بهترین مانیتور برای طراحی

شما اگر بهترین سیستم کامپیوتری با آخرین قطعات و تکنولوژی ها روز رو داشته باشید ولی از یک مانیتور معمولی با دقت رنگی پایین و پنل نه چندان مناسب طراحی که نمیتونه رنگ های واقعی رو به شما نمایش بده، خروجی پروژه ها و کارهای شما چندان مناسب نمیشه و نمیتونه بهترین خروجی ممکن رو در اختیار شما قرار بده. به همین خاطر در زمان خرید یک سیستم جدید یا ارتقای اون باید یه بخش مهمی از بودجه خودتون رو به خرید مانیتور با کیفیت تخصیص بدید و در زمان انتخاب مانیتور برای طراحی، باید با دقت بیشتری گزینه های موجود رو انتخاب، بررسی و مقایسه کنید. البته با توجه به تنوع مدل های موجود در بازار ایران، انتخاب یک مانیتور مناسب برای طراحی شاید کمی سخت باشه. در ادامه نکات مهم در زمان خرید یک مانیتور مناسب برای طراحی رو بررسی میکنیم تا بتونید بهترین مانیتور برای بودجه و کاربری خودتون رو انتخاب کنید و بهترین مدل های موجود در بازار رو در هر بازه قیمتی معرفی میکنیم. پس اگر شما دنبال خرید یک مانیتور برای طراحی هستید، حتما تا پایان مقاله بهترین مانیتور برای طراحی و کارهای گرافیکی همراه موبونیوز باشید.

 

راهنمای خرید مانیتور برای طراحی

مانیتور مناسب طراحی جزو دسته مانیتورهای حرفه ای به شمار میرن و تهیه مانیتورهای ارزان قیمت و اقتصادی نمیتونه جواب نیاز این دسته از افراد و کاربری رو بده. چون رنگ های نمایش داده شده خیلی دقیق و واقعی نیستن و ممکنه در دستگاه های دیگه نوع رنگ و طراحی از چیزی که شما طراحی کردید متفاوت نمایش داده بشه. دقت رنگ و نمایش واقعی رنگ ها جزو ویژگی های مهم و قابل توجه در خرید مانیتورهای مناسب طراحی هست که باید بیشترین توجه رو بهشون داشت. در ادامه با ویژگی ها و نکات مهمی که باید در زمان خرید یک مانیتور برای طراحی توجه داشته باشید رو بیشتر بررسی میکنیم.

 

نوع پنل

نوع پنل در تصاویر نمایش داده شده، دقت و عمق رنگ تاثیر گذار هست و جزو اولین مواردی هست که باید بهش توجه کنید. بهترین نوع پنل برای نمایش دقیق رنگ ها پنل های OLED هستن که البته قیمت بسیار بالایی هم دارن ولی اگه دنبال گزینه اقتصادی تری هستید، مانیتورهای دارای پنل IPS هم گزینه مناسبی هستند و میتونن رنگ هایی با دقت رنگی مناسبی به شما نمایش بدن.

 

رزولوشن و تراکم پیکسلی

هر چه مقدار پیکسل های بیشتری در دسترس شما باشه میتونید جزئیات بیشتری رو در طرح ها ببینید و با دقت و جزئیات بیشتری طرح های مورد نظرتون رو کار کنید. حداقل رزولوشن مورد نیاز برای مانیتور مناسب طراحی FHD هست. با توجه به ارزان تر و فراگیرتر شدن پنل های 4K، تهیه مانیتورهای 4K به صرفه تر و مقداری راحت تر شده و در اندازه های بالاتر مثل 32 و 34 بهتره سراغ رزولوشن 4K برید. در مانیتورهای بزرگتر، داشتن روزلوشن بالا اهمیت بیشتری داره. چون با بزرگتر شدن اندازه اگر تراکم پیکسلی کم باشه، پیکسل های تصویر بیشتر مشخص میشن و تجربه بد و اذیت کننده ای هنگام کار با مانیتور خواهید داشت. پس در کنار اندازه نمایشگر، حتما رزولوشن و تراکم پیکسلی رو در نظر داشته باشید.

 

اندازه و ابعاد نمایشگر

مانیتورهای 27 یا 28 اینچ تقریبا استاندارد اندازه برای مانیتورهای مناسب طراحی هستند و بهتره سراغ مانیتورهایی با اندازه کوچیک تر نرید. البته مانیتورهای با سایز 32 اینچ و کیفیت تصویر 4k هم با توجه به اندازه بزرگ و تراکم پیکسلی مناسب میتونن گزینه مناسبی برای مانیتور مناسب طراحی باشند. البته مانیتورهای 40 و بالاتر هم در بازار دیده میشه و با اینکه تراکم پیکسلی مناسبی دارند ولی با توجه به نوع پنل که تقریبا همون پنل تلویزیون ها هست، برخی از مدل ها با توجه به پنل دقت رنگی و عمق رنگ مناسبی ندارند. تهیه مانیتور های کوچیک مثل 24 یا 22 برای استفاده چندین مانیتور با هم مناسب تر هست و اگه امکان چرخش و عمودی قرار گرفتن هم داشته باشند، میتونید راحت تر از دو یا چندین مانیتور در کنار هم استفاده کنید.

 

روشنایی

مقدار روشنایی مورد نیاز بستگی زیادی به محیطی که شما در اون مشغول به کار هستید بستگی داره. اگر نور محیط کاری شما خیلی زیاد و پرنور نیست، روشنایی 200 نیتی هم میتونه جواب کار شما رو بده. اما اگر در محیطی کار میکنید که نور محیطی زیادی داره، مثلا در معرض نور خورشید هستید، بهتره سراغ مانیتورهایی با روشنایی بالاتر، مثلا حداقل 300 یا 350 نیت برید.

 

عمق و دقت رنگ

دقت و عمق رنگ برای یک مانیتور مناسب طراحی اهمیت بسیار ویژه ای داره و باید سراغ مانیتوری برید که حداقل 95 درصد از AdobeRGB  و sRGB یا DCI-P3 رو پوشش بده. این موارد نمایش رنگ در فضای دیجیتال رو نشون میدن و هرچه پوشش بیشتر باشه، خروجی کار نمایش داده شده به چیزی که بقیه کاربران خواهند دید نزدیک تر خواهد شد. پشتیبانی بیشتر از فضای رنگی Adobe RGB برای گرافیست‌ها و طراح ها و پشتیبانی از فضای رنگی DCI-P3 برای تدوینگران ویدیو اهمیت بیشتری داره. داشتن پنل 10bit هم برای یک مانیتور مناسب طراحی نکته بسیار مثبتی به شمار میره..

 

نوع پایه استفاده شده

به دلیل استفاده طولانی مدت از مانیتور داشتن یک پایه با امکان تغییر ارتفاع و تغییر جهت به طرفین جزو ملزومات یک مانیتور مناسب طراحی هست. امکان چرخش کامل افقی و عمودی و همچنین قرار گرفتن در زاویه های مختلف برای یک مانیتور مناسب طراحی میتونه باعث ایجاد تمایز بشه و نکته بسیار مثبتی در استفاده طولانی مدت باشه.

 

زمان پاسخگویی و نرخ به روزرسانی

نرخ به روزرسانی و زمان پاسخگویی پنل خیلی در مانیتورهای مخصوص طراحی اهمیت بالایی نداره و این قابلیت ها بیشتر در مانیتورهای گیمینگ حائز اهمیت هست. داشتن حداقل زمان پاسخگویی 5 میلی ثانیه برای یک مانیتور مناسب برای طراحی مناسب هست. داشتن رفرش ریت 75 هرتزی برای یک مانیتور مناسب طراحی میتونه جواب نیاز کارهای شما رو بده. قابلیت های همگام سازی مثل AMD Freesync و یا Nvidia Gsync بیشتر در مانیتورهای مخصوص بازی اهمیت داره و خیلی به کیفیت و عملکرد بهتر مانیتورهای مخصوص طراحی، کمک نمیکنه.

 

قابلیت های ویژه

پشتیبانی از HDR یا گستره‌ی دینامیکی (تفاوت بین شدت روشنایی در نقاط روشن و تاریک تصویر) با اینکه باعث جذاب و بهتر شدن تصاویر میشه اما با توجه به افزایش قیمتی که این قابلیت اضافه میکنه و چندان هم کاربردی نیست، بهتره بودجه خودتون رو برای داشتن قابلیت های مهم تر مثل پنل بهتر و یا پشتیبانی از گاموت رنگی بهتر هزینه کنید. از دیگر ویژگی های مهم که میتونه در خرید یک مانیتور مناسب طراحی مهم باشه، ویژگی هایی برای جلوگیری از خستگی چشم و یا کاهش نور آبی میشه اشاره کرد.

 

پورت های در نظر گرفته شده

اکثر مانیتورها از پورت HDMI یا Display Port استفاده میکنن و میتونید به راحتی به اکثر لپ تاپ ها یا کامپیوترهای شخصی متصلشون کنید. البته توجه داشته باشید برای گرفتن کیفیت تصویر 4k با رفرش ریت 60 هرتزی باید دستگاه های شما حداقل از HDMI 2.0 یا Display Port 1.2 پشتیبانی کنن. داشتن پورت تایپ سی با قابلیت PD هم میتونه برای افرادی که با لپ تاپ طراحی میکنن کاربردی باشه و به راحتی با یک کابل میتونید تامین برق مانیتور و انتقال تصویر و یا اتصال کیبورد و موس رو انجام بدید.

طبق نکاتی که در راهنمای خرید مانیتور برای طراحی گفتیم، حتما در زمان انتخاب یک مانیتور مناسب طراحی به پنل، دقت رنگ، پشتیبانی از طیف و گستره رنگی مناسب حتما دقت داشته باشید. پایه خوب و با قابلیت تغییر ارتفاع هم در استفاده طولانی مدت باعث ایجاد راحتی بیشتر میشه. البته میتونید سراغ خرید پایه مانیتور متغییر به صورت جداگانه برید. در انتها قیمت در انتخاب یک مانیتور مناسب طراحی اهمیت زیادی داره و برای خرید مانیتور برای طراحی باید هزینه نسبتا بالایی رو پرداخت کنید، تا به خروجی مناسبی دست پیدا کنید و تهیه مانیتورهای اقتصادی خیلی گزینه مناسبی برای طراحی نمیتونه باشه.

 

بهترین مانیتور برای طراحی تا 5 میلیون تومان

 

مانیتور Huawei سایز 23.8 اینچ مدل MateView SE Standard Edition

مانیتور Mateview se با قیمت حدودی 5 میلیون تومان یک گزینه اقتصادی و بسیار مناسب با پنل IPS برای طراحان هست که با داشتن پوشش رنگی مناسب (90% P3 Gmaut) به نسبت رقبا در این بازه دقت رنگی مناسب تری داره. از ویژگی های دیگه این مانیتور میشه به رزولوشن 1080، رفرش ریت نه چندان بالای 75 هرتزی، تراکم پیکسلی 93 پیکسل بر اینچ، روشنایی قابل قبول 250 نیت، پورت های HDMI و دیسپلی پورت ورژن 1.4 و همچنین داشتن پروفایل های رنگی برای استفاده های مختلف اشاره کرد.

مانیتور Huawei سایز 23.8 اینچ مدل MateView SE Standard Edition 

قیمت Huawei MateView SE Standard Edition مانیتور 23.8 اینچ

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان
تکنولایف
هزینه ارسال: 65 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان

 

بهترین مانیتور برای طراحی تا 10 میلیون تومان

 

مانیتور MSI مدل Pro MP271AP سایز 27 اینچ

مانیتور MSI مدل Pro MP271AP با قیمت حدودی 8 میلیون تومان یکی از گزینه های خوش قیمت و خوش ساخت در بازه قیمتی تا 10 میلیون تومان هست که به نسبت رقبا با داشتن ابعاد 27 اینچی و دقت رنگی مناسب گزینه مناسبی باشه. این مانیتور پوشش رنگی 108 درصدی sRGB رو داره و با داشتن یک پنل FHD میتونه تصاویر رو با دقت رنگی مناسب به نمایش بزاره. روشنایی 300 نیتی و رفرش ریت 100 هرتزی از ویژگی های مناسب دیگه این مانیتور هست. در کنار داشتن اندازه 27 اینچی، پایه متحرک و قابل تنظیم باعث استفاده راحت تر از مانیتور میشه و حتی امکان قرار دادن مانیتور در حالت عمودی هم وجود داره. خروجی های متنوع HDMI 1.4، پورت دیسپلی پورت و VGA برای اتصال به دستگاه های مختلف برای این محصول در نظر گرفته شده.

مانیتور MSI مدل Pro MP271AP سایز 27 اینچ

قیمت MSI MP271AP مانیتور 27 اینچ

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان
تکنولایف
هزینه ارسال: 65 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان
پلازا دیجیتال
هزینه ارسال: 80 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان

 

بهترین مانیتور برای طراحی تا 15 میلیون تومان

 

مانیتور Asus مدل VP32AQ سایز 31.5 اینچ

مانیتور ایسوس VP32AQ با قیمت حدودی 15 میلیون تومان یک مانیتور با اندازه بزرگ 31.5 اینچی هست که از یک پنل IPS با رزولوشن QHD و تراکم پیکسلی 93 پیکسل در اینچ استفاده میکنه و مشکل کاهش تراکم پیکسلی و جزئیات رو هم در اندازه بزرگ نخواهید داشت. داشتن عمق رنگ ۱۰ بیتی و پوشش صد درصد sRGB در کنار پشتیبانی از HDR باعث نمایش رنگ های مناسب برای طراحی و ایجاد تمایز بین نقاط روشن و تاریک میشه و این مانیتور رو به یک گزینه مناسب برای طراحی با اندازه بزرگ و با کیفیت با قیمت مناسب تبدیل میکنه. روشنایی بیشینه 350 نیتی باعث میشه در محیط های پرنور مشکل خاصی در استفاده از این مانیتور نداشته باشید. رفرش ریت 75 هرتزی هم برای این مانیتور استفاده شده. پایه در نظر گرفته شده برای این مانیتور قابلیت تنظیم ارتفاع رو نداره، اما با توجه به ابعاد بزرگ این مسئله خیلی اذیت کننده نخواهد بود.

مانیتور Asus مدل VP32AQ سایز 31.5 اینچ

قیمت Asus VP32AQ مانیتور 31.5 اینچ

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان
تکنولایف
هزینه ارسال: 65 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان

 

بهترین مانیتور برای طراحی تا 20 میلیون تومان

 

مانیتور Dell مدل P2725H سایز 27 اینچ

مانیتور P2725H دل با قیمت حدودی 20 میلیون تومان یک مانیتور مناسب طراحی و اداری هست که با داشتن یک پورت تایپ سی با توان 90 واتی و پورت های مختلف برای اتصال کابل لن، اتصال موس و کیبورد و یا شارژ گوشی میتونه یک هاب اصلی برای استفاده راحت و بدون دردسر باشه. برای اتصال لپ تاپ به این مانیتور فقط یک کابل تایپ سی دو طرفه کافی هست و برای تامین برق و انتقال تصویر همین یک کابل میتونه کافی باشه. با داشتن خروجی Display port امکان اتصال یک مانیتور دیگه به این دستگاه رو به راحتی دارید و اگر از مک بوک برای طراحی استفاده میکنید مشکل کمبود پورت و عدم امکان اتصال مانیتور و دستگاه های دیگه رو ندارید. در بخش رزولوشن و پنل خیلی موارد خاصی دیده نمیشه و یک پنل IPS به همراه رزولوشن FHD برای این مانیتور استفاده شده.

مانیتور Dell مدل P2725H سایز 27 اینچ

قیمت Dell P2725H مانیتور 27 اینچ

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان

 

بهترین مانیتور برای طراحی تا 25 میلیون تومان

 

مانیتور Asus مدل TUF GAMING VG27AQ1A سایز 27 اینچ

مانیتور ایسوس مدل VG27AQ1A با قیمت حدودی 24 میلیون تومان یک مانیتور مخصوص بازی با داشتن رفرش ریت 165 هرتزی هست که در کنار این موارد با داشتن پوشش ۱۳۰ درصدی فضای sRGB و پوشش ۹۵ درصدی فضای DCI P3 و پشتیبانی از HDR10 یک محصول بسیار مناسب برای طراحی هم به شمار میره. روشنایی 250 نیت و پنل IPS با رزولوشن 2560 در 1080 میتونه تصاویر با کیفیت و جزئیات مناسب به نمایش بزاره. پایه مانیتور امکان تغییر ارتفاع و زاویه رو داره. دو پورت HDMI و یک پورت دیسپلی در کنار دو اسپیکر 2 واتی امکانات دیگه این مانیتور رو تکمیل میکنه.

مانیتور Asus مدل TUF GAMING VG27AQ1A سایز 27 اینچ

قیمت Asus TUF GAMING VG27AQ1A مانیتور گیمینگ 27 اینچ

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان
تکنولایف
هزینه ارسال: 65 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان
پلازا دیجیتال
هزینه ارسال: 80 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان

 

بهترین مانیتور برای طراحی تا 30 میلیون تومان

 

مانیتور Asus مدل ProArt Display PA278QV سایز 27 اینچ

مانیتور ایسوس مدل ProArt Display PA278QV با قیمت حدودی 29 میلیون تومان همونطور که از اسمش پیداست، یک مانیتور مناسب طراحی و ادیت هست و به طور اختصاصی برای این کاربری بهینه شده. این مانیتور امکان کالیبره کردن حرفه ای رنگ ها برای طراح ها رو در اختیار شما میزاره و به صورت خودکار sRGB رو تنظیم میکنه و بهترین خروجی ممکن رو در اختیار شما قرار میده. پنل IPS استفاده شده رزولوشن 2560 در 1440 پیکسل داره و جزئیات با کیفیت بالایی رو به نمایش میزاره. پنل 10 بیتی با داشتن پوشش رنگی صد در صد sRGB دقت رنگی مناسب و بسیار خوبی رو به نمایش میزاره. پورت های مختلفی مثل HDMI، دیسپلی پورت و مینی دیسپلی امکان اتصال راحت به دستگاه های مختلف رو در اختیار شما میزاره. شدت روشنایی 350 نیت در کنار روکش مات، استفاده از این مانیتور رو در محیط های روشن و پر نور امکان پذیر میکنه. از نقاط منفی این مانیتور میشه به نداشتن قابلیت HDR اشاره کرد.

مانیتور Asus مدل ProArt Display PA278QV سایز 27 اینچ

قیمت Asus ProArt Display PA278QV مانیتور 27 اینچ

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان
پلازا دیجیتال
هزینه ارسال: 80 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان
تکنولایف
هزینه ارسال: 65 هزار تومان | تحویل حضوری تهران رایگان

بهترین مانیتور برای طراحی تا 40 میلیون تومان

 

مانیتور LG مدل 27UP850-NW سایز 27 اینچ

مانیتور ال جی مدل 27up850 nw با داشتن قیمت حدودی 32 میلیون تومان یک صفحه نمایش IPS با رزولوشن بالای 4k با پوشش 95 درصدی DCI P3 در اختیار شما میزاره و در نمایش رنگ ها دقت مناسبی داره. روشنایی 400 نیتی برای این مانیتور استفاده شده و در محیط پر نور میتونید به راحتی از این مانیتور استفاده کنید. امکان نمایش 1070 میلیون رنگ در این مانیتور وجود داره و از قابلیت AMD Synch هم پشتیبانی میکنه. پورت تایپ سی با توان 96 وات، دو پورت HDMI و یک پورت دیسپلی پورت 1.4 در کنار دو پورت USB امکان اتصال با یک کابل تایپ سی برای لپ تاپ های مختلف رو میده.

مانیتور LG مدل 27UP850-NW سایز 27 اینچ

قیمت LG 27UP850-NW مانیتور 27 اینچ

فروشنده توضیحات شرایط ارسال قیمت و خرید
دیجی کالا
هزینه ارسال: 59 هزار تومان

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم نکات مهم در هنگام خرید یک مانیتور مناسب طراحی رو در راهنمای خرید مانیتور برای طراحی بررسی کنیم تا بتونید انتخاب مناسبی با توجه به بودجه ای که در نظر دارید داشته باشید. برای خرید یک مانیتور مناسب طراحی نسبتا باید هزینه زیادی بکنید تا بتونید ترکیب و عمق رنگ مناسبی رو به دست بیارید. البته با توجه به شرایط اقتصادی و قیمت ها ما سعی کردیم در این مقاله در کنار کیفیت و عملکرد مناسب به صرفه ترین انتخاب های ممکن رو برای بهترین مانیتور برای طراحی موجود در بازار ایران در بازه های قیمتی مختلف پیشنهاد بدیم. فکر میکنید جای کدوم مدل تو این راهنمای خرید خالیه؟ تو کامنت ها از تجربیاتتون بهم بگید.

نویسنده : صابر گلشاهی
تاریخ انتشار 2 ماه پیش
تعداد نظرات : 0
5/ 4

نوشتن دیدگاه جدید
نظر خود را بنویسید