سلام خسته نباشید وقت شما هم بخیر من محمدمهدی کاظمی هستم من یک سؤالی داشتم آقای مهدی شجری گوشی موبایل سامسونگ گلکسی M62 حافظه داخلی رو توی اين ویدئو یا فیلم نگفتید یا ذکر نکردید یا به یاد نیاوردید این گوشی سامسونگ گلکسی M62 از گوشی موبایل سامسونگ گلکسی M51 خیلی بهتره و گوشی جدید تر و بروز تر و فول آپشنال و فول آپشن و فول امکانات و درجه یک تری هستش فقط همین وسلام تمام شد و رفت.
بررسی مشخصات گوشی M62 سامسونگ
- فهرست مطالب
- بررسی گوشی گلکسی ام 62 سامسونگ
- طراحی و کیفیت ساخت GALAXY M62
- نمایشگر GALAXY M62
- باتری و شارژدهی GALAXY M62
- امنیت GALAXY M62
- دوربین GALAXY M62
- سنسور اصلی:
- سنسور اولترا واید:
- سنسور ماکرو:
- سنسور تشخیص عمق میدان:
- فیلم برداری:
- دوربین سلفی:
- پردازنده و سخت افزار GALAXY M62
- نرم افزار و رابط کاربری GALAXY M62
- اسپیکر GALAXY M62
- جمع بندی
بررسی گوشی گلکسی ام 62 سامسونگ
سلام! Galaxy M62 از جدیدترین گوشیهای هوشمند سامسونگه که وارد ایران شده. با نگاهی به این گوشی متوجه میشیم گه سامسونگ قدم بلندی برداشته تا بتونه بازار گوشیهای میان رده رو تحت سلطه خودش در بیاره. کمپانیها سعی میکنن تا با اعمال تغییرات جزئی تو گوشیهای میان رده در کنار حفظ برچسب قیمتی میانرده، پاسخگوی نیازهای متفاوت کاربران باشن. با حضور A52 و A72 تو بازار، حالا ورود Galaxy M62 گزینههای خرید زیادی رو در اختیار کاربران و علاقهمندان به سامسونگ میذاره. باتری غول پیکر 7000 میلی آمپر ساعتی، دوربین چهارتایی، صفحه نمایش بزرگ و پردازنده هشت هستهای سریع Exynos 9825 از جذاب ترین ویژگیهای این میان رده دوست داشتنی سامسونگه. با موبونیوز همراه باشید تا به نکات مثبت و منفی این میانرده کرهای بپردازیم.
طراحی و کیفیت ساخت GALAXY M62
Galaxy M62 یه ظاهر چشمگیر داره که توجه شما رو به خودش جلب میکنه. به رسم همه گوشیهای سری M، تو این گوشی هم شاهد بدنه کاملا پلاستیکی هستیم. بخاطر باتری 7000 میلی آمپری ابعاد گوشی یه مقدار زیاده و ضخامتی 9.5 میلی متری داره. اندازه بزرگ باتری روی وزن گوشی هم تاثیر داشته و یا یه گوشی سنگین 218 گرمی طرفیم. اما قاب پشتی از اون حالت ساده خودش خارج و شده و یه سری خطهای منظم راه راه رو روی خودش میبینه. جنس قاب پشتی پلاستیکی و براقه، در نتیجه بشدت اثر انگشت رو به خودش جذب میکنه. وقتی به قاب پشتی گوشی نگاه کنیم چیزی جز دوربین چهارتایی تو یه قاب مربعی، فلش دوربین و لوگوی سامسونگ به چشم نمیخوره. قاب پشتی یه نوع طراحی هولوگرافیک داره که طیفهای رنگی جذابی رو به نمایش میذاره. Galaxy M62 در سه رنگ سبز، آبی و خاکستری به بازار عرضه شده.همونطور که گفتیم فریم میانی پلاستیکیه و تو لبه پایینی خودش درگاه شارژ (Type C)، اسپیکر اصلی، جک هندزفری و میکروفون رو تو خودش جا داده. تو لبه سمت راستی دکمههای تنظیم صدا و پاور دیده میشه. باز هم مثل همه گوشیهای سری M، حسگر اثر انگشت با دکمه پاور ادغام شده. میکروفون ثانویه تو لبه بالایی و خشاب سیم کارت تو لبه سمت راست گوشی قرار داره. خوشبختانه Galaxy M62 قابلیت پشتیبانی همزمان از دو سیم کارت و کارت حافظه جانبی رو داره.تو پنل جلویی یه نمایشگر تخت رو میبینیم که نسبت تصویر 20:9 داره. حاشیهها هم نسبتا کمه و 86.7 درصد پنل جلویی رو نمایشگر پوشش داده. دوربین سلفی تو یه حفره قرار گرفته و تو بالاترین قسمت هم اسپیکر مکالمه دیده میشه. حاشیههای کم در کنار نمایشگر بزرگ تجربه کار با گوشی رو لذتبخش میکنه. در مجموع درباره طراحی Galaxy M62 میشه گفت که خیلی سادست و همون چیزیه که تو بقیه میانردههای سامسونگ هم دیده بودیم. بخاطر صفحه نمایش بزرگ و باتری حجیم، وزن و اندازه گوشی هم زیاد شده و کار کردن با یه دست خیلی سخته! در کل تو این بازه قیمتی گوشیهای شیائومی کیفیت ساخت و طراحی بهتری نسبت به گوشیهای سامسونگ دارن.
نمایشگر GALAXY M62
Galaxy M62 یه نمایشگر 6.7 اینچی Super AMOLED Plus داره که اون رو تو دسته گوشیهای بزرگ قرار میده. این نمایشگر رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل ،تراکم 393 پیکسل بر اینچ و روشنایی 420 نیتی داره. مثل همه پنلهای سوپرامولد کیفیت پنل استفاده شده تو این گوشی هم فوقالعادست. درسته که یکم تو نمایش رنگها اغراق دیده میشه تا رنگها زندهتر بنظر بیان اما عمق رنگی مشکی خیلی خوبه و کنتراست تو بالاترین حد خودش قرار داره. روشنایی 420 نیتی شاید در مقایسه با بقیه گوشیها کم به نظر بیاد اما براش دیدن صفحه گوشی تو فضاهای باز کافیه. اما نمایشگر Galaxy M62 دو تا نقطه ضعف هم داره! با توجه به نمایشگرهای دو گوشی Galaxy A72 و Galaxy A52 که از نرخ تازه سازی 90 هرتزی پشتیبانی میکنن؛ انتظار می رفت که Galaxy M62 هم از این قانون پیروی کنه. اما متاسفانه هنوز شاهد نرخ تازه سازی 60 هرتزی تو Galaxy M62 هستیم. علاوه بر این پوشش محافظتی گوریلا گلس 3 هم چیزی نیست که بشه خیلی روی مقاومتش حساب باز کرد و بهتره اولین چیزی که برای Galaxy M62 میخرید یه گلس محافظ باشه.
باتری و شارژدهی GALAXY M62
تو این بازه قیمتی به سختی میشه یه گوشی با ظرفیت باتری 7000 میلی آمپر ساعتی پیدا کرد. اما این غول 7000 میلی آمپر ساعتی تو Galaxy M62 دیده میشه. این باتری همون باتری هست که قبلا تو Galaxy M51 شاهدش بودیم اما شارژدهی Galaxy M62 نسبت به Galaxy M51 یکم کمتره. دلیل این کاهش شارژدهی هم پردازنده پرمصرفتریه که تو این گوشی به کار برده شده. از طرف دیگه مصرف بیشتر پردازنده باعث افزایش دمای گوشی و در نتیجه خالی شدن سریعتر باتری میشه. با وجود این کاهش جزئی اصلا نباید تصور کنید که با یه گوشی ضعیف سروکار داریم. Galaxy M62 به راحتی میتونه تا دو روز کامل شما رو از شارژ کردن گوشی بی نیاز کنه.خوشبختانه تو جعبه گوشی یه آداپتور 25 W فست شارژ وجود داره. با استفاده از همین آداپتور تقریبا 2 ساعت طول میکشه تا گوشی به طور کامل شارژ بشه. این زمان برای یه باتری 7000 میلی آمپری که میخواد دو روز شارژدهی داشته باشه کاملا منطقیه. تکنولوژی شارژ معکوس هم تو Galaxy M62 دیده میشه که میتونید با استفاده از اون بقیه دستگاههاتون رو هم شارژ کنید. متاسفانه خبری از شارژ بی سیم تو این گوشی نیست!با همه این موارد Galaxy M62 نسبت به همه همردههای خودش بجز Galaxy M51 عملکرد بهتری تو بخش باتری داره.
امنیت GALAXY M62
تو بخش امنیت نکته جدیدی وجود نداره و مثل اکثر گوشیهای اندرویدی Galaxy M62 هم از دو روش تشخیص چهره و اثرانگشت برای تامین امنیت خودش استفاده میکنه. خوشبختانه خبری از سنسورهای زیرصفحهنمایش کند که تو سری A شاهدشون بودیم نیست. مثل همیشه این عضو از سری M هم از حسگر اثر انگشت خازنی ادغام شده با دکمه پاور بهره میبره. حسگر جای خوبی داره و سرعتش هم کاملا فوقالعاده و راضی کنندست. دومین روش استفاده از دوربین سلفی برای تشخیص چهره کاربره. از اونجایی که سنسور خاصی برای این کار در نظر گرفته نشده، اسکن چهره به صورت دو بعدی انجام میشه و نمیشه خیلی روی امنیت اون حساب باز کرد. علاوه بر این تو محیط تاریک هم باید کلا قید استفاده از سیستم تشخیص چهره رو بزنید.
دوربین GALAXY M62
توقع داشتن یه دوربین خوب از یه گوشی تو این بازه قیمتی اصلا چیز عجیبی نیست. دوربین چهارتایی Galaxy M62 به خوبی از عهده انجام وظایفش بر میاد. دوربین اصلی 64 مگاپیکسلیه اما اگه آیتمهای بیشتری تو عکسهاتون جا بشن باید برید سراغ دوربین اولترا واید 12 مگاپیکسلی که زاویه دید 123 درجهای رو بهتون میده. اما اگه دوست دارید تا یه نمای نزدیکتر و جذابی از اشیا رو ببینید قطعا دوربین 5 مگاپیکسلی ماکرو به کارتون میاد. همچنین با استفاده از لنز تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی خیالتون بابت فوکوس راحته.
-
سنسور اصلی:
دوربین اصلی شامل یه لنز 64 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 1.8 میشه. این دوربین از فوکوس خودکار پشتیبانی میکنه. لنز اصلی از تکنولوژی ادغام چهارتایی پیکسل ها بهره میبره که همین باعث میشه تا عکسهایی که با دوربین اصلی گرفته میشه به طور پیش فرض 16 مگاپیکسلی باشن. البته با تنظیم کردن دستی میتونید عکسهای 64 مگاپیکسلی هم ثبت کنید.
عکسهایی که با دوربین اصلی گرفته میشن شارپنس خیلی خوب و گسترده دینامیکی وسیعی دارن. اما نکته منفی درباره عکسها مشکل تراز سفیدی اونهاست که باعث میشه تا رنگها مقداری از طبیعت خودشون دورتر باشن. علاوه بر این بعد از گرفتن عکس، دستکاریهای نرمافزاری زیادی هم تو عکسها دیده میشه. در کل با توجه به بازی قیمتی گوشی میشه گفت اگه شرایط نوری فراهم باشه میتونید بهترین عکسهای ممکن رو با این گوشی بگیرید.
-
سنسور اولترا واید:
دوربین اولترا واید یه سنسور 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 2.2 داره و میتونه 123 درجه زاویه دید رو پوشش بده. این دوربین همون چیزیه که تو Galaxy M51 داشتیم. طبیعتا کیفیت عکسهای اولترا واید به عکسهای دوربین اصلی نمیرسه ولی همچنان کیفیت بالایی داره. جزئیات تو عکسها به خوبی ثبت میشن و عکسها گسترده دینامیکی وسیعی دارن. مشکل اعوجاج هم که تو اکثر عکسهای اولترا واید دیده میشه تا حد قابل قبولی تو Galaxy M62 برطرف شده.
در مجموع درباره عکسهای اولترا واید باید از کلمه رضایت بخش استفاده کنیم. Galaxy M62 عکسهای اولترا واید واقعا با کیفیتی رو میگیره و تو این مورد از رقبای همرده خودش از برند شیائومی جلوتره.
-
سنسور ماکرو:
دوربین ماکرو یه سنسور 5 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 2.4 داره. این دوربین فوکوس خودکار نداره و میتونه تا فاصله 5 سانتی متری روی سوژه فوکوس کنه. همین باعث میشه تا برای گرفتن عکسهای ماکرو یکم با مشکل فوکوس دست و پنجه نرم کنید!
اما در مورد کیفیت عکسهای ماکرو هم باید گفت که کیفیت خوبی دارن. البته مشکل تراز سفیدی تو عکس های ماکرو هم دیده میشه که باعث بهم ریخته شدن رنگمیشه. اما از لحاظ کنتراست و شارپنس تو سطح قابل قبولیان. اگه شرایط نوری فراهم باشه شما میتونید روی عکسهای ماکرو این گوشی حساب کنید.
-
سنسور تشخیص عمق میدان:
اما آخرین سنسور از مجموعه سنسورهای دوربین Galaxy M62، یه سنسور 5 مگاپیکسلی تشخیص عمق میدانه. این سنسور خودش به طور مستقل کاری نمیکنه و موقع گرفتن عکسهای پرتره به کمک دوربین اصلی میاد. عملکرد این سنسور تو اغلب مواقع خوبه و شناسایی و جداسازی سوژه از پس زمینه به خوبی انجام میشه. تنها موردی که میشه بهش اشاره کرد مات کردن غیر طبیعی پس زمین است که توسط گوشی رخ میده. برای رفع این مشکل بهتره تا شما خودتون به صورت دستی میزان ماتی پس زمینه رو مشخص کنید.
-
فیلم برداری:
تو بخش فیلم برداری اما اتفاق خارقالعادهای نیوفته حتی از همردههای خودش هم ضعیفتره. قابلیت فیلم برداری 4K و 30 فریم بر ثانیه تو این گوشی دیده میشه. متاسفانه نه با کیفیت 4K و نه 1080 خبری از فیلم برداری با نرخ 60 فریم بر ثانیه نیست. میشه گفت عملکرد Galaxy M62 تو قسمت فیلمبرداری قابل قبوله، لرزشگیر دیجیتالیه و خوب کار میکنه و سرعت فوکوس رو سوژهها هم کاملا معمولیه. در مورد دوربین Galaxy M62 یه نکتهای وجود داره. با توجه به پردازنده Exynos 9825 که تو این گوشی دیده میشه؛ عملکرد پردازشی اون پایدار نیست. یعنی اینکه بعد از حدودا 40 دقیقه فیلم برداری، گوشی به شدت داغ میکنه و دچار لگ و باگ میشه. تو این شرایط باید فیلمبرداری رو متوقف کنید، گوشی رو یه جا بذارید تا خنک شه و بعد دوباره با ضبط فیلم ادامه بدید.
-
دوربین سلفی:
سنسور 32 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم 2.2 وظیفه ثبت عکسهای سلفی رو برعهده داره. اگه شرایط نوری خوبی فراهم باشه عکسهای سلفی جزئیات بالایی رو به نمایش میذارن. تو ثبت رنگها هنوز مشکل دیده میشه اما خب خیلی کمه و اونقدر به چشم نمیاد.
از ویژگی دیگه دوربین سلفی میشه به گرفتن عکسهای سلفی پرتره اشاره کرد. البته تو این مورد جداسازی سوژه از پس زمینه به صورت نرم افزاری انجام میشه و نباید انتظار داشت کیفیت عکسهای پرتره سلفی به پای عکسهای پرتره دوربین اصلی برسه.
پردازنده و سخت افزار GALAXY M62
اصلیترین تفاوت بین Galaxy M62 و Galaxy M52 رو میشه تو قسمت پردازنده این دو گوشی دید. تو گوشی Galaxy M51 شاهد حضور پردازنده قدرتمند Snapdragon 730G بودیم اما سامسونگ برای Galaxy M62 از پردازنده موجود تو گوشی Galaxy Note 10 استفاده کرده. همونطور که میدونید به طور کلی پردازندههای Snapdragon عملکرد بهتر و پایدارتری نسبت به پردازندههای Exynos دارن. این یعنی Galaxy M62 تو استفادههای بلندمدت زیاد پایدار نیست و اگه شما بیشتر از 40 دقیقه با گوشی بازی یا فیلمبرداری کنید احتمالا خیلی زیاد گوشی داغ کنه و دچار لگ، کاهش سرعت و افت فریم بشه. Galaxy M62 دو نسخه بیشتر نداره؛ مقدار رم تو هر دو نسخه 8 گیگابایته اما حافظه داخلی یا 128 یا 256 گیگابایته. مقدار رم بالا باعث میشه تا گوشی توی انجام کارهای معمولی و استفاده های روزانه به مشکل نخوره.
نرم افزار و رابط کاربری GALAXY M62
به صورت پیش فرض رابط کاربری One Ui 3.1 سوار بر اندروید 11 روی این گوشی دیده میشه. این نسخه آخرین نسخه از رابط کاربریه سامسونگه. احتمالا خیلی زیاد Galaxy M62 تا اندروید 13 بروزرسانی بشه. اما با توجه به سری M بودن اون امکان داره تا نسبت به سری A، دیرتر آپدیتها رو دریافت کنن. درباره رابط کاربری سامسونگ باید بگیم که بهترین رابط کاربری بین گوشیهای اندرویدیه. آیکونها جذاب تر شدن و حالا انیمیشنهای بیشتری هم تو محیط کاربری دیده میشه تا جذابیت کار کردن با گوشی رو دوچندان کنه. خوشبختانه سامسونگ از تجربه چندین و چند ساله خودش استفاده کرده و از لحاظ رابط کاربری بهترین نمره رو میگیره.
اسپیکر GALAXY M62
خب یکی از نقاط ضعف گوشی برمیگرده به قسمت اسپیکر جایی که متاسفانه خبری از اسپیکر استریو نیست. برای تست اسپیکر آهنگ همیشگی رو پخش کردیم. حجم صدای تولیدی خوبه اما نمیتونید بگیم صدای خیلی بلندی داره از طرفی هم نمیشه گفت بده؛ کاملا یه عملکرد معمولی داره. در مقابل کیفیت صدا خوبه و صداها به خوبی تفکیک میشن.
جمع بندی
Galaxy M62 یه گوشی هوشمند خیلی خوبه که ویژگیهای چشمگیری هم داره و میتونه هر کسی رو جذب خودش کنه. صفحه نمایش بزرگ و باکیفیت، دوربین های خوب در کنار اصلی ترین عامل یعنی باتری قدرتمند از اصلی ترین ویژگیهای این گوشیه که میتونه شمارو نسبت به خرید اون ترغیب کنه. از اصلی ترین رقبای این گوشی میشه به Galaxy M51 اشاره کرد، چرا که با هزینه کمتر همون گوشی با طول عمر باتری بیشتری رو تهیه میکنید. از سایر برندها هم Note 10 Lite شیائومی میتونه رقیب پسندیدهای برای Galaxy M62 باشه. نماینده شیائومی به جز قسمت طراحی و کیفیت ساخت تو بقیه بخش ها عملکرد یکسانی داره. در آخر پیشنهاد میشه تا اگ شرایط براتون فراهمه برید سراغ Galaxy a72 و اگر بودجهتون به اون نمیرسه برید سراغ Galaxy M51. ممنون که تا آخر این مطلب با ما همراه بودید.
آخرین مقالات
چجوری تو اینستاگرام پست ها رو پین کنیم؟
گزارش مراسم Galaxy Unpacked 2025
اتصال حافظه اکسترنال به ایکس باکس
اتصال حافظه اکسترنال به PS5
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.