
بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه
تو دنیای امروز که دورکاری، کلاس آنلاین و تماس تصویری شده جزئی از زندگیمون، میکروفون هندزفری دیگه یه آپشن الکی نیست، یه چیز واجبه. ما دیگه فقط دنبال یه هندزفری نیستیم که آهنگ رو با کیفیت خفن پخش کنه؛ دنبال یه ابزار همه چی تموم میگردیم که بتونه صدامون رو صاف و شفاف، مثل آینه، به گوش بقیه برسونه. در ادامه اول از همه میریم سراغ بهترین مدل های هندزفری بلوتوثی برای مکالمه بازار تو هر قیمتی و زیر و بمشون رو درمیاریم. بعدش هم یه راهنمای خرید توپ برات آماده کردیم تا خودت استاد انتخاب هندزفری برای مکالمه بشی و دیگه هیچوقت استرس کیفیت صدات رو تو تماسها نداشته باشی. با راهنمای خرید بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه همراه موبونیوز باشید.
- فهرست مطالب
- بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه زیر 1.5 میلیون تومان
- هندزفری بلوتوثی QCY T13 ANC 2
- هندزفری بلوتوثی Anker Soundcore R50i
- بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه تا 4 میلیون تومان
- هندزفری بلوتوثی Anker Soundcore R50i NC
- هندزفری بلوتوثی Haylou W1 ANC
- هندزفری بلوتوثی ناتینگ CMF Buds Pro 2
- بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه بالای 4 میلیون تومان
- هندزفری بلوتوثی Anker Soundcore Liberty 4 NC
- هندزفری بلوتوثی Samsung Galaxy Buds 2 Pro
- هندزفری بلوتوثی Apple AirPods Pro (2nd Generation)
- راهنمای خرید بهترین هندزفری مکالمه
- ارتش میکروفونها: چرا تعدادشون مهمه؟
- جادوی سکوت: ANC برای تو، ENC برای رفیقت!
- طراحی بدنه هندزفری
- باتری و اتصال: قلب تپنده هندزفری
- کدوم هندزفری بلوتوث برای مکالمه بهتره؟
انتخاب هندزفری خوب، خیلی به جیب شما بستگی داره. برای همین، ما بهترین گزینهها رو تو دستههای قیمتی مختلف براتون ردیف کردیم تا با خیال راحت، با توجه به بودجه و نیازی که دارین، بهترین انتخاب رو بکنین.
بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه زیر 1.5 میلیون تومان
شاید باورت نشه، ولی دیگه لازم نیست برای یه مکالمه باکیفیت، کل حقوقت رو خرج کنی. تکنولوژی اونقدر پیشرفت کرده که ویژگیهایی که تا چند سال پیش فقط تو مدلهای لاکچری و گرون پیدا میشد، حالا سر از هندزفریهای اقتصادی هم درآوردن. مدلهایی که اینجا معرفی میکنیم، شاید برای یه جلسه کاری خیلی حساس تو یه محیط پر سروصدا ایدهآل نباشن، اما برای زنگهای روزمره و استفاده تو جاهای نسبتا خلوت یا با نویز معمولی، عملکردی خیلی بهتر از پولی که میدی بهت میدن. این مدلها بهت ثابت میکنن که کیفیت مکالمه خوب، دیگه لوکس نیست.
هندزفری بلوتوثی QCY T13 ANC 2
این مدل با قیمت حدودی 1.3 میلیون تومانی یه پدیده تو دنیای هندزفریهای اقتصادیه. QCY T13 ANC 2 یه سری امکانات بهت میده که معمولا تو این قیمت پیدا نمیکنی. این هندزفری با طراحی راحت داخل گوشی (in-ear) و تکنولوژیهای جدید مثل بلوتوث 5.3، یه گزینه خیلی وسوسهانگیزه.
کیفیت مکالمه همونجاییه که T13 ANC 2 میدرخشه و خودی نشون میده. این هندزفری یه سیستم چهارتا میکروفونه (دوتا تو هر گوشی) داره که با الگوریتم حذف نویز محیطی یا ENC (Environmental Noise Cancellation) کار میکنه. این ترکیب خفن باعث میشه صدای تو موقع حرف زدن از سر و صدای پسزمینه جدا بشه و خیلی واضح به گوش طرف مقابل برسه. حتی ادعا میکنه تا سرعت باد ۲۵ کیلومتر بر ساعت هم صدات رو واضح رد میکنه که برای یه محصول اقتصادی، آپشن خیلی خفنیه. نظر کاربرها هم همینو میگه و کیفیت مکالمهاش حتی تو جاهای شلوغ هم راضیکنندهست.
این هندزفری یه درایور داینامیک ۱۰ میلیمتری برای پخش صدا داره. کیفیت صداش برای گوش دادن معمولی کاملا خوب و میزونه، اما شاید اونایی که دنبال بیسهای خیلی سنگین و کوبنده هستن رو صددرصد راضی نکنه.
- نقاط قوت: کیفیت مکالمه عالی نسبت به قیمت به لطف سیستم ۴ میکروفونه و ENC، قابلیت حذف نویز فعال (ANC) کارآمد برای خودت، طراحی راحت و ارگونومیک و ارزش خریدش سر به فلک میکشه.
- نقاط ضعف: اپلیکیشنش قابلیت تنظیم سطح ANC رو نداره. یه مشکل دیگه هم اینه که این مدل رو خیلی وقتا با نسخه معمولی T13 (که ANC و میکروفون خفن نداره) اشتباه میگیرن و این میتونه باعث بشه خریدارای بیخبر، بعد از خرید بخوره تو ذوقشون.
قیمت QCY T13 ANC 2 هندزفری بلوتوث
هندزفری بلوتوثی Anker Soundcore R50i
این هندزفری با قیمت حدودی 1 میلیون تومان، جنگجوی اقتصادی و کاردرست برند معتبر انکره که به کیفیت ساخت خوب، دوام بالا و بیسهای کوبنده و باحالش معروفه. R50i بلوتوث 5.3 و استاندارد ضدآب IPX5 داره که باعث میشه برای ورزش کردن هم رفیق خوبی باشه.
این هندزفری دوتا میکروفون (یکی تو هر گوشی) داره که با یه الگوریتم هوش مصنوعی به اسم “AI-Clear” کار میکنه تا کیفیت تماس رو بهتر کنه. عملکردش برای مکالمه تو خونه یا جاهای آروم، کارتو راه میندازه. ولی خب، تو محیطهای شلوغ و پرسروصدای بیرون، چون تعداد میکروفونهاش کمتره و سیستم حذف نویزش ضعیفتره، شفافیت صداش کم میشه.
R50i به خاطر تکنولوژی BassUp انکر معروفه که یه بیس قدرتمند و کوبنده تولید میکنه و برای طرفدارای سبکهایی مثل هیپهاپ و EDM خیلی حال میده. اپلیکیشن Soundcore هم با ۲۲ تا حالت اکولایزر مختلف، بهت اجازه میده صدا رو اونجوری که دوست داری تنظیم کنی. صداهای میانی و بالا وضوح خوبی دارن، ولی تمرکز اصلی روی بیسه.
- نقاط قوت: بیس خیلی قدرتمند، عمر باتری فوقالعاده (تا ۳۰ ساعت با کیس شارژ)، اپلیکیشن همراه عالی با کلی گزینه شخصیسازی و قیمت خیلی اقتصادی.
- نقاط ضعف: کیفیت مکالمه تو جاهای شلوغ افت میکنه، قابلیت حذف نویز فعال (ANC) برای خودت نداره و ممکنه بیس زیادش اذیتتون کنه.
قیمت هندزفری بلوتوث انکر Soundcore R50i
بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه تا 4 میلیون تومان
اینجا دیگه بازی جدی میشه. اگه تماس تلفنی بخش مهمی از کار و زندگیته، سرمایهگذاری تو این رنج قیمت، بهترین نتیجه رو بهت میده. اینجا دیگه میکروفونهای بیشتر، الگوریتمهای باهوشتر برای حذف نویز و کیفیت ساخت بالاتری رو میبینیم که یه تجربه مکالمه شفاف و مطمئن رو تو بیشتر شرایط برات تضمین میکنن.
هندزفری بلوتوثی Anker Soundcore R50i NC
این هندزفری با قیمت 1.9 میلیون تومانی، نسخه تکاملیافته و خفنتر R50i معمولیه. انکر خیلی هوشمندانه دوتا ویژگی کلیدی که کاربرا میخواستن رو به این مدل اضافه کرده: حذف نویز فعال (ANC) برای خودت و کیفیت مکالمه بهتر.
کیفیت مکالمه بزرگترین نقطه قوت و دلیل اصلی برای انتخاب این مدل به جای نسخه معمولیه. R50i NC به یه سیستم ۴ میکروفونه با هوش مصنوعی آپدیت شده مجهز شده. این تغییر، توانایی هندزفری تو حذف سر و صدای اضافه رو حسابی بهترش میکنه و اون رو به یه گزینه خیلی قویتر برای مکالمه تو جاهای شلوغ و پر رفت و آمد تبدیل میکنه. این مدل هنوز همون صدای V-shape و بیسمحور نسخه قبلی رو داره که برای طرفدارای بیس خبر خوبیه. اپلیکیشن فوقالعاده Soundcore هم بهت این امکان رو میده که اگه خواستی، بیس رو با اکولایزر کنترل کنی.
- نقاط قوت: کیفیت مکالمه خیلی بهتر به لطف سیستم ۴ میکروفونه، عملکرد خوب ANC نسبت به قیمت، پشتیبانی عالی از طریق اپلیکیشن و عمر باتری طولانی.
- نقاط ضعف: بیس صدا ممکنه هنوز برای بعضیها زیادی قوی باشه و کیس شارژش یه کم بزرگ و قلمبهس.
قیمت هندزفری بلوتوثی Anker Soundcore R50i NC
هندزفری بلوتوثی Haylou W1 ANC
هندزفری W1 ANC هایلو با قیمت حدودی 2 میلیون تومان یه مدل خاص و متفاوت تو این بازه قیمتیه که از یه ساختار دوگانه شامل یه درایور داینامیک ۱۰ میلیمتری و یه درایور آرمیچر متعادل (Balanced Armature) از شرکت معتبر Knowles استفاده میکنه. این ترکیب که معمولا تو هندزفریهای گرونتر پیدا میشه، برای این طراحی شده که صدایی دقیقتر و با جزئیات بیشتر بهت بده.
این هندزفری از یه سیستم سهتا میکروفونه تو هر گوشی برای حذف نویز موقع مکالمه استفاده میکنه. بررسیها نشون میده که عملکردش تو مکالمه خوبه و تکنولوژی cVc 8.0 خیلی خوب نویز رو کم میکنه. این باعث میشه هم برای مکالمه تو خونه و هم بیرون مناسب باشه، هرچند ممکنه صدات یه کم نازک به گوش برسه.
ساختار دوگانه درایورها، یه صدای متعادل و طبیعی بهت میده که یه تنوع باحال نسبت به صداهای V-shape رایج تو این ردهست. این مدل تو نشون دادن جزئیات فرکانسهای میانی و بالا عالیه، اما شاید اونایی که دنبال بیس عمیق و کوبنده هستن رو کاملا راضی نکنه.
- نقاط قوت: کیفیت صدای متعادل و پر از جزئیات به لطف درایورهای دوگانه، کیفیت مکالمه خوب با سیستم ۳ میکروفونه و طراحی راحت شبیه ایرپادها.
- نقاط ضعف: بیس عمیق و قدرتمند نداره، عملکرد ANC از نظر بعضی کاربرها متوسط یا ضعیفه و نسخه ANC از کدک aptX پشتیبانی نمیکنه که نسبت به نسخه غیر ANC یه جورایی پسرفته.
قیمت هندزفری بلوتوث هایلو W1 ANC
هندزفری بلوتوثی ناتینگ CMF Buds Pro 2
CMF Buds Pro 2 یکی از محصولات اقتصادی اما زیبا، کاربردی و با کیفیت برند ناتینگه که با داشتن قیمت حدودی 3.5 میلیون تومانی کیفیتی نزدیک به هندزفری های برند های خوش نام بازار به شما میده و از لحاظ ظاهری هم میتونید انتظار یک محصول خاص رو داشته باشید که با دیدی متفاوت از هندزفری های نسبتا تکراری بازار ساخته شده. یک ناب چرخشی در بالای بدنه قرار گرفته که برای کم و زیاد کردن صدای موسیقی میتونه استفاده بشه و در کنار رنگبندی جذاب در نظر گرفته شده برای این محصول باعث خاص تر شدن طراحی این هندزفری میشه.
کلی قابلیت مختلف مثل ANC هوشمند، پشتیبانی از فرمت با کیفیت LDAC، درایورهای دوگانه صدا، اتصال همزمان به دو دستگاه و همچنین صدای سه بعدی باعث میشه با پرداخت هزینه ای متعارف، یک محصول کاربردی و با کیفیت داشته باشید. شارژدهی این هندزفری ها بسیار خوبه و میتونید انتظار شارژدهی 11 ساعته در حالت ANC خاموش رو داشته باشید که به کمک باکس شارژ این عدد به 43 ساعت میرسه.
قیمت هندزفری بلوتوث ناتینگ CMF Buds Pro 2
بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه بالای 4 میلیون تومان
خب، به قله اورست هندزفریها خوش اومدی! اینجا با غولهایی طرفیم که هیچ کم و کسری برای ارائه بهترین تجربه مکالمه و شنیدن نذاشتن. اینجا صحبت از پیشرفتهترین الگوریتمها، بهترین و بیشترین تعداد میکروفونها و هماهنگی بینقص با اکوسیستمهای مختلفه. اگه مکالمه رگ حیاتی کارته و دنبال بهترین بهترینها میگردی، گزینههای این بخش برای خودته.
هندزفری بلوتوثی Anker Soundcore Liberty 4 NC
به این مدل میشه گفت قاتل پرچمدار انکر. Liberty 4 NC یه مجموعه شگفتانگیز از ویژگیهای پریمیوم رو با قیمتی تو محدوده میانرده رو به بالا (حدود 4.5 میلیون تومان) بهت میده و مستقیم غولهایی مثل سونی و اپل رو به چالش میکشه.
برای مکالمه یه هیولاست. Liberty 4 NC یه سیستم شش میکروفونه (سه تا تو هر گوشی) داره که با یه الگوریتم هوش مصنوعی پیشرفته ترکیب شده. این ساختار، قدرت خفنی تو حذف سر و صدای اضافه محیط داره و اون رو برای مکالمه حتی تو جاهای نسبتا شلوغ خیلی مناسب میکنه. برای کاربرایی که مکالمه اولویتشونه و تو اکوسیستم اپل یا سامسونگ نیستن، این یکی از بهترین انتخابهای ممکنه.
این مدل از درایورهای ۱۱ میلیمتری، پشتیبانی از کدک LDAC برای صدای Hi-Res تو اندروید و یه اکولایزر ۸ باندی خیلی قدرتمند تو اپلیکیشن Soundcore بهره میبره. صدای پیشفرضش بیسمحوره، اما به راحتی میتونی اون رو با هر سلیقهای تنظیم کنی.
- نقاط قوت: کیفیت مکالمه استثنایی با سیستم ۶ میکروفونه، ANC پیشرو تو کلاس خودش (ادعا میکنه ۹۸.۵ درصد نویز رو حذف میکنه)، پشتیبانی از کدک Hi-Res LDAC، عمر باتری باورنکردنی (تا ۵۰ ساعت با کیس شارژ) و ارزش خرید فوقالعاده بالا.
- نقاط ضعف: کیس شارژش یه کم بزرگ و قلمبهس و حالتهای پیشفرض اکولایزرش اغلب بیس زیادی دارن.
قیمت هندزفری بلوتوث انکر SoundCore Liberty 4 NC
هندزفری بلوتوثی Samsung Galaxy Buds 2 Pro
پرچمدار سامسونگ که یار غار گوشیهای گلکسیه، اما یه گزینه سطح بالا برای همه کاربرای اندروید هم حساب میشه. این مدل صدای 24-bit Hi-Fi و ANC فوقالعادهای داره. قیمت حدودی 8 میلیون تومانی هم داره.
داستان کیفیت مکالمه بادز ۲ پرو یه کم پیچیدهست و نظرات در موردش خیلی بالا پایین داره. بعضی کاربرها میگن عالیه و بعضیها میگن ضعیفترین بخش دستگاهه. دلیل این همه اختلاف نظر به روش تست برمیگرده. خیلی از اپهای ضبط صدا نمیتونن الگوریتمهای پیچیده حذف نویزش رو درست و حسابی فعال کنن. برای اینکه بفهمی واقعا چطوره، باید یه تماس تلفنی یا اینترنتی واقعی باهاش بگیری. تو شرایط واقعی، سیستم ۳ میکروفونه به همراه الگوریتم شبکه عصبی عمیق (DNN) عملکردی عالی تو جدا کردن صدای تو از نویز پسزمینه داره و یه مکالمه شفاف برات میسازه.
کیفیت صدا برای موسیقی عالی، متعادل و شفافه. این هندزفری از کدک اختصاصی سامسونگ برای پخش صدای 24-bit تو دستگاههای سازگار پشتیبانی میکنه و یه تجربه غنی و فراگیر بهت میده.
- نقاط قوت: کیفیت مکالمه عالی تو شرایط استفاده واقعی، کیفیت صدای فوقالعاده با پشتیبانی از صدای 24-bit، ANC سطح بالا و طراحی خیلی راحت و محکم تو گوش.
- نقاط ضعف: نظرات آنلاین ضد و نقیض به خاطر روشهای تست اشتباه میتونه خریدارها رو گیج کنه، بعضی ویژگیهاش فقط برای دستگاههای سامسونگه و عمر باتری با ۵ ساعت تو حالت ANC، متوسطه.
قیمت هندزفری بلوتوث سامسونگ Galaxy Buds 2 Pro
هندزفری بلوتوثی Apple AirPods Pro (2nd Generation)
انتخاب اول و آخر و شاید بهترین گزینه برای کاربرایی که تو اکوسیستم اپل نفس میکشن با قیمت حدودی 18 میلیون تومانی. ایرپادز پرو هماهنگی بینظیر، کاربری فوقالعاده راحت و یه تعادل عالی بین همه ویژگیها، از جمله کیفیت مکالمه و صدای سطح بالا رو بهت میده.
کیفیت مکالمه عالی و بینقصه. خلاص! ترکیب میکروفونهای دوگانه جهتدار (beamforming)، یه میکروفون رو به داخل و پردازش قدرتمند تراشه H2 اپل، باعث یه جداسازی صدای فوقالعاده میشه. صدات حتی تو جاهای خیلی شلوغ مثل یه استادیوم فوتبال، واضح و طبیعی به گوش طرف مقابل میرسه. این مدل یه جورایی خطکش اندازهگیری کیفیت مکالمه تو هندزفریهای TWS هست.
کیفیت صدا عالی و متعادله و برای بیشتر شنوندهها خیلی خوشاینده. با اینکه از کدکهای با وضوح بالا مثل LDAC پشتیبانی نمیکنه، اما کیفیت صدای خروجیش تمیز، پر از جزئیات و به لطف قابلیت صدای فضایی (Spatial Audio) خیلی فراگیره.
- نقاط قوت: بهترین کیفیت مکالمه و جداسازی صدا تو کلاس خودش، تجربه کاربری جادویی و روون تو اکوسیستم اپل، ANC سطح بالا و بهترین حالت Transparency تو بازار و طراحی خیلی راحت و محکم تو گوش.
- نقاط ضعف: قیمت بالا، خیلی از ویژگیهاش برای کاربرای اندروید محدود یا غیرقابل دسترسه، عمر باتری خوبه ولی بهترین نیست (۶ ساعت با ANC) و از کدکهای صوتی با وضوح بالا پشتیبانی نمیکنه.
قیمت هندزفری بلوتوث اپل AirPods Pro 2nd Generation 2023
راهنمای خرید بهترین هندزفری مکالمه
خب، حالا که با بهترینهای بازار آشنا شدیم، وقتشه خودت رو برای خرید مسلح کنیم. انتخاب یه هندزفری خوب برای مکالمه فقط به خوندن نقد و بررسی ختم نمیشه. باید بدونی دنبال چی بگردی. تو این بخش، بهت میگیم که چه فاکتورهایی کیفیت مکالمه رو تعیین میکنن.
ارتش میکروفونها: چرا تعدادشون مهمه؟
میکروفونهای یه هندزفری، در واقع گوشهای اون برای شنیدن صدای خودتن. یه میکروفون تنها، همه صداهای دور و برت رو قاطی پاتی دریافت میکنه. اما وقتی تعداد میکروفونها بیشتر میشه (دو، سه یا حتی بیشتر تو هر گوشی)، میتونن با هم همکاری کنن تا یه پرتو حساسیت رو دقیقا روی دهن تو متمرکز کنن. این تکنولوژی خفن که بهش میگن Beamforming، باعث میشه هندزفری روی صدای تو زوم کنه و سر و صدای دور و برت رو بیخیال شه.
یه مثال ساده: فکر کن یه میکروفون معمولی مثل گوش آدمه که همه صداهای یه اتاق رو میشنوه. اما چندتا میکروفون با هم، مثل یه میکروفون جهتدار حرفهای (شاتگان) عمل میکنن که فقط روی صدای تو زوم کرده و بقیه صداها رو تا حد زیادی فیلتر میکنه. مثلا، مدلهایی مثل Anker Liberty 4 NC با ۶ تا میکروفون یا Galaxy Buds 2 Pro با ۳ تا میکروفون تو هر گوشی، از این تکنولوژی برای جدا کردن صدای تو از شلوغی محیط استفاده میکنن.
جادوی سکوت: ANC برای تو، ENC برای رفیقت!
این بخش شاید مهمترین قسمت این راهنما باشه، چون بیشترین سوتیها و قاطی کردنها همینجا اتفاق میافته. خیلی از فروشندهها حتی خودشون هم فرق این تکنولوژیها رو درست نمیدونن. اصطلاح “حذف نویز” یا “نویز کنسلینگ” باعث میشه فکر کنیم همهشون یه کار میکنن، در حالی که هدفشون زمین تا آسمون فرق داره.
- ANC (Active Noise Cancellation) یا حذف نویز فعال: برای آرامش خودت. وظیفه اصلی ANC اینه که دنیای دور و برت رو برای تو ساکتتر کنه. این تکنولوژی با میکروفونهاش به صدای محیط گوش میده و یه موج صوتی برعکس یا “ضد نویز” تولید میکنه تا اون صدا رو قبل از اینکه به گوشت برسه، خنثی کنه. ANC برای لذت بردن از موسیقی تو مترو یا تمرکز کردن تو یه دفتر شلوغ، عالیه.
- ENC (Environmental Noise Cancellation) و cVc (Clear Voice Capture) یا حذف نویز محیطی: برای آرامش اون کسی که پشت خطه. این تکنولوژیها دقیقا برعکس ANC کار میکنن. اونا از میکروفونها استفاده میکنن تا صدای تو رو از نویز پسزمینه تشخیص بدن و اون نویز رو از صدایی که برای مخاطبت فرستاده میشه، حذف کنن. به زبون ساده، این تکنولوژیها تضمین میکنن که رفیقت پشت خط، صدات رو شفاف و بدون سر و صدای اضافه بشنوه. cVc یه تکنولوژی اختصاصی از شرکت کوالکامه، در حالی که ENC یه اصطلاح کلیتره، اما جفتشون یه هدف دارن.
برای اینکه بهتر بفهمی، به این جدول نگاه کن:
فناوری | هدف اصلی | کی حالشو میبره؟ | چطوری کار میکنه؟ |
---|---|---|---|
ANC (حذف نویز فعال) | غرق کردن تو توی صدا و حذف صدای محیط | تو (کسی که هندزفری داره) | موج “ضد نویز” تولید میکنه تا صدای بیرون رو قبل از رسیدن به گوشت خنثی کنه. |
ENC / cVc (حذف نویز محیطی) | مطمئن شدن از اینکه صدات واضح به مخاطب میرسه | مخاطبت (کسی که باهاش حرف میزنی) | با استفاده از میکروفونها، صدای پسزمینه تو رو شناسایی و از صدای اصلیت فیلتر میکنه. |
طراحی بدنه هندزفری
- ساقهدار یا بیساقه؟ مسئله اینه!: هندزفریهایی که ساقه دارن (مثل ایرپادها)، به طور طبیعی میکروفون رو به دهنت نزدیکتر میکنن. همین نزدیکی فیزیکی خودش میتونه به بهتر گرفته شدن صدات کمک کنه.
- اهمیت کیپ شدن تو گوش: اینکه هندزفری درست تو گوشت بشینه و از سریهای سیلیکونی با اندازه مناسب استفاده کنی، یه عایقبندی پسیو (Passive Noise Isolation) ایجاد میکنه. این کار دوتا فایده مهم داره: اول اینکه صداهای فرکانس بالا (که ANC تو حذفشون ضعیفتره) رو برات بلاک میکنه. دوم اینکه چون صدای محیط رو کمتر میشنوی، ناخودآگاه آرومتر حرف میزنی و داد نمیکشی که این خودش به بهتر شدن کیفیت کلی مکالمه کمک میکنه.
باتری و اتصال: قلب تپنده هندزفری
- فقط به زمان پخش موزیک نگاه نکن!: موقع خوندن مشخصات، فقط به عدد زمان پخش موسیقی توجه نکن. دنبال مشخصه زمان مکالمه (Talk Time) بگرد. پردازش صدا برای مکالمه و فعال بودن الگوریتمهای حذف نویز معمولا باتری بیشتری نسبت به پخش آهنگ مصرف میکنه، پس این عدد برای کسایی که زیاد زنگ میزنن، خیلی مهمتره.
- بلوتوث پایدار، مکالمه پایدار: خلاصه بگم، نسخههای جدیدتر بلوتوث (مثل 5.2، 5.3 و بالاتر) یه اتصال پایدارتر و با تأخیر کمتر بهت میدن. این یعنی قطع و وصلی کمتر و یه تجربه مطمئنتر موقع تماسهای مهم.
کدوم هندزفری بلوتوث برای مکالمه بهتره؟
خب رفقا، رسیدیم به آخر خط این راهنمای خرید بهترین هندزفری بلوتوثی برای مکالمه. امیدوارم تا اینجا حسابی دستتون اومده باشه که برای پیدا کردن بهترین هندزفری مکالمه باید حواستون به چی باشه. یادتون نره، دنیای هندزفریها فقط تو کیفیت پخش آهنگ خلاصه نمیشه. امروز، اینکه صداتون چقدر واضح و بدون سر و صدای اضافه به گوش بقیه میرسه، یه فاکتور کلیدیه.
خلاصه کلام اینکه:
- اول بودجه، بعد بقیه چیزا: اول ببینید چقدر میخواید هزینه کنید. ما تو هر رنج قیمتی، از اقتصادیهای کاردرست تا غولهای پرچمدار، بهترینها رو براتون لیست کردیم.
- جادوی میکروفونها رو دست کم نگیرید: هرچی تعداد میکروفونها بیشتر باشه، معمولا هندزفری بهتر میتونه صدای شما رو از شلوغی محیط جدا کنه.
- فرق ANC و ENC رو بدونید: یادتون باشه ANC برای آرامش خودتونه (وقتی میخواید موزیک گوش بدید)، ولی ENC و cVc برای آرامش مخاطبتونه (وقتی دارید حرف میزنید). این مهمترین نکته برای یه مکالمه باکیفیته.
- راحتی و باتری یادتون نره: یه هندزفری که خوب تو گوشتون نشینه یا وسط یه تماس مهم خاموش بشه، بدجور حالتون رو میگیره. پس به طراحی و عدد زمان مکالمه هم دقت کنید.
در نهایت، بهترین هندزفری برای شما، اونیه که دقیقا به نیازها و بودجهتون بخوره. چه یه کاربر معمولی باشید که دنبال یه گزینه اقتصادی برای تماسهای روزمرهست، چه یه حرفهای که کیفیت مکالمه براش حیاتیه، الان دیگه با اطلاعات کامل میتونید بهترین رفیق گوشتون رو انتخاب کنید. امیدوارم این راهنما به دردتون خورده باشه. دمتون گرم که تا آخر همراه بودید!
آخرین مقالات

بهترین برای تماس و جلسه!

پوکو در مقابل سامسونگ!

آغاز ماجراجویی های بزرگتر!

فلش 128 گیگ چی بخرم؟
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.