بهترین گوشی تا 25 میلیون تومان
با توجه به افزایش قیمت دلار برای خرید یه گوشی میان رده اندرویدی که نمایشگر با کیفیت و سریعی داشته باشه، بتونید عکس ها و فیلم های جذابی و نزدیک به واقعیتی ثبت کنید و همچنین نیاز به شارژ کردن چندباره گوشی در طول روز نداشته باشید و همچنین بتونید جدیدترین بازی های اندرویدی رو به راحتی اجرا کنید، باید چیزی حدود 20 تا 25 میلیون تومان هزینه کنید. با توجه به اینکه گوشی های مختلف جدید و قدیمی از برندهای محبوب و شناخته شده بازار در این بازه قیمتی پیدا میشه شاید براتون سوال پیش بیاد که کدوم گوشی برای نیازهای شما مناسب تره. با راهنمای خرید بهترین گوشی تا 25 میلیون تومان موبونیوز همراه باشید تا بتونید با یه بودجه نسبتا بالا بهترین گزینه ممکن رو برای خودتون تهیه کنید. (تاریخ بروزرسانی بهمن 1403)
برای مشاهده بهترین گوشی در همه بازه های قیمتی هم میتونید به مقاله بهترین گوشی در هر بازه قیمتی موبونیوز مراجعه کنید.
بهترین گوشی تا 25 میلیون تومان
گوشی های بازه قیمتی 20 تا 25 میلیون تومان امکانات نزدیک به گوشی های بالارده رو با کیفیت ساخت مقداری پایینتر در اختیار شما میزارن. اگه خیلی روی داشتن سخت افزار فوق قدرتمند و یا دوربین های متنوع و با کیفیت عکاسی شبه پرچمدار نباشید گزینه های بسیار مناسب و قابل قبولی رو میتونید توی این بازه قیمتی تهیه کنید. کیفیت ساخت اکثر گوشی های این بازه قیمتی چندان بالا نیست و اکثرا از بدنه های پلاستیکی استفاده میکنن. البته بدنه های فلزی و شیشه ای هم دیده میشه ولی چندان حس لاکچری بودن به شما نمیدن. همونطور که گفتیم در بحث نمایشگر و باتری تفاوت ها بین گوشی های این بازه با نمونه های بالارده تر خیلی زیاد نیست و انتظارات شما رو به خوبی برآورده میکنه. در ادامه بهترین گوشی تا 25 میلیون تومان رو بهتون با یه بررسی کوتاه معرفی میکنیم.
سامسونگ A55
گوشی سامسونگ A55 یکی از کامل ترین و میان رده ترین میان رده بازاره که در تمامی بخش ها عملکرد خوب و بسیار روانی رو از خودش نشون میده. توی بخش خاصی نمیشه گفت برتری خاصی به نسبت گوشی های دیگه این بازه داره ولی در مجموع یکی از رندترین انتخاب های بازار به شمار میره. به خاطر به همراه داشتن برند سامسونگ و همچنین پشتیبانی نرم افزاری بیشتری که در مقایسه با گوشی های دیگه داره، میتونید تا چندین سال با خیال راحت از این گوشی استفاده کنید. نسخه با رم 8 و حافظه 256 گیگی این گوشی حدود 24.5 میلیون تومان قیمت داره و گزینه پیشنهادی برای خرید در این بازه به شمار میره.
طراحی گوشی شبیه به پرچمداران سامسونگ ساخته شده تا حس استفاده از محصولات رده بالاتر رو داشته باشید، البته از لحاظ کیفیت ساخت A55 به نسبت گوشی های میان رده اوضاع بهتری داره و استفاده از شیشه و فلز در بدنه و همچنین گواهی IP67 باعث شده از بابت طول عمر مفید این گوشی خیالتون راحت باشه. این کیفیت ساخت بالاتر و نوع متریال باعث میشه وزن گوشی به نسبت باقی گزینه های میان رده بازار بیشتر باشه. صفحه نمایش بزرگ 6.6 اینچی سوپر امولد هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ روشنایی و ترکیب رنگ هیچ کم و کاستی نداره و به خوبی میتونید به تماشای فیلم و بازی با این میان رده سامسونگی مشغول بشید.
از لحاظ قدرت پردازشی نباید انتظار عددهای عجیب و غریبی رو از این گوشی داشته باشید، تراشه اگزینوس 1480 انحصاری سامسونگ در استفاده عادی و روزمره هیچ لگ و باگ خاصی نداره و تجربه ای روون رو در اختیار شما میزاره. این گوشی سامسونگی برای بازی کردن مناسبه و بازی های روز رو با گرافیک مناسبی اجرا میکنه اما برای تجربه طولانی مدت بازی ها و یا اجرای بدون نقص بازی های با گرافیک بالا مناسب نیست. رابط کاربری One UI 6.1 سامسونگ بین کاربران محبوبیت زیادی داره و با توجه به امکانات شخصی سازی متنوع، راحتی استفاده و باگ و مشکلات کم و همچنین پشتیبانی نرم افزاری طولانی مدت این گوشی، تبدیل به یکی از نقاط قوت بزرگ گوشی ای 55 سامسونگ شده. اکثر گوشی های سامسونگی بازار از باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعتی با شارژدهی حدودی یک روز کامل استفاده میکنن و اگه شارژدهی زیاد براتون اهمیت داره، گوشی A55 کاملا شما رو راضی میکنه. پشتیبانی از آداپتور 25 واتی هم برای اکثر گوشی های این برند در نظر گرفته شده و میتونید توی حدود یک ساعت و 10 دقیقه کاملا این گوشی رو شارژ کنید.
پکیج دوربین در مجموع مناسبه و مثل باقی گوشی های میان رده بیشترین تمرکز روی لنز اصلی قرار گرفته تا کیفیت و جزئیات عکس های ثبت شده چه در نور مناسب و چه در نور کم خوب و با کیفیت باشه. لنزهای فرعی مثل لنز اولترا واید و لنز ماکرو عملکرد معمولی رو به خوبی دارند، البته وضعیت عکس های لنز اولترا واید بهتره و با افت کیفیت کمتری به نسبت لنز اصلی ثبت میشن. اگه خیلی اهل سلفی گرفتن با گوشی هستید، A55 سلفی های جذاب و با کیفیتی نزدیک به لنز اصلی میگیره. در کل دوربین گوشی برای گرفتن عکس هایی با رنگ و روی جذاب ولی نه چندان واقعی و مناسب پست و استوری گذاشتن در شبکه های اجتماعی بهینه شده. از لحاظ امکانات ارتباطی مثل نسخه وای فای و ورژن بلوتوث از جدیدترین نسخه ها برای گوشی A55 استفاده شده و اسپیکر استریو کیفیت صدای خوب و بلندی داره.
شیائومی Poco X6 Pro
گوشی شیائومی X6 Pro بهترین گوشی گیمینگ اقتصادی بازاره. این گوشی شیائومی از یه تراشه قدرتمند که معمولا در گوشی های قاتل پرچمدار دیده میشه استفاده میکنه و با کمک این تراشه میتونه بهترین عملکرد پردازشی رو در بازی ها از خودش نشون بده و بازی ها رو میتونید بدون هیچ لگ و باگ خاصی اجرا کنید. البته شارژدهی خیلی بالا و خفن نیست و کیفیت دوربین هم میشه گفت قابل قبوله. نسخه با رم 12 گیگ و حافظه ذخیره سازی 512 گیگی این گوشی گزینه پیشنهادی برای خرید در این بازه است و میتونید با خیال راحت بازی های مختلف رو با این گوشی اجرا کنید و نگرانی بابت کمبود رم و حافظه ذخیره سازی هم نداشته باشید.
از لحاظ ظاهری و طراحی گوشی X6 Pro مثل نسخه های قدیمی تر سری پوکو ساخته شده. کیفیت ساخت به نسبت مناسبه و از پلاستیک مقاوم در ساخت گوشی با گواهی IP54 استفاده شده که بین گوشی های میان رده بازار خیلی مورد عجیبی نیست. صفحه نمایش مانند بخش پردازشی به نسبت قیمت و باقی میان رده های بازار قابلیت ها و امکانات جذاب تری داره و با داشتن تراکم پیکسلی 446ppi میتونه تصاویر با کیفیت و جزئیات بیشتری رو به نمایش بزاره. برای اینکه تجربه بازی کردن با گوشی بهبود پیدا کنه و موقع بازی کردن تاخیر زیادی احساس نکنید، از تاچ سمپلینگ 480 هرتزی برای نمایشگر استفاده شده.
تراشه استفاده شده در گوشی Poco X6 Pro یکی از مهم ترین مزیت ها و نقاط قوت این گوشیه که قدرت پردازشی فوق العاده ای به این گوشی داده. این تراشه در گوشی جدیدتر شیائومی 14t هم استفاده شده که حدود 10 12 میلیونی از این گوشی گرونتره که نشون میده گوشی شیائومی x6 pro از لحاظ قدرت پردازشی از باقی گوشی های تا 20 میلیون تومان یک سر و گردن بالاتره و به راحتی میتونه از پس اجرای بازی های سنگین و با گرافیک بالا بربیاد. رابط کاربری HyperOS به نسبت MIUI قدیمی تر شیائومی عملکرد مناسبی داره و با برخی تغییرات ساختاری مانند نوع مصرف رم و حافظه، مشکلات و باگ های کمتری به نسبت قبل داره. البته هنوز پشتیبانی نرم افزاری شیائومی مانند گوشی های سامسونگی نیست و نهایتا 2 یا 3 سال آپدیت های جدید رو دریافت میکنه.
شارژدهی گوشی Poco X6 Pro به نسبت مناسبه و میتونید یک روز رو روی باتری این گوشی حساب کنید، البته شارژدهی کلی به گوشی های جدیدتر سامسونگ نمیرسه و مقداری کمتره. البته به خاطر استفاده از شارژر 67 واتی که داخل جعبه قرار داره، میتونید این گوشی رو در زمان کمتری (حدود 45 دقیقه) شارژ و مجدد استفاده کنید. کیفیت عکاسی خوبه و عکس هایی که با لنز اصلی ثبت میکنید، جزئیات و ترکیب رنگ مناسبی دارند. البته لنزهای فرعی خیلی عملکرد عجیب و غریبی ندارند. کیفیت عکاسی سلفی مناسبه اما به نسبت رقیب سامسونگی خیلی تعریف خاصی نداره. امکانات ارتباطی مثل بلوتوث نسخه 5.4 و وای فای نسخه 6 اجازه اتصال و استفاده راحت و با سرعت بیشتر به دستگاه های اطراف شما رو میدن.
شیائومی Redmi Note 13 Pro 5G
اگه دنبال یه گوشی باشید که هم امکانات سخت افزاری خوب، صفحه نمایش بزرگ و سریع، بدنه زیبا و خوش دست و همچنین دوربین بسیار خوب برای عکاسی داشته باشه و حتی بشه گفت بهترین عملکرد دوربین در این بازه رو هم بتونه از خودش به نمایش بزاره گوشی شیائومی ردمی نوت 13 پرو 5g یه گزینه جذاب ولی نه چندان به روزه. پس اگه دنبال یه گوشی زیبا و خوش دست مناسب عکاسی هستید، نسخه با رو 12 و حافظه ذخیره سازی 512 گیگی این گوشی میتونه گزینه مناسبی برای شما باشه.
با اینکه گوشی از بدنه پلاستیکی با داشتن گواهی IP54 ساخته شده ولی کیفیت ساخت خیلی پایین نیست و با داشتن طراحی زیبا و بدنه ای خوش دست و نسبتا سبک گوشی مناسب استفاده طولانی مدت در طول روز به حساب میاد. صفحه نمایش جزئیات و رزولوشن بالایی داره و با داشتن روشنایی بالا و ترکیب رنگ مناسب برای استفاده روزمره و دیدن جزئیات عکس ها به همون صورتی که ثبت میشن مناسب و کاربردیه.
تراشه کوالکام Snapdragon 7s Gen 2 استفاده شده در این گوشی خیلی عملکرد و قدرت پردازشی عجیب و غریبی نداره اما به خوبی از پس اجرای برنامه ها و بازی های مختلف و پردازش مناسب عکس های ثبت شده برمیاد. از رابط کاربری MIUI برای این گوشی استفاده شده بوده البته آپدیت جدید HyperOS برای این گوشی عرضه شده و میتونید تجربه مناسبی رو با گوشی داشته باشید. پشتیبانی نرم افزاری 3 ساله گوشی به نسبت مناسبه اما به گوشی های میان رده سامسونگی نمیرسه.
با اینکه ظرفیت 5100 میلی آمپر ساعتی برای گوشی ردمی نوت 13 پرو 5 جی استفاده شده اما شارژدهی، به خصوص در استفاده های سنگین و حالت استندبای، خیلی خوب نیست و موقعی که از گوشی استفاده ای هم ندارید، شارژ نسبتا سریع خالی میشه. البته با توجه به شارژر 67 واتی که در داخل جعبه قرار داره در زمان نسبتا کمی، حدود 45 دقیقه گوشی کاملا شارژ میشه. عکاسی با لنز اصلی 200 مگاپیکسلی با کیفیت و جزئیات خوب و با افت کیفیت کمی انجام میشه و میتونید عکس های بسیار خوبی رو در نور کم ثبت کنید. به خاطر اندازه بزرگ لنز، در موقع زوم کردن روی سوژه ها میتونید عکس های خوبی ثبت کنید. لنز های فرعی و سلفی برای یک گوشی میان رده مناسبن و خیلی تعریف خاصی ندارن.
Nothing Phone (2a)
گوشی ناتینگ 2a اقتصادی ترین انتخاب این راهنمای خریده که با داشتن طراحی جذاب، رابط کاربری زیبا و شبیه به اندروید خام میتونه برای افرادی که از گوشی های بدون تغییر و شبیه به هم برندهای دیگه خسته شدن و دنبال یه گوشی میان رده متفاوت هستند باشه. نسخه با رم 12 و حافظه ذخیره سازی 256 گیگی این گوشی در بازاره که میتونه انتخاب مناسبی برای یه میان رده جذاب و خاص باشه.
بدنه از پلاستیک شفاف شبیه به گلس در پنل پشتی ساخته شده که یک سری LED با امکان شخصی سازی برای روشن شدن در حالت های مختلف برای گوشی استفاده شده که جلوه زیبایی به این گوشی میان رده میده. صفحه نمایش 6.7 اینچی امولد مثل باقی میان رده جزئیات و کیفیت تصویر خوب، با حاشیه نمایشگر کم و روشنایی بالایی داره و به خوبی میتونید به تماشای فیلم و بازی با این گوشی مشغول بشید.
پردازنده مدیاتک Dimensity 7200 Pro استفاده شده در این گوشی با اینکه مثل گوشی پوکو خیلی قدرت سخت افزاری زیاد و عجیب و غریبی نداره اما به خوبی از پس اجرای بازی ها و برنامه های روز برمیاد و کاملا در حد و اندازه بازه قیمتی که در اون قرار داره هست. یک نکته قابل توجه و جذاب دیگه این گوشی رابط کاربری اختصاصی Nothing OS که با طراحی خاص آیکون ها و نوع رابط کاربری شبیه به اندروید خامه که باعث متفاوت شدن و جذاب تر شدن این گوشی برای افراد خاص پسندتر میشه.
از لحاظ شارژدهی این گوشی واقعا فوق العاده است و در اکثر استفاده ها، حتی بازی کردن و ویدیو تماشا کردن با نت همراه، شارژدهی بسیار خوبی داره و اگه در طول روز به مدت طولانی از گوشی استفاده میکنید، گوشی 2a ناتینگ گزینه بسیار مناسبیه. با توجه به پشتیبانی از آداپتور 45 واتی که باید جداگانه تهیه کنید، سرعت شارژ خوبه و در حدود یک ساعت میتونید باتری گوشی رو کاملا شارژ کنید. کیفیت عکاسی با لنز اصلی مناسبه و میتونه در طول نور روز عکس های با کیفیت مناسبی ثبت کنه. عکاسی با لنز اولترا واید به کار رفته کیفیت مناسبی داره و به نسبت لنز اصلی افت تصویر زیادی نداره.
اگه قصد خرید این گوشی رو دارید، حتما به این نکته توجه کنید که لوازم جانبی این گوشی در بازار بسیار کمه و ممکنه برای تهیه یک قاب یا یک گلس محافظ برای این گوشی به مشکل بخورید. اگه دنبال یه گوشی ارزنتر با طراحی جذاب در این بازه هستید، گوشی Nothing CMF Phone 1 که حدود 4 5 میلیون تومان ارزونتره هم میتونه گزینه مناسبی باشه که طراحی و بدنه جذاب و نیمه ماژولار قابل شخصی داره و به نسبت گوشی ناتینگ 2a خیلی هم ضعیف تر نیست.
Honor X9b
با اینکه برند آنر مثل قبل با اومدن برندهای چینی دیگه در بازار محبوبیت چندان بالایی نداره اما هنوز میشه گوشی های جذابی از این برند پیدا کرد. گوشی X9b یکی از گوشی های جذاب و با کیفیت برند آنره که با داشتن ظاهری جذاب، بدنه ای مقاوم و نمایشگری ضد خش و همچنین باتری حجیم با شارژدهی خوب یکی از گزینه های جذاب برای طرفداران برند آنر در این بازه قیمتیه. نسخه با رم 12 و حافظه ذخیره سازی 256 گیگی این گوشی در بازار موجوده که مقدار رم و حافظه ذخیره سازی کافی رو در اختیار شما قرار میده.
از لحاظ طراحی با یه گوشی شبیه پرچمداران قدیمی تر آنر طرفیم که حالت خمیده در قسمت پشتی و نمایشگر استفاده شده. همین طراحی باعث شده با یه گوشی با حاشیه کم نمایشگر طرف باشیم. بدنه پلاستیکی مقاومت بالایی در مقابل خط و خش و همچنین افتادن داره. مهم ترین ویژگی مقاومتی این گوشی در نمایشگرش به کار رفته که در مقابل ضربه و افتادن به شدت مقاومه. وزن 185 گرمی و همچنین قطر کم گوشی باعث استفاده راحت گوشی در طولانی مدت میشه.
نمایشگر x9b آنر با داشتن اندازه 6.78 اینچی جزو گوشی های بزرگ به حساب میاد و با داشتن رزولوشن بالا، رفرش ریت 120 هرتزی و همچنین امکان نمایش 1 میلیارد رنگ و حاشیه بسیار کم کار با گوشی رو جذاب میکنه. باتری 5800 میلی آمپر ساعتی گوشی شارژدهی بسیار خوب یک روز و نیم در استفاده روزمره داره و با شارژر 30 واتی همراه گوشی، این باتری حجیم توی حدود 2 ساعت کاملا شارژ میشه.
لنز 108 مگاپیکسلی اصلی در نور خوب، عکسهایی با وضوح بالا و رنگهای متعادل ثبت میکنه. البته در نور کم مقداری کیفیت کاهش پیدا میکنه ولی در کل عملکرد دوربین مناسبه. سنسور اولترا واید هم عملکرد قابلقبولی داره. پردازنده Snapdragon 6 Gen 1 با اینکه تراشه نه چندان به روز و خوبی برای یه گوشی تو این بازه به نظر میاد اما در مجموع و در استفاده های مختلف مثل بازی یا استفاده همزمان از برنامه های مختلف عملکرد قابل قبولی داره. این گوشی از Magic UI 8.0 در کنار اندروید 13 که امکان ارتقا به اندروید 14 رو داره استفاده میکنه و قابلیت های شخصی سازی مناسب آنر در کنار رابط کاربری ساده این برند روی گوشی دیده میشه. تک اسپیکر گوشی بلندی صدای قابل قبول و کیفیت خوبی داره اما خیلی بلند و با تفکیک صدای دقیقی نداره.
جمع بندی
سعی کردیم بهترین گزینه های موجود با بودجه بین 20 تا 25 میلیون تومان رو در این مقاله به شما معرفی کنیم و ببینیم هر گوشی برای چه دسته از افراد و چه نوع از استفاده مناسبه. گوشی های میان رده معرفی شده در این لیست تقریبا از پس نیازهای اکثر افراد برمیان و اگه دنبال یه گوشی خوش ساخت و مناسب برای استفاده طولانی مدت هستید، حتما قبل از خرید، گوشی های پیشنهادی این لیست رو یه بررسی بکنید.
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.