تو بازار ایران موجوده؟
نقد و بررسی مشخصات گوشی S20 Plus سامسونگ
- فهرست مطالب
- نقد و بررسی Galaxy S20 Plus سامسونگ
- طراحی و کیفیت ساخت Galaxy S20 Plus
- کیفیت نمایشگر Galaxy S20 Plus
- باتری و شارژدهی Galaxy S20 Plus
- امنیت Galaxy S20 Plus
- عملکرد دوربین Galaxy S20 Plus
- سخت افزار و پردازنده Galaxy S20 Plus
- نرم افزار و رابط کاربری Galaxy S20 Plus
- عملکرد اسپیکر Galaxy S20 Plus
نقد و بررسی Galaxy S20 Plus سامسونگ
بعضی ها هستن بدون اینکه سروصدای آنچنانی بکنن میان و کارشونو میکنن، اتفاقا اون کار رو به بهترین نحو ممکن هم انجام میدن. S20 Plus هم دقیقا همینجوریه، نه خبری از بزرگ نمایی و ایناست، نه خبری از اعداد و ارقام عجیب قریب، نه خیلی روش تمرکز شده مثلا پسوند اولترا بیاد ته اسمش اما عملکرد به شدت خوب و راضی کنندست. S20 Plus یکی از اعضای خانوادهی پرچمدار سری اس سامسونگ در سال ۲۰۲۰ هستش که دارای صفحه نمایش ۶.۷ اینچی با رزولیشن فوق العاده QHD ۱۲۰ هرتزی است. قلب تپنده این گوشی رو پردازنده اگزینوس ۹۹۰ در نسخه جهانی و اسنپدراگون ۸۶۵ در نسخهی مخصوص امریکا تشکیل داده است. ۴ لنز برای این گوشی در نظر گرفته شده است که در رقابت دوربین بین گوشی های هم سطح خودش کم نیاره و ظرفیت باتریش هم ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعته. در ادامه با موبونیوز همراه باشید تا به بررسی S20 Plus این پرچمدار خوش ساخت و ارزشمند از برند سامسونگ بپردازیم.
طراحی و کیفیت ساخت Galaxy S20 Plus
تو بررسی S20 Plus و بخش طراحی میشه گفت سامسونگ ته خودشو گذاشته تا بتونه یک گوشی خوش ساخت رو تولید کنه، هر دو پنل جلویی و پشتی گوشی گوریلا گلس ۶ دارن و فریم دورش هم از جنس آلومینیومه. پشت گوشی ۴ تا دوربین توی قاب مستطیل شکل بالا سمت چپ دیده میشن به همراه یه فلش که بیرون زدگی نسبتا خوب و معقولی داره نسبت به اس۲۰ اولترا. پایین پنل پشتی طبق معمول لوگوی سامسونگ قرار داره و جای اثر انگشت روش همچنان میمونه. زیر گوشی میزبان اسپیکر، درگاه Type C و میکروفونه، متاسفانه خبری از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون توی این گوشی هم نیست.لبهی سمت راست گوشی مثل همیشه دکمهی پاور و کم و زیاد کردن صدا قرار داره، بالای گوشی خشاب سیم کارت و یه میکروفون دیگه هست و لبهی سمت چپ گوشی هم کویره و خبر از چیز خاصی نیست. توی پنل جلویی یه نمایشگر کرو میبینیم که یه مقدار خیلی کمی خمیدست و این جذاب ترش کرده، تقریبا میشه گفت سامسونگ از نوت۱۰ و نوت۱۰ پلاس، این خمیدگیرو خیلی کمترش کرد که واقعا بهتر شده. دوربین سلفی اون بالا توی یه پانچ هول ریز دیده میشه، اسپیکر مکالمه هم خیلی محسوس بالا دوربین قرار گرفته. حاشیه های نمایشگر واقعا کمه، تقریبا ۹۰ درصد پنل جلوییو صفحه نمایش تشکیل داده که واقعا جذابش میکنه، از نظر طراحی میتونم بگم که یکی از خوشدست ترین گوشی های اندرویدیه که میتونید داشته باشید. وزن این گوشی ۱۸۶ گرمه که ایده عاله و کیفیت ساخت و متریالش هم فوق العادست و دست گرفتن این گوشی حس خوبی به شما میده.
کیفیت نمایشگر Galaxy S20 Plus
سامسونگ همیشه توی پرچمداراش در این بخش ادمو به وجد میاره، تو بررسی S20 Plus هم این قضیه صدق میکنه و نمایشگر این گوشی داینامیک امولده ۶.۷ اینچیه، با رزولیشن 1440 در 3200 پیکسل و پشتیبانی از رفرش ریت ۱۲۰ هرتزی، +HDR10 و قابلیت همیشگی گوشی های سامسونگ یعنی Always-on display. کیفیت صفحه نمایش این گوشی در یک کلمه فوق العادست، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزش هم تجربه کارکرد با این گوشی رو دو چندان جذاب ترش میکنه. نکته ای که اینجا وجود داره اینکه نرخ نوسازی ۱۲۰هرتزی فقط تو کیفیت FHD وجود داره و وقتی شما برید روی QHD نرخ نوسازی به ۶۰ هرتز کاهش پیدا میکنه. این نمایشگر اونقدری خوبه که با ساعت ها نگاه کردن بهش خسته نمیشید و حاشیه های کمش و کیفیت عالیش حس خیلی خوبی به شما القا میکنه. روشنایی این گوشی زیر نور مستقیم آفتاب کم نمیاره و روشنایی قابل قبولی داره با توجه به پنل داینامیک امولدش.
باتری و شارژدهی Galaxy S20 Plus
ظرفیت باتری این گوشی ۴۵۰۰ میلیآمپره و عملکرد خیلی خوبی داره، تقریبا میتونید یک روز و نصفی باهاش کار بکنید، یا اگه استفاده خیلی زیاد هم ازش بکنید تا اخر شب بهتون شارژدهی میکنه و یه ۱۰-۱۵ درصدی هم باقی میمونه. در جعبه این گوشی یک آداپتور ۲۵واتی فست شارژ قرار داره که تقریبا فول شارژ شدنش تقریبا ۱ ساعت طول میکشه، توی نیم ساعت اولیه هم میتونه گوشی رو بین ۶۰ تا ۷۰ درصد شارژ کنه که این فوق العادست. S20 Plus از فست شارژ وایرلس هم پشتیبانی میکنه که ۱۵ واته و قابلیت شارژ معکوس وایرلس ۹ واتی هم داره که باهاش میتونید بادز های خود سامسونگ یا ساعت های هوشمندش رو باهاش شارژ بکنید. در کل بخش باتری این گوشی فوق العادست در قامت یک پرچمدار و با این قیمتش عالیه.
امنیت Galaxy S20 Plus
تو بررسی S20 Plus و در راس بخش امنیت این گوشی ما حسگر اثر انگشت اولتراسونیک سامسونگ رو داریم که سرعت فوق العاده خوبی داره، توی بقیه گوشی های نسل پیشین سامسونگ که همین اولتراسونیک رو داشتن اونقدری سریع نبود که روی این گوشیه و از نظر امنیت هم که حرف نداره. سیستم تشخیص چهره ۲بعدی هم روی این گوشی وجود داره که با کمک دوربین سلفی چهره شما رو تشخیص میده و قبل صفحه رو براتون باز میکنه، سرعت و دقت خیلی خوبی داره اما نمیشه زیاد روی امنیتش حساب کرد.
عملکرد دوربین Galaxy S20 Plus
دوربین جاییه که برای خیلی ها نقطه اولویت خرید گوشی هاشونه، سامسونگ در این گوشی طبق هر ساله گوشی های خودش گل کاشته و با ویژگی های جدیدش توی این بخش سعی کرده کاربر هارو بکشونه به سمت خودش و تو بررسی S20 Plus به این نتیجه رسیدیم که این گوشی هم دوربین خیلی خوبی داره. S20 Plus ۴ تا دوربین داره که سنسور دوربی اصلیش ۱۲مگاپیکسله، خیلی ساده و مختصر فقط ۱۲مگاپیکسل، برعکسِ S20 Plus که از سنسور ۱۰۸مگاپیکسلی استفاده کرده. کیفیت عکس های ثبت شده با دوربین اصلی این گوشی واقعا خوبه، شارپنس و داینامیک رنج عالی ای داره، روشناییش هم خوبه اما یه نکته ای داره، مثلا خیلی نمیتونه توی فوکوس خوب عمل کنه، یه ذره مشکل داره توی فوکوس البته مقدار خیلی کمی. عکس ها توی حالت شب خیلی خوب گرفته ثبت میشه، اکسپوژر به خوبی بالا میاد، نویز ها تا حد ممکن کم میشه و وقتی که شما منبع نوری خوبی نداشته باشید با حالت شب باز میتونید عکس های خوبی بگیرید. اون یکی لنز این گوشی یه سنسور ۶۴مگاپیکسلی تله فوتو که تا ۱/۱ برابر زوم اپتیکال داره، تا ۳ برابر هیبریدیه و از اونجا به بعد مثلا تا 10X شما افت کیفیت رو میتونید ببیند. عکس ها حتی تا زوم 3X هم شارپنس و کیفیت حالت اصلی رو ندارن اما باز هم خوبن ولی از 10X به بعد افت کیفیت واضح دیده میشه.
اما سنسور ۱۲مگاپیکسلی اولترا واید این گوشی ادمو به وجد میاره، عکس های گرفته شده با این لنز واقعا خوب بود، شارپنس، داینامیک رنج، روشنایی کاملا مطلوب، زاویه دید خوب و عدم به هم ریختی حاشیه ها دست به دست هم میدادن تا عکس ها عالی ثبت بشن.
مجموعا در مورد عکاسی این گوشی میتونم بگم که هرچیزی که دوربین یک پرچمدار باید به شما بده رو S20 Plus بهتون میده. سنسور اخری که توی بخش دوربین این گوشی استفاده شده یه سنسور 0.3 مگاپیکسل (ToF) هست که به تشخیص سوژه و جدا کردنش از بکگراند و تشخیص عمق کمک میکنه. به لطف وجود این سنسور عکس های پرتره به خوبی ثبت میشن و قابلیت لایو فوکوس سامسونگ هم عالی ظاهر شده، حتی میتونید میزان بِلر شدن تصویر رو خودتون انتخاب کنید که واقعا قابل قبوله.
- فیلمبرداری Galaxy S20 Plus
بریم سراغ فیلمبرداری جایی که اس۲۰پلاس هم قابلیت فیلمبرداری 8K با ۲۴ فریم بر ثانیه داره، اما خب شاید آنچنان کاربردی نباشه در حال حاضر و اینده بتونن بهترش بکنن چون حجم فیلم های ثبت شده در این حالت به شدت زیاده. همونطور که انتظار میره این گوشی میتونه در حالت 4K فیلم های ۶۰ فریم ضبط بکنه، طبیعتا در رزولیشن فول اچ دی هم به همین صورته. عملکرد دوربین این گوشی در این بخش هم عالیه، قابلیت سوپر استدی مود هم به شما کمک میکنه تا لرزش فیلم رو حد تا خیلی زیادی بگیرید و تصاویرتون کاملا روون باشه. اما نکته ای که وجود داره اینکه در این حالت از دوربین اولترا واید استفاده میکنه که باعث میشه کیفیت فیلم تا حد قابل توجهی بیاد پایین. عملکرد این قابلیت به این صورته که علاوه بر لرزشگیر سخت افزاری سامسونگ میاد به استفاده از یکسری تکنیک نرم افراری این لرزش هارو میگیره. وقتی فیلم با دوربین اولترا واید ضبط بشه رنج تصویر بیشتر میشه و بعدش خیلی راحت با زوم کردن روی ناحیه ای از فیلم به راحتی میتونه لرزش های موجود در فیلم رو حذف کنه.
- دوربین سلفی Galaxy S20 Plus
دوربین سلفی S20 Plus سامسونگ یک سنسور ۱۰مگاپیکسلیه که کیفیت بی نظیره، شارپنس، جزئیات، داینامیک رنجش عالیه و میشه گفت این سنسور های ۱۰ مگاپیکسلی سامسونگ که توی نوت۲۰ اولترا ، توی اس۲۰ اولترا، نوت۱۰ پلاس هم دیده میشه، برای عکس های سلفی واقعا سنسور های خوبین. برخلاف عکس ها که فوق العاده ثبت میشن ویدیو هاش زیاد تعریفی نیست اما باز هم خوبه، یکم کیفیت پایین تره و داینامیک رنج کمتر از حالت عکس برداریه که میتونست عملکرد بهتری داشته باشه، اما کیفیت عکس هاش درجه یکه.
سخت افزار و پردازنده Galaxy S20 Plus
از نظر خیلی از کاربرها بزرگترین ضعف سامسونگ توی گوشی هاش همین بخشه، جایی که هر پرچمدارش در ۲ نسخه اگزینوس و اسنپدراگون عرضه میشن با قیمت های یکسان! حداقل اگه کیفیت و قدرت عملکردشون یکی بود مشکلی وجود نداشت ولی با این تفاوتی که این ۲ نسخه با هم دارن واقعا نامردیه. اگه این گوشی رو در کشور آمریکا تهیه کنید پردازندش اسنپدراگون ۸۶۵ اما اگه اونو توی ایران یا دیگر کشور های خاورمیانه بگیرید اگزینوس ۹۹۰ رو S20 Plus قرار داره. مشکل پردازنده های اگزینوس اینه که پایداری عملکرد خیلی ضعیف تری دارن نسبت به نسخه های اسنپدراگون و گوشی خیلی بیشتر داغ میکنه. تو حالت عادی عملکرد جفت مدل ها یکیه اما بعد از گذشت یک الی دو ساعت کار سنگین به دلیل ضعف سیستم خنک کننده و یا هر چیز دیگه ای، عملکرد نسخه اگزینوس افت محسوسی پیدا میکنه.
نرم افزار و رابط کاربری Galaxy S20 Plus
مکمل بخش سخت افزار همیشه نرم افزار بوده، که روی S20 Plus اندروید ۱۰ و One UI 2.1 این نقش رو ایفا میکنن، عملکرد رابط کاربری سامسونگ واقعا خوبه، بار ها و بار ها اینو قطعا شنیدید، محیط بسیار روون و شیکه، ایکون های جذاب و … از ویژگی های بارز این محیطه.
عملکرد اسپیکر Galaxy S20 Plus
طبق انتظار در این گوشی از اسپیکر استریو استفاده شده که بلندی و کیفیت فوق العاده خوبی داره، که به جرعت میشه گفت یکی از بهترین صدا هاییه که روی گوشی های حال حاضر وجود داره، صدای بم از اسپیکر پایینی گوشی پخش میشه و اسپیکر بالایی گوشی هم وظیفه پخش صدای زیر رو داره که جفتشون عالی عمل میکنن و تفکیک صدا به خوبی صورت میپذیره.جمع بندیاین گوشی در نسخه 4G و 5G توی بازار ایران به فروش میرسه، در کل میشه گفت S20 Plus یه پرچمداریه که بدون حرف اضافه ای واقعا خوبه و در همهی بخش ها میتونه شمارو راضی نگه داره و ایراد خیلی بزرگی از هیچ کدام از بخش هاش نمیشه گرفت. تنها چیزی که شاید یکم ضعیف باشه دوربینشه که پرچمدار های رقیبش عملکرد بهتری دارن، اما خب از لحاظ قیمتی هم خیلی گرون ترن و طبیعتا توی این رنج قیمتی این گوشی بهترین انتخاب میتونه باشه. امیدوارم از خوندن این مطلب لذت کافی رو برده باشید و بهتون در انتخاب گوشی جدیدتون کمکی کرده باشیم.
آخرین مقالات
بهترین عناوین رایگان پلی استیشن
کدوم نسخه پلی استیشن 5 رو بخرم؟
گوشی های مناسب والدین!
کدوم هندزفری ها ارزش خرید بیشتر دارند؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.