت ها و امکانات جانبی اندرویدباکس موبوادیشن

علاوه بر یک پورت AUX 3.5 میلیمتری برای اتصال اسپیکرهای معمولی یک درگاه SPDIF Optical هم روی بدنه قرار داره که امکان اتصال ساند بارهای حرفه ای تر رو به شما میده تا بتونید صدایی فراگیرتر و با کیفیت بهتری در هنگام تماشای برنامه های مختلف داشته باشید. پورت HDMI قرار گرفته روی این دستگاه نسخه 2.0 هست که امکان پخش محتوا تا 4k با 60 فریم رو در اختیار شما قرار میده. بلوتوث نسخه 5.0 و وای فای دوبانده نسل 6 برای این اندروید باکس در نظر گرفته شده که امکان اتصال دسته های بلوتوثی و هندزفری رو با تاخیر کمی در اختیار مخاطب میزاره و با سرعت مناسبی میتونید به مودم متصل بشید.

این در صورتی هست که می باکس شیائومی فقط یک پورت USB داره و دست شما در استفاده از دستگاه های مختلف به صورت همزمان محدوده میشه. از درگاه میکرو اس دی هم خبری نیست. پورت لن برای این دستگاه استفاده نشده و فقط یک پورت HDMI 2.1 و یک AUX 3.5 میلیمتری روی بدنه قرار داره که امکان اتصال اسپیکرهای معمولی رو در اختیار شما میزاره. HDMI 2.1 امکان پشتیبانی از +HDR10 و دالبی ویژن رو در کنار پشتیبانی از فرمت های صوتی Dolby Atmos® & DTS-HD و امکان تماشای ویدیو تا کیفیت 8K تا 60 هرتز امکان پذیر میکنه. بلوتوث نسخه 5.2 در کنار وای فای نسل 5 دوبانده برای می باکس استفاده شده که امکان اتصال راحت و سریع به مودم و دسته یا هندزفری بلوتوثی رو امکان پذیر میکنه.

مقایسه پورت ها و امکانات جانبی می باکس شیائومی

در مجموع از لحاظ تنوع پورت ها اندرویدباکس موبوادیشن تمامی موارد ممکن که برای استفاده راحت از یک سیستم پخش خانگی رو نیاز دارید در اختیار شما میزاره و دستتون کاملا برای استفاده از دستگاه باز هست. اما می باکس شیائومی با اینکه تنوع پورت های خیلی کمتری داره و محدود هست، اما اگر تلویزیون پیشرفته ای دارید و میخواید با کیفیت 4k و با رنگ های خیلی زیبا و زنده ای فیلم و سریال تماشا کنید، اندرویدباکس می باکس گزینه بهتر و کاربردی تری هست.

 

کدوم اندروید باکس ارزش خرید بیشتری داره؟

با توجه به موارد گفته شده، می باکس شیائومی کیفیت ساخت بالایی هم در کنترل و هم خود اندروید باکس داره و امکان پخش محتوای با کیفیت بالا با ویژگی های دالبی ویژن و +HDR10 رو داره، اما امکانات و قابلیت های محدودتری داره و رابط کاربری هم خیلی برای استفاده در ایران بهینه نیست و محدودیت های نصب برنامه های مختلف رو داره. اندرویدباکس موبوادیشن با داشتن تمامی ویژگی های حریفش و چندین قابلیت بیشتر با یک رابط کاربری بهینه شده و کاملا فارسی در کنار برنامه هایی مثل فیلم لند و موزیک لند که امکان تماشای راحت محتواهای مختلف رو در اختیار مخاطب میزاره، گزینه بسیار جذابی هست و با توجه به داشتن گارانتی 24 ماهه، این اختلاف قیمتی 1 میلیون تومانی میشه گفت تا حدودی توجیه پذیر هست و اگه دنبال یک اندروید باکس کامل و کاربردی هستید که تلویزیون معمولی خودتون رو هوشمند کنید، میشه گفت گزینه بسیار خوبی به حساب میاد. نظر شما در مورد این دو اندروید باکس چیه؟ اگه تجربه کار با هر کدوم از این دو رو داشتید، توی کامنت ها حتما با ما به اشتراک بزارید.

 

قیمت اندروید باکس نت باکس مدل موبوادیشن

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان
تکنولایف
هزینه ارسال: 65 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان
موبوادیشن
ارسال رایگان
نت باکس
ارسال رایگان

قیمت TV Box S 2nd Gen 2023 اندروید باکس شیائومی

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان
تکنولایف
هزینه ارسال: 65 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان
نویسنده : صابر گلشاهی
تاریخ انتشار 5 ساعت پیش
تعداد نظرات : 1
5/ 5

نوشتن دیدگاه جدید
نظر خود را بنویسید
Mohammad 14558

صد نت باکس موبوادیشن
اصن شک نکن موبوادیشن

۰۱ دی ۱۴۰۳