من خیلی به جی پلاس اطمینان ندارم چون احساس میکنم از خود برندهای چینی هم چینی تره
نقد و بررسی مشخصات گوشی جی پلاس Q10
بررسی گوشی کیو 10 جی پلاس
گوشی G plus Q10 از برند جی پلاس چند وقتیه که وارد بازار شده و در رده گوشی های اقتصادی قرار میگیره، برند جی پلاس قبل تر با تولید لوازم خانگی کارش رو در ایران آغاز کرده بود و حالا گوشی ای رو عرضه کرده که اسم برند ایرانی رو با خودش به یدک میکشه. این گوشی عملا در ایران تولید نشده و به سفارش گلدیران در چین تولید شده و برخی مواردش در ایران انجام شده که اینجوری میشه اسمشو گذاشت ایرانی. امروزه که قیمت گوشی ها به طرز وحشتناکی در بازار ایران زیاد شده، گوشی های اقتصادی هدف خوبیه و هر کمپانی که بتونه امکانات بهتری در این بازه قیمتی عرضه کنه محبوب دل ها میشه، گوشی جی پلاس کیو 10 در کاغذ با ویژگی هایی همچون اندروید۹، صفحه نمایش ۶.۲ اینچی و باتری ۳۵۰۰ میلیآمپر ساعتی با این قیمتش فوق العادست! حالا باید دید در عمل چطوریه. از دیگه ویژگی های این گوشی میشه به پردازنده مدیاتک Helio A22، حافظه رم ۳گیگابایتی، ۳۲ گیگابایت فضای ذخیرهسازی، دوربین دوگانه ۱۳ و ۲ مگاپیکسلی، سلفی ۵ مگاپیکسلی و حسگر اثرانگشت در پشت گوشی اشاره کرد. در ادامه با بررسی جی پلاس کیو 10 همراه موبونیوز باشید.
[toc]
طراحی و کیفیت ساخت G plus Q10
طراحی
بخش طراحی از بررسی G plus Q10 جاییه که بدنه گوشی تماما از جنس پلاستیکه، قاب پشتی میزبان ۲ تا دوربین در بالا سمت چپه که زیرش فلش هم قرار داره، وسط گوشی حسگر اثرانگشته و پایینش هم لوگوی جی پلاس خورده، جای اثر انگشت روی قاب پشتیش خیلی میمونه، اما یه سری طرح هایی داره در پشت گوشی که با برخورد نور هاله های قشنگی رو درست میکنن، که از این نظر از رقبای هم سطح خودش در برند سامسونگ و هواوی جلوتره.زیر گوشی درگاه Type C (بله درست شنیدید درگاه Type C داره این گوشی با این قیمتش!)، اسپیکر و یک میکروفون مکالمه قرار گرفته، لبهی سمت راست دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمهی پاوره، بالای گوشی جک ۳.۵ میلیمتری صدا و لبهی سمت چپی گوشی هم میزبان خشاب سیم کارته. توی پنل جلویی یه صفحه نمایش کاملا تخته که حاشیه های نسبتا زیادی داره، که بازم توی این بازه قیمتی این حاشیه ها طبیعیه، دوربین سلفی توی ناچ قطره ای قرار گرفته، اسپیکر مکالمه هم بالاشه. مجموعا در مورد طراحیش میشه گفت که در این رنج قیمتی از همهی رقباش بزرگ تره، وزنش خیلی متعادله، نه خیلی سنگینه نه زیاد سبک، توی بخش طراحی میشه نمره قابل قبولی بهش داد.
نمایشگر G plus Q10
نمایشگر
صفحه نمایش G plus Q10 یه پنل ۶.۲ اینچی IPS که از همهی رقباش بزرگ تره، رزولیشن این گوشی 1520 در 720 پیکسله که دقیقا مثل بقیه رقبای خودشه، با توجه به قیمتش و مقایسش با برند های سامسونگ و هواوی که همین رزولیشن رو دارن میشه گفت که کیفیتش قابل قبوله و حداقل صفحه بزرگ تری رو شما نسبت به بقیه گوشی ها دارید. اگه بخواییم نقطه ضعف های این صفحه نمایش رو بگم اینکه توی نور مستقیم خورشید خیلی روشنایی مطلوبی نداره و از زاویه های مختلف هم خیلی نمیتونید تصاویر رو واضح ببینید، که همه اینا با توجه با قیمتی خیلی پایینی که داره قابل چشم پوشیه.
باتری و شارژدهی G plus Q10
باتری
درون این گوشی یه باتری با ظرفیت ۳۵۰۰ میلیآمپر ساعتی نهفته شده، که از نظر شارژدهی این گوشی میتونه توی استفاده تقریبا سنگین یه روز کامل رو دووم بیاره، نقطه ضعف بزرگش اینکه با توجه به آداپتور ۱۰ واتیش تقریبا ۲ساعت طول میکشه که شارژ بشه و این برای باتری ای با ظرفیت ۳۵۰۰ میلیآمپری یکم زیاده، اما از اونور شارژ دهیش راضی کنندست. این گوشی در مقایسه با رقباش در بخش باتری هم برندست، چون ظرفیت باتریش تقریبا ۵۰۰ میلیآمپر بیشتر از اوناست و این کمک میکنه که شارژدهی مقداری بیشتر باشه.
امنیت G plus Q10
امنیت
تو بخش امنیت یه اثرانگشت در قاب پشتی قرار گرفته که به نظر من همین که هست خودش کلیه! از نظر سرعت قابل قبوله و در بیشتر مواقع سریع و خوب تشخیص میده و صفحه رو باز میکنه، اما بعضی وقتا هم دیر شناسایی میکنه که نباید زیاد سخت گرفت. متاسفانه در این بخش خبری از سیستم تشخیص چهره هم نیست.
دوربین G plus Q10
دوربین
G plus Q10 دو تا دوربین داره، دوربین اصلیش یه سنسور ۱۳مگاپیکسلیه با دیافراگم f/2.2 و دوربین دومش یه سنسور ۲مگاپیکسلی تشخیص عمقه. نکته که در مورد دوربینش میشه بهش اشاره کرد اینکه روشنایی و شارپنسش توی این بازه قیمتی واقعا قابل قبوله، اما داینامیک رنجش اصلا خوب نیست. نکته دیگه ای که در بخش دوربینشه اینکه خیلی دیر فوکوس میکنه، اما اگه فوکوس بکنه خیلی خوب این کارو انجام میده و موقعی هم که فوکوسش تکمیل میشه عکس های خوبی ثبت میکنه. اون سنسور تشخیص عمقش هم بهتون کمک میکنه که عکس های پرتره بگیرید اما خیلی خوب نیستن و توی این بازه قیمتی باید بیخیال این بخش بشید. از نظر مقایسش با رقباش باید بگم که تقریبا همه گوشی ها توی این قیمت تقریبا از نظر کیفیت عکس برداری با هم یکین و این گوشی هم میتونه راضیتون بکنه. خبری از عکس برداری در حالت شب توی این گوشی نیست. جی پلاس Q10 قابلیت فیلمبرداری۱۰۸۰ ۳۰فریم بر ثانیه هم داره که عملکردش توی سرعت فوکوس یه مقدار ضعیفه، اما لزرشگیرش و کیفیتش با توجه به قیمتش قابل قبوله. طبیعتا هرچی شما قیمت رو بیاری پایین تر از کیفیت قطعات هم کاسته میشه. بخش بعدی که میریم سراغش دوربین ۵مگاپیکسلی سلفیه که خیلی نمیتونید روش حساب بکنید، عکس ها خیلی تارن، شارپ نیستن، خیلی آبرنگین، توی شرایط نوری خیلی خوب اگر دستتون نلرزه شاید بتونید عکس های سلفی خوبی باهاش ثبت کنید، ولی اگه عادت دارید از خودتون زیاد عکس سلفی بگیرید، جی پلاس Q10 میتونه بزنه تو ذوقتون، البته رقبای هم قیمتش هم خیلی تعریفی نیستن.
سخت افزار و پردازنده G plus Q10
سخت افزار
قلب تپنده این گوشی رو پردازنده مدیاتک هلیو A22 به همراه ۳گیگابایت رم تشکیل داده، به همراه ۳۲گیگابایت فضای داخلی، عملکردی که داشت با توجه به نرم افزارش که اندروید وان بود، خیلی اتفاق خارق العاده و خفنی توش نمیوفته، کاملا معمولیه، یه مقدار لگ و باگ وجود داره و نمیتونید خیلی روون باهاش کار بکنید اما بازم با توجه به قیمت خوبه. بازی های سنگینی مثل کالاف دیوتی و آسفالت رو اجرا میکنه توی پایین ترین سطح گرافیکی، ولی خب توی همون تنظیمات گرافیکی پایین هم لگ داره، عملکرد تاچش توی بازی ها یکم اذیت کنندس، اگر قصد بازی کردن دارید در این رنج قیمتی طبیعتا نمیتونید گوشی ای بگیرید که خیلی بشه روش حساب کرد در اجرا کردن بازی های سنگین. در مجموع درمورد عملکرد پردازشیش میتونم بگم که رقیبانش از سامسونگ و هواوی میتونن بهتر عمل کنن، اما توی این یکی دو هفته که در موبو استودیو بود و ما تستش کردیم خیلی اذیت کننده نبود عملکردش.
رابط کاربری و نرم افزار G plus Q10
رابط کاربری
همونطور که قبل تر گفتیم رابط کاربری این گوشی اندروید وانه که با اندروید ۹ همراهه، زیاد امکان شخصی سازی تو این نسخه از اندروید وجود نداره و خیلی سبک طراحی شده و محیط رسمی ای داره، اما قابلیت هایی که لازمه توی گوشی ها باشه تا شما کاراتون روون انجام بشه تو اندروید وان هست. در مجموع این رابط کاربری برای این مدل گوشی های اقتصادی خیلی خوبه و به دلیل سبک بودنش میتونه بازدهی بهتری نسبت به رابط کاربری های شخصی سازی شده خود کمپانی ها داشته باشه.
اسپیکر G plus Q10
اسپیکر
اسپیکر این گوشی از نوع مونو هست که از نظر کیفیت صدا خیلی خوبه اما بلندیش واقعا کمه و احساس میشه که بلندی رو فدای کیفیت نکرده، بلندیش زیاد قابل قبول نیست اما در بلند ترین حالت ممکن خودش کیفیت مطلوب و راضی کننده ای داره.
جمع بندی
در مجموع بررسی جی پلاس کیو 10 اگه بخوایم تو یه کلمه بگیم این گوشی واقعا ارزش خرید خوبی داره در این قیمت، در مقایسه به رقباش حرف برای گفتن زیاد داره و کیفیت ساخت خوبی هم داره. اندازه این گوشی از بقیه گوشی های هم رده خودش بزرگ تره، باتری بهتری داره، دوربینشون تقریبا یکیه و از نظر سخت افزار چون رقیب سامسونگیش از پردازنده اسنپدراگون استفاده میکنه میتونه بهتر از این گوشی باشه، ولی باز هم میشه به این گوشی به دید بهترین گزینه برای خرید در این رده قیمتی نگاه کرد. G plus Q10 توسط شرکت گلدیران به بازار عرضه میشه و ۱۸ ماه گارانتی مدیا پردازش داره، اسما این گوشی ایرانیه و ما این برنده رو ایرانی میشناسیم، برای حمایت از کالای ایرانی هم میشه به این گوشی نگاه کرد که توی این بازه قیمتی اگه خط تولیدش داخل ایران باشه میتونه گزینه عالی ای باشه. امیدوارم از خوندن این مطلب لذت برده باشید.
اگه حمایت از کالای ایرانی براتون مهمه گوشی کیو 10 جی پلاس در مقایسه با رقباش حرف برای گفتن زیاد داره، باتری با ظرفیت خوب، قیمت مناسب و نمایشگر بزرگ و با کیفیتی هم داره.
پردازنده و دوربین سلفی ضعیف از نقاط ضعف گوشی جی پلاس Q10 است.
بله، گوشی جی پلاس Q10 از دو سیم کارت و رم میکرو بصورت همزمان پشتیبانی می کند.
آخرین مقالات
تو هر بازه قیمتی کدوم گوشی ارزش خرید بیشتری داره؟
تو iOS 18.1 چیا عوض شده؟
برای آیفون 16، لوازم جانبی چی بگیریم؟
رقابت قاتلین پرچمدار 2024 شیائومی
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.