باسلام به گروه بچههای مبوبکس، مقاله ونقدوبررسی شما مال سال99هست وکمی کم لطفی در حق این گوشی کردید،الان بعد 3/5سال استفاده از این گوشی تجربیات واقعی یه کاربر رو درشرایط گوناگون وسخت بازگو میکنم، گوشیA31در آن برهه از زمان بسیار عالی وبا تکنولوژی آن موقع واقعا سرآمدهست!اینو به چندسال بصورت تجربی ونه روی کاغذ بیان میکنم!ازصفحه نمایش ایراد گرفتید که در آن زمان جزو بهترین ها بود!سوپر آمولدبا411 پی پی آی که هنوز که هنوزه به جرأت میتونم بگم که جز پرچمدارها،هیچ میانرده ای به این تراکم پیکسلی نرسیده!!ازآ71/72/73بگیر تا51/52وغیره درسامسونگ،وهیچ برند دیگری چه از شیائومی،چه از هواوی وچه از این جدیدا مثل آی کیو، ایسوس،سونی وو..هنوز بالاتراز411استفاده نکردن!اوایل میگفتن مدیا تک مال ویتنامه وضعیفه وفلان…وففط اسنپدراگون واگزینوس وو..که در عمل میبینیم همه اون پردازندها عملا بخاری نفتی داغ هستن!ولی همین هلیو پی65 بدون هیچگونه گرما نتیجه بهتری ارایه داد،اما دوربین که فرمودید افتضاح هست!درصورتیکه محصولات 2023 همشون از ماکرو2وپرتره2مگاپیکسلی استفاده میکنن،ولی سال99 همین گوشی ازماکرو5وپرتره5مگا استفاده کرد!! اتفاقا عکسهای خوب وشارپنسی میندازه، باتری بعد3,5سال استفاده الحمدالله المنه هنوز مثل قبل هست!وقابلیتهای مخفی چشمگیری با دریافت بروزرسانی ها پیدا کرده،البته ناگفته نماند گوشی اصلیم21اولترا بود والان همS23اولترا دارم وآ31گوشی دومم بودار آن زمان..پس دوستان زود قضاوت نکنم که هنوز گوشی خوب ندیدم!! مهندس جان درکل میخام بگم باشرایط کاری من روی تراکتور نیوهلند وکمباین وشرایط سخت این طفلی خدارو شکر آخ نگفته..!چندین بار از ارتفاع بلند کمباین وتراکتورافتاده ولی هیچی اش نشده!در آن زمان وقتی بعدشآ32اومد رزولوشن ش 720در. بود !!ولی آ31بالاترو1080در2400بود..منکه تا حالا هیچ هنگی وداغی و ایرادی در این گوشی ندیدم!! لطفاً شما هم بازنگری کرده ومثل سایتهای دیگر مقاله رو بروزرسانی کنید،… باتشکر موفق و پاینده باشید 🌹✋
نقد و بررسی مشخصات گوشی A31 سامسونگ
بررسی گوشی گلکسی A31 سامسونگ
توی این پست قراره بریم سراغ یکی دیگه از اعضای خانواده سری A سامسونگ یعنی A31. همونطور که در جریان هستید سری a، سری گوشی های میان رده سامسونگ هست که توی طراحی به سری پرچمدار سامسونگ نزدیک هست. A31 سامسونگ یک گوشی تو بازه قیمتی 4 تا 5 میلیون هستش. A31 ساموسنگ اوایل امسال عرضه شد و با توجه به بازه قیمتی تونست توی بازار ایران جایگاه خودش رو به عنوان یک گوشی میان رده اما با قیمت یک گوشی اقتصادی پیدا کنه. خب بدون اینکه وقت رو تلف کنیم بریم ببینیم سامسونگ چه کرده!
طراحی و کیفیت ساخت GALAXY A31
سامسونگ چند وقتیه گوشی های میان رده خودش رو با ظاهری تقریبا یکسان و متریال متوسط تولید می کنه. بدنه و قاب پشتی A31 پلاستیکی هستش که سعی شده حس شیشه ای بودن رو القا کنه که تقریبا موفق به این کار شده چون قاب پلاستیکی سطح براقی داره. قسمت پشت گوشی هیچ نکته خلاقانه یا جذابی وجود نداره. دوربین ها به همراه فلش دوربین داخل فریم مستطیلی اون بالا سمت چپ قرار دارن. بیرون زدگی فریم دوربین ها قابل قبول هستش و موقع کار کردن زیاد اذیت کننده نیست.فریم میانی هم مثل قاب پشتی از جنس پلاستیک هستش. زیر گوشی جک هندزفری، درگاه شارژ Type-C، اسپیکر به همراه میکروفون قرار داره(مثل همیشه!). لبه سمت راستی دکمه پاور و دکمه های کم و زیاد کردن صدا هست، که به عنوان یک قانون نانوشته از طرف تمام کمپانی ها و حتی کاربر ها پذیرفته شده. بریم سراغ لبه سمت چپ که به جز خشاب سیم کارت هیچ چیز دیگه نداره، این خشاب سیم کارت قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت و یک مموری کارت رو به صورت همزمان داره. بالای گوشی هم به جز یک میکروفون هیچ خبری نیست.بریم سراغ پنل جلویی که از یک نمایشگر تخت ساخته شده که حاشیه های نمایشگر تقریبا زیاد هستش. دوربین سلفی توی یک ناچ قطره ای اون بالا وسط جا خوش کرده که این هم داره کم کم به یک قانون نانوشته برای سامسونگ تبدیل میشه!!! اسپیکر مکالمه هم بالا دوربین سلفی قرار داره که به صورت جمع و جور طراحی شده.همونطوری که توی اول این پست گفته شده سری میان رده های سامسونگ دچار تکرار شده و هیچ اتفاق خاصی توی طراحی A31 نیفتاده. میشه گفت کیفیت ساخت و جنس بدنه چنگی به دل نمیزنه و توقع خاصی از A31 نداشته باشید. راستی قبل از اینکه بریم سراغ بخش بعدی باید بگم بخاطر براق بودن فریم پشتی جای اثر انگشت به شدت روی قاب پشتی میمونه البته اگر گوشی سفید باشه این موضوع زیاد اذیت کننده نیست.
نمایشگر GALAXY A31
خب وقت بررسی صفحه نمایش A31 هست. بخشی که سامسونگ توی تمام گوشی هاش نمره قابل قبولی می گیره و میشه گفت نقطه قوت تمام سامسونگ ها صفحه نمایش اونهاست! سامسونگ توی A31 از پنل SUPER AMOLED کرده که اندازه این نمایشگر 6.4 اینچ هستش. توی قسمت طراحی گفتیم که حاشیه های این گوشی تقریبا زیاده اگر بخوایم دقیق تر بگیم باید بگیم 85 درصد پنل جلویی رو نمایشگر در برگرفته! اما رزولوشن این نمایشگر 1080 در 2400 هستش که نسبت طول و عرضش 20 به 9 هست که این نمایشگر رو به یک نمایشگر کشیده تبدیل میکنه. روشنایی این نمایشگر قابل قبول هست و رنگ ها واقعی و عمق رنگ سیاه هم مطلوب و قابل قبوله، البته این از سامسونگ بعید نیست! برای جمع بندی بخش نمایشگر باید بگم که نگاه کردن به این نمایشگر حس خوبی رو به شما میده و یکی از نکات مثبت A31 و تمام گوشی های سامسونگ هستش.
باتری و شارژدهی GALAXY A31
این بخش هم مثل بخش صفحه نمایش یکی دیگه از نقاط قوت A31 هستش. سامسونگ یک باطری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت قرار داد. این باطری برای استفاده های عادی و روتین روزانه میتونه تا یک روز و نصفی براتون شارژدهی داشته باشه و خیالتون رو راحت کنه. اگر بچه خوبی باشید میتونه تا دو روز هم کار شما رو راه بندازه. سامسونگ زحمت کشیده توی جعبه A31 و یه آداپتور 15 وات fast charging هم قرار داده که میتونه a31 رو توی یک ساعت و نیم کامل شارژ کنه. در کل سامسونگ برای بخش باطری a31 میتونه شما رو راضی کنه.
امنیت GALAXY A31
سامسونگ برای امنیت A31 از حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر استفاده کرده که این مدل از حسگر ها نسبت به حسگر های فیزیکی که معمولا توی قاب پشتی و یا با دکمه پاور ادغام میشه سرعت کمتری داره. البته علاوه بر حسگر اثر انگشت، سیستم تشخیص چهره دو بعدی هم هست که انتظار عجیب غریب ازش نداشته باشید و کار راه اندازه!
دوربین GALAXY A31
بریم سراغ بخش دوربین ای 31، جایی که سامسونگ 4 تا لنز روی این گوشی قرار داده که شامل دوربین 48 مگاپیکسلی اصلی، سنسور 8 مگاپیکسلی اولتراواید، سنسور 8 مگاپیکسلی ماکرو و یه لنز 5 مگاپیکسلی برای تشخیص عمق میدان میشه. دوربین سلفی هم سنسور 20 مگاپیکسلی داره.
-
سنسور اصلی:
عکاسی با A31 با دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی انجام میشه که به صورت پیش فرض 12 مگاپیکسل عکاسی رو انجام میده. عکس ها با سنسور اصلی شارپنس خوبی دارن اما فقط خوبه! داینامیک رنج عکس های سنسور اصلی قابل قبول هستش. عکاسی با سنسور این گوشی حس خوبی رو به شما میده و قطعا توی این بازه قیمتی شما رو راضی نگه میداره.
-
سنسور اولترا واید:
سنسور اولترا واید 8 مگاپیکسلی A31 همچین آش دهن سوزی نیست و اتفاق عجیب غریبی توی این بخش قرار نیست بیفته. داینامیک رنج واقعا خوبی داره عکس ها اما شارپنس زیاد تعریفی نیست و همچنین توی حالت اولترا واید لبه های عکس بهم ریختگی و با انحنا ثبت میشه.
-
سنسور تشخیص عمق میدان:
سنسور تشخیص عمق میدان این گوشی با چندتا تبصره میتونه شما راضی کنه. تبصره اول اینکه توی شرایط نوری مطلوبی عکاسی کنید و تبصره دوم هم اینه که موقع ثبت عکس لرزش نداشته باشید. این سنسور توی بلر کردن بک گراند عملکرد خوبی داره اما برای جدا کردن سوژه اصلی از بک گراند همیشه اونجوری که باید باشه نیست. دوربین این گوشی حالت عکاسی شب رو به صورت پیش فرض نداره همین باعث میشه که عکاسی توی نور کم چنگی به دل نزنه البته تمام تلاشش رو میکنه تا عکس ها با کمترین نویز ممکن ثبت بشه.
-
سنسور ماکرو:
سنسور ماکرو که چند وقتیه مد شده مثل اکثر گوشی ها که حالت فانتزی و فان دارن، توی A31 هم همینطور هستش. در نتیجه توقع اتفاق عجیب و خارق العاده ای توی این بخش از A31 نداشته باشید.
-
فیلم برداری:
توی بخش فیلم برداری هم کاملا با یک دوربین معمولی روبرو هستید که قابلیت فیلمبرداری Full HD با 30 فریم بر ثانیه رو داره که کیفیت فیلم برداری فقط رضایت بخشه. در کل میتونیم بگیم بخش فیلمبرداری هم یکی دیگه از نقاط ضعف A31 سامسونگ هستش.
-
دوربین سلفی:
سامسونگ توی این گوشی از سنسور 20 مگاپیکسلی استفاده کرده که با رعایت دو تبصره ای که در بخش سنسور عمق میدان بهش اشاره کردم، میتونیم عکس های سلفی خوبی رو ثبت کنید. در کل توی بخش دوربین این گوشی نمره قابل قبولی رو میگیره و به جز فیلمبرداری و حالت عکاسی در شب ایراد جدی نمیشه به سامسونگ گرفت.
پردازنده و سخت افزار GALAXY A31
به نظر میاد سامسونگ میخواسته توی بخش پردازنده
A31 همه رو غافلگیر کنه، چطور؟ چون توی این گوشی از پردازنده مدیاتک هلیو P65 استفاده کرده که خیلی عجیب و غیر قابل پیش بینی بود. به هر حال این پردازنده با حافظه 128 و رم 4 گیگ (البته نسخه رم 6 گیگ هم داره که ظاهرا تو ایران نیومده!) راضی کننده نیست. این پردازنده توی بازی کردن خیلی لگ داره و اگر شما گیمر باشید قطعا شما رو اذیت می کنه. البته این لگ ها فقط مخصوص زمان بازی نیست و حتی موقع کار کردن معمولی هم شما رو اذیت می کنه که این اصلا برای یک گوشی با این قیمت خوب نیست. در مجموع کاش سامسونگ دیگه از این سوپرایز های عجیب و غریبش استفاده نکنه چون این پردازنده اصلا راضی کننده نیست.
نرم افزار و رابط کاربری GALAXY A31
توی بخش سخت افزار که چنگی به دل نزد بریم ببینیم توی بخش نرم افزاری چی توی چنته داره. این گوشی مجهز شده به اندروید 10 و رابط کاربری اختصاصی سامسونگ یعنی One UI 2.1 که آخرین نسخه این رابطه کاربری هست. ترکیب اندروید 10 و رابط کاربری سامسونگ میتونه توی بخش نرم افزار قابل قبول باشه. اما وقتی سخت افزار اون باشه نباید زیاد توقعی از نرم افزار هم داشته باشید!
اسپیکر GALAXY A31
و بریم سراغ بخش آخر که بررسی عملکرد اسپیکر A31 هستش. سامسونگ طبق معمول گوشی های میان رده خودش از یک اسپیکر به صورت مونو استفاده کرده که توی بخش طراحی اشاره کردم توی لبه پایینی قرار داره. میشه گفت بدترین اسپیکر ممکن رو سامسونگ روی A31 قرار داده. حجم صدا ناامید کننده هستش، شاید بخاطر طراحی محفظه اسپیکر باشه که شیار های ریز و کوچکی داره. البته کیفیت قابل قبولی هم نداره. میشه گفت سامسونگ توی این گوشی سعی کرده مخاطبش رو کاملا سوپرایز کنه و اسپیکر این گوشی کاملا شبیه یه شوخیه بی مزه هستش.
جمع بندی
دیگه وقت جمع بندی! بریم ببینیم چیکار کرده سامسونگ توی A31. توی بخش طراحی هیچ ایده و اتفاق جالب و جدیدی نیفتاده سامسونگ با همون فرمون پیش رفته. توی بخش نمایشگر که یکی از نقاط قوت این گوشی هست مثل تمام گوشی های سامسونگ قطعا حس خوبی رو به شما منتقل میکنه. باطری این گوشی قابل اعتماده و به راحتی یک روز کامل رو به شما شارژ دهی می کنه. دوربین اصلی این گوشی قابل قبول هست و حس خوبی از عکاسی با این گوشی به شما دست میده. اما این گوشی توی بخش سخت افزار با توجه به پردازنده ای که استفاده شده اصلا قابل اعتماد نیست و شما رو راضی نمیکنه. در مجموع این گوشی با توجه به قیمتی که داره برای کارای روتین ارزش خرید داره و میتونه شما رو راضی نگه داره.
شارژدهی خوب باتری، نمایشگر بسیار با کیفیت و عملکرد خوب دوربین نقاط قوتی هستن که گوشی Samsung A31 رو تبدیل یکی از انتخابهای خوب در این بازه قیمتی میکنن.
عملکرد ضعیف پردازنده و اسپیکر نقاط ضعف گوشی سامسونگ ای 31 در این بازه قیمتی نسبت به رقبای هم قیمتش هستن.
بله، درگاه سیم کارت Samsung A31 از دو سیم کارت و حافظه جانبی میکرو به صورت همزمان پشتیبانی می کنه.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.