
بررسی تمام شایعات گوشی S25 FE سامسونگ
یادتونه سری Fan Edition یا FE سامسونگ با چه فلسفهی شروع شد؟ قرار بود سامسونگ به حرف ما طرفدارا گوش بده. اولین مدل این خانواده، گلکسی S20 FE، دقیقا همون چیزی بود که میخواستیم؛ یه گوشی با مشخصات کلیدی یه پرچمدار، مخصوصا پردازنده اسنپدراگون که همه عاشقش بودن، و قیمتی که رقبا رو کیش و مات میکرد. اما خب، کمکم هویت این سری عوض شد و مدلهای بعدی، یه جورایی از اون مسیر اصلی فاصله گرفتن و شدن گوشیهای میانردهی خوب، که البته دیگه اون حس ساخته شده برای طرفدارا رو نداشتن.
حالا، همهی چشمها به نسل جدید این خانواده، یعنی گلکسی S25 FE، دوخته شده. شایعات و خبرهای درز کرده، یه تصویر هیجانانگیز ولی در عین حال ضد و نقیض از این گوشی بهمون میدن و این سوال اصلی رو تو ذهنمون میکارن: سامسونگ با S25 FE به ریشههای طلایی خودش برمیگرده یا داره یه هویت جدید براش تعریف میکنه؟ خبرای اولیه از آپگریدهای بزرگی میگن که واقعا فراتر از انتظاره؛ از سرعت شارژی که حتی مدل پایهی گلکسی S25 رو به چالش میکشه، تا نمایشگری با تکنولوژی در حد پرچمدار و طراحیای که خیلی نازکتر و سبکتر شده. تو این گزارش جامع، قراره تمام شایعات رو زیر و رو کنیم تا ببینیم آیا گلکسی S25 FE سامسونگ قهرمان جدید ارزش خرید تو بازار میشه یا فقط یه تکرار از سالهای قبله.
- فهرست مطالب
- بررسی شایعات طراحی Samsung S25 FE
- پیش بینی ها در مورد نمایشگر S25 FE سامسونگ
- اخبار مرتبط با باتری گوشی S25 FE
- بررسی شایعات دوربین گوشی S25 FE
- دوربینهای اصلی: ثبات، یه استراتژی هوشمندانه
- دوربین سلفی؛ یه آپگرید ۱۲ مگاپیکسلی که منتظرش بودیم
- شایعات مشخصات سختافزاری گوشی سامسونگ S25 FE
- شایعات نرمافزاری گوشی S25 FE
- زمان عرضه و قیمت Samsung S25 Fe
- آیا S25 FE ارزش صبر کردن رو داره؟
بررسی شایعات طراحی Samsung S25 FE
خب، بریم سراغ طراحی. شواهد نشون میده که سامسونگ برای S25 FE، نخواسته چرخ رو از اول اختراع کنه، ولی یه سری تغییرات هوشمندانه داده که حسابی به دل میشینه. بر اساس کلی رندر و اطلاعاتی که لو رفته، گلکسی S25 FE قراره خیلی خوشدستتر از نسل قبلش باشه. شایعهها همه روی یه بدنهی 7.4 میلیمتری و وزن 190 گرمی اتفاق نظر دارن. این یعنی یه پیشرفت چشمگیر نسبت به ضخامت 8.0 میلیمتری و وزن 213 گرمی گلکسی S24 FE که باعث میشه گوشی خیلی راحتتر تو دست بشینه. این لاغر شدن و کاهش وزن هم مدیون فریم Armor Aluminum هست که هم محکمه و هم سبک. مثل بقیه گوشیهای ردهبالای سامسونگ، این گوشی هم باید گواهی ضدآب و گرد و غبار IP68 رو داشته باشه.
از نظر ظاهری، رندرهای منتشر شده و حتی یه عکس واقعی که از دیتابیس WPC (کنسرسیوم برق بیسیم) لو رفته، همون طراحی همیشگی سامسونگ رو تأیید میکنن: سه تا دوربین جدا از هم که عمودی چیده شدن و یه نمایشگر با یه سوراخ وسط برای دوربین سلفی. اما یه جزئیات کوچولو ولی مهم، S25 FE رو از داداشای بزرگترش جدا میکنه. عکس واقعی نشون میده که این گوشی دور لنزهای دوربینش حلقههای نقرهای داره، در حالی که سری اصلی S25 حلقههای مشکی دارن. این انتخاب، قیافه S25 FE رو بیشتر شبیه S24 FE میکنه تا S25.
این تفاوت ظاهری الکی نیست و احتمالا یه دلیل استراتژیک پشتشه. از یه طرف، اینجوری یه فرق واضح بین سری FE و پرچمدارهای اصلی ایجاد میشه و به ما یادآوری میکنه که با یه مدل متفاوت طرفیم؛ این حرکت جلوی فروش کمتر مدلهای گرونتر رو میگیره. از طرف دیگه، این شباهت به نسل قبل میتونه نشونهی این باشه که سامسونگ برای کم کردن هزینهها، از بعضی قطعات قدیمیتر دوباره استفاده کرده. راستی، این نازک شدن تا 7.4 میلیمتر، به یه شایعه دیگه هم ربط داره؛ میگن سامسونگ از یه پنل OLED انعطافپذیرتر تو این گوشی استفاده کرده که جای کمتری میگیره و اجازه میده گوشی باریکتر بشه.
برای اینکه بهتر بفهمیم چقدر تو طراحی پیشرفت کرده، بیاید یه نگاه به جدول مقایسه بندازیم و مشخصاتش رو کنار نسل قبل و مدل S25+ ببینیم.
مشخصه | Galaxy S25 FE (شایعه) | Galaxy S24 FE (رسمی) | Galaxy S25+ (شایعه) |
---|---|---|---|
ابعاد (میلیمتر) | 161.4 × 76.6 × 7.4 | 162 × 77.3 × 8.0 | 158.4 × 75.8 × 7.3 |
وزن (گرم) | 190 | 213 | 190 |
جنس فریم | Armor Aluminum | Aluminum | Armor Aluminum 2 |
مقاومت در برابر آب | IP68 (مورد انتظار) | IP68 | IP68 |
این جدول به وضوح نشون میده که S25 FE نه تنها خیلی از نسل قبلش سبکتر و نازکتره، بلکه وزنش دقیقا مثل مدل خیلی گرونتر S25+ خواهد بود که این خودش یه دستاورد مهندسی خفنه.
پیش بینی ها در مورد نمایشگر S25 FE سامسونگ
اما اصل داستان و هیجانانگیزترین بخش ماجرا، نمایشگرشه! شایعههای قوی میگن که این گوشی یه پنل 6.7 اینچی Dynamic AMOLED 2X با تکنولوژی خفن LTPO داره. این تکنولوژی به نمایشگر اجازه میده رفرش ریتش رو به صورت هوشمند بین 1Hz تا 120Hz تغییر بده؛ یه قابلیتی که تا حالا فقط مال مدلهای گرونقیمت پلاس و اولترا بود و تو S24 FE خبری ازش نبود. این آپگرید یعنی هم موقع خوندن متن باتری کمتری مصرف میشه و هم موقع بازی و اسکرول کردن، یه تجربه فوقالعاده روون و سریع داریم.
با اینکه رزولوشن نمایشگر همون FHD+ (یا 1080p+) باقی میمونه، یه شایعه دیگه میگه حداکثر روشنایی پنل به 2600 نیت رسیده که با نمایشگرهای سری اصلی S25 برابری میکنه و یه پیشرفت بزرگ نسبت به 1900 نیت تو S24 FE به حساب میاد. با این روشنایی، زیر نور مستقیم آفتاب هم راحت میتونید با گوشی کار کنید. برای محافظت از این پنل باارزش هم از شیشه Gorilla Glass Victus+ استفاده شده. البته مدل S25+ از Gorilla Glass Victus 2 استفاده میکنه که یه نسل جدیدتر و مقاومتره، و این یکی از جاهاییه که سامسونگ برای کنترل هزینه، فرق گذاشته.
آپگرید نمایشگر S25 FE به پنل LTPO، یه پیام مهم از طرف سامسونگه. با توجه به اینکه شایعهها میگن مدل پایهی گلکسی S25 پنل LTPO نداره، این موضوع S25 FE رو از نظر تکنولوژی نمایشگر و مصرف باتری، بالاتر از مدل پایهی پرچمدار قرار میده. این یه ریسک برای سامسونگه: چرا یه کاربر باید مدل گرونتر S25 رو با نمایشگر کوچیکتر و تکنولوژی قدیمیتر بخره، وقتی مدل ارزونتر FE تجربه بهتری بهش میده؟ این حرکت نشون میده که سامسونگ احتمالا داره استراتژیش رو عوض میکنه و ویژگیهای کلیدی مثل رفرش ریت متغیر رو از انحصار مدلهای خیلی گرون درمیاره تا ارزش خرید سری FE رو حسابی ببره بالا.
اخبار مرتبط با باتری گوشی S25 FE
و اما باتری و شارژ! اینجا جاییه که گلکسی S25 FE نه تنها نسبت به نسل قبلش پیشرفت میکنه، بلکه یکی از بزرگترین سورپرایزها رو رو میکنه و حتی از داداش بزرگتر و گرونترش هم جلو میزنه. بر اساس گزارشها، ظرفیت باتری با یه افزایش منطقی 200 میلیآمپر ساعتی، از 4,700mAh تو S24 FE به 4,900mAh تو S25 FE میرسه. این افزایش ظرفیت، کنار بهینهسازیهای مصرف انرژی نمایشگر LTPO و تراشهی جدیدتر، باید عمر باتری خیلی خوبی رو برای این گوشی رقم بزنه.
اما آپگرید انقلابی تو این بخش، پشتیبانی از شارژ سریع سیمی 45 واتی هست. این یه جهش بزرگ از شارژ 25 واتی تو S24 FE به حساب میاد و S25 FE رو تو سرعت شارژ، همرده با مدلهای خیلی گرونتر S25+ و S25 Ultra قرار میده. از اون جالبتر اینکه، این سرعت شارژ از مدل پایهی گلکسی S25 که هنوزم شارژ 25 واتی داره، بیشتره. این ویژگی به تنهایی میتونه یه برگ برنده قوی و یه دلیل محکم برای ترجیح دادن S25 FE به مدل پایهی S25 باشه. انگار سامسونگ بالاخره به غرغرهای کاربرا در مورد سرعت شارژ پایین تو مدلهای غیر اولترا گوش داده و از سری FE به عنوان یه فرصت برای ارائه این ویژگی باارزش با قیمت کمتر استفاده کرده.
تو بخش شارژ بیسیم، گواهی WPC تأیید کرده که S25 FE از استاندارد جدید Qi2 (نسخه 2.1.0) با توان 15 وات پشتیبانی میکنه. این استاندارد جدید، یعنی شارژ بیسیم بهینهتر و کارآمدتر. اما یه نکته مهم و گیجکننده وجود داره: این گوشی، مثل سری اصلی S25، احتمالا به صورت Qi2 Ready عرضه میشه، یعنی آهنربای داخلی برای اتصال مغناطیسی به لوازم جانبی رو نداره. کاربرا برای استفاده از قابلیت مگسیف طوری شارژرها یا کیف پولهای مغناطیسی، باید قابهای مخصوصی بخرن که توشون آهنربا کار گذاشته شده. این یه جور پیادهسازی نصفه و نیمه از استاندارد Qi2 هست که میتونه کاربرا رو سردرگم کنه و به نظر میاد یه راهکار برای کم کردن هزینههای تولید باشه.
بررسی شایعات دوربین گوشی S25 FE
بریم سراغ دوربین که برای همهمون مهمه. سامسونگ اینجا یه حرکت هوشمندانه و حسابشده زده. به جای اینکه کلی پول خرج کنه و همهی سنسورها رو آپگرید کنه، به نظر میاد تمرکزش رو گذاشته روی بهبودهای نرمافزاری و یه آپگرید کلیدی تو دوربین سلفی.
دوربینهای اصلی: ثبات، یه استراتژی هوشمندانه
بر اساس همهی گزارشها، مجموعهی دوربین پشتی گلکسی S25 FE دقیقا مثل نسل قبلش، یعنی S24 FE، خواهد بود. این مجموعه شامل ایناست:
- دوربین اصلی (واید): سنسور 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 و لرزشگیر اپتیکال (OIS).
- دوربین اولتراواید: سنسور 12 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2.
- دوربین تلهفوتو: سنسور 8 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4، لرزشگیر اپتیکال (OIS) و زوم اپتیکال 3 برابری.
اینکه سختافزار دوربین پشتی عوض نشده، شاید اولش ناامیدکننده باشه، ولی این یه استراتژی هوشمندانه برای کنترل هزینههاست. سامسونگ به جای استفاده از سنسورهای جدید و گرون، روی سختافزاری که عملکردش تو نسل قبل ثابت شده، حساب باز کرده. در عوض، وظیفهی بهتر کردن کیفیت عکسها به دو تا چیز دیگه سپرده شده: پردازشگر سیگنال تصویر (ISP) قویتر تو تراشهی جدید (چه اگزینوس ۲۴۰۰ باشه چه دایمنسیتی ۹۴۰۰) و الگوریتمهای نرمافزاری و عکاسی محاسباتی پیشرفتهتر تو One UI 8. این رویکرد بهبود نرمافزاری به سامسونگ اجازه میده تا بدون بالا بردن هزینهی سختافزار، خروجی بهتری تو رنگ، جزئیات و داینامیک رنج بده.
البته این استراتژی بیخطر هم نیست. تو بازاری که رقبای چینی مثل شیائومی و برندهایی مثل گوگل دارن سریع سختافزار دوربین گوشیهای میانردهشون رو آپدیت میکنن، استفاده از سنسورهای یکسان برای دو سال پشت سر هم، مخصوصا سنسور 8 مگاپیکسلی تلهفوتو که دیگه یه کم قدیمی شده، میتونه یه نقطه ضعف در مقابل رقبا باشه.
دوربین سلفی؛ یه آپگرید ۱۲ مگاپیکسلی که منتظرش بودیم
تنها آپگرید سختافزاری مهم تو سیستم دوربین S25 FE، مربوط به دوربین سلفیه. شایعهها حسابی تأیید میکنن که دوربین سلفی از 10 مگاپیکسل تو S24 FE به یه سنسور جدید 12 مگاپیکسلی ارتقا پیدا میکنه.
اما اهمیت این آپگرید فقط به بیشتر شدن مگاپیکسل نیست. میگن این سنسور 12 مگاپیکسلی، همون سنسوریه که تو سری پرچمدار S25 استفاده شده و مهمتر از همه، از قابلیت فوکوس خودکار (Autofocus) پشتیبانی میکنه. این ویژگی که تو دوربین سلفی S24 FE نبود، کیفیت عکسهای سلفی، پرترهها و مخصوصا تماسهای ویدیویی رو خیلی بهتر میکنه، چون دوربین میتونه هوشمندانه روی صورت شما فوکوس کنه. این یه حرکت هوشمندانه و بازارپسند از طرف سامسونگه. با زیاد شدن اهمیت تولید محتوا برای شبکههای اجتماعی و کیفیت تماسهای تصویری، یه دوربین سلفی قوی به یه دلیل مهم برای خرید گوشی تبدیل شده. سامسونگ با یه هزینهی نسبتا کم، یه آپگرید خیلی ملموس و قابل تبلیغ رو برای کاربرا فراهم کرده.
شایعات مشخصات سختافزاری گوشی سامسونگ S25 FE
حالا میرسیم به مغز متفکر گوشی، یعنی پردازنده. اینجا جاییه که شایعات حسابی قاطی پاتی شدن و سه تا سناریوی کاملا متفاوت روی میزه که هر کدوم میتونه سرنوشت این گوشی رو عوض کنه. این همه شایعهی ضد و نقیض، احتمالا نشوندهندهی بحثهای داخلی خود سامسونگه؛ جایی که تیمهای مختلف سر هزینه، عملکرد و استراتژی فروش با هم کلنجار میرن.
- سناریو ۱ (ضدحال): Exynos 2400e
بعضی از گزارشها، مخصوصا اون اوایل، میگفتن قراره از همون تراشهی گلکسی S24 FE، یعنی Exynos 2400e، دوباره استفاده بشه. اگه این اتفاق بیفته، یعنی هیچ پیشرفت عملکردی نسبت به نسل قبل نداریم. این تصمیم، S25 FE رو به یه آپدیت ظاهری و جزئی تبدیل میکنه و خریدش رو برای خیلیها، مخصوصا اونایی که دنبال قدرت پردازشی بیشترن، سخت میکنه. - سناریو ۲ (منطقی و محتمل): Exynos 2400
منابع معتبرتر و خبرهای جدیدتر، میگن قراره از نسخه استاندارد تراشه Exynos 2400 استفاده بشه. این تراشه همون سیلیکون 2400e هست، ولی با فرکانسهای کاری بالاتر (Higher Clock Speeds) که باعث میشه عملکردش یه کم بهتر بشه. این گزینه، محتملترین و منطقیترین سناریو به نظر میاد. یه آپگرید بیخطر که هم نسبت به نسل قبل پیشرفت کرده، هم S25 FE رو یه پله پایینتر از پرچمدارهای اصلی سری S25 (که تو بازارهای جهانی با تراشه قدرتمند Snapdragon 8 Elite میان) نگه میداره و نظم و ترتیب محصولات سامسونگ رو حفظ میکنه. - سناریو ۳ (خفن و انقلابی): MediaTek Dimensity 9400
این وسط، یه سری شایعهی جسورانه هم هست که از یه تغییر مسیر بزرگ خبر میدن: استفاده از تراشه پرچمدار مدیاتک، یعنی Dimensity 9400. اگه این اتفاق بیفته، یه انقلاب تو استراتژی سامسونگ برای سری FE به حساب میاد. Dimensity 9400 یه رقیب مستقیم برای Snapdragon 8 Elite هست و میتونه S25 FE رو به یه هیولای عملکردی با قیمت خیلی رقابتی تبدیل کنه. البته این انتخاب چالشهای خودشم داره؛ مثلا باید کلی روی نرمافزار One UI و پردازشگر تصویر (ISP) کار کنن تا با تراشه مدیاتک هماهنگ بشه، و باید دید واکنش طرفدارای قدیمی اگزینوس یا اسنپدراگون چی خواهد بود.
تو بخش حافظه، به نظر میاد گلکسی S25 FE حداقلهای یه گوشی ردهبالا رو داره، ولی ممکنه سورپرایزمون هم بکنه. بیشتر بنچمارکها و گزارشهای اولیه به 8 گیگابایت رم اشاره کردن که مثل نسل قبله. اما، بعضی شایعههای جدیدتر و هیجانانگیزتر، میگن احتمالا نسخه پایهی این گوشی با 12 گیگابایت رم عرضه میشه. اگه این شایعه درست باشه، یه برگ برنده خیلی مهم برای S25 FE میشه. 12 گیگابایت رم، این گوشی رو از نظر مولتیتسکینگ (انجام چند کار همزمان) و آیندهنگری، همسطح پرچمدارهای اصلی قرار میده و یه ارزش خرید خیلی خوب نسبت به S24 FE (با 8 گیگ رم) ایجاد میکنه. این حرکت میتونه افزایش قیمت جزئی نسبت به نسل قبل رو هم کاملا توجیه کنه.
برای حافظه داخلی هم، انتظار میره سامسونگ گزینههای مختلفی بده. شایعهها به سه ظرفیت 128، 256 و 512 گیگابایتی اشاره دارن که احتمالا از نوع سریع UFS 4.0 هستن تا سرعت خوندن و نوشتن اطلاعات در بالاترین حد ممکن باشه.
شایعات نرمافزاری گوشی S25 FE
خب، از سختافزار که بگذریم، میرسیم به چیزایی که تو استفاده روزمره خیلی مهمن: نرمافزار و پشتیبانی بلندمدت. تو این زمینهها هم S25 FE حرفای مهمی برای گفتن داره. یکی از خوبیهای سری FE اینه که دیرتر از سری اصلی عرضه میشه و برای همین، با جدیدترین نسخه نرمافزار میاد. انتظار میره گلکسی S25 FE مستقیما با اندروید ۱۶ و رابط کاربری One UI 8 از جعبه بیرون بیاد. این یعنی کاربرا از همون اول به جدیدترین ویژگیهای هوش مصنوعی گلکسی (Galaxy AI) و بهبودهای رابط کاربری دسترسی دارن.
اما مهمتر از نسخه اولیه، تعهد سامسونگ به آپدیته. شایعهها تأیید میکنن که S25 FE هم مثل پرچمدارهای اصلی، ۷ سال بهروزرسانی سیستمعامل و امنیتی دریافت میکنه. این ویژگی یه ارزش افزودهی فوقالعاده و بینظیر تو این رنج قیمتیه. در حالی که خیلی از رقبای اندرویدی نهایتا ۳ یا ۴ سال آپدیت میدن، پشتیبانی ۷ ساله یعنی S25 FE تا سالها یه گوشی بهروز، امن و کارآمد باقی میمونه. این موضوع به تنهایی میتونه یکی از قویترین دلایل خرید این گوشی باشه، چون عمر مفید دستگاه رو حسابی بالا میبره.
زمان عرضه و قیمت Samsung S25 Fe
با توجه به الگوی عرضه مدلهای قبلی مثل S23 FE و S24 FE که پاییز معرفی شدن، محتملترین زمان برای رونمایی از گلکسی S25 FE هم پاییز سال ۲۰۲۵، یعنی ماههای مهر یا اوایل آبان 1404، خواهد بود. این فاصله زمانی به سامسونگ اجازه میده تا بعد از اینکه تب و تاب اولیهی سری اصلی S25 خوابید، محصول جدیدش رو با جذابیتهای خاص خودش وارد بازار کنه.
قیمتگذاری، حساسترین بخش ماجراست. قیمت پایهی سامسونگ S24 FE موقع عرضه 649 دلار بود. با توجه به اینکه سامسونگ قیمت سری اصلی S25 رو بالا نبرده، انتظار میره قیمت S25 FE هم تو همون حدود بمونه. البته با در نظر گرفتن آپگریدهای مهمی مثل نمایشگر LTPO و شارژ 45 واتی، یه افزایش قیمت جزئی و رسیدن به بازهی 650 تا 700 دلار برای نسخه پایه، کاملا منطقی و قابل قبوله.
سامسونگ باید اینجا خیلی با دقت عمل کنه. اگه قیمت S25 FE خیلی به مدل پایهی S25 (با قیمت پایه 799 دلار) نزدیک بشه، دیگه به عنوان یه گزینهی اقتصادی جذاب نیست. از طرف دیگه، اگه خیلی ارزون باشه، میتونه فروش مدل پایهی S25 رو خراب کنه. برای همین، بازهی 650 تا 700 دلاری، محتملترین نقطهی تعادلیه که سامسونگ برای فروش حداکثری هر دو مدل، هدف میگیره.
آیا S25 FE ارزش صبر کردن رو داره؟
خب بعد از اینکه همه شایعهها رو زیر و رو کردیم، وقتشه یه جمعبندی نهایی داشته باشیم و ببینیم S25 FE تو بازار شلوغ پلوغ سال ۲۰۲۵ قراره چیکاره باشه. این گوشی یه محصول هوشمندانه است که با ترکیبی از کوتاه اومدنها و آپگریدهای استراتژیک، اومده تا یه بخش مهم از بازار رو مال خودش کنه. گلکسی S25 FE تو بازه قیمتی خودش با رقبای سرسختی طرفه که هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارن.
- Google Pixel 9a: این گوشی رقیب مستقیم S25 FE تو عکاسی با هوش مصنوعی و تجربهی نرمافزار خالص اندرویده. پیکسل 9a با الگوریتمهای خفن گوگل و کیفیت عکاسی بینظیرش دلبری میکنه، ولی S25 FE با نمایشگر خیلی بهتر (LTPO در برابر غیر LTPO)، سرعت شارژ بالاتر (45 وات در برابر سرعت کمتر پیکسل)، طراحی شیکتر و داشتن لنز تلهفوتو، از نظر سختافزاری چند پله بالاتره.
- سری Xiaomi 15 / Poco F7: این گوشیها از برندهای شیائومی، معمولا تمرکزشون روی ارائهی نهایت قدرت سختافزاری (مخصوصا پردازنده و سرعت شارژ) با قیمت خیلی پایینه. اگه S25 FE با تراشه اگزینوس بیاد، تو رقابت مستقیم عملکردی احتمالا کم میاره. اما برگهای برندهی سامسونگ تو این رقابت، کیفیت ساخت بالاتر، گواهی IP68، اکوسیستم یکپارچه، رابط کاربری روونتر و از همه مهمتر، پشتیبانی نرمافزاری ۷ ساله است که رقبای چینی حتی بهش نزدیک هم نمیشن.
- Nothing Phone 3a Pro: این رقیب از برند تازهکار Nothing، روی طراحی خاص با اون چراغهای گلیف و یه تجربهی نرمافزاری خیلی تمیز و نزدیک به اندروید خام مانور میده. در حالی که Nothing Phone میتونه برای کسایی که دنبال یه گوشی متفاوتن جذاب باشه، S25 FE با داشتن دوربین تلهفوتو (که تو این قیمت کمتر پیدا میشه)، اکوسیستم کاملتر سامسونگ (شامل ساعت هوشمند، هدفون و DeX) و خدمات پس از فروش قویتر، یه گزینهی کاملتر و کاربردیتر به نظر میاد.
سامسونگ S25 FE داره برای خودش یه هویت جدید و هوشمندانه میسازه. این گوشی دیگه فقط یه پرچمدار اقتصادی نیست که همه چیزش یه کم ضعیفتره. بلکه میشه بهش گفت یه «پلاس لایت» (Plus-Lite). سامسونگ با صرفهجویی تو بخشهایی که تأثیر کمتری روی تجربهی روزمره دارن (مثل سختافزار دوربین پشتی)، پولش رو روی ویژگیهایی گذاشته که برای کاربر خیلی ملموس و مهمه: یه نمایشگر بزرگ، روون و خیلی روشن، یه باتری حجیم با سرعت شارژ فوقالعاده، و تعهد بیرقیب به آپدیت نرمافزاری بلندمدت.
این گوشی برای کاربرایی طراحی شده که یه تجربهی عالی برای فیلم دیدن و وبگردی با نمایشگر بزرگ، عمر باتری طولانی و سرعت شارژ بالا براشون اولویته و حاضرن برای اینا، یه کم از نهایت قدرت پردازشی یا بهترین کیفیت زوم دوربین که تو مدلهای اولترا پیدا میشه، بگذرن.
تهش اینه که، اگه شایعههای کلیدی، مخصوصا نمایشگر LTPO و شارژ سیمی 45 واتی، واقعی باشن، گلکسی S25 FE پتانسیل این رو داره که نه تنها بهترین گوشی تو تاریخ سری FE، بلکه باارزشترین، منطقیترین و هوشمندانهترین انتخاب تو کل سری گلکسی S25 برای یه عالمه کاربر باشه. برای کسایی که دنبال بهترین تعادل بین قیمت و امکانات پرچمدار هستن، صبر کردن تا پاییز برای رونمایی رسمی از این گوشی، یه تصمیم کاملا عاقلانه به نظر میرسه.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.