الان منی که تبلت رو برای جزوه نویسی و بازی و فیلم میخوام باید چی بگیرم؟

بهترین تبلت قلم دار بازار
تا چند سال پیش، تبلتها یه جورایی بین گوشی و لپتاپ گیر کرده بودن؛ دستگاههایی بزرگتر از گوشی برای فیلم دیدن و کوچکتر از لپتاپ برای حمل راحتتر. اما امروز داستان کاملا عوض شده و یه چوب جادویی به اسم قلم استایلوس، این دستگاهها رو به ابزارهای فوقالعاده قدرتمندی برای خلاقیت و کار تبدیل کرده. فرقی نمیکنه دانشجویی باشید که از حمل دفتر و کتابهای سنگین خسته شده و دنبال یه دفترچه یادداشت دیجیتال بینهایته، یا یه طراح و گرافیست که میخواد هرجا که هست بوم نقاشیش همراهش باشه، یا حتی یه مدیر حرفهای که برای جلسات و ارائههاش به یه ابزار همهکاره نیاز داره؛ یه تبلت قلمدار میتونه بهترین دوست و همراه شما باشه. اما بازار تبلتهای قلمدار حسابی شلوغ و پر از انتخابهای گیجکننده است. از مدلهای اقتصادی و کار راهانداز گرفته تا غولهای همهفنحریفی که قیمتشون با یه لپتاپ گیمینگ برابری میکنه. تو این راهنمای خرید، قراره با هم سفری به این بازار داشته باشیم، بهترین گزینههای موجود در ایران رو زیر ذرهبین ببریم و به شما کمک کنیم تا دقیقا همون تبلتی رو پیدا کنید که برای نیاز و بودجه شما ساخته شده. پس با معرفی بهترین تبلت قلم دار بازار موبونیوز همراه باشید.
- فهرست مطالب
- بهترین تبلتهای قلمدار بازار
- تبلت Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)
- تبلت Xiaomi Pad 6
- تبلت Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus
- تبلت Apple iPad Pro M4 (2024)
- تبلت Microsoft Surface Pro 9
- راهنمای خرید تبلت قلم دار: قبل از کارت کشیدن اینها رو چک کنید!
- سیستمعامل: دوئل بزرگ اندروید، iPadOS و ویندوز!
- نمایشگر: فقط سایز مهم نیست! به این کلمات دقت کنید!
- قلم: در جعبه هست یا باید جدا بخرم؟
- سختافزار: قلبی که برای تبلت شما میتپد!
- بودجه و کاربرد: اول تکلیف خودتان رو مشخص کنید!
- تبلت با قلم چی بخرم؟
بهترین تبلتهای قلمدار بازار
تو این بخش، سراغ بهترین و محبوبترین تبلتهای قلمدار موجود تو بازار میریم و هر کدوم رو به صورت جداگونه بررسی میکنیم تا ببینیم نقاط قوت و ضعفشون چیه و برای چه کسایی مناسبترن.
تبلت Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)
اگه بخوایم یه قهرمان بیچون و چرا برای ارزش خرید تو دنیای تبلتهای قلمدار معرفی کنیم، اون بدون شک گلکسی تب S6 لایت سامسونگه. این تبلت با قیمت حدودی 29 میلیون تومانی، مخصوصا برای دانشجوها، کسایی که زیاد یادداشت برداری میکنن و کاربرایی ساخته شده که با بودجه محدود، دنبال یه ابزار خلاقیت کارآمد هستن.
بزرگترین مزیت S6 لایت که اون رو از رقباش کاملا متمایز میکنه، وجود قلم S Pen داخل جعبه است. این یعنی شما بعد از خرید تبلت، لازم نیست دوباره چند میلیون تومان هزینه اضافی برای خرید قلم بپردازید. این قلم نیازی به شارژ هم نداره و با خیال راحت میتونید ساعتها باهاش بنویسید و طراحی کنید، بدون اینکه نگران تموم شدن باتریش باشید. این حرکت هوشمندانه سامسونگ، هزینه تمام شده رو برای کاربر نهایی به شدت کاهش میده و اون رو به یک پکیج کامل و آماده به کار تبدیل کرده.
تبلت S6 لایت با بدنه آلومینیومی، طراحی باریک (7 میلیمتر) و وزن سبکی (حدود 465 گرم) داره که حمل و نقلش رو خیلی راحت میکنه. نمایشگر 10.4 اینچی این تبلت از نوع TFT LCD هست. شاید به شفافیت و جذابیت پنلهای AMOLED نرسه، اما برای یادداشتبرداری، مطالعه و تماشای ویدیو کاملا مناسب و راضیکننده است.
قلب تپنده مدل 2024 این تبلت، تراشه اگزینوس 1280 سامسونگه که برای کارهای روزمره، وبگردی، اجرای همزمان چند برنامه و حتی کارهای گرافیکی سبک، عملکردی روان و بدون مشکل ارائه میده. به لطف قابلیت Samsung DeX، میتونید با اتصال کیبورد، یه محیط شبیه به دسکتاپ کامپیوتر داشته باشید و بهرهوریتون رو بالا ببرید. باتری 7040 میلیآمپر ساعتی هم به راحتی یک روز کامل شما رو همراهی میکنه.
نقاط قوت و ضعف
- نقاط قوت: قلم S Pen باکیفیت داخل جعبه، ارزش خرید فوقالعاده، طراحی باریک و بدنه آلومینیومی، پشتیبانی از Samsung DeX برای تجربه دسکتاپ، وجود جک 3.5 میلیمتری هدفون.
- نقاط ضعف: نمایشگر TFT و نه AMOLED، عملکرد سختافزاری متوسط برای بازیهای سنگین، سرعت شارژ 15 واتی که کمی کنده.
قیمت تبلت 10.2 اینچ Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024
تبلت Xiaomi Pad 6
شیائومی پد 6 گزینهای برای اون دسته از کاربرانیه که کیفیت نمایشگر و قدرت سختافزاری براشون اولویت اوله و حاضرن برای داشتن یه تجربه بصری و عملکردی سطح بالا، قید قلم داخل جعبه رو بزنن. شیائومی پد 6 در بازار ایران با قیمتی در محدوده 28 تا 32 میلیون تومان پیدا میشه.
جذابترین بخش شیائومی پد 6، نمایشگر 11 اینچی IPS LCD با نرخ نوسازی 144 هرتزه. این عدد یعنی همه چیز، از اسکرول کردن تو صفحات وب گرفته تا انیمیشنهای رابط کاربری، به شکل روون و نرم اجرا میشه؛ حسی که تا تجربهش نکنید، متوجه تفاوتش نمیشید. این نمایشگر رزولوشن بالایی داره و از فناوریهای Dolby Vision و HDR10 هم پشتیبانی میکنه که اون رو به یه سینمای همراه برای تماشای فیلم و سریال تبدیل کرده.
شیائومی برای این تبلت از پردازنده قدرتمند اسنپدراگون 870 استفاده کرده. این تراشه که عملکردی نزدیک به پرچمدارها داره، به راحتی از پس اجرای سنگینترین بازیها و برنامههای گرافیکی برمیاد و از این نظر، S6 لایت رو با اختلاف زیاد پشت سر میذاره.
اینجا همون اما ی بزرگ داستانه. شیائومی پد 6 از قلم هوشمند پشتیبانی میکنه، ولی این قلم رو باید به صورت جداگانه تهیه کنید. این یعنی باید یه هزینه اضافی چند میلیونی رو به قیمت اولیه تبلت اضافه کنید. عملکرد قلم خوبه، اما شاید به اندازه S Pen سامسونگ با نرمافزار تبلت یکپارچه نباشه.
پد 6 با بدنه یکپارچه آلومینیومی و طراحی باریک و مینیمال، حس یه کالای پریمیوم و گرونقیمت رو به شما منتقل میکنه. باتری حجیم 8840 میلیآمپر ساعتی هم شارژدهی خیلی خوبی داره و مهمتر از اون، از شارژ سریع 33 واتی پشتیبانی میکنه که تبلت رو در زمان معقولی شارژ میکنه؛ یه برتری واضح نسبت به رقیب سامسونگیش.
نقاط قوت و ضعف
- نقاط قوت: نمایشگر ۱۴۴ هرتزی فوقالعاده روان و باکیفیت، پردازنده اسنپدراگون بسیار قدرتمند برای گیمینگ، کیفیت ساخت پریمیوم، شارژ سریع ۳۳ واتی، اسپیکرهای استریو باکیفیت.
- نقاط ضعف: قلم و کیبورد باید جداگانه تهیه بشن و هزینه نهایی رو بالا میبرن، عدم وجود جک 3.5 میلیمتری هدفون، رابط کاربری MIUI برای تبلت شاید به اندازه One UI سامسونگ بهینه نباشد.
قیمت تبلت 11 اینچ شیائومی Pad 6
تبلت Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus
سری FE یا Fan Edition سامسونگ، همیشه سعی کرده ویژگیهای کلیدی پرچمدارها رو با قیمتی مناسبتر ارائه بده. گلکسی تب S9 FE پلاس دقیقا همین کار رو برای کاربرایی انجام میده که یه نمایشگر بزرگ برای کار و طراحی میخوان، اما نمیخوان هزینه سرسامآور مدل اولترا رو بپردازن. گلکسی تب S9 FE پلاس با قیمتی بین 34 تا 50 میلیون تومان در بازار برای کانفیگ های مختلف به فروش میرسه.
نقطه قوت اصلی این تبلت، نمایشگر بزرگ 12.4 اینچی اونه. درسته که این پنل از نوع LCD با نرخ نوسازی 90 هرتزه و نه AMOLED، اما اندازه بزرگش فضای فوقالعادهای برای اجرای همزمان دو برنامه، طراحی با جزئیات بیشتر و تماشای فیلم فراهم میکنه.
یکی از ویژگیهای کمیاب و بسیار ارزشمند این تبلت، داشتن گواهی مقاومت در برابر آب و گرد و غبار IP68 هست. این یعنی اگه کنار استخر یا تو محیطهای پرگرد و خاک ازش استفاده کنید، خیالتون راحته. مثل بقیه تبلتهای بالارده سامسونگ، این مدل هم از قابلیت DeX پشتیبانی میکنه و با یه کیبورد، تبدیل به یه لپتاپ اندرویدی کارآمد میشه. پردازنده اگزینوس 1380 یه تراشه میانردهی توانمنده که برای اکثر کارها عملکردی روان و سریع داره. و خبر خوب اینکه سامسونگ اینجا هم قلم S Pen رو داخل جعبه قرار داده تا ارزش خرید محصولش رو حفظ کنه. باتری حجیم 10,090 میلیآمپر ساعتی این تبلت، شارژدهی فوقالعادهای رو تضمین میکنه که برای یه دستگاه با این ابعاد نمایشگر، یه فاکتور حیاتی محسوب میشه.
نقاط قوت و ضعف
- نقاط قوت: نمایشگر بسیار بزرگ ۱۲.۴ اینچی، قلم S Pen داخل جعبه، گواهی ضدآب و گرد و غبار IP68، باتری حجیم با شارژدهی عالی، پشتیبانی از Samsung DeX.
- نقاط ضعف: نمایشگر LCD و نه AMOLED، پردازنده میانرده که شاید برای کاربران خیلی حرفهای محدودیت ایجاد کند، وزن نسبتا زیاد (۶۲۷ گرم).
قیمت تبلت 12.4 اینچی سامسونگ گلکسی مدل Tab S9 FE Plus
تبلت Apple iPad Pro M4 (2024)
آیپد پرو همیشه نهایت چیزی بوده که اپل تو دنیای تبلتها ارائه میده و مدل 2024 با تراشه M4، این تعریف رو چند پله بالاتر برده. این تبلت یه ابزار حرفهای برای کسانیه که شغل و درآمدشون به ابزار دیجیتالشون بستگی داره و حاضرن برای داشتن بهترینها، هزینه کنن. قیمت آیپد پرو M4 در بازار ایران از حدود 95 میلیون تومان برای نسخه پایه شروع میشه و در مدلهای بالاتر به بالای 150 میلیون تومان هم میرسه. این دستگاه برای همه نیست. این یک ابزار تخصصی برای حرفهایهاست؛ کسانی که بهترین بوم دیجیتال ممکن رو میخوان و بودجه لازم برای تهیه اون رو هم دارن.
به زبان ساده، این تبلت از خیلی از لپتاپهای قدرتمند بازار هم قویتره. تراشه M4 اپل به راحتی از پس سنگینترین کارهای گرافیکی، تدوین ویدیوی 8K و بازیهای نسل جدید برمیاد. اما شاهکار اصلی، نمایشگر جدید Ultra Retina XDR هست که با فناوری Tandem OLED، رنگ مشکی رو با عمق بینهایت و بقیه رنگها رو با دقت خیرهکننده نشون میده. این کیفیت برای طراحان، گرافیستها و تدوینگرهای ویدیو یه رویاست.
اپل همزمان با این آیپد، از نسل جدید قلمش یعنی اپل پنسل پرو هم رونمایی کرد. این قلم که باید جداگانه خریداری بشه، قابلیتهای جدیدی مثل ژست فشاری (Squeeze) و بازخورد لرزشی داره که کار طراحی رو طبیعیتر و سریعتر میکنه.
قدرت واقعی آیپد پرو در اکوسیستم نرمافزاری اون نهفته است. برنامههای فوقالعاده بهینه و قدرتمندی مثل Procreate برای طراحی و Final Cut Pro برای تدوین ویدیو، تجربهای رو ارائه میدن که هنوز در دنیای اندروید مشابهی نداره. این هماهنگی بینقص بین سختافزار، نرمافزار و قلم، چیزیه که آیپد پرو رو به انتخاب اول حرفهایها تبدیل کرده.
البته باید کاملا رو راست باشیم. آیپد پرو M4 به خودی خود بسیار گرونه. اما برای استفاده کامل از قابلیتهاش، شما به اپل پنسل پرو و مجیک کیبورد هم نیاز دارید که قیمت هر کدوم به اندازه یه گوشی میانرده است. در نتیجه، هزینه نهایی این پکیج به راحتی از قیمت یه لپتاپ بالارده هم فراتر میره.
نقاط قوت و ضعف
- نقاط قوت: قدرتمندترین پردازنده در دنیای تبلتها (M4)، بهترین نمایشگر موجود در بازار (Tandem OLED)، اکوسیستم نرمافزاری بیرقیب برای کارهای خلاقانه، کیفیت ساخت و طراحی فوقالعاده.
- نقاط ضعف: قیمت بسیار بسیار بالا، نیاز به خرید جداگانه قلم و کیبورد با قیمت گزاف، سیستمعامل iPadOS با وجود همه پیشرفتها، هنوز محدودیتهای یک کامپیوتر کامل را دارد.
قیمت اپل آی پد 13 اینچ Pro 2024 M4 Wi-Fi
تبلت Microsoft Surface Pro 9
سرفیس پرو 9 مایکروسافت در یک دسته بندی منحصر به فرد قرار میگیره. این دستگاه یک تبلت نیست که سعی میکنه لپتاپ باشه؛ بلکه یک لپتاپ کامله که تو کالبد یه تبلت متولد شده. این دستگاه برای حرفهایها، کاربران تجاری و دانشجوهای رشتههای فنی ساخته شده که به قدرت کامل ویندوز در یک بدنه قابل حمل نیاز دارن. برای داشتن پکیج کامل سرفیس پرو 9 (شامل تبلت، قلم و کیبورد)، باید بودجهای بالاتر از 110 میلیون تومان در نظر بگیرید. سرفیس پرو 9 برای کسی ساخته شده که هیچ مصالحهای در زمینه کارایی نمیکنه و به یک دستگاه واحد، قدرتمند و قابل حمل نیاز داره تا جایگزین همزمان لپتاپ و تبلتش بشه.
برگ برنده اصلی سرفیس پرو 9، اجرای نسخه کامل ویندوز 11 هست. این یعنی شما میتونید تمام نرمافزارهای دسکتاپ (مثل نسخههای کامل فتوشاپ، اتوکد، مجموعه آفیس و نرمافزارهای تخصصی مهندسی) رو بدون هیچ محدودیتی روی اون نصب و اجرا کنید. این بزرگترین تفاوت و مزیت سرفیس نسبت به تمام تبلتهای اندرویدی و آیپدهاست. سرفیس پرو 9 کیفیت ساخت فوقالعادهای با بدنه آلومینیومی داره، اما امضای طراحی اون، پایه نگهدارنده یا Kickstand معروفشه. این پایه به شما اجازه میده تبلت رو تقریبا در هر زاویهای تنظیم کنید که برای تایپ کردن، طراحی با قلم و تماشای محتوا بینظیره.
نمایشگر 13 اینچی PixelSense با نرخ نوسازی 120 هرتز، تصویری بسیار شفاف، دقیق و روان ارائه میده. در بخش سختافزار، شما میتونید بین پردازندههای نسل 12 اینتل Core i5 یا Core i7 انتخاب کنید که قدرتی معادل یک لپتاپ واقعی رو برای انجام سنگینترین کارهای پردازشی در اختیار شما میذاره.
درست مثل آیپد پرو، تجربه سرفیس هم بدون لوازم جانبیاش کامل نیست. قلم Surface Slim Pen 2 (که حس نوشتن روی کاغذ رو با بازخورد لرزشی شبیهسازی میکنه) و کیبورد فوقالعاده باکیفیت Signature Keyboard، خریدهای جداگانه اما ضروری هستن که قیمت نهایی رو به شکل قابل توجهی افزایش میدن.
نقاط قوت و ضعف
- نقاط قوت: اجرای کامل ویندوز ۱۱ و تمام نرمافزارهای دسکتاپ، جایگزین واقعی لپتاپ، کیفیت ساخت عالی و کیکاستند بینهایت کاربردی، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی باکیفیت، پورتهای پرسرعت Thunderbolt 4 (در نسخه اینتل).
- نقاط ضعف: قیمت بسیار بالا و نیاز به خرید جداگانه قلم و کیبورد، عمر باتری در نسخه اینتل در حد متوسط است، تجربه لمسی ویندوز به روانی و سادگی iPadOS نیست.
قیمت تبلت 13 اینچ Microsoft Surface Pro 9 i5
برای اینکه بتونید راحتتر بین این گزینهها تصمیم بگیرید، یه جدول خلاصه آماده کردیم تا تفاوتهای کلیدی رو در یک نگاه ببینید.
ویژگی | Galaxy Tab S6 Lite (2024) | Xiaomi Pad 6 | Galaxy Tab S9 FE Plus | Apple iPad Pro M4 (13-inch) | Microsoft Surface Pro 9 |
---|---|---|---|---|---|
نمایشگر | 10.4 اینچ TFT LCD, 60Hz | 11 اینچ IPS LCD, 144Hz | 12.4 اینچ IPS LCD, 90Hz | 13 اینچ Ultra Retina XDR (OLED) | 13 اینچ PixelSense Flow, 120Hz |
پردازنده | Exynos 1280 | Snapdragon 870 | Exynos 1380 | Apple M4 | Intel Core i5/i7 (12th Gen) |
قلم | S Pen (داخل جعبه) | Xiaomi Smart Pen (خرید جداگانه) | S Pen (داخل جعبه) | Apple Pencil Pro (خرید جداگانه) | Surface Slim Pen 2 (خرید جداگانه) |
سیستمعامل | Android 14 | Android 13 | Android 14 | iPadOS 17/18 | Windows 11 |
نکات کلیدی | بهترین ارزش خرید، عالی برای یادداشتبرداری | نمایشگر فوقالعاده، سختافزار قوی | نمایشگر بزرگ، ضدآب، باتری عالی | قدرتمندترین تبلت، بهترین نمایشگر | جایگزین کامل لپتاپ، ویندوز |
راهنمای خرید تبلت قلم دار: قبل از کارت کشیدن اینها رو چک کنید!
انتخاب تبلت مناسب فقط به مشخصات روی کاغذ محدود نمیشه. چندتا نکته کلیدی وجود داره که باید قبل از خرید بهشون فکر کنید تا بهترین تصمیم رو بگیرید.
سیستمعامل: دوئل بزرگ اندروید، iPadOS و ویندوز!
این مهمترین تصمیم شماست، چون دنیای شما رو مشخص میکنه.
- Android (سامسونگ، شیائومی): قهرمان انعطافپذیری. مدیریت فایل تو اندروید مثل آب خوردنه (فایلها رو به راحتی با کشیدن و رها کردن جابجا میکنید)، از فلش مموری با OTG پشتیبانی میکنه و دستتون برای شخصیسازی بازه. قابلیت DeX سامسونگ هم یه تجربه دسکتاپ عالی بهتون میده. نقطه ضعفش اینه که بعضی از اپلیکیشنها هنوز برای صفحه بزرگ تبلتها به خوبی بهینه نشدن.
- iPadOS (اپل): پادشاه تجربه بهینه و یکپارچه. اپ استور پر از اپلیکیشنهای فوقالعاده باکیفیت و قدرتمنده که مخصوص تبلت طراحی شدن، به خصوص برای کارهای خلاقانه. تجربه کاربری به شدت روان و بینقصه. نقطه ضعفش اینه که شما در یک باغ محصور قرار دارید؛ مدیریت فایل محدودتره و کاملا به اکوسیستم اپل وابسته میشید.
- Windows (مایکروسافت): غول بهرهوری و کار. نقطه قوتش همون نقطه ضعفشه: این یه سیستم عامل کامل دسکتاپه. قدرت بینظیری برای اجرای هر نرمافزاری که روی کامپیوترتون دارید به شما میده. اما تجربه کار باهاش در حالت لمسی به اندازه iPadOS روان و لذتبخش نیست و اپلیکیشنهای سرگرمی و بهینه شده برای تبلت کمتری داره.
نمایشگر: فقط سایز مهم نیست! به این کلمات دقت کنید!
- LCD در مقابل OLED: به زبان ساده، LCD مثل یه تلویزیون خیلی باکیفیته (رنگهای خوب، اما رنگ مشکی کاملا عمیق نیست). OLED مثل صفحه نمایش سینماست (مشکی مطلق و رنگهای فوقالعاده زنده). این تفاوت برای هنرمندها و کسایی که زیاد فیلم میبینن خیلی مهمه.
- نرخ نوسازی (هرتز): اعداد 90، 120 یا 144 هرتز به معنی روان بودن تصویر هستن. نرخ نوسازی بالاتر باعث میشه حرکت قلم روی صفحه با تاخیر کمتری حس بشه و اسکرول کردن در صفحات لذتبخشتر باشه.
- اندازه و قابلیت حمل: یه نمایشگر بزرگ (12 تا 13 اینچ) برای طراحی و اجرای همزمان چند برنامه عالیه، اما تبلت رو سنگینتر و حملش رو سختتر میکنه. یه نمایشگر کوچکتر (10 تا 11 اینچ) برای همراه داشتن دائمی و یادداشت برداری مناسبتره.
قلم: در جعبه هست یا باید جدا بخرم؟
این یه نکته خیلی مهمه که خیلیا بهش توجه نمیکنن. قیمت روی جعبه برای تبلتهای اپل، مایکروسافت و شیائومی، قیمت نهایی نیست. حتما هزینه قلم (و در صورت نیاز کیبورد) رو به قیمت اولیه اضافه کنید تا هزینه واقعی و تمام شده دستگاه دستتون بیاد. قلمهای امروزی فقط یه تیکه پلاستیک نیستن؛ قلمهای فعال با حسگر فشار، پشتیبانی از زاویه و تاخیر کم، همون چیزهایی هستن که حس واقعی نوشتن و طراحی رو برای شما شبیهسازی میکنن.
سختافزار: قلبی که برای تبلت شما میتپد!
پردازنده (CPU) و رم، سرعت و قدرت تبلت شما رو تعیین میکنن.
- برای دانشجوها و یادداشتبرداری: یه تراشه میانرده مثل چیزی که تو S6 لایت یا S9 FE پلاس هست، کاملا کافی و مناسبه.
- برای طراحها و گیمرها: به یه تراشه قدرتمند مثل اسنپدراگون 870 یا سری M اپل نیاز دارید تا همه چیز روان و بدون لگ اجرا بشه.
- برای حرفهایهایی که جایگزین لپتاپ میخوان: باید سراغ تراشههای کلاس لپتاپ مثل Intel Core i7 یا Apple M4 برید.
بودجه و کاربرد: اول تکلیف خودتان رو مشخص کنید!
در نهایت، همه چیز به شما و نیازتون برمیگرده. از خودتون بپرسید:
- من دانشجو هستم و فقط برای جزوه نویسی و مطالعه میخوام: بدون شک سراغ Galaxy Tab S6 Lite برید. منطقیترین و بهصرفهترین انتخاب برای شماست.
- هم فیلم میبینم، هم بازی میکنم، هم گاهی طراحی میکنم: Xiaomi Pad 6 بهترین نمایشگر و قویترین سختافزار رو در این بازه قیمتی به شما میده، به شرطی که هزینه جداگانه قلم رو بپردازید.
- من طراح حرفهای هستم و بهترین و دقیقترین ابزار رو میخوام: اگه محدودیت بودجه ندارید، Apple iPad Pro M4 در یک کلاس کاری کاملا متفاوته و رقیبی نداره.
- من به یک دستگاه برای همه کارهایم نیاز دارم و باید جای لپتاپم رو بگیره: Microsoft Surface Pro 9 تنها گزینهایه که میتونه به معنای واقعی کلمه، جایگزین لپتاپ ویندوزی شما بشه.
تبلت با قلم چی بخرم؟
خب رفقا، رسیدیم به آخر سفرمون تو دنیای رنگارنگ تبلتهای قلمدار. همونطور که دیدیم، دیگه چیزی به اسم بهترین تبلت قلم دار برای همه وجود نداره. انتخاب درست، کاملا به خود شما، کاری که میخواید انجام بدید و بودجهای که در نظر گرفتید بستگی داره.
اگه دانشجویی و دنبال یه دفترچه یادداشت دیجیتال بینقص و اقتصادی هستی، گلکسی تب S6 لایت با قلم داخل جعبه، بهترین رفیقته. اگه عشق بازی و فیلمی و یه نمایشگر فوقالعاده روان میخوای، شیائومی پد 6 برات ساخته شده. برای کاربرای حرفهای که دنبال یه بوم نقاشی دیجیتال بینقص هستن و محدودیت بودجه ندارن، آیپد پرو M4 پادشاه بیرقیبه. و اگه میخوای لپتاپت رو برای همیشه کنار بذاری و یه دستگاه همهکاره با قدرت کامل ویندوز داشته باشی، سرفیس پرو 9 تنها گزینه روی میزه.
یادتون نره قبل از خرید، حتما به سیستمعامل، کیفیت نمایشگر و از همه مهمتر، هزینه نهایی (با احتساب قلم و کیبورد) فکر کنید. امیدواریم این راهنما بهتون کمک کرده باشه تا با چشم باز، بهترین همراه دیجیتال رو برای خودتون انتخاب کنید. موفق باشید!
آخرین مقالات
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.